2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bendemi taktırmasam .desem takmayın yada uyuştukdan sonra takın diye .kızarlarmı acep:)

canım uygulama mecburi olabilir ama öyle can acıtıcı bir durum sözkonusu oluyor ki allah kimseye yaşatmasın
2003 yılında doğum yaptım ilk çocuğumu,sondanın varlığını adını sanını 2.doğumumda öğrendim demek ki olmayınca olmuyormuş.
hadi diyelim ki olmak zorunda !
anestesi sırasında ne yapıyorsan yap sayın doktor.
zaten bu işi hele de beceriksiz biri yapıyorsa işte bittiğin an o an ki ben bittim sene 2005 de

ay canm yaaaaaa giremiyom bir türlü yerimize taşınıcaz pazt. günü o zaman rahat rahat gireceğim, işleride devrediyom ya yoğunum sorma kuzum, dünde giremedm bir ablamın dertleriyle uğraşıyodum

hepsi göbüşlerde mi hala bir bir fırlıcaklar göbüşlerden az kaldı

iyiyimm tatlımmm benim, bayram şekeride iyi napsın , bu gün haraketleri yavaş biraz uyanamadı kuzum , aaa hadi yaa seninkide bayram şekerii olacakk desene :) kız öyle tulumlar var bayram şekeri diye alalım onlardan giydiririzzzzzzzzzzz

Allah korusunnn kuzumm annesütünün böyle bir şey yaptığını ilk kez duyuyoyumm

selam canım....
neden hala almadın :) artık tamamla bence eksiklerini canım...

ben kötü düşünmüyorum hiç... milyonlarca insan bebek doğuruyor.. kaldı ki büyük çoğunluğumuz özel hastanelerde uzmanların elinde dünyaya getiricez bebeklerimizi... bu günlere gelene kadar ne çok dua ettik, bu yüzden çok fazla sıkıntı yapmanın mantığı yok bana kalırsa. tabiki de acı çekicez, ağrımız sızımız olucak ama bunların hepsi biticek, geçicek.... ben bebeğim dünyaya geldikten sonra ne ona ne de başka birine çektiğim sıkıntıları anlatmak istemiyorum... eminim aklımda kalacak olan tek şey bebeğimin kokusu, güzel yüzü, minicik elleri ayakları olucak...

aaa haftaya ben çok giremem ki nete, izne çıkıyorumcuma günü.. neyse biz senle bi şekilde görüşürüz yine

az kaldı valla... pıtırcıklar gelicek birer birer, mutluluğumuza mutluluk, evlerimize neşe bereket katıcaklar

ben de ilk kez duydum ama varmış bunun örnekleri malesef...

hmmmm, acaba hapımı mı değiştirsem ben doktora bi danışayım, zaten doktorumu değiştircem, demir depolarıma bakıldı benim, b12, demir ve ferritine bakıldı, sadece ferritin düşük çıktı, b12 normal değerler arasında, ete ağırlık vericem artık

katılıyorum, doğum aslında normal bir olaydır, tıpkı dışkılama gibi, çok sükür bir sağlık sorunumuz yoksa herşey normal gelişirse hemencik kurtuluruz inşallah, Allah o yolda kimseyi koymasın derler ya aynen öyle, hayvanlar yanında hiç bir yardımcıları yokken gayet rahat doğurabiliyorlar, böyle böyle telkin ediyorum kendimi işte insan hiç yaşamadığı birşey başına ilk kez gelecekse haliyle endişeleniyor

Yavaş yavaş başlıyorum ben anca bebeğin alışverişine....

Eşin geliyormuş gözün aydın olsun bu arada...

Son düzenleme:

ben de ilk kez yaşıcam ama kendimden hiç beklemediğim halde çok cesaretliyim nedense :) doktor sezeryan da derse de sıkıntı etmicem (kiloları kolay veremem, onu düşünüyorum sadece :) )
yani ne biliyim... sonuçta bi şekilde geçicek bu... kimi için uzun kimi için kısa sürücek.... hayatımın en özel anlarını daha yaşamadan "kötü olucak, ayy berbat ayy çok acı çekicem" diye düşünürsem eminim kötü geçer... bence olumlu düşünce telkin etmeliyiz beynimize...

eşim benim hamileliğim konusunda çok endişeliydi... ben çok hassasım çünkü. hemen hasta olurum, nazlıyım falan.... hamilelik beni nerdeyse hiç sarsmadı bir iki şey dışında hep olumlu düşündüm, bebeğimin karnımda olmasını avantaja çevirdim, hem kendim hem onun için pozitif düşündüm, iyi beslendim, herşeyime dikkat ettim... Allaha şükür problemsiz geldim bu haftaya kadar... ben biliyorum ki eğer şimdiden doğumu sıkıntı edersem gerçekten doğumda sıkıntı yaşarım... Rabbim ne göstericek bilemeyiz, orası ayrı mesele....

canım bir de demir hapını diğer haplarla alma... aralarında en az 2 saat olsun.. emilimi azaltır.

