2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm eğer düşük riskin ya da erken doğum riskin yoksa doktor ilişki konusunda durmak yok yola devam diyor.

saol canım darısı basınıza insallah..
ben spinalden çok memnun kaldım aneztezinin etkisi geçince zor oluyo tabi sezeryan ama ameliyat kısmı çok güzeldi.ilk 5.dk da oğlumu gördüm 15.dk dada odamdaydım çok şükür..sezeryan olmamın sebebi hem çatım dardı hemde günüm dolmasına rağmen doğum başlamamıstı..
çatı muaynesini 2 kez oldum.biri 35.haftamda biride dogumdan 1 gün önce..öle çok can yakıcı bişey değil rahat ol sıkıntı yapılcak kadar bişey hissetmiyosun canım..

cnm eğer düşük riskin ya da erken doğum riskin yoksa doktor ilişki konusunda durmak yok yola devam diyor.

şuanda yok.. perşembe günü gittiğimde sorucam.. 33. haftadayız çünkü. bir çok doktorun yazısından okuduğuma göre hiç sakıncası yok eğer hamileliğk sağlıklıysa. ama burdaki kızlar kafamı karıştırdılar şimdi

Haklısın kuzumm, ama ben süt ve ayranı bol bol tüketiyorum, günde 3-4 bardağı buluyor, peynir de yiyorum. aslında kefirin tadı da yoğurt suyu gibi ama sevemedim ben. Burnunu tutmak iyi fikir.
Mervemm bu arada ıslak kekinden yaptım dün ve harika oldu, kayganamla görümceme de yemek nasip oldu çok beğendiler. Hatunlar bir de dondurmayla beraber yediler, bir tepsi bitti valla

aaa normalse ne güzel canım...inş. doğurursun...hadi bakalım arife hanım geliyor....(bebeğin arefe günü doğarsa)
He hehh Biliyor musun benim doğum günüm arefe günü, 24 ekim, bakalım arife hanım mı olacak? Babası da dalga geçiyor benimle dün akşam, bayramda doğarsa adı bayram olsun diye Delü kocacıkk

aaa hadi ya tesadüfe bakarmısın, cnm benim kızımın ismi de defne olacak kısmetse.

Aaaa, ne güzelll Adaş olacak kızlarımız
Ama defne ismi çok hoş değil mi, isimleriyle yaşasınlar inşallahhh

benim sezeryan olacağı kesin olduğu için 38 haftam tam arefe günü yanı 24 ekimde doluyo..dr. doğumu bayramdan sonraya bırakmazsa...24 ekim olabilir doğum tarihi...

selamün aleyküm kızlar. nassınız bakem.ben bu hafta eşimin işi dolayısıyla gidemedim henüz doktora oda görecekmiş oğlunu.hiç görmemiş sanki anlayacak.geç kaldı kontrolüm.perşem be gitcez bakalım .

bu arada hediyesi eline herkesin ulaştımı.benim hediyem hala gelmedi....opüldunuz

evet cnm çok hoşuma gittiği için bu isimde karar kıldım.

günaydın herkese, bir saat oldu kalkalı ama hala ceset gibiyim, dün ev temizliğini abarttım herhalde, kolumun ağrısından uyuyamadım gece, dökülüyorum hala

valla benim eksiklerim daha çok sanırım, banyo setleri falan almadım, dereceyi ille 1 sn de kulaktan ölçenlerden almak şart mı? evde benim civalı klasik derecem var, sonra biberon, süt sağma falan ihtiyaç oldukça alırım diyorum, valla özellikle ilk bebek başlı başına masraf

odada da eksiklikler var, duvar kağıdı yaptık odasına, çok güzel mavi gökyüzü ve beyaz bulutlar kuşlar, harika oldu da, yaparken öldük, desenleri denk getircez diye, temizlerken de öldük, siz siz olun duvar kağını yapmayın bi ara resmini çeker koyarım

odasını da ikeadan alıyoruz, alt açmayı alıp kurdum bile aslında beşik ve gardolap falan da vaktiyle alsak iyi olur, evde kedim var odaya alışması lazım ki garipsemesin :)

canım anlatsana.hangi hastene hangı dr. nasıl oldu...memnunmusun ağrın sancın...o duygu bebeği ilk görüş..sonrası?

