2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm eşimle kariyerimiz için izmir'in daha iyi olacağına karar verdik.şimdi izirdeki ev tadilatta.ben hiçbirşeyle uğraşmıyorum.eşim ve kaynanam sağolsun o işlerle uğraşıyorlar.

evet, tam zamanında :) gerçi herkes bir bir dökülüyo... izne çıkıyorum ben de inşallahh....

sağol canımm. teşekkür ederim :)

umarım izne çıkanların evdede neti vardır da hep böyle dolu olur buralar,
ben işyerinden giremediğim için katılamadım hiç sohbetlere, anca geceleri işte.
hadi bakalım kumrular sizi her gününüz kavuşacağınız gün gibi güzel olur inşallahh

ayy benim ne çok çenem düştü bugün yaaaa

topice hiç ugramadıgın günlere say biz cok memnunuz seni özledik cünkü

cnm eşimle kariyerimiz için izmir'in daha iyi olacağına karar verdik.şimdi izirdeki ev tadilatta.ben hiçbirşeyle uğraşmıyorum.eşim ve kaynanam sağolsun o işlerle uğraşıyorlar.

hayırlısı olur inşallah canım..
bende taşınıyorum ama seninki gibi şehir degişikligi degil benim ki :)
benimde kayınvalidem ilgileniyor sagolsun hiç yormaz, cok düşünür beni, şanslıyız

Esraaaa ben hala anne-bebek çantası almadım bilio musun :)
gecen akşam eşimle carrefour avm ye gittik orda chicco nun kocaman bi magazası var
orda baktım bi tane 200 TL ydi siyahlı grili bi çanta resmini cekmeyi unutmuşum :)
şık bi şeydi ama cok büyük geldi gözüme almadım..

gecen pazarda kayınvalidemle idil baby den baktık kırmızılı bi canta o da 100 küsürdü onu da
eşim "rahat edemezsin bununla sırt cantası alsan daha kullanışlı degil mi" deyince almadım :)
şimdi sırt cantası mı alsam acaba diyorum fikir ver bana ?:26:

selam canımm... zorlama kendini dicem ama sana sonrasında izinler lazım

çok güzeller :)
evet canım izinler sornadan lazım bana

valla çok yoğunum kuzucum iyiyiz çok şükür pazar günü dedemiz babannemiz ve amcamız geliyor erdem ve ben çok mutluyuz özledik

ben sırt çantası alıcam tatlım ve çantayıda bebek için olanlardan değilde kapsamlı ama düzgün bir markadan alıcam

ee niye herkes sustu :26:

akşam oluyor :) hoşgeldin canım nasılsın uzun süredir yoktun

akşam oluyor :) hoşgeldin canım nasılsın uzun süredir yoktun

hoşbulduk canım iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz oğluşumla
sen nasılsın erdam nasıl? Erdem koycaktınız dimi ismini yanlış hatırlamıyorsam :26:
katılamadım hiç sohbetlere en yoğun saatlerde çalıştığım için,
gerçi geceleri girdiğimde geçmişi okurdum hep,
şimdide alışkın değilim bu saatlerde kk'da takılmaya,evdeyim ya artık sık sık girerim bundan sonra inşallah

erdem iyi güzelim evet unutmamışsın teyzesi çok sevindik bizi hatırlamana sen ne düşünüyorsun oğluşuna evet arrtık topikimiz sessizleşti kötü oluyor ama umarım düzeliriz tekrar eski halimize

erdem iyi güzelim evet unutmamışsın teyzesi çok sevindik bizi hatırlamana sen ne düşünüyorsun oğluşuna evet arrtık topikimiz sessizleşti kötü oluyor ama umarım düzeliriz tekrar eski halimize

unuturmuyuz hiç canım
biz karar veremiyoruz ya, ben Enes istiyorum eşim Kaan istiyor,
ortak isim Emir ama onuda almanlar söyleyemiyor
almanyada da bu sorun var işte ona göre isim bulcaz ki okulda dalga konusu olmasın diye anlıcağın hala ismi yok kuzumun teyzesi

cnm ben bebek çantasını maxi cosinin aldım(daha doğrusu kayınanam ödedi.ama anakucağı, araba, beşik ve izofix birlikte alındığı için fiyatını bilmiyorum).çanta sapı uzayabilen bişey alırsan çapraz takarsın olur biter.

ee niye herkes sustu :26:

bilmem:26:

oyyy cok sevindimmm :) nerde ki onlar ?
benimde ananemle dedm izmitte yaşıolar dün istanbuldaki evlerine geldiler bu akşamda annemlerde toplanıoruz dayımlar falan :)
o yüzden bizde cok mutluyuz

heh işte eşimde öyle dedi bana yandan takılan normal cantalarla rahat edilemez diye düşünmeye başladım
ama sırt cantası daha pratik daha rahat geldi gözüme
tommy, nike, adidas sırt cantaları süper hem şık hem kullanışlı oluyor
sen nerden alıcan ?

kaan benim isim listemde vardı çok beğeniyorum o ismide eşim istemedi sonunda erdeme kaarar verdik ve bağlandık resmen :)

bankadan ve finanstan anlayan kızlar yardım........

kredi kullandığım banka benden habersız euro hesabımdakı parayı bozdurup krediyi ödemiş..

böyle bi yetkisi hakkı var mı?

iyi akşamlar kızlar, bebişlere ve kendinize iyi bakın...

merhaba kızlar nasılsınız bakım
yetışebıldımmı acaba ışten cıkmadan sızlere
hevın snenasısın tatlım yoktun uzun zamandır
apple bende herşeyı kolayca aldım ve cantada olay bıttı nasıl alcam henuz karar veremedım pufff bakıyorum ama ıcıme sınmıyo cok sevımsız geliyolar bakarken kalıcam cantasız

kaan benim isim listemde vardı çok beğeniyorum o ismide eşim istemedi sonunda erdeme kaarar verdik ve bağlandık resmen :)

ya bizimkide tutturdu Kaan diye, bende ısınamıyorum bi türlü
artık sayılı gün kaldı ama biz hala karar veremedik ne beceriksizmişiz
Erdem çok güzel canım Allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün Erdem sahibi olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…