slm guzel anneler nasılsınız bakalım bebısım 2 gundr hareketsızdı braz bugun duzeldı sukur sanırım benım cok yorulmamdan kaynaklandı hafta sonu ıstanbula gıdıcez kayınvalıdemlere hem eksıklerımızı alıcaz duvar kagıdı alıcaz orda top hesabı uygun yerler var bıde cocuk odası otrma odası koltuk takımı bakıcaz ınşallah bebısın odasını ıstedıgım gıbı bulabılırım ıstanbulda otran anneler onerebılecegınız yerlerı beklıyrm nerde ne var bılmıyrm dogal olarak onlar nereye gotrurse oraya bakıcaz ama benım begenmem braz zor oluyr begenmedıgım bıseeyıde almak ıstemıyrm

ay hadi yaaa çıkıyorsun demek ben sona kalsın diye hemen çıkmıycam dayandığım kadar :)

net yok mu kuzum ? görüşelim ama ayyyh göbeğim dalgalanıyor ha bireeee

evetttttttt akşam rüyamda gördümm böyle bacaklarını öpüyorum kokluyorumm çok tatlıydıııııııı

cici kızlarrr çıtırlarrr biz geldikkk nasılsınızzz

sinir oldumm boyacılar evdeee bir türlü evin yağlı boya mı normal boyamı oldugunu anlayamadılar onlarla ugrastım sinirrrrrlendim çokkk

siz nasılsınzzzz

Kızlar ben 32. haftada çalışabilir raporu alıcam sanırım....
Herkes heyet raporuyla dönemi kapatırsın diyor ama ben öyle kimseye minnet rica edip heyetle uğraşamam...
Resmi hakkım neyse o....
O da 8 hafta doğum sonrası zaten, 32. haftada ayrılırsam bebeğimle sadece 2 ay geçirebileceğim, süt kuzusunu bırakıp okula geri döneceğim...
37. haftaya kadar çalışırsam şubat sonu döneceğim, idare süt izni kullandırmaya pek sıcak bakmıyor...
Sütüm kesilirse sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 4 te geliyorum ve işyerim eve 1 saat, süt izni de kullandırmazlar o kadar saat bebeğim aç ben işyerinde leyla olurum....
Eşim de ağrılarım artıkça 32. haftada ayrılmamı istiyor....
Allah vicadan versin idareme de süt izninde zorluk çıkarmasınlar bana....

selam kızlar, yoğunum, okuyorum arada ama yazamıyorum size ((

sudem eksiklerine bayıldım vallahi, o don olmadan olmaz

milona canım maalesef sende benim aklımdan çıkmıyorsun :))) ellerim çok ağrıyor özelliklede geceleri, ben gece 3 gibi demir hapını içiyorum, inan hapı ambalajından çıkaramıyorum, çok zorlanıyorum. eşimi uyandırasım geliyor, kıyamıyorum. geçen hapı içerken su dolu bardak elimden kaydı, maalesef eşimin göbeğine su döküldü, 1 salise içinde ayağa dikilişi vardı ki öldüm gülmekten. meğer beni hırsız sanmış, bana vurabilirmiş, sırf bu yüzden dikkatli olacakmışım

ayaklarım bacaklarım aynı şekilde, akşamları şişlikten kıpırdatamıyorum ve ayaklarımın altıda çok ağrıyor. dizlerimde ağrıyor, heryerim ağrıyor yani, ama ben hiçbişi yokmuş gibi davranıyorum. :))

annesininbirtanesi selam canım. görüşemiyoruz vallahi. nasıl gidiyor oda hazırlığı?

hayatbanagüzel naber canım? nasılsın iyi misin? yoğunsun biliyorum bende ya mafoldum

selam cnm hırsız mııı koptummm sende tam dökecek zamanı bulmuşsunnn

odamız boyandı teyzesi...pembe pembe ışıl ışıl bi oda oldu kızçemin odası...o da annesi gibi ışıltıyı sevecekk bu gidişlee
mobilyası yaa cumartesi yada en geç20sinde gelecek...
aklımdaki şeyler kendi eksiklerim..bi kaç tane önden düğmeli gecelik, göğüs pedimi, kremimi falan alıp hastane çantasının ağzını kapatmam lazımm...

sen nasılsınn kuzum? ayakların geçmemiş halenn benimde bileklerim çok ağrıyor...sabaha karşı kan hapımı içerken bende çok zorlanıyorum..ellerim uyuşmuş oluyorr sanki..yataktan doğrulurken destek alamıyorum ellerimden düşünn

kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:

Yavaş yavaş başlıyorum ben anca bebeğin alışverişine....

Eşin geliyormuş gözün aydın olsun bu arada...

sağol canımm... yarın tebliği alıyor :)

net var da sürekli giremem... evimdeki net bağlanmadı... e bide haftaya eşim burda 15 gün tayinden dolayı evde izinde olucak, napıyım ben buralardaaaa

hoşgeldinn sefalar getirdin minik kuşummm

nasıl anlamıyolar yaaa kime boyatıyosunuz siz evi:)

canım buarada bişi öğrendim.. ben şimdi cuma izne çıkıcam ya toplam 3 kez maaş alıcakmışım... çünkü çalışmaya başlamadan maaş alıyormuş memurlar

kızlarrrrrr eşim aradı... tayin tebliği ankaradan postaya verilmiş.... yarına yetişir diyo... sonraaaaa 15 gün ev hapsinde tutucam sevgili eşimi :) şehir dışı olduğu için 15 gün izni var

sağol canım benim

canıım aman senin bu koca da entresan
kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:
evet canım ben kullanıyorum kesinlikle öneriyorlar

Eki Görüntüle 508065

teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:

beyaz almaya karar verdim ama bunlardan hangisi sizce?

fiyatları şöyleee:

balıklı olan 52,57 tl

düz beyaz:22,30 tl (aynısının azıcık daha büyüğü:27,61 tl)

ucunda metaller sallanan beyaz:67,97 tl

canımmm ben zeytinyağı ile yağlanırken az az göğüslerime de sürüyorum artık... çok fazla yedirmiyorum ama. sürüp bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…