günaydın güzel 1 gün olsun..
günaydın beysalcım aynı sorun bizdede var ama neyseki artık çok az zamanımız kaldı ..
günaydın canım hemen moralini bozma..
bence bişeyler ye özellikle bu tatlı bişeylerde ola bilir sonra eğer evdeysen uzan ve takip et bakalım yine haraket etmeyecekmi bide biraz daha takip etmeye devam et..
bu arada herkese günaydın bizde dün doktor amcamıza gittik fakat bu ağrılarımız normalmiş ve vicut kendini normal doğuma hazırlıyomuş bebişko 1900 grm olmuş.
boyuda 42 santim..
maşllah kuzunaa
geceden beri dört döndüm yatakta ama bizimkisi evde değil işte hareketleri daha çok olmazsa öğleye kadar bekliycem yoksa gidecem bir de benim akıntım hep olurdu beyaz beyaz şimdi kupkuru
günaydın hilalim nasılsın biz oğluşumla bu gece çok güzel uyuduk sabahta yağmurlu bir güne başlasakta serin olması bizi mutlu etti tek sorunumuz giyecek kıyafet çeşitimizin azalması artık göbüşüm kapanmıyor hayırlısı olsun artık az kaldı iş yerindeki günlerim sonrasında daha rahat olucam inşallah :26:
günaydın kızlar dün akşamdan beri oğlan hareket etmiyorrrrrrr canım sıkılıyor
Günaydın beysalcım aynı sorun bizdede var ama neyseki artık çok az zamanımız kaldı ..
Günaydın canım hemen moralini bozma..
Bence bişeyler ye özellikle bu tatlı bişeylerde ola bilir sonra eğer evdeysen uzan ve takip et bakalım yine haraket etmeyecekmi bide biraz daha takip etmeye devam et..
Bu arada herkese günaydın bizde dün doktor amcamıza gittik fakat bu ağrılarımız normalmiş ve vicut kendini normal doğuma hazırlıyomuş bebişko 1900 grm olmuş.
Boyuda 42 santim..
inşallah hepimizin bebişleri iyi olurda hayırlısıyla alırız kucağmıza beysalcım.
evet canım bencede takip edim doktoruna git mutlaka..
ama hemen korkma inşallah bebiş dinleniyodur bizide haberdar et olurmu..
herşey yolunda allahın izniyle..
güzelce uyuumanızaa sevindim kuzumm betülüm...o dert bendede var canım yaa..dönüp dönüp aynı şeyleri giyiyorum...aynı kot pantolunun 3 kez yıkandıgı oluyorr haftadaaa..amann neyse izin döneminde rahatızz en azından allahın izniylee:)
stres yapma kuzum..uyuyordur tarık buğraa annesi...tatlı bişeyler ye ve dinlen...ihmal etme git doktoraa yinede hareket hiseetmezsenn emi?
maşallahhh kuzunaa..günaydın canımm
daha takip etmeye devam et..
bu arada herkese günaydın bizde dün doktor amcamıza gittik fakat bu ağrılarımız normalmiş ve vicut kendini normal doğuma hazırlıyomuş bebişko 1900 grm olmuş.
boyuda 42 santim..
geceden beri dört döndüm yatakta ama bizimkisi evde değil işte hareketleri daha çok olmazsa öğleye kadar bekliycem yoksa gidecem bir de benim akıntım hep olurdu beyaz beyaz şimdi kupkuru
kuzum ücretsiz izin kullancam en az 1 yıl bunu biliyorlar ve durum şöylee oluyor..hani normalde hakkımız 2yıl ücretsiz izin yaa...yasal dogum iznin bitince süre işlemeye başlıyor...diyelim ben yasal dogum iznim bitince 40 gun rapor kullandım..20+20 bu senenin ve 2013un ızınlerını kullandım..ücretsiz iznim 2 yıldan 80 gün eksikk verilebiliyormuş...
evet teyzesi boyattıkk...çok belli olmuyorr ama şöylee oldu..:)))
Eki Görüntüle 508823 Eki Görüntüle 508824
kızlarr 60 tanesini 30tlye mal ettiğim kızçemin askıları:
Eki Görüntüle 508826 Eki Görüntüle 508827 Eki Görüntüle 508828 Eki Görüntüle 508829 Eki Görüntüle 508830 Eki Görüntüle 508831
günaydın hilalim nasılsın biz oğluşumla bu gece çok güzel uyuduk sabahta yağmurlu bir güne başlasakta serin olması bizi mutlu etti tek sorunumuz giyecek kıyafet çeşitimizin azalması artık göbüşüm kapanmıyor hayırlısı olsun artık az kaldı iş yerindeki günlerim sonrasında daha rahat olucam inşallah :26:
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
biz zor bir gece geçirdik. gece karnım çok ağırdı, evde dolandım durdum. sanırım gaz sancısıydı, ama karnımda yumuşaktı, ne olduğunu tam anlayamadım. yada bebek çok ters hareket yaptı, neyseki geçti.
yarın sabahtan doktora gidicem, kızımı çok özledim ve merak ediyorum. doğum konusunu, zamanını birde çalışabilir raporu alacağım.
