bundan sonra haftada yarım kilo alıcaz... amannn düşünseneee yuvarlana yuvarlana gidicez hastaneye hakkaten
yediklerine bağlı olarak ta tansiyon çıkmış olabilir canım... evde baktığın normalmiş, bi dahaki gittiiğinde söyle bunu doktora...
ayy kötü manaya çekmeyin yaaa ben çok utangaç bir insanım bak
çok şükür bebek hastaneden çıktı, daha iyi artık... anne sütünü kesiyolar yavaş yavaş... kız öyle bi alıştırmış ki sürekli göğsüne yapışık geziyolarmış bebekle... emzik yerine annesini istiyomuş hep. kız da üzülüyo şimdi süt veremicem diye...
neden zehirlediğine bakmışlar mı bilmyiorum canım. örenk alıcaklardı sütten ama ne oldu hiç bilmiyorum.
haftaiçi bekliyorum betüşüm
havuzluhana girişte sağdaki ilk gecelik satan dükkandan gecelikleri almıştım, atletleri de hemen karşısında sığ bi yerde küçük bi dükkan var, bayan satıcı var başında.ordan almıştım canım.
85 105e mi çıktı.. Aman Allahım
beyaz ekmek bi dilim yiyorum sadece o da her zaman değil...
kuru kayısı alıyım ben en iyisi...
çekirdeği ile hurma aynı değil ki ama canım... bazı besinlerde böyle bi durum var, çekirdeği zehir meyvesi panzehir oluyor. aklıma gelmedi şimdi örnek veriyim.... zaten oturup 10-20 tane yemek doğru değil... şekeri yüksek bir gıda.. dediğin gibi 3-5 tane yeter zaten.
selam canım... benimki geceleri güzel uyuyor artık. gndüz durmuyor hiç. uykusu düzene girdi sanırım :):):)
sen neden gitmedin doktora?
diyorum hiloşum burda ama neden yazmıyo hala :):):):):) meğer konusunu bekliyomuş
tabiiii ben çıplak geziyim dimi koca göbeğimle
evde sütyen giymemeye alıştım hiloşum yaaa şimdi kadın gelse mecbur giyicem... e bide sabah kalk üstüne üsturuplu şeyler giy, rahat rahat tv karşısında uzanma, kocamı özlemişim istediğimiz gibi hareket edememe falan bi sürü sıkıntıydı bana... o yüzden dedim ben :) yoksa hiçç art niyetim olur mu benim
aysunun hali kalmamıştır, kocası da seviniyodur bu haline
bu arada doktora sordunuz mu kızlar ilişki konusunda bişey dedi mi??? ben sormadım da
saol canım darısı basınıza insallah..Ne güzel rabbim sağlık versin bebişine çok heyecanlıyız bildiğin gibi değil nasıl doğuracaz sezeryanmı normal doğum mu kaç kilo olacak kime benzicek oy oy artık bunlar dolaşıyor kafamda sen memnunmusun spinalden bide isteğinlemi oldu yoksa mecburenmi bir de çatı muaynesi ne zaman ?
cnm eğer düşük riskin ya da erken doğum riskin yoksa doktor ilişki konusunda durmak yok yola devam diyor.
ben yoğurt sut tuketemıyorum kefırde daha fazlaymıs kalsıyum normalde 4 porsıyon sut yada yogurt tuketecegıme gunde 2 bardak burnumu tutup kefır ıcıcem cunku bebısın kemık ve kasları gelısıyomus artık sende cnm sut yoğurt yıyemıyosan ılac nıyetıne kefır ıc tmmı
He hehhaaa normalse ne güzel canım...inş. doğurursun...hadi bakalım arife hanım geliyor....(bebeğin arefe günü doğarsa)
aaa hadi ya tesadüfe bakarmısın, cnm benim kızımın ismi de defne olacak kısmetse.
benim sezeryan olacağı kesin olduğu için 38 haftam tam arefe günü yanı 24 ekimde doluyo..dr. doğumu bayramdan sonraya bırakmazsa...24 ekim olabilir doğum tarihi...Haklısın kuzumm, ama ben süt ve ayranı bol bol tüketiyorum, günde 3-4 bardağı buluyor, peynir de yiyorum. aslında kefirin tadı da yoğurt suyu gibi ama sevemedim ben. Burnunu tutmak iyi fikir.
