canım branş öğretmeni misin?Kızlar ben 32. haftada çalışabilir raporu alıcam sanırım....
Herkes heyet raporuyla dönemi kapatırsın diyor ama ben öyle kimseye minnet rica edip heyetle uğraşamam...
Resmi hakkım neyse o....
O da 8 hafta doğum sonrası zaten, 32. haftada ayrılırsam bebeğimle sadece 2 ay geçirebileceğim, süt kuzusunu bırakıp okula geri döneceğim...
37. haftaya kadar çalışırsam şubat sonu döneceğim, idare süt izni kullandırmaya pek sıcak bakmıyor...
Sütüm kesilirse sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 4 te geliyorum ve işyerim eve 1 saat, süt izni de kullandırmazlar o kadar saat bebeğim aç ben işyerinde leyla olurum....
Eşim de ağrılarım artıkça 32. haftada ayrılmamı istiyor....
Allah vicadan versin idareme de süt izninde zorluk çıkarmasınlar bana....
o don olmadan olmaz...selam kızlar, yoğunum, okuyorum arada ama yazamıyorum size((
sudem eksiklerine bayıldım vallahi, o don olmadan olmaz
milona canım maalesef sende benim aklımdan çıkmıyorsun :))) ellerim çok ağrıyor özelliklede geceleri, ben gece 3 gibi demir hapını içiyorum, inan hapı ambalajından çıkaramıyorum, çok zorlanıyorum. eşimi uyandırasım geliyor, kıyamıyorum. geçen hapı içerken su dolu bardak elimden kaydı, maalesef eşimin göbeğine su döküldü, 1 salise içinde ayağa dikilişi vardı ki öldüm gülmekten. meğer beni hırsız sanmış, bana vurabilirmiş, sırf bu yüzden dikkatli olacakmışım
ayaklarım bacaklarım aynı şekilde, akşamları şişlikten kıpırdatamıyorum ve ayaklarımın altıda çok ağrıyor. dizlerimde ağrıyor, heryerim ağrıyor yani, ama ben hiçbişi yokmuş gibi davranıyorum. :))
annesininbirtanesi selam canım. görüşemiyoruz vallahi. nasıl gidiyor oda hazırlığı?
hayatbanagüzel naber canım? nasılsın iyi misin? yoğunsun biliyorum bende ya mafoldum
çekmecelerin kulpları metalse 1. deki...ama değilse ortadakinin büyük olanı olabilir...odası spor gibi..ama sen kokoş yaparsın kesın...duvar bıle pespembe...balıklı güzel ama sanki alakasız kız odasına...erkek olsa marineli bişeylerle kombine ederdin...Eki Görüntüle 508065 Eki Görüntüle 508066 Eki Görüntüle 508067 Eki Görüntüle 508068
teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:
beyaz almaya karar verdim ama bunlardan hangisi sizce?
fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
düz beyaz:22,30 tl (aynısının azıcık daha büyüğü:27,61 tl)
ucunda metaller sallanan beyaz:67,97 tl
selam cicişlerben bugun dr gidemedim eltimin evinde elektirik tesisatını yeniliyorlar eltim ve çocuklar bende bu yüzden sizlerede merhaba diyemedim canlarım ama aklım sizlerde kaldı nasılsınız bakalım yaramazlık yok değil mi :26:
bebeklerim canımmmm inegöle gittik pazar günü bebek mobilyası bakmayaaa hiç bişey yok 3 tane magaza var ne kaliteli nede ucuz nakliyede yok sakın gitme inegöleee
biz kocişlee çilekten aldık bebeğin yatağını beşiğini ve sallanan beşiğini hem ucuz hemdee eve teslim
bence sende çilekten al
dün noldu?
kaynanam kocasının ismini koy diye eşime baskı yapıyodu ya bizim jeton geç düştü..
meğerse kendı babasının adıymış kocasının adı...kendi 3 oğluna canının istediği ismi koymuş başına kendının devamına kayınpederinin...
bana da başına kendı babası aynı zamanda kocasının adını koydurmaya çalışıyo..
eşim telefon açtı durumu benım farkettiğimi söyledi..
bana avukat diyo....işine gelmedi ya..
eşim hemen etkilenmiş babam çok bozulacak üzülecek ismini koymamızı bekliyo diyo...
kardeşi koysun artık ...
canım branş öğretmeni misin?
sınıf öğretmeniysen rahatlıkla kullanacağımızı düşünüyorum...
o don olmadan olmaz...
eşine çok güldüm ya...bastım kahkahayı...yatakta yatırmaz seni çocuğu rahatsız ettin diye...hırsız sanar..bunları yaz bi yere..ilerde kızına anlatacaqk çok komık anınız olacak..