Günaydın canım, maşallah bebişine. bebişin kilosu ne fazla ne eksik. evet ya ağrılar normal. sevindim sorun çıkmadığına.
günaydın canım. biraz bekle bakalım, benimde bazen akıntım gelmiyor, uzanınca genelde şekil değiştiriyorlar dene bakalım.
Günaydın canım, odanız çok güzel olmuş.askılarında çok cici. :))
günaydın beysalım. ne güzel uykunu almışsın. serinledi havalar evet bende bu sabah ürperdim. ehh normal değil mi canım, kıyafetler zorlanıyor artık. ben daha zorluk çekmeye başlamadımne güzel dimi
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
biz zor bir gece geçirdik. gece karnım çok ağırdı, evde dolandım durdum. sanırım gaz sancısıydı, ama karnımda yumuşaktı, ne olduğunu tam anlayamadım. yada bebek çok ters hareket yaptı, neyseki geçti.
yarın sabahtan doktora gidicem, kızımı çok özledim ve merak ediyorum. doğum konusunu, zamanını birde çalışabilir raporu alacağım.
Günaydın canım, maşallah bebişine. bebişin kilosu ne fazla ne eksik. evet ya ağrılar normal. sevindim sorun çıkmadığına.
günaydın canım. biraz bekle bakalım, benimde bazen akıntım gelmiyor, uzanınca genelde şekil değiştiriyorlar dene bakalım.
Günaydın canım, odanız çok güzel olmuş.askılarında çok cici. :))
günaydın beysalım. ne güzel uykunu almışsın. serinledi havalar evet bende bu sabah ürperdim. ehh normal değil mi canım, kıyafetler zorlanıyor artık. ben daha zorluk çekmeye başlamadımne güzel dimi
günaydın kızlar,
ben de dün gece pek uyuyamadım.sabah çok zor kalktım.bugün de çok işim var fırsat buldukça aranıza katılırım...
canım benim geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir kuzucum zorluk çekmemen güzel tatlım fit anne seni
günaydın canım.
evet herşey normal ama bizim inatçı keçimiz malesef yine yüzünü göstermedi doktorumuz 10 gün sonra tekrar konturole çağırdı bizi..
o ağrılardan bendede var o anda ılık duş öneriyorum kesinlikle kendine geliyo insan..
sağlık ocağındaki ebede aynını önerdi bana bu sancılar artık olucak dedi
bunlar yalancı doğum sancısıda ola bilir yada ani yapılan ters 1 harakette ola bilir diyo..
günaydın, bugün nasıl geçecek ya, başımda hafiften sızlıyor. odama çekildim hiç sesimi çıkarmıyorum, iş güç yapasım yok
sağol canım, heralde gazdı. uyku sersemi doğuruyorum mu acaba dedimsonra düşündüm yok doktor böyle anlatmamıştı dedim.
zorluk çekmiyorum ama sinirim bozuluyor. sözde hamile pantolonu aldık, daha o ayar lastiğinin yeri değişmedi(( bide karın için olan penye kısmı hala dolduramıyorum. gıcık bir durum. iç çamaşırı konusunda rahat ettim o ayrı mesele.
artık sık sık gideceğiz doktora ne güzel :))
ters hareket yapmış olabilirim, ılık duş aklımda olsun, yine olursa denerim. sağol canım.
burcucum hiç takılma bende artık giyecek pantolon ulamıyorum almakta istemiyorum şu izni hayırlısıyla atlatsakta rahatlasak..
muhtemelen öyle yapmışsındır canım...
evet ılık duşu öneriyorum kesinlikle..
günaydın canım benimselam canlar nasılsınızzzznasıl gidiyorrr canım sıkkın yaaa
ablam beni deli ediyooorrrrrrrrr
dgs ile 4 yıllık bir bölümü kazandı %50 bursluu kayınvalidelerinin yasadıgı şehirdeee kocasıylaa tutturmuşlarr neymiş efendimm gidip 2 yılda okuyacakmışş kocasının burada rahat bir işi vardı gidip orada amelelik yapıcak kayınvalidelerle 2 yıl evde yasıcaklarrr kendi evleri burada kalacakkkk
mantıken doğru muuu sizceee zaten çok sorunlar yasıyor eşiyleee kocası zaten annesigille aynı evde sehirde yasamak istiyordu benım ablaammm elleriylee sunuyooorrrrrrrneymişş okuyaacakmışşşş evlenmeden once babam yok canıyla dersaneye gönderdi bıraktı dersaneyi evlenicem dedi
yaaaaa az uz da değil yıllık harç var unıversitenin 10 milyarr kocasının maaşı ona gidecekmişşş kayınpederin getirdiğini yiyeceklermişşş bu nasıl bir cesaret yaaaa
deliricem 3 gundurrr tartısıyorum konusuyorum beni dinlemiyorrr şimdi universiteye kayıta gittiii kendi elleriyle yuvasını dagıtıyorrr Allahım sen aklımı koruuuu
selam canlar nasılsınızzzznasıl gidiyorrr canım sıkkın yaaa
ablam beni deli ediyooorrrrrrrrr
dgs ile 4 yıllık bir bölümü kazandı %50 bursluu kayınvalidelerinin yasadıgı şehirdeee kocasıylaa tutturmuşlarr neymiş efendimm gidip 2 yılda okuyacakmışş kocasının burada rahat bir işi vardı gidip orada amelelik yapıcak kayınvalidelerle 2 yıl evde yasıcaklarrr kendi evleri burada kalacakkkk
mantıken doğru muuu sizceee zaten çok sorunlar yasıyor eşiyleee kocası zaten annesigille aynı evde sehirde yasamak istiyordu benım ablaammm elleriylee sunuyooorrrrrrrneymişş okuyaacakmışşşş evlenmeden once babam yok canıyla dersaneye gönderdi bıraktı dersaneyi evlenicem dedi
yaaaaa az uz da değil yıllık harç var unıversitenin 10 milyarr kocasının maaşı ona gidecekmişşş kayınpederin getirdiğini yiyeceklermişşş bu nasıl bir cesaret yaaaa
deliricem 3 gundurrr tartısıyorum konusuyorum beni dinlemiyorrr şimdi universiteye kayıta gittiii kendi elleriyle yuvasını dagıtıyorrr Allahım sen aklımı koruuuu
günaydın canım benim
zor bir durum gerçekten rabbim hayırlı kararlar alabilmesini nasip etsin ablanın canım
günaydın canım,
ablanı anlıyorum, okumak istiyorda ama dediğin gibi önce mantıklı olmak lazım.
eşinin ailesi önce tamam der, okul masrafları kocasının bütçesini aştığı zaman hadi okulu bırak der, sonrasını düşünemiyorum.
kocasıda sonradan yamuk yapabilir. burdaki evi kapatalım boşuna kira vermeyelim diyebilir yada kira değil ise kiraya verelim diyebilir. bide kayınpederin eline bakacak. yani çok zor bir dönem olacağı kesin. emin olmadan adım atmasın derim. sen üzme kendini canım, sonuçta yetişkin kendi kararlarınıverecek yaşta, zaten kayıt yaptırmaya gitti diyorsun. olmadı dener bi, yapamazsa evine döner. içinde kalmaz.
canım karşı taraf esyalarınızı da getirin demişş babam cok kızdı babam yok canıylaa full dizdi evii ev yok dedi onlarda mecburen taamam dediler kirayı bahane ettiler benim babada ben veririm kirayı dedi
canımm ablamın ilk hatası değil buu çok seyine sabrettik sustuukkk hala bizi dinlemiyor
guven vermiyor ne kocası nede ailesi onların amacı aynı evde yasamak şimdii bunu sağladılarrr
yaaa herkes olmaz diyorsaa bir dgru vardır değil mii benım annem mı kı o benim camasırlarımı yıkasın evi temizlesin utumu yapsın yemeğimi hazırlasın da bende okuyayımmm
Allahım sen yardım ettt
baban ne yapsın, geri dönüş umudu olsun diye kirayı vereyim diyor(
kayınvalidesi iyise dediklerini yaparda ama amaçları buydu zaten diyorsun. ne olacağı belli aslında. inşallah yuvası dağılmaz, üzüntü çekmez, sen kararından vazgeçiremezsin onu. dua edelimde zarar görmeden bu iş hallollsun.
bu tüp bebek deneyen ablan mı canım bu arada?
aynen canım babam basaramazsa vazgecerse ev dagılmasın gelsinler diye kabullendiii
evett canımm bebek umutları yokmuş kalmamış okuyacakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?