ya bizimkide tutturdu Kaan diye, bende ısınamıyorum bi türlü
artık sayılı gün kaldı ama biz hala karar veremedik ne beceriksizmişiz
Erdem çok güzel canım Allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün Erdem sahibi olsun inşallahh
merhaba kızlar nasılsınız bakım
yetışebıldımmı acaba ışten cıkmadan sızlere
hevın snenasısın tatlım yoktun uzun zamandır
apple bende herşeyı kolayca aldım ve cantada olay bıttı nasıl alcam henuz karar veremedım pufff bakıyorum ama ıcıme sınmıyo cok sevımsız geliyolar bakarken kalıcam cantasız
bankadan ve finanstan anlayan kızlar yardım........
kredi kullandığım banka benden habersız euro hesabımdakı parayı bozdurup krediyi ödemiş..
böyle bi yetkisi hakkı var mı?
Tatlılarım bende kacıorummmm
kocaman öpücükler hepinizesevioruz sizi
amiin canım sağolasın sizede en kısa sürede gönlünüzce bir karar vermek nasip olsun inşallah
biz çıkıyoruz kızlar kocacım almaya geldi öpüldünüz...
yarenim öptüm seni de
Hoşgeldin canım
iyiyim kuzum sağol sen nasılsın Yaren nasıl?
Geceleri ara sıra giriyordum da öğlenleri iş yoğunluğundan giremiyordum hiç ama artık buralardayım yine
ya bizimkide tutturdu Kaan diye, bende ısınamıyorum bi türlü
artık sayılı gün kaldı ama biz hala karar veremedik ne beceriksizmişiz
Erdem çok güzel canım Allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün Erdem sahibi olsun inşallahh
bızde ıyıyız tatlım benım cok şukur sevındım senı daha cok görecek olmamıza nasıl gdıyo bakalım gebelık paşan nasıl
ben sana akşam tarifi yazayım...bi dene kurabiyesi kafana yatarsa her halukarda buluruzz sana şeker hamuru...tanesi 4 tlden 50 tane yaptırsan 200tl vermeye değmezz...yenip bitecek bişeyy yani onun için...malzeme alsan bilee kalıcı olurr...bakarsın kafana yatar diş bugdayında, dogum gununde falanda yaparsın..malzemeye verdiğin paraya acımazsınn kuzum...
öylee olcakk kuzum...en son bittiğinde odaların fotosunu koyucazz yaa...aradaki 7 farkı bulun oyunu oynarızz senınleeee
çok hoşumaa gidiyorrr kızçelerden biriyleee aynı odaya sahıp olacak olması benım kuzumunnn
Seninle Yaşlanmak İstiyorum...
Seneler gecsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim
ol istiyorum.
Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp atlatalım.
Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.
Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Güzel günlerimizi, evimizde pijamalarımızla
kutlamalıyız.
Yada bazen dostlarla...
Böylece yaşamalıyız işte.
Sonra çocuğumuz olmalı,
Düşünsene senin ve benim olan bir canlı.
Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı.
Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı.Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden
Mutluda olsa, kötüde olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.
Saçlara düşünce aklar, yada gidince aklar, çocukları güvence
altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz.
Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Eve gelip benden kahve istemelisin.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli
günlerimizi anımsamalıyız.
Ben, "Bey" demeliyim sana, sende "Hanım".
Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni.
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde.
Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde...
(şuan bunu okurken ağladım.. ne güzel bi yazıdır bu... zaman akıp gidecek biliyorum hemde hızla..
Allah bize eşlerimizle, bebeklerimizle, tüm sevdiklerimizle yaşayıp yaşlanacagımız mutlu, huzurlu ve sağlıklı güzel bi ömür nasip etsin inşallah..)
cnm bence kaan cok guzel bı ısım ben cok severım bıraz daha duşun derım ısınırsın belkı
bizde oğluşumla mutluyuz teyzeleriyle daha çok vakit geçirebileceğiz diye
paşam iyi çok şükür canım, en son 2 hafta önce gittik doktora, 1900gramdı tosunum,
yalnız nst'de sancılarım çıktı oysaki bişey hissetmiyorum hiç,
bu yüzden erken ayrılmak zorunda kaldım izne doktorumuz izin vermedi çalışmama strese yorgunluğa,
bu sırada doğum hazırlık kursuna gidiyoruz her cuma baya zevkli oluyor
geçen haftada eşimle doğum yapcağım hastaneye gittik doğumhaneyi falan gezdirdiler, ben ameliyathane gibi bekliyordum şok oldum, resmen masaj salonu gibiydi
bakalım herşeyin hayırlısı artı korkularda başladı yavaş yavaş canım
senin nasıl gidiyor ?
