2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:

selam kızlar nasılsınızz,topik artık sessız,bende sessızce takıpteyımm işler güçler yogunuzz..

o kremden bende aldım ama baslamadım sımdıden baslamalımıymısızz hıc bılmıyordumm oy ne detay varmıs bölee
bebek sekerı yaptırıcakmısınızz havuzluhanda baya şekercı var ama çeşitler hep aynıı
ınternetten arastırmaya basladım benndee

ay esram tanıdık diyeee birisiyle anlaştık gıcık oldummmm

beysalım bende cumartesi doktora gidicem sorucam yazılabiliyo mu bu krem ne kadar canım gunde 1 kez mı suruyorsun :26:

ben ucunda metaller sallana dıyorumm

beysalım bende cumartesi doktora gidicem sorucam yazılabiliyo mu bu krem ne kadar canım gunde 1 kez mı suruyorsun :26:

ilkini daha çok yakıştırdım ben.. odasına daha çok gider gibi canımm.

kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:

kuzum ben daha almadım bile ama tester olarak vermişlerdi...kıvamlı bi krem...yedirmek gerekiyorr iyice göğüse..doktorumdaa kullanma erken doğumu tetiklersin dedi...

bende bi ablamdan duydugum daha geleneksel bi yol olan tahin yagı sürüyorum...zaten sıvı oldugu için göğüs uçlarıylaa oynamam gerekmiyor..pamugu batııryorum..sonraa göğüs ucuna yapıştırıyorum pamugu..göğüs uçlarımda yıllardır tahin yagına açmışş gibi hemen emiveriyorrr
ayyy yazarken çok komikk olduu yaaaaaaa

cnm nasılsın kolay gelsın badana ısın varmıs ben sukur yenı atlattım dun bıttı butun ıslerım ama bebısımızn odası alısverısımız bıtmedı alınacak cok sey var hafta sonu ınegole gttık bız sadec casper dye bır magaza varmıs bebk odası ıcın ama fıyatlar konusunda dısarıdakı fıyatları verdı bbızım hastanenın orda bebetto magazaasına baktık ordakı odaları cok begendım aynı fıyatı verdı bze yanı bosuna gtmıs olduk sende gıdıcektın gtmedysen durum bu yanı sımdı carsıda mobılyacılara bakıcam bu hafta ıcı hafta sonu olmazsa ıstanbuldan bakıcaz sen neler yaptın uygun yerler bulabıldınmı cnm bıde su ıslerı halletsem rahatlıycam gercekten artık daha fazla yorulmaya basladım

tamam tanıdık ta mesleği ne ? elektirikçi mi? tesisatçı mı boyacı olmadığı kesin yani

hiloşşşşş

canım tahin yağını daha önce de söylemiştin, nerden aldın onu? aktarda mı satılıyor???

canım bencee soldan 1. süpeerrr fiyatıda uygun nereden alıcaksın

Benım dr meme ucun buyuk mu nasıl dedı bende valla buyudu dedım olsun sen yınede yazdıgım kremı kullan dedı ama annem kullandırtmadı baktı memelerıme sımdı boyleyse dogurunca dahada buyur gerek yok dedı ılacın adı germestan dı sanırım

canım meme ucunun buyumesiyle ne alakası var anlayamadım krem buyutuyormu ki:26:

canım sanırım ssklılarda doğum parası yüklü oluyor 2-3 maaş gibi memurlarda 100-150 tl gibi bir miktar....

Allah ım şu yasa bir çıksa ad rahat etsek hepimize yarıyor şu doğum iznini ücretli 6 aya çıkaran yasa....
kızlar dua edin bana doğum sonrası süt izninde sorun çıkartmasınlar bana....

Annesininbirtanesi ben balıklıyı çok beğendim.....

Kızlar eczanemizde nin fiyatları sizce nasıl? gidip bebek mağazalarından mı almak daha uygun yoksa eczanemizde daha mı uygun sizce????

doğum parası pek bişi almıyoruz da 3 ay normal maaş alıyoruz işte.
inşallahh ekim ayında çıkar yasa canım...

eczanemizde.com da sebamed ürünleri çok uygun. diğerlerini bilmiyorum. bi araştır bence.. e-bebekte fena değil.

yok bebeğim..hani marketlerde satılan normal tahin varyaa...onun en üstünde toplanan yağdan bahsediyorum...tahin alta çöküyorr, yağı üstü çıkıyor..onu bi kaseye döktüm..ordan kullanıyorum...kokusudaa süperr
canım bencee soldan 1. süpeerrr fiyatıda uygun nereden alıcaksın

Elisa 2.li beyaz avize / 2.li avizeler doludoluavize.com

burdan alıcamm bebeğim..ilk ggde buldum ama baktım kendi sitelerinde daha ucuza satıyorlarr..bende burdan almaya karar verdim...

haftaya carsambe perşembe tasınırız herhade:44: evdeki tadilatların bitmesine baglı canım

oyy kuzumm hayırlıısylaa halledin işlerinizi...:26:

heee anladım canımm... ozaman markette hangisi daha çok yağlıysa ondan almak lazım :):):):):) miss gibi kokar tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…