Eki Görüntüle 498578 kızlar dün şeker araştırırken bir yer buldum 20 tlye bunun gibi bambu beşikleri süsleyip kiralıyorlarmış bendde hastane için istiyorum içimde kalmasın belki mevli içinde isterim içimde kalmıycak almayı çok istiyordum ama evde yer yok diyordum iyi oldu nasıl
Bende panik atak var canim,bide burnumdn nefes alamadigim icin normal dogumda ıkınma esnasinda nefes alamazsam panikten hem bebege hem kendime zarar verebilirim die doktor riske atmamami onerdi,eskiden bende cok istiyodum normal dogum ama artik cesaretim yok ne yazik ki:26:
Slm kızlar nasılsınız ben hastanedeyim dr.un bilgisayarından gizli gizli girdim
Naspıyosunuz biz aynı tempo çalışıyoz içerde ameliyatlar devam ediyor biri geliyor biri gidiyor hastaların akşama görüşürüz ben çıkıyım görüşürüz...
benimde fazla bilgim yok yemek konusunda yaa..
bu arada canım kek istedi limonlu kek
annem-kayınvalidem toplayacak bu akşamdan başlıyorlar annem bende kalacak 1-2 gün..
bu akşam ev sahibimizle konuşacak eşim..
gidecegim eve önce güzel bi temizlik yapılacak , kayınvalideme temizliğe gelen kadında malesef köye gitmiş
bilmiyorum o birini ayarlayacak..
mutfagıma ankastre set alıyoruz, kombi alıyoruz..
iyi bir nakliyatçı firmayla anlaşıp eşyaları taşıtacagız, eşyalarım cok yeni cok üzülürüm bi şey olursa..
bunları halledip girip oturuyoruz hemen :)
bi de bebek odası var işte onu da bu hafta sonu bakalım dedik modokodan..
15-20 gün içinde taşınırız sanırım :)
hala inanamıyorum ben :)
ayy sedeffff ya ben ne yapayımmmm
tekrar evleniyorum sanki, hem eşime aylar sonra kavuşmak, yeni bir ev, bebek, işten ayrılma... eşimi istanbula alıştırmak... hayırlısı ne yapalım... Mevlam n'eyler, N'eylerse güzel eyler...
ayy sedeffff ya ben ne yapayımmmm
tekrar evleniyorum sanki, hem eşime aylar sonra kavuşmak, yeni bir ev, bebek, işten ayrılma... eşimi istanbula alıştırmak... hayırlısı ne yapalım... Mevlam n'eyler, N'eylerse güzel eyler...
canım aynı sorun bende de var bende de çok sık çarpıntı oluyor panik atakta var, bende normal doğuramam gibi geliyor :26: kesilmekten de korkuyorum bakalım hayırlısı hakkımızda
eneeeeem :)
Allah yardımcın olsun kuzum sakın yorma kendni
dikkat et
ayyy doğru diyon kuzum sizde baya değişiklik var ama güzel şeyler bunlar,
Allah bizi deprosyandan korusun çok var giren
ayyy doğru diyon kuzum sizde baya değişiklik var ama güzel şeyler bunlar,
Allah bizi deprosyandan korusun çok var giren
di mi yaa dogru :)))
hepimiz farklı degişimler, heyecanlar içindeyiz..
evimden taşınırken cok üzülecegim buna eminim cünkü gelin geldigim evdi burası..
2 sene boyunca bi çok şey yaşadık evimizde.. her tarafı hatıralarla dolu
şimdi ağlıycam yaa zaten fazlasıyla duygusalımalışkanlıklardan kopmak zor..
Allahım hep güzel şeyler cıkar karşımıza nolur gözyaşlarımız mutluluktan olsun hep..
yok ben yormam zaten :))) ama yine de evde bi telaşe şimdiden sıkıntı gibi görünüyor :)
mailimi aldın mı bu arada ?
Kayınvalideler çok fazla yapışıp kalmazlarsa, herşeye karışmazlarsa depresyona falan girmeyiz
ayy canım sen de ne duygusala bağladın bugünlerde :) yeni evinde bebeğinle bir hayata başlıcan... geride kalan güzel anı olarak kalsın.
tam sulugözlü oldum sorma yaww
millet sevinçten havalara uçar ben hala kafa milyon dolanıom :)
yeni ev, bebek, yeni bir yaşam.. en güzelini diliyorum Allahtan hepimiz için..
ee akşama ne yemek varrrrrrrrrr
di mi yaa dogru :)))
hepimiz farklı degişimler, heyecanlar içindeyiz..
evimden taşınırken cok üzülecegim buna eminim cünkü gelin geldigim evdi burası..
2 sene boyunca bi çok şey yaşadık evimizde.. her tarafı hatıralarla dolu
şimdi ağlıycam yaa zaten fazlasıyla duygusalımalışkanlıklardan kopmak zor..
Allahım hep güzel şeyler cıkar karşımıza nolur gözyaşlarımız mutluluktan olsun hep..
yok ben yormam zaten :))) ama yine de evde bi telaşe şimdiden sıkıntı gibi görünüyor :)
mailimi aldın mı bu arada ?
annem bu akşam bizi terkettiananemde, geç gelir sanırım :)
zeytinyağlı fasülye var bizde... kırmızı biber salatası yaparım ben bide.. ne zamandır canım istiyodu. yeter heralde
yoo gelmedi mail :26:
duygusal sedef hormonlar tavan yapmış senin bacım...
bende nette araştır araştır bi hal oluyorum ya..
ne alsam neyi alsam nerden alsam?
bu aralar almıyorum hep bakıorum bi başlarsam almaya sonu gelmeyecek büyük ihtimal
dün akşam kayınvalidem yapmıştı taze fasulye etli güveç tenceresinde yapmış nefisti
ananen sizle mi kalıyor ?
dün akşam kayınvalidem yapmıştı taze fasulye etli güveç tenceresinde yapmış nefisti
ananen sizle mi kalıyor ?
aaa sabahtan gönderdim ben:26:
evet bi kaç gündür bi duygusallık çöktü üstüme atmalıyım bunu üstümden çarçabukkkkkk...
limonlu kek bende yapçam eve gidinceeeeeeeeeee
sana mail attm bak oraya göndersene canım, yanlış gitmiş heraldee
iyi tatiller herkesee :):):):):)
anammm kime gönderdim peki bennnnnnn ?:26:
bi ton şey yazmıştım
yaa doğru atmışın aslında ama neden gelmedi ki gönderilenlerden ilett çabuk çatlarım yoksa :)
asıl sana iyi tatillerrrrrrr
bu tatil baya işine yarar hem dinlenir hem evinle ilgilenirsin canımm öptüm seniii
sizede iyi tatiller efendimmmm
bana da iyi tatillerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?