çekmecelerin kulpları metalse 1. deki...ama değilse ortadakinin büyük olanı olabilir...odası spor gibi..ama sen kokoş yaparsın kesın...duvar bıle pespembe...balıklı güzel ama sanki alakasız kız odasına...erkek olsa marineli bişeylerle kombine ederdin...
dün noldu?
kaynanam kocasının ismini koy diye eşime baskı yapıyodu ya bizim jeton geç düştü..
meğerse kendı babasının adıymış kocasının adı...kendi 3 oğluna canının istediği ismi koymuş başına kendının devamına kayınpederinin...
bana da başına kendı babası aynı zamanda kocasının adını koydurmaya çalışıyo..
eşim telefon açtı durumu benım farkettiğimi söyledi..
bana avukat diyo....işine gelmedi ya..
eşim hemen etkilenmiş babam çok bozulacak üzülecek ismini koymamızı bekliyo diyo...
kardeşi koysun artık ...
Ben geldimmmm
Aslında hep buradaydım okuyorum ama yazamaya hiçç fırsatım olmuyor kızlar, aldıklarınız gördüm göbişlerinizi hepsi çok güzeller odamız daha tamamlanmadı perdesi halısı gelsin bende göbişimle bir çekip koyarım artık..
Cuma günü doktor kontrolü var çalışabilir raporu yada iş görmezlik alacağım..Sırtım ve belim çok ağrımaya başladı son 2-3 gündür..Kızım hiç durmadan tekme atıyor artık canımız acıyor..
Evet benden böyle sizden haberler nasıl bakalım..
kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:
Eki Görüntüle 508065 Eki Görüntüle 508066 Eki Görüntüle 508067 Eki Görüntüle 508068
teyzoşlarr bana bi akıll lütfen...aldım alacamm ama hangisini alacağımaa karar veremiyorum..eşim sen bilirsinn diyorr kolaya kaçıyorr:44:
beyaz almaya karar verdim ama bunlardan hangisi sizce?
fiyatları şöyleee:
balıklı olan 52,57 tl
düz beyaz:22,30 tl (aynısının azıcık daha büyüğü:27,61 tl)
ucunda metaller sallanan beyaz:67,97 tl
ayy kadına bak yaa :) kendi çocuklarına koysaymış babasının ismini hayret bişey
selam canım hoşgeldin... ben de bırakıyorum cuma günü işi...
eminim çok güzel olmuştur odası...
az mı su içiyosun acaba? bana doktorum suy çok içmezsen bebeğin hareketleri canını acıtır demişti...
bulemsumm hoşgeldinnnn
gule gule kullan cnm ben beyaz mdf ıstyrm dolabını en az 3 olursa 4kapaklı yaptrabılırımde besıgınıde buyuyen besık ıstyrm sıfonyer ıstemıyrm begendıgım modelı bulursam ordanda alabılırım annesının bırtanesı bıde nır arkadas daha vardı onların aldıkları guzel modeller benım begendıgımde oyle bısydı perdelı modellerden sen cılekten nekadara aldın cnm
Bence son 4 hafta kala kullanmak yeterli olacaktır. Göğüs uçlarını da çok uyarmamak gerekiyor.
Kesinlikle 1 numara 67,97 zaten uygun fiyatları da, benim beğendiğim avize 399 Tl, bence al odana uyuyor ne güzel :)
Hoşbulduk canım, yok az içimiyorum aslında ama geçen hafta annemlerin yazlığında az içtim orada hava çok serin su içmek aklıma gelmiyor ondan olabilir haklısın.Ben belki 2 hafta kadar çalışırım oda belki bi durumumuz nasıl baksında doktor teyze ona göre .Çıkmak en güzeli sen bide taşınıyorsun yerleşir evine alışırsın ne güzel.
oyy oyy naptın canım yaa 399tl çok pahalı...
genel düşüncee 1 numara oldugunaa göre onu alıyoruzz teyzoşlarr...avizemizzde hazırr:)))
canım ben buyumeyenlerden aldım çunku çok geniş degil onlarda boydan biraz buyuyorlar okadar
ben 444 tl ye aldım beşik
buyuyen beşikler 688 tl ye satılıyor
canım bi de peluşlu olanlar var ya onları da çok seviyorum ben, onlara da bi bak istersen :)
diğer beşik? diğer beşikk?????
valla gece uyumak sabah uyanmak o kadar zor geliyo ki hiç kendimi zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum ben de... eşimde geliyo bu hafta. o da izinli olucak 15 gün. beraber zaman geçiririz, evin eksiklerini bebeğin eksiklerini tamamlarız hem... rahat rahat yetiştiririz herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?