sende mi öyle diyorsun canım :26:
ya sonra diyorum eşim çok istiyor kırmayayım diye ama ısınamam diye korkuyorum iki arada kaldım işte :44:
olsun cnm bıraz da hamılelıgın tadını cıkarırsın evınde dınlenerek bebış doğunca tempo hızlanacak malum
benımde 30+2 de 1900 gr dı 2 hafta oodu benımde gıttıgım ne guzel cnm doğum kursları olması hem doğuma hazırlık ıcınde cok ıyı olucaktır burada normal doğum ıcın baskı cok ama malesef kurslar yok denılcek kkadar az
nerdeeee masaj
ınşalla hayırlı kolay bı doğum olur cnm
benımde maşalla guzel gecıyo cnm 29 ekım olarak belırledık tarıhımızı ben başıma ne gelecegını bıldıgım ıcın doğuma larşı b korku yaşamıyorum cok rahatım ınşalla ılk amleyatım kadar kolay ve sorunsuz gecer
cnm yanı egr ufacık bı sınma olursa duşun derım ben seıyorum gerceken
benımde ısmı eşim ıstedı gercı o benım annem beyenıyo dıye koymak kıstedı bende alıştım zamanla emınım sende bebgınle konuşurken alışırsın cnm
burdada normal doğumu zorluyorlar canım sezeryan epidural vs hiç düşünülmüyor, eğer hiç ilerleme olmazsa direk epidural yaptırmayı seçiyorlar en son karar sezeryan. ama ilk normal doğum yani seçim hakkımız kesinlikle yok.
aa aynı gidiyoruz desene canım kiloyla
kurslar dolu burda bide sağlık sigortası ödüyor, ebe de seçiyorsun kendine doğumdan 6 hafta sonrasına kadar her gün evine gelip bebeğe ve sana bakıyor yıkıyor vs, hepsini sigorta karşılıyor.
amin yarenim cümlemize inşallah hayırlı ve kolay olur bir avazda kurtuluruz inşallah .
senin ilki sezeryan olmuştu dimi bu yüzdenmi ikincide sezeryan olcak canım?
hadi bakalım dualarımız seninle olcak o gün inşallah sağ salim kucağına alcaksın meleğini
sizin ne olcak kuzum ?
ay şartlar cok guzel cnm benım ya
benımmıkı sezeryandı tatlım tamamen benım ıstegım uzerıne bırazcoık hatta fazlacık tırstıgımdan dolayı
rahatta gectı ondna ıkıncıde sezeryan tatlım
kucuk oğlumuzun ısmıde ARAS teyzesı bı daha kontol ne zman
Aras çok güzel gerçekten maşallah ona
hayırlısı böyleymiş canım yeterki sen ve meleğin iyi olun
bidahaki randevumuz pazartesi 17 eylül canım
ya ne guzel 20 gune duşmuş randavu ay bende ıstıyorum cok merak edıyorum bebşımı ne kadra buyudunu bızım ay sonu
pazartesiden sonra 2 haftaya düşcek yani 2 randevumuz daha var pazartesiden sonra tabi Allah nasip ederse
az kalmış canım Allahım korusun yavrularımızı biz bekleriz yine,
önceleri tekmeleri hissetmezken daha zordu hiç bişey bilmiyorduk iyi mi değilmi diye, randevularda 1 ay sürerdi,
tekmeleri hissedeli saymıyorum randevuya kalan günleri artık
evet cnm ya bende öle duşunuyorum hep korkardım kötu bışry duymaktan
şimidi çok aktıf maşalla suphede bırakmıyo hıç ben uyumadan uyumuyo oğlum
oh maşallah paşamıza
yazık ama yerleride dar ya artık tekmede atamıyorlar doğru dürüst anca geriliyorlar,
tosunum artık pozisyonu nasılsa göğsümün hemen altında resmen coşuyor nefesimi kesiyor bazen
cnm malesef yapıyolar bızımde başımız ageldı bı kere kredı ödememız ayın 12 sınden ayın 12.de saat 3 gıbı eşim ödemeye gıttı ve hesabımızdan kullanmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?