canım ben sinopta yaşıyorum..dogumu sinop devlet hastanesinde yaptım mecburen çünkü burda özel hastanemiz yok maaleef ama herşşey güzeldi pişman olmadım hiç..
aneztezinin etkisi geçince biras zor oluyo tabiiki ama dayanılamıycak kadar bişey değil..zaten çok ağrın sızın olunca ağrı kesici veriliyo oda hayat kurtarıyo
ben doguma çok rahat girdim ağlamadım korkmadım panik yapmadım tansiyonum bile oynamadı o derece fakat bebeğimi gördüğüm anda ağlamaya başladım inanılmas ve anlatılamıycak kadar güzel bi duyguydu ufacık bi surat kocaman gözlerini cin cin açmış bana bakıyodu çok tatlıydı..
sezeryanın tek kötü yanı yataktan kalkamamak hareket edememek bi süre bebeği bile kucagına alamıyosun canın acıdıgı için..ama hepsi geçici sonuçta.ben 3.gün ayaktaydım evime geldim herşeyimi kendim yaptım..rahat olun ve şimdiden bolbol dinlenin canım

bu beden bir şekilde bana ait değil mi geçici bir süre de olsa
karar verdim direteceğim gerekirse o sondayı taktırmıyacağım (umarım)
gerekirse ben uyutulurken yapsınlar o acıya bir 3. kez daha katlanmayacağım (amin )

al bendende okadar doğum bile korkutmuo o sonda olayı kadar ne iğrenctir arkadaş ben hök olmuştum takarlarken ıyyyyy

selamün aleyküm kızlar. nassınız bakem.ben bu hafta eşimin işi dolayısıyla gidemedim henüz doktora oda görecekmiş oğlunu.hiç görmemiş sanki anlayacak.geç kaldı kontrolüm.perşem be gitcez bakalım .

bu arada hediyesi eline herkesin ulaştımı.benim hediyem hala gelmedi....opüldunuz

mirayım çok güldüm ya....bıde yatak odasında kırmızı var....aşkın rengi.....
He hehhh Hatunun lohusa pijamaları bile kırmızı anacımm, sexy hatunn

benim sezeryan olacağı kesin olduğu için 38 haftam tam arefe günü yanı 24 ekimde doluyo..dr. doğumu bayramdan sonraya bırakmazsa...24 ekim olabilir doğum tarihi...

Hadi hayırlısı canım, sağlıkla gelsin oğluşun inşallah.

Canım bi kaç günden bişi olmaz merak etme
Hediye konusunda; niltt arkadaşımızın ki de gelmedi sanırım. Bulemsu'ya mesaj atabilirsin.

yok canım benim bir haftadan fazla geçti bikaç gün olsa neyse dicem.ha bugün hayarın derken oldu baya.bulemsuya mesaj attım umarım döner:))

al bendende okadar doğum bile korkutmuo o sonda olayı kadar ne iğrenctir arkadaş ben hök olmuştum takarlarken ıyyyyy

o zamanlar cahilliğime geldi anlayamadım ilk doğumda takmadılar
2.de mahvettiler beni bu sefer kararlıyım,yırtarım dağları enginlere sığmam o sondayı taktırmam en azından ayıkken

o zamanlar cahilliğime geldi anlayamadım ilk doğumda takmadılar
2.de mahvettiler beni bu sefer kararlıyım,yırtarım dağları enginlere sığmam o sondayı taktırmam en azından ayıkken

bendemi taktırmasam .desem takmayın yada uyuştukdan sonra takın diye .kızarlarmı acep:)

Selam anneler.....
Herkes eksiklerinden bahsetmiş ben daha hiçbişey almadım bikaç zıbın body dışında....
Eksik neymiş gelin bizde görün :)))))))))

Doğum şekli beni de korkutuyor, sezeryanı da normal doğumu da hepsinin farklı farklı handikapları var....
Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin, kolay, acısız, bir avazda inşallah....
Sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah...

kızlar kan ilacı içtiğiniz halde kan değeriniz yükselmiyorsa hatta bazen düşüyorsa ve kanınızdakı demire baktırdığınızda normal hatta yüksek çıkyıorsa bunun sebebi b12 eksikliği olabilirmiş....dr. unuz kan ilacınızı değiştirmeliymiş..

bi arkadaşın başına aynen bu anlattıklarım gelmiş..adını hatırlamıyorum aramızda benzer sorunlar yaşayanlar vardı....inş. okurlar... ayy okurken benım gözlerim doldu ya....onu görünce kalbim nasıl atar...düşünmesi bile harika...

he ya...kadının ruhunda var ya...kim engel olabilir...hazır kaynana da yok...ohh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…