2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım

Ayyy canıım.. 4.5 aylık bir bebeğin var ve 2. hamilesin öylemii..
Allah kolaylık versin sana gülüm yaa..
Evet peşpeşe büyümesi harika birşey ama,
Bebek doğduktan sonraki 1-2 sene çok zorlanırsın..

Aynen canım bende seviyorum sizleri ve dertleşmeyi..
Umarım Allah izin verirde sağlıkla bebişlerimizi kucaklarsak o zaman da birbirimizle dertleşir ve de destek oluruz birbirimize..
Hatta bebişlerle buluşuruz falan ayy ne güzel oluurrr...Gerçi birçoğumuz farklı şehirlerdeyiz di mi..

cnm bu iki günlük deilkii ben bunun şu an 3 aylık olduk evlilikte ben 1 aylıkken yedim tokatıı olgunlaşmasam o açıklarımı yapmam dimi olgun olmayan bi insan evlilini düşünmez neyse kapatalım boşverinn bebişlermizi sag saglim almak nasip olur inşş

Kızlar ben suan 5 yada 6 haftalk hamıleym kasımdamı dogum yapıcm daha net tarıhı bılemedık dr umda gecen hafta gttıgmzde kese 7mm usg 1 cmden snra tarıh verır tahmını 4 haftalksın dedı sizce nedır ?

yaa ne güsel olurr...düşünsene şimdi sadece takma adlarımızı biliyoruz ama çookk iyi anlıyoruzz birbirimizi...herkesi bi araya toplamak zor olur ama bi gün yakın şehirdekiler yada diğer arkadaşın olduğu şehire gezmeye giden annişler buluşabilir...
takip ettiğim bazı bloglarda (özellikle yemek bloglarında) düzenli buluşmalarla taçlanan arkadaşlıklara tanık oluyorum...önce birbirlerini sadece verdiği tariflerden tanıyor...sonra birlikte gün yapıyorlar...baby shower partileri düzenliyorlar...birbirlerinee pastalar yapıyorlar giderkenn..bence harikaa bişey...sanal değil bence samimi arkadaşlıklar var burdaa

Ben kayseriye 2 kez geliyorum yılda canım gemerekliyim ben

merhaba arkadaşlar bugün randevum vardı...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...

mrb, cnm allah rahat hamilelik ve doğum qöstersin inş. benimde qeçen haftaydı ilk qörüşmem 5-6 haftalık dedi dr. keseyi qörebildik sadece :) 11.04.2012 de 2. randevum inş. kalp atışlarını qöricez bizde :)

Bende cmt gıttım banada 14 nısana verdı..
olsun keseyı gorduk en azından yihuuu

evet o rumuzu hatırlıyorum :) anaokulunda olmaları bizim için avantaj olmazmı.servise veririm..6 saat kadar bebişle dahah güzel ilgilenirim.anaokuluna seneye veremessin ki seneye 72 aylık olacaklar oda 1.sınıfa başlama zamanı olacak.5 yaşında ilkokula başlayacaklar yeni yasaya göre

tarihlerimiz aynı seninle iletişimde olalım derim takip açısnda sevgiler

iyi günlerde giyin canım ,boşver eltini canım o sana öyle dedikçe sende : "nasıl göründüğüm değil kendimi naısl hissettiğim önemli" de.bir daha bir şey diyemez

merhaba kızlar ben bugün o kadar çok iş yapdımki şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum yorgunluktan oturup kaldım kalkamıyorum desem yeridir
yazamasamda takipcinizim okuyorum mesajları
ah canım bende öyle iş yaptıktan sonra acayip üzülüyorum acaba bebğime bir şey oldumu diye.Allaha emanetler ne yapalım.

ay benimde işyerinde kimse bilmiyor canım bende göbek çıksında öyle anlaşılır diyorum aslında kanunen de bildirmek gerekiyormuş

hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.

bebişim şaka yapmış:)

kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.

2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan

çok sevindim canım gözünaydın Allahım bize bağışlasın onları

slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem

Canım, bende 25 kasım 2011'de spinal sezeryanla doğum yaptım..Hamileyken kasım 2011 annelerini hep takip ettim ama yazmak kısmet olmadı..Hatırladığım kadarıyla sende sezeryanla doğum yapmıştın..Esasında bende çok ara vermeden ikinci bir bebek istiyorum ama sezeryan sonrası 2 yıl beklemek gerek diye biliyorum..Seninki planlı bir hamilelik mi oldu? Yani eğer 2 yıl beklemek diye bir şart yoksa bende ciddi ciddi düşünmeye başlayayım Benimde bir oğlum var, umarım bir de kızım olur..Allah herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…