kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:
Eki Görüntüle 508065 Eki Görüntüle 508066 Eki Görüntüle 508067 Eki Görüntüle 508068
teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:
beyaz almaya karar verdim ama bunlardan hangisi sizce?
fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
düz beyaz:22,30 tl (aynısının azıcık daha büyüğü:27,61 tl)
ucunda metaller sallanan beyaz:67,97 tl
Eki Görüntüle 508065 Eki Görüntüle 508066 Eki Görüntüle 508067 Eki Görüntüle 508068
teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:
fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:
ay esram tanıdık diyeee birisiyle anlaştık gıcık oldummmm
beysalım bende cumartesi doktora gidicem sorucam yazılabiliyo mu bu krem ne kadar canım gunde 1 kez mı suruyorsun :26:
fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
tamam tanıdık ta mesleği ne ? elektirikçi mi? tesisatçı mıboyacı olmadığı kesin yani
hiloşşşşş
canım tahin yağını daha önce de söylemiştin, nerden aldın onu? aktarda mı satılıyor???
Benım dr meme ucun buyuk mu nasıl dedı bende valla buyudu dedım olsun sen yınede yazdıgım kremı kullan dedı ama annem kullandırtmadı baktı memelerımesımdı boyleyse dogurunca dahada buyur gerek yok dedı ılacın adı germestan dı sanırım
sağol canımm... yarın tebliği alıyor :)
net var da sürekli giremem... evimdeki net bağlanmadı... e bide haftaya eşim burda 15 gün tayinden dolayı evde izinde olucak, napıyım ben buralardaaaa
hoşgeldinn sefalar getirdin minik kuşummm
nasıl anlamıyolar yaaa kime boyatıyosunuz siz evi:)
canım buarada bişi öğrendim.. ben şimdi cuma izne çıkıcam ya toplam 3 kez maaş alıcakmışım... çünkü çalışmaya başlamadan maaş alıyormuş memurlar
kızlarrrrrr eşim aradı... tayin tebliği ankaradan postaya verilmiş.... yarına yetişir diyo... sonraaaaa 15 gün ev hapsinde tutucam sevgili eşimi :) şehir dışı olduğu için 15 gün izni var
boyada dahil inşaat işi yapıyorlar
ne zaman taşınıyosunuz??
canım sanırım ssklılarda doğum parası yüklü oluyor 2-3 maaş gibi memurlarda 100-150 tl gibi bir miktar....
Allah ım şu yasa bir çıksa ad rahat etsek hepimize yarıyor şu doğum iznini ücretli 6 aya çıkaran yasa....
kızlar dua edin bana doğum sonrası süt izninde sorun çıkartmasınlar bana....
Annesininbirtanesi ben balıklıyı çok beğendim.....
Kızlar eczanemizde nin fiyatları sizce nasıl? gidip bebek mağazalarından mı almak daha uygun yoksa eczanemizde daha mı uygun sizce????
yok bebeğim..hani marketlerde satılan normal tahin varyaa...onun en üstünde toplanan yağdan bahsediyorum...tahin alta çöküyorr, yağı üstü çıkıyor..onu bi kaseye döktüm..ordan kullanıyorum...kokusudaa süperrtamam tanıdık ta mesleği ne ? elektirikçi mi? tesisatçı mıboyacı olmadığı kesin yani
hiloşşşşş
canım tahin yağını daha önce de söylemiştin, nerden aldın onu? aktarda mı satılıyor???
canım bencee soldan 1. süpeerrr fiyatıda uygun nereden alıcaksın
haftaya carsambe perşembe tasınırız herhade:44: evdeki tadilatların bitmesine baglı canım
haftaya carsambe perşembe tasınırız herhade:44: evdeki tadilatların bitmesine baglı canım
yok bebeğim..hani marketlerde satılan normal tahin varyaa...onun en üstünde toplanan yağdan bahsediyorum...tahin alta çöküyorr, yağı üstü çıkıyor..onu bi kaseye döktüm..ordan kullanıyorum...kokusudaa süperr
Elisa 2.li beyaz avize / 2.li avizeler doludoluavize.com
burdan alıcamm bebeğim..ilk ggde buldum ama baktım kendi sitelerinde daha ucuza satıyorlarr..bende burdan almaya karar verdim...
oyy kuzumm hayırlıısylaa halledin işlerinizi...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?