evet bilirim bütün bankacı arkadaslarım isyanlarda oluo
benim isyanımsa ödemelerden yanaherkes kendi derdinde yani
amin canım bolca sabırlar hepimize..
cok teşekkürler inşallah bi gün gelirim gezmeye anadolu yakasında oturuorum ben, burdan cok yakın ankara
sen neden izmire taşınıosun ?
evet vallabu arada odayı boyattınız mı ?
heee öle diosun:) evet teknolojiyi ikimizde cok sevioz yok yok bizde ama artık dur dedik kendimize
bu tarz lükse kacan masrafları kısmaya karar verdik
yaa acıcam bi ara bakalım ne zaman
bende fena kahve hastasıyım özellikle hergün bi türk kahvesi keyfim vardı hamilelikten önce ama bayadır içmiom
bu aralar nescafeye başladım işteee..
tamam tatlım cok sagoliçtikçe seni hatırlıyıciiiiiim
evet, tam zamanında :) gerçi herkes bir bir dökülüyo... izne çıkıyorum ben de inşallahh....
sağol canımm. teşekkür ederim :)
ayy benim ne çok çenem düştü bugün yaaaa
cnm eşimle kariyerimiz için izmir'in daha iyi olacağına karar verdik.şimdi izirdeki ev tadilatta.ben hiçbirşeyle uğraşmıyorum.eşim ve kaynanam sağolsun o işlerle uğraşıyorlar.
evet canım izinler sornadan lazım banaselam canımm... zorlama kendini dicem ama sana sonrasında izinler lazım
çok güzeller :)
valla çok yoğunum kuzucum iyiyiz çok şükür pazar günü dedemiz babannemiz ve amcamız geliyor erdem ve ben çok mutluyuz özlediksagol canımın içi cooook iyiyiz şükürler olsunnn
evimizin temizliği ve ankastre setlerimizin takılması dışında hiç bir işi kalmadı yeni evin
bi yandan da prensesimizin odasıyla meşguluz :)
sen nasılsın ne var ne yok ?
cok güzeller ama en güzeli benim kızımın odasının avizesi
Hilalim nasılsın perde halı olayı ne durumda ? ben hala secemedimde :)
yasminimmmmm hiçte görmüosun beniii
ben sırt çantası alıcam tatlım ve çantayıda bebek için olanlardan değilde kapsamlı ama düzgün bir markadan alıcamtopice hiç ugramadıgın günlere saybiz cok memnunuz seni özledik cünkü
hayırlısı olur inşallah canım..
bende taşınıyorum ama seninki gibi şehir degişikligi degil benim ki :)
benimde kayınvalidem ilgileniyor sagolsun hiç yormaz, cok düşünür beni, şanslıyız
Esraaaa ben hala anne-bebek çantası almadım bilio musun :)
gecen akşam eşimle carrefour avm ye gittik orda chicco nun kocaman bi magazası var
orda baktım bi tane 200 TL ydi siyahlı grili bi çanta resmini cekmeyi unutmuşum :)
şık bi şeydi ama cok büyük geldi gözüme almadım..
gecen pazarda kayınvalidemle idil baby den baktık kırmızılı bi canta o da 100 küsürdü onu da
eşim "rahat edemezsin bununla sırt cantası alsan daha kullanışlı degil mi" deyince almadım :)
şimdi sırt cantası mı alsam acaba diyorum fikir ver bana ?:26:
ee niye herkes sustu :26:
akşam oluyor :) hoşgeldin canım nasılsın uzun süredir yoktun
hoşbulduk canım iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz oğluşumla
sen nasılsın erdam nasıl? Erdem koycaktınız dimi ismini yanlış hatırlamıyorsam :26:
katılamadım hiç sohbetlere en yoğun saatlerde çalıştığım için,
gerçi geceleri girdiğimde geçmişi okurdum hep,
şimdide alışkın değilim bu saatlerde kk'da takılmaya,evdeyim ya artık sık sık girerim bundan sonra inşallah
erdem iyi güzelim evet unutmamışsın teyzesi çok sevindik bizi hatırlamana sen ne düşünüyorsun oğluşuna evet arrtık topikimiz sessizleşti kötü oluyor ama umarım düzeliriz tekrar eski halimize
topice hiç ugramadıgın günlere saybiz cok memnunuz seni özledik cünkü
hayırlısı olur inşallah canım..
bende taşınıyorum ama seninki gibi şehir degişikligi degil benim ki :)
benimde kayınvalidem ilgileniyor sagolsun hiç yormaz, cok düşünür beni, şanslıyız
Esraaaa ben hala anne-bebek çantası almadım bilio musun :)
gecen akşam eşimle carrefour avm ye gittik orda chicco nun kocaman bi magazası var
orda baktım bi tane 200 TL ydi siyahlı grili bi çanta resmini cekmeyi unutmuşum :)
şık bi şeydi ama cok büyük geldi gözüme almadım..
gecen pazarda kayınvalidemle idil baby den baktık kırmızılı bi canta o da 100 küsürdü onu da
eşim "rahat edemezsin bununla sırt cantası alsan daha kullanışlı degil mi" deyince almadım :)
şimdi sırt cantası mı alsam acaba diyorum fikir ver bana ?:26:
ee niye herkes sustu :26:
evet canım izinler sornadan lazım bana
valla çok yoğunum kuzucum iyiyiz çok şükür pazar günü dedemiz babannemiz ve amcamız geliyor erdem ve ben çok mutluyuz özledik
ben sırt çantası alıcam tatlım ve çantayıda bebek için olanlardan değilde kapsamlı ama düzgün bir markadan alıcam
akşam oluyor :) hoşgeldin canım nasılsın uzun süredir yoktun
unuturmuyuz hiç canım
biz karar veremiyoruz ya, ben Enes istiyorum eşim Kaan istiyor,
ortak isim Emir ama onuda almanlar söyleyemiyor
almanyada da bu sorun var işte ona göre isim bulcaz ki okulda dalga konusu olmasın diye anlıcağın hala ismi yok kuzumun teyzesi
slm cnm bankada çalışıyorum(bankacıyım yani)
bende çalışıyorum ve çalışabildiğim kadar çalışacağım.
ankaraya dışarıdan gelen birisinin sevmesi zor. bürokrasinin ağır havasını herşeyde görebilirsin.trafik belli saatlerde olur, otobüs beklerken mutlaka bi sıra olur ve ona göre binersin, insanlar başka şehirlere göre daha mesafelidir(ki bu yüzden biçok kişi ankaralıları soğuk bulur), belli bir saate kadar toplu taşıma aracı vardır, çok fazla eğlence mekanı yoktur vs.
biz akşamları bostancı-caddebostan sahilinde oluoz gelirsen haberim olsun
et kuzum etttt masraf etme alışveriş sitelerini talan edebilirsin
bende finans işiyle ugrasıorum tesadüf işlerimiz baglantılı seninle :) biz şirket olarak 10 bankayla aktif şekilde çalışıoruz
şimdi önümüz dönem sonu faizleri kolay gelsin hepimize :)
ben hiç gitmedim ankaraya ama güzel şehirlerden die düşünmüşümdür hep
benim arkadasımda avukat zaten tam bürokratik bir hatuniş için gitti oraya
ama sevmedim burayı dio haftasonu geliomuş gerci :) bende gelirim belki bi gün gezmeye :)
kaan benim isim listemde vardı çok beğeniyorum o ismide eşim istemedi sonunda erdeme kaarar verdik ve bağlandık resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?