2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım
ikizler burcunun değişkennn özelliklerii işteeeamann iştee laf olsun eltimin bana dediği de yani...dün çok gıcık olmuştum ama şimdi size anlatıncaa aslında gereksiz yere kendimi üzdüğümü anladımm sefiyorumm sizi ve sizinle dertleşmeyi
tatlım bence sizin evliliğinizde problem kişiler değil olgunluk. sen olgunlaşamamışsın eşini henüz çözemedim de. 2 gün önce söylediklerinle, 2 gün sonra söylediklerin birbirini tutmuyor. bence işe öncelikle sakin olarak ve eşinin karakterini çözmeye çalışarak başla ve ona da kendini hissettir. bir süre sonra her şey yoluna girer. sen daha ilişkinin iyi mi, kötü mü olduğunu fark edememişsin. 2 günde insanlar değişmez, öfkeleri sinirleri değişir. birbirinizi anlamaya çalışın ve biraz daha sakin olun bence. :)
Aynen canım bende seviyorum sizleri ve dertleşmeyi..
Umarım Allah izin verirde sağlıkla bebişlerimizi kucaklarsak o zaman da birbirimizle dertleşir ve de destek oluruz birbirimize..
Hatta bebişlerle buluşuruz falan ayy ne güzel oluurrr...Gerçi birçoğumuz farklı şehirlerdeyiz di mi..
yaa ne güsel olurr...düşünsene şimdi sadece takma adlarımızı biliyoruz ama çookk iyi anlıyoruzz birbirimizi...herkesi bi araya toplamak zor olur ama bi gün yakın şehirdekiler yada diğer arkadaşın olduğu şehire gezmeye giden annişler buluşabilir...
takip ettiğim bazı bloglarda (özellikle yemek bloglarında) düzenli buluşmalarla taçlanan arkadaşlıklara tanık oluyorum...önce birbirlerini sadece verdiği tariflerden tanıyor...sonra birlikte gün yapıyorlar...baby shower partileri düzenliyorlar...birbirlerinee pastalar yapıyorlar giderkenn..bence harikaa bişey...sanal değil bence samimi arkadaşlıklar var burdaa
merhaba arkadaşlar bugün randevum vardı...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...
merhaba arkadaşlar bugün randevum vardı...çok şükür keseyi gördük 5 haftalıkmışş,2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını görebilmek için...şimdi geçmez bana o iki hafta..çok merak ediyorum inşallah bi terslik olmazda görebilirim...bizim dokuz ayımız hep tedirginlik hep merak içinde geçecek galiba...
Ben kayseriye 2 kez geliyorum yılda canım gemerekliyim ben
evet o rumuzu hatırlıyorum :) anaokulunda olmaları bizim için avantaj olmazmı.servise veririm..6 saat kadar bebişle dahah güzel ilgilenirim.anaokuluna seneye veremessin ki seneye 72 aylık olacaklar oda 1.sınıfa başlama zamanı olacak.5 yaşında ilkokula başlayacaklar yeni yasaya göreben panikatak :) hatırladın mı bilmem. büyüdüler canım ya sorma. benimki pek hevesli kardeşi olcak diye. ama çokta bencil.ne yapacağız bilmiyorummm. benimki kız oldu.ben anaokuluna seneye vereyim diyorum. bu sene hem bebek olacak hem anaokulu zor olacak gibi
heeyy başka kasım annesi yok mu haydii nerdesinizzz :)
cnm bu iki günlük deilkii ben bunun şu an 3 aylık olduk evlilikte ben 1 aylıkken yedim tokatııolgunlaşmasam o açıklarımı yapmam dimi olgun olmayan bi insan evlilini düşünmez neyse kapatalım boşverinn bebişlