helekı oturunca hıc rahat edemıyo dımı ay reamen ayaklarının gezdıgı yerı hısseıyorum ay bıde hıckırdıgında hıc kıyamorum bızımkı her ay yer degıştııyo en son kafa ustuu doğum şeklıydı
hangi banka nasıl canım?
euro yada dolar hesabını mı bozmuşlar..?
şikayetim var.com a yazdım...yetkimiz var dıyo arıyorlar ama ben inanmıyorum...döviz sonuçta kar amaçlı bi hesap tl hesabı değil ki?
bızım tl ıdı cnm ama sacma bence bıde bızım gecıme olmadan böyle bışey yapmışlar öğlenden sonraymış dıye
günaydın canlarım nasılsınızesrayı okula bıraktım geldim şimdide küçük eltiye kahvaltıya gideceğim
bebek en kısa zamanda en iyi şekilde iyi olur inşş
kızlar normal doğum düşünenlere tavsiyem su kesinlikle suyunuzu patlattırmayınnnnnn
büşra 4 kilo doğdu ama kendi suyu ile doğdu ve rabbimin verdiği doğal şekliyle dogduğu için ben hissetmedim bile bebeğin çıkış anını hatta çıkısını
hani adetliyken sıcak bir akıntı olur kan pıhtısı gelir bolca ya büşranın çıkışı aynen öyleydi içimden sıcacık aktı gitti
ama esra 3,5 kilo olmasına rağmen suyumu patlattılar hemen doğsun diye ve kuru kuru doğum yaptım ve ıstıraplı oldu bu doğum benim için
hastane önemli evet dr de öenmli evet ama doğumda olan ebede çok önemli kızlar
arkadasımın dr çok iyi idi ama dr gelmeden ebe suyu patlatmış ve arkadaşım için ıstıraplı bir doğum olmuş dr kızmış ben sezeryan yapacaktım beni beklemeden neden suyu patlattın diye
doğum sancınızın başladığını anlayabilmek için bebeğinizin hareketlerini hep takip edin
bebekler doğumdan 2 gün önce hareket etmiyorlar doğum için güç topluyorlar rabbim böylesini uygun görmüş onlara dünyaya tamamen kendi gücüyle dünyaya gelmesi bebek için en sağlıklısı
sancı taktırmayın elinizden geldiği kadar çünkü bu serumla olan sancıda bebekden hareket gelmiyor doğmak için vücut çocuğu dışarı atıyor
hem normal sancıda kademe kademe sancı çoğalırken sunni sancıda dk başı şiddetle kasılıyorsunuz
şimdilik aklıma gelenler bunlar
İyi akşamlar annecikler bugün doktora gittik kontrole herşeyimiz güzel gidiyo şükürkilomuzda çok iyi önden gidiyoz azıcık ama yarında tahlil sonuçlarımızı alıcaz plesantamız hala aşağıda görünüyor ama doğum kanalını kapatmıyor.Geçen gittiğimde normal doğum gibi duruyor dedi ,şimdi ilerleyen haftalara bakcaz diyor.Eşim kayınvaldemi getircek ay sonuna:)) Ben ilk başta erken dedim ama eşimide anneyide kırmak istemıyorum cunkuanneninde planı ay sonuna gelmekmiş ...bu arada çok iyi bir kadıncağız herşeye kosturuyo sagolsun.Tek sorunum herseyı o yapmaya kalktığı için evimde istediğim yemeği bile yapamamak :)bide yatak odama dolaplarıma,çekmecelerime kadar rahatlıkla girmesi (ev taşırken çok yardım etti sağolsun... ben kendi özel çamasırlarımı poşetledim görmesini istemıyorum kimsenin, özellikle eşimin annesinin bizim özelimizi bilmesine hiç gerek yok bence ...ama sağolsun onlara bile açık bakmıştı neyi merak ettiyse ne koydum dıyemı baktı anlamamıştım :))oda nazarlığı olsun napalım...Bir yandanda babamlarda tutturdu biz gelelim diye doğumdan sonrada dönmeyi düşünmüyorlarmış hemen...İyi niyetliler yardımcı olacaklarmış bana da babamın yanında nasıl yatıp kalkıp ,istediğim giyinip rahat edeceksem sanki doğuma o götürecek kimse kırılmasın diye bişey diyemıyorum...Şimdilik duruldular gibi ama bakalım ne olcak yaşayıp görcez
tl hesabı normal canım 5 tl bile olsa hesapta kullanırlar bu çok olağan bi durum...
ama euro hesabını yazın ortasında en düşük olduğu zaman habersiz bozmuşlar....tüketici mahkemesine dava açıcam gerekirse...
kuzum ücretsiz izin kullancam en az 1 yıl bunu biliyorlar ve durum şöylee oluyor..hani normalde hakkımız 2yıl ücretsiz izin yaa...yasal dogum iznin bitince süre işlemeye başlıyor...diyelim ben yasal dogum iznim bitince 40 gun rapor kullandım..20+20 bu senenin ve 2013un ızınlerını kullandım..ücretsiz iznim 2 yıldan 80 gün eksikk verilebiliyormuş...ama sonradan ücretsiz izne çıkacağını biliyolar mı bebeğim? eğer ücretsiz almayacaksan sorun olmaz tabii. ama sen yasal izinlerini kullanırsen mantıken de işe başlamış sayılıyorsun. işe başladıktan sonra ücretsiz izne çıkman sıkıntı olur bildiğim kadarıyla...
evet vallabu arada odayı boyattınız mı ?
çok sevındım canım bebgının sağlık haberleıne kaç gr olumş
cnm sımdıden sonra plesanta aşagıya ınmez daha fazla cnm kv ıle tak sorun cekmece ıclerıne kadar udahele etmesı olsun yemek olayında o pişirir sız yersınız ömur uzun daha cok yaparsın yemek ama diğer olayı sevmedım
cn sanırım doğum zmanı ve doğum sonrası bayagı kalabalık olucak ve başbaşa kalmayı özlucek görunuyorsunuz[/QUO
Evet oğlancık bereketi ile geliyor :)) Büyükler başımızda olcak :))Olsun sağlıklı olsunlarda başımızda bulunsunlar.Allah yokluklarını göstermesin.
wowww :)çok şekeyley :))kuzum ücretsiz izin kullancam en az 1 yıl bunu biliyorlar ve durum şöylee oluyor..hani normalde hakkımız 2yıl ücretsiz izin yaa...yasal dogum iznin bitince süre işlemeye başlıyor...diyelim ben yasal dogum iznim bitince 40 gun rapor kullandım..20+20 bu senenin ve 2013un ızınlerını kullandım..ücretsiz iznim 2 yıldan 80 gün eksikk verilebiliyormuş...
evet teyzesi boyattıkk...çok belli olmuyorr ama şöylee oldu..:)))
Eki Görüntüle 508823 Eki Görüntüle 508824
kızlarr 60 tanesini 30tlye mal ettiğim kızçemin askıları:
Eki Görüntüle 508826 Eki Görüntüle 508827 Eki Görüntüle 508828 Eki Görüntüle 508829 Eki Görüntüle 508830 Eki Görüntüle 508831
slm kızlar zaman yaklaştıkça son eksiklerimi almaya karar verdim , şöyle bir emzirme sutyenlerine bakayım dedim bir tane aldım taktım biraz evde kullandım ama , hiç hoşuma gitmedi ve hiç memnun kalmadım, kullanış açısından rahat tamam ama zaten büyüdüler sarkmaya yer arıyorlar birde bu hiç tutmuyor , hemde göğsünü çok belli ediyor, ayrıcada psikolojik açıdan kendimi nine gibi ve çok kötü hissettim....sonuçta 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum şuan ve ben bu emzirme sutyenine bırakın 2 yıl ,2 hafta bile dayanamam diye... düşündüm birazda araştırdım ve önden klipsli sporcu sutyeni almaya karar verdim , siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuzz :44::44::44::44::44::44::44:
Orkide nden Klipsli Sporcu Styen
Bende gittim atladım aldım emzirme sütyeni cnm :)) dedğin gibi içini müthiş belli ediyor.Bol birşey giyince sorun değil ama normal zamanda ne olur bilmem tek avantajı penye oldugu için rahat anca evde kullanabilirim herhalde...Sporcu çamaşırı çok iyiymiş ama ben zaten büyük bedendim malesef şimdi çok daha büyüğüm sırt ince zor buluyorum ne yaparım bilemıyorum görcez bakalım
Bende gittim atladım aldım emzirme sütyeni cnm :)) dedğin gibi içini müthiş belli ediyor.Bol birşey giyince sorun değil ama normal zamanda ne olur bilmem tek avantajı penye oldugu için rahat anca evde kullanabilirim herhalde...Sporcu çamaşırı çok iyiymiş ama ben zaten büyük bedendim malesef şimdi çok daha büyüğüm sırt ince zor buluyorum ne yaparım bilemıyorum görcez bakalım
günaydın canlarım...
günaydın kızlar dün akşamdan beri oğlan hareket etmiyorrrrrrr canım sıkılıyor
günaydın canlarım...
günaydın hilalim nasılsın biz oğluşumla bu gece çok güzel uyuduk sabahta yağmurlu bir güne başlasakta serin olması bizi mutlu etti tek sorunumuz giyecek kıyafet çeşitimizin azalması artık göbüşüm kapanmıyor hayırlısı olsun artık az kaldı iş yerindeki günlerim sonrasında daha rahat olucam inşallah :26:
günaydın kızlar dün akşamdan beri oğlan hareket etmiyorrrrrrr canım sıkılıyor
maşllah kuzunaagünaydın güzel 1 gün olsun..
günaydın beysalcım aynı sorun bizdede var ama neyseki artık çok az zamanımız kaldı ..
günaydın canım hemen moralini bozma..
bence bişeyler ye özellikle bu tatlı bişeylerde ola bilir sonra eğer evdeysen uzan ve takip et bakalım yine haraket etmeyecekmi bide biraz daha takip etmeye devam et..
bu arada herkese günaydın bizde dün doktor amcamıza gittik fakat bu ağrılarımız normalmiş ve vicut kendini normal doğuma hazırlıyomuş bebişko 1900 grm olmuş.
boyuda 42 santim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?