2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sormaa hiç rahat edemiyorlar, az önce yine hissettim bi bakayım dedim resmen göbüşüm bi sağa bi sola kayıyor bi an korktum
geçende elimi koyduğum yere bir yerini dayadı muhtemelen poposuydu hissettim müthiş bişeydi
ayy o hıçkırmaları zaten ayrı bi olay yazık oğluşuma bak su yuttu herhalde diyorum eşimede gülüyor kıyamam ona

bızım tl ıdı cnm ama sacma bence bıde bızım gecıme olmadan böyle bışey yapmışlar öğlenden sonraymış dıye

bızım tl ıdı cnm ama sacma bence bıde bızım gecıme olmadan böyle bışey yapmışlar öğlenden sonraymış dıye

tl hesabı normal canım 5 tl bile olsa hesapta kullanırlar bu çok olağan bi durum...

ama euro hesabını yazın ortasında en düşük olduğu zaman habersiz bozmuşlar....tüketici mahkemesine dava açıcam gerekirse...

İyi akşamlar annecikler bugün doktora gittik kontrole herşeyimiz güzel gidiyo şükür kilomuzda çok iyi önden gidiyoz azıcık ama yarında tahlil sonuçlarımızı alıcaz plesantamız hala aşağıda görünüyor ama doğum kanalını kapatmıyor.Geçen gittiğimde normal doğum gibi duruyor dedi ,şimdi ilerleyen haftalara bakcaz diyor.Eşim kayınvaldemi getircek ay sonuna:)) Ben ilk başta erken dedim ama eşimide anneyide kırmak istemıyorum cunkuanneninde planı ay sonuna gelmekmiş ...bu arada çok iyi bir kadıncağız herşeye kosturuyo sagolsun.Tek sorunum herseyı o yapmaya kalktığı için evimde istediğim yemeği bile yapamamak :)bide yatak odama dolaplarıma,çekmecelerime kadar rahatlıkla girmesi (ev taşırken çok yardım etti sağolsun... ben kendi özel çamasırlarımı poşetledim görmesini istemıyorum kimsenin, özellikle eşimin annesinin bizim özelimizi bilmesine hiç gerek yok bence ...ama sağolsun onlara bile açık bakmıştı neyi merak ettiyse ne koydum dıyemı baktı anlamamıştım :))oda nazarlığı olsun napalım...Bir yandanda babamlarda tutturdu biz gelelim diye doğumdan sonrada dönmeyi düşünmüyorlarmış hemen...İyi niyetliler yardımcı olacaklarmış bana da babamın yanında nasıl yatıp kalkıp ,istediğim giyinip rahat edeceksem sanki doğuma o götürecek kimse kırılmasın diye bişey diyemıyorum...Şimdilik duruldular gibi ama bakalım ne olcak yaşayıp görcez

insanın kendi istediği gibi olsa herşey .. ya da elinde olsa bazı şeyler ..
dediğiniz gibi denk geldiğin ebenin , doktorun iyiliğinde bitiyor herşey
bebeğin hareketsiz kaldığı durumlar sadece doğuma hazırlık için değil kakasını yaptığında da hareketsiz kalıyor ve ultrasondan bakıldığında belli olmuyor suyunu patlatırsalar anlaşılıyor
ayrıca herkes hastane fiyatlarını araştırıyor aşağı yukarı biliyor sezeryan azda olsa normale göre fazla olduğu için üç kuruşu düşünen dr olabiliyor ve son zamana kadar normal derken doğum sezeryan deyip değiştirebiliyor
tamamen karşındakinin insafına kalmış durumdayız Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

çok sevındım canım bebgının sağlık haberleıne kaç gr olumş
cnm sımdıden sonra plesanta aşagıya ınmez daha fazla cnm kv ıle tak sorun cekmece ıclerıne kadar udahele etmesı olsun yemek olayında o pişirir sız yersınız ömur uzun daha cok yaparsın yemek ama diğer olayı sevmedım
cn sanırım doğum zmanı ve doğum sonrası bayagı kalabalık olucak ve başbaşa kalmayı özlucek görunuyorsunuz

