2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aa süpermiş canım yaaa... teyzem aldı binpişman.. nereye koyacağını şaşırıyor. kiralamak mantıklıymış ben de mevlüdde teyzemden alıcam bi kaç günlüğüne :)

canım aynı sorun bende de var bende de çok sık çarpıntı oluyor panik atakta var, bende normal doğuramam gibi geliyor :26: kesilmekten de korkuyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

eneeeeem :)

Allah yardımcın olsun kuzum sakın yorma kendni

dikkat et

ayyy doğru diyon kuzum sizde baya değişiklik var ama güzel şeyler bunlar,

Allah bizi deprosyandan korusun çok var giren

di mi yaa dogru :)))

hepimiz farklı degişimler, heyecanlar içindeyiz..
evimden taşınırken cok üzülecegim buna eminim cünkü gelin geldigim evdi burası..
2 sene boyunca bi çok şey yaşadık evimizde.. her tarafı hatıralarla dolu
şimdi ağlıycam yaa zaten fazlasıyla duygusalım alışkanlıklardan kopmak zor..
Allahım hep güzel şeyler cıkar karşımıza nolur gözyaşlarımız mutluluktan olsun hep..

yok ben yormam zaten :))) ama yine de evde bi telaşe şimdiden sıkıntı gibi görünüyor :)
mailimi aldın mı bu arada ?

ayyy doğru diyon kuzum sizde baya değişiklik var ama güzel şeyler bunlar,

Allah bizi deprosyandan korusun çok var giren

Kayınvalideler çok fazla yapışıp kalmazlarsa, herşeye karışmazlarsa depresyona falan girmeyiz

ayy canım sen de ne duygusala bağladın bugünlerde :) yeni evinde bebeğinle bir hayata başlıcan... geride kalan güzel anı olarak kalsın.

tam sulugözlü oldum sorma yaww
millet sevinçten havalara uçar ben hala kafa milyon dolanıom :)
yeni ev, bebek, yeni bir yaşam.. en güzelini diliyorum Allahtan hepimiz için..

ee akşama ne yemek varrrrrrrrrr

tam sulugözlü oldum sorma yaww
millet sevinçten havalara uçar ben hala kafa milyon dolanıom :)
yeni ev, bebek, yeni bir yaşam.. en güzelini diliyorum Allahtan hepimiz için..

ee akşama ne yemek varrrrrrrrrr

annem bu akşam bizi terketti ananemde, geç gelir sanırım :)

zeytinyağlı fasülye var bizde... kırmızı biber salatası yaparım ben bide.. ne zamandır canım istiyodu. yeter heralde

yoo gelmedi mail :26:

duygusal sedef hormonlar tavan yapmış senin bacım...

bende nette araştır araştır bi hal oluyorum ya..

ne alsam neyi alsam nerden alsam?

bu aralar almıyorum hep bakıorum bi başlarsam almaya sonu gelmeyecek büyük ihtimal

annesininbirtanesiii... dakikalar kaldııııııı yihuuuuuuuu yarın iş yok, diğer günde yokkkk diğer gün hatta diğer gün de yok

annem bu akşam bizi terketti ananemde, geç gelir sanırım :)

zeytinyağlı fasülye var bizde... kırmızı biber salatası yaparım ben bide.. ne zamandır canım istiyodu. yeter heralde

dün akşam kayınvalidem yapmıştı taze fasulye etli güveç tenceresinde yapmış nefisti
ananen sizle mi kalıyor ?

yoo gelmedi mail :26:

aaa sabahtan gönderdim ben:26:

evet bi kaç gündür bi duygusallık çöktü üstüme atmalıyım bunu üstümden çarçabukkkkkk...

limonlu kek bende yapçam eve gidinceeeeeeeeeee

dün akşam kayınvalidem yapmıştı taze fasulye etli güveç tenceresinde yapmış nefisti
ananen sizle mi kalıyor ?

yok canım. tek başına sayılır... annem bugün ona gitti. teyzemler falan hepsi birlikteler... bugün arabası yok belki orda da kalabilir, geç te dönebilir babam seni alıyım demiş, annamde daha saat erken demiş

sana mail attm bak oraya göndersene canım, yanlış gitmiş heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…