2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebeklerim canımmmm inegöle gittik pazar günü bebek mobilyası bakmayaaa hiç bişey yok 3 tane magaza var ne kaliteli nede ucuz nakliyede yok sakın gitme inegöleee

biz kocişlee çilekten aldık bebeğin yatağını beşiğini ve sallanan beşiğini hem ucuz hemdee eve teslim

bence sende çilekten al

selam cicişler ben bugun dr gidemedim eltimin evinde elektirik tesisatını yeniliyorlar eltim ve çocuklar bende bu yüzden sizlerede merhaba diyemedim canlarım ama aklım sizlerde kaldı nasılsınız bakalım yaramazlık yok değil mi :26:

canım branş öğretmeni misin?
sınıf öğretmeniysen rahatlıkla kullanacağımızı düşünüyorum...

o don olmadan olmaz...
eşine çok güldüm ya...bastım kahkahayı...yatakta yatırmaz seni çocuğu rahatsız ettin diye...hırsız sanar..bunları yaz bi yere..ilerde kızına anlatacaqk çok komık anınız olacak..

çekmecelerin kulpları metalse 1. deki...ama değilse ortadakinin büyük olanı olabilir...odası spor gibi..ama sen kokoş yaparsın kesın...duvar bıle pespembe...balıklı güzel ama sanki alakasız kız odasına...erkek olsa marineli bişeylerle kombine ederdin...

dün noldu?
kaynanam kocasının ismini koy diye eşime baskı yapıyodu ya bizim jeton geç düştü..
meğerse kendı babasının adıymış kocasının adı...kendi 3 oğluna canının istediği ismi koymuş başına kendının devamına kayınpederinin...

bana da başına kendı babası aynı zamanda kocasının adını koydurmaya çalışıyo..
eşim telefon açtı durumu benım farkettiğimi söyledi..
bana avukat diyo....işine gelmedi ya..

eşim hemen etkilenmiş babam çok bozulacak üzülecek ismini koymamızı bekliyo diyo...
kardeşi koysun artık ...

AAA TÜHH yaaa...ne zaman gidicenn doktoraa kuzum yarınmıı? bizlerdee iyiyizzz bi aksilik yok çok şükür..
aysun taşınma telaşında
esra kocişini bekliyii
yasmin izin öncesi çok yoğun
ben kızımın odasıylaa meşgulumm
sudem alışveriş yapıyı her zamanki gibi
burcunun ayaklar şiş...yoğun çalışıyorr...
beysal oğluşunun bamyaa pipisini elledi diyee düşünüyorumm..

hatcemm bugunn yok yada ben görmedim...

hmmm başkaa kimm kaldı..

Ben geldimmmm

Aslında hep buradaydım okuyorum ama yazamaya hiçç fırsatım olmuyor kızlar, aldıklarınız gördüm göbişlerinizi hepsi çok güzeller odamız daha tamamlanmadı perdesi halısı gelsin bende göbişimle bir çekip koyarım artık..

Cuma günü doktor kontrolü var çalışabilir raporu yada iş görmezlik alacağım..Sırtım ve belim çok ağrımaya başladı son 2-3 gündür..Kızım hiç durmadan tekme atıyor artık canımız acıyor..

Evet benden böyle sizden haberler nasıl bakalım..

gule gule kullan cnm ben beyaz mdf ıstyrm dolabını en az 3 olursa 4kapaklı yaptrabılırımde besıgınıde buyuyen besık ıstyrm sıfonyer ıstemıyrm begendıgım modelı bulursam ordanda alabılırım annesının bırtanesı bıde nır arkadas daha vardı onların aldıkları guzel modeller benım begendıgımde oyle bısydı perdelı modellerden sen cılekten nekadara aldın cnm

aaa bu arada dualarımı okuyorum Cuma yazlıktaydık kime okuduğumu bilmeden okudum ama okudum onuda yazayım istedim..

hahaaa iyi tespit etmişinn kızzz..aferimm sana tabisi işine gelmezz kaynanatörünn bu durum..ayy ne fenaalarr bunlar yaaa

o don olmadannn aslaa diyorsunnn

kulpları metal değil teyzesi...kokoş odası olacak ışıltılıı pırıltılıı odası mobilya olarak spor ama anneannemizin içine diktirdiği gelin seti gibi takımı düşününceee epeyceee klasikleşecekkk
o yüzden metal olanı alıcammm

beşiğimizin içine diktridiğimizz uyku seti şunun minyatürü...aynı böylee cibinliklii falan..ayy bi gelsede fotolayıpp hemen sizedee göstersemmm

ayy kadına bak yaa :) kendi çocuklarına koysaymış babasının ismini hayret bişey

selam canım hoşgeldin... ben de bırakıyorum cuma günü işi...
eminim çok güzel olmuştur odası...
az mı su içiyosun acaba? bana doktorum suy çok içmezsen bebeğin hareketleri canını acıtır demişti...

bulemsumm hoşgeldinnnn

kızlar gögğüs kremi kullanmaya başladınız mı lansinoh krem önermişlerdi 30. haftadan itibaren kullanılmalı diye okumuştum :26:

Bence son 4 hafta kala kullanmak yeterli olacaktır. Göğüs uçlarını da çok uyarmamak gerekiyor.

Kesinlikle 1 numara 67,97 zaten uygun fiyatları da, benim beğendiğim avize 399 Tl, bence al odana uyuyor ne güzel :)

Hoşbulduk canım, yok az içimiyorum aslında ama geçen hafta annemlerin yazlığında az içtim orada hava çok serin su içmek aklıma gelmiyor ondan olabilir haklısın.Ben belki 2 hafta kadar çalışırım oda belki bi durumumuz nasıl baksında doktor teyze ona göre .Çıkmak en güzeli sen bide taşınıyorsun yerleşir evine alışırsın ne güzel.

E-5 karayolunun üzerinde olunca her saat başka başka türküler şarkılar parti sloganları dinliyoruz

az önce geçen arabadan bangır bangır çalan müzik :

Diyarbekir yoluna le diyarbekir yoluna
Toydum düştüm toruna le toydum düştüm toruna
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna
Delalım delalım delalım delalım de laa lıım

canım ben buyumeyenlerden aldım çunku çok geniş degil onlarda boydan biraz buyuyorlar okadar

ben 444 tl ye aldım beşik

buyuyen beşikler 688 tl ye satılıyor

oyy oyy naptın canım yaa 399tl çok pahalı...

genel düşüncee 1 numara oldugunaa göre onu alıyoruzz teyzoşlarr...avizemizzde hazırr:)))

valla gece uyumak sabah uyanmak o kadar zor geliyo ki hiç kendimi zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum ben de... eşimde geliyo bu hafta. o da izinli olucak 15 gün. beraber zaman geçiririz, evin eksiklerini bebeğin eksiklerini tamamlarız hem... rahat rahat yetiştiririz herşeyi.

oyy oyy naptın canım yaa 399tl çok pahalı...

genel düşüncee 1 numara oldugunaa göre onu alıyoruzz teyzoşlarr...avizemizzde hazırr:)))

canım bi de peluşlu olanlar var ya onları da çok seviyorum ben, onlara da bi bak istersen :)

canım ben buyumeyenlerden aldım çunku çok geniş degil onlarda boydan biraz buyuyorlar okadar

ben 444 tl ye aldım beşik

buyuyen beşikler 688 tl ye satılıyor

diğer beşik? diğer beşikk?????

Çok haklısın kalkmak çok zor oluyor artık, en güzeli vallahi çok isabetli bir karar olmuş.Bizim kurumdakiler sağlığın izin verirse birazcık daha kalırmısın dediler ondan kalacağım yoksa bende cuma ayrılmış olurum normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…