Mervemm bu arada ıslak kekinden yaptım dün ve harika oldu, kayganamla görümceme de yemek nasip oldu çok beğendiler. Hatunlar bir de dondurmayla beraber yediler, bir tepsi bitti valla
He hehhBiliyor musun benim doğum günüm arefe günü, 24 ekim, bakalım arife hanım mı olacak? Babası da dalga geçiyor benimle dün akşam, bayramda doğarsa adı bayram olsun diye Delü kocacıkk
Aaaa, ne güzelllAdaş olacak kızlarımız
Ama defne ismi çok hoş değil mi, isimleriyle yaşasınlar inşallahhh
Haklısın kuzumm, ama ben süt ve ayranı bol bol tüketiyorum, günde 3-4 bardağı buluyor, peynir de yiyorum. aslında kefirin tadı da yoğurt suyu gibi ama sevemedim ben. Burnunu tutmak iyi fikir.
Mervemm bu arada ıslak kekinden yaptım dün ve harika oldu, kayganamla görümceme de yemek nasip oldu çok beğendiler. Hatunlar bir de dondurmayla beraber yediler, bir tepsi bitti valla
He hehhBiliyor musun benim doğum günüm arefe günü, 24 ekim, bakalım arife hanım mı olacak? Babası da dalga geçiyor benimle dün akşam, bayramda doğarsa adı bayram olsun diye Delü kocacıkk
Aaaa, ne güzelllAdaş olacak kızlarımız
Ama defne ismi çok hoş değil mi, isimleriyle yaşasınlar inşallahhh
canım anlatsana.hangi hastene hangı dr. nasıl oldu...memnunmusun ağrın sancın...o duygu bebeği ilk görüş..sonrası?
bu beden bir şekilde bana ait değil mi geçici bir süre de olsa
karar verdim direteceğim gerekirse o sondayı taktırmıyacağım (umarım)
gerekirse ben uyutulurken yapsınlar o acıya bir 3. kez daha katlanmayacağım (amin )
He hehhhmirayım çok güldüm ya....bıde yatak odasında kırmızı var....aşkın rengi.....
benim sezeryan olacağı kesin olduğu için 38 haftam tam arefe günü yanı 24 ekimde doluyo..dr. doğumu bayramdan sonraya bırakmazsa...24 ekim olabilir doğum tarihi...
Canım bi kaç günden bişi olmaz merak etmeselamün aleyküm kızlar. nassınız bakem.ben bu hafta eşimin işi dolayısıyla gidemedim henüz doktora oda görecekmiş oğlunu.hiç görmemiş sanki anlayacak.geç kaldı kontrolüm.perşem be gitcez bakalım .
bu arada hediyesi eline herkesin ulaştımı.benim hediyem hala gelmedi....opüldunuz
He hehhhHatunun lohusa pijamaları bile kırmızı anacımm, sexy hatunn
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin oğluşun inşallah.
Canım bi kaç günden bişi olmaz merak etme
Hediye konusunda; niltt arkadaşımızın ki de gelmedi sanırım. Bulemsu'ya mesaj atabilirsin.
sudem, sorcam canım unutmazsam
şeker yüklemesiyle yaptırmıştım.. 25. haftaydı sanırım
al bendende okadar doğum bile korkutmuo o sonda olayı kadar ne iğrenctir arkadaş ben hök olmuştum takarlarken ıyyyyy
o zamanlar cahilliğime geldi anlayamadım ilk doğumda takmadılar
2.de mahvettiler beni bu sefer kararlıyım,yırtarım dağları enginlere sığmam o sondayı taktırmam en azından ayıkken
ayy okurken benım gözlerim doldu ya....onu görünce kalbim nasıl atar...düşünmesi bile harika...canım ben sinopta yaşıyorum..dogumu sinop devlet hastanesinde yaptım mecburen çünkü burda özel hastanemiz yok maaleefama herşşey güzeldi pişman olmadım hiç..
aneztezinin etkisi geçince biras zor oluyo tabiiki ama dayanılamıycak kadar bişey değil..zaten çok ağrın sızın olunca ağrı kesici veriliyo oda hayat kurtarıyo
ben doguma çok rahat girdim ağlamadım korkmadım panik yapmadım tansiyonum bile oynamadı o derece fakat bebeğimi gördüğüm anda ağlamaya başladım inanılmas ve anlatılamıycak kadar güzel bi duyguydu ufacık bi surat kocaman gözlerini cin cin açmış bana bakıyodu çok tatlıydı..
sezeryanın tek kötü yanı yataktan kalkamamak hareket edememek bi süre bebeği bile kucagına alamıyosun canın acıdıgı için..ama hepsi geçici sonuçta.ben 3.gün ayaktaydım evime geldim herşeyimi kendim yaptım..rahat olun ve şimdiden bolbol dinlenin canım
he ya...kadının ruhunda var ya...kim engel olabilir...hazır kaynana da yok...ohh...He hehhhHatunun lohusa pijamaları bile kırmızı anacımm, sexy hatunn
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin oğluşun inşallah.
Canım bi kaç günden bişi olmaz merak etme
Hediye konusunda; niltt arkadaşımızın ki de gelmedi sanırım. Bulemsu'ya mesaj atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?