bencede tatlım benım hıc olmDIK YERDEN HIC OLMDIK şeyler cıkarabılıylar

slm kızlar zaman yaklaştıkça son eksiklerimi almaya karar verdim , şöyle bir emzirme sutyenlerine bakayım dedim bir tane aldım taktım biraz evde kullandım ama , hiç hoşuma gitmedi ve hiç memnun kalmadım, kullanış açısından rahat tamam ama zaten büyüdüler sarkmaya yer arıyorlar birde bu hiç tutmuyor , hemde göğsünü çok belli ediyor, ayrıcada psikolojik açıdan kendimi nine gibi ve çok kötü hissettim....sonuçta 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum şuan ve ben bu emzirme sutyenine bırakın 2 yıl ,2 hafta bile dayanamam diye...düşündüm birazda araştırdım ve önden klipsli sporcu sutyeni almaya karar verdim , siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuzz :44::44::44::44::44::44::44:

http://www.camasirim.com/Orkide-onden-Klipsli-Sporcu-Sutyen_74.html#0

Son düzenleme:
kuzum ücretsiz izin kullancam en az 1 yıl bunu biliyorlar ve durum şöylee oluyor..hani normalde hakkımız 2yıl ücretsiz izin yaa...yasal dogum iznin bitince süre işlemeye başlıyor...diyelim ben yasal dogum iznim bitince 40 gun rapor kullandım..20+20 bu senenin ve 2013un ızınlerını kullandım..ücretsiz iznim 2 yıldan 80 gün eksikk verilebiliyormuş...

evet valla bu arada odayı boyattınız mı ?

evet teyzesi boyattıkk...çok belli olmuyorr ama şöylee oldu..:)))

kızlarr 60 tanesini 30tlye mal ettiğim kızçemin askıları:

wowww :)çok şekeyley :))

Bende gittim atladım aldım emzirme sütyeni cnm :)) dedğin gibi içini müthiş belli ediyor.Bol birşey giyince sorun değil ama normal zamanda ne olur bilmem tek avantajı penye oldugu için rahat anca evde kullanabilirim herhalde...Sporcu çamaşırı çok iyiymiş ama ben zaten büyük bedendim malesef şimdi çok daha büyüğüm sırt ince zor buluyorum ne yaparım bilemıyorum görcez bakalım

benimde çok küçük değil ama bulurum sanırım ye evde de kullanınca eğer dediğin gibi bol yada kalın bir şey değilse her şey meydanda bir kapı çalsa üstüme ne alayım diye koşturuyorum ... ancak bu aklıma geldi sende bulursun umarım

benimde çok küçük değil ama bulurum sanırım ye evde de kullanınca eğer dediğin gibi bol yada kalın bir şey değilse her şey meydanda bir kapı çalsa üstüme ne alayım diye koşturuyorum ... ancak bu aklıma geldi sende bulursun umarım

günaydın canlarım...

günaydın hilalim nasılsın biz oğluşumla bu gece çok güzel uyuduk sabahta yağmurlu bir güne başlasakta serin olması bizi mutlu etti tek sorunumuz giyecek kıyafet çeşitimizin azalması artık göbüşüm kapanmıyor hayırlısı olsun artık az kaldı iş yerindeki günlerim sonrasında daha rahat olucam inşallah :26:

günaydın kızlar dün akşamdan beri oğlan hareket etmiyorrrrrrr canım sıkılıyor

canım dokttor bana tatlı bişi ye sol tarafna yat ve karnını sevip konuş dedi yarım saat kadar dinle hareket etmesse gel dedi ihmal etme bebeğim

günaydın canlarım...

günaydın güzel 1 gün olsun..

günaydın beysalcım aynı sorun bizdede var ama neyseki artık çok az zamanımız kaldı ..

günaydın kızlar dün akşamdan beri oğlan hareket etmiyorrrrrrr canım sıkılıyor

günaydın canım hemen moralini bozma..
bence bişeyler ye özellikle bu tatlı bişeylerde ola bilir sonra eğer evdeysen uzan ve takip et bakalım yine haraket etmeyecekmi bide biraz daha takip etmeye devam et..

bu arada herkese günaydın bizde dün doktor amcamıza gittik fakat bu ağrılarımız normalmiş ve vicut kendini normal doğuma hazırlıyomuş bebişko 1900 grm olmuş.

boyuda 42 santim..

maşllah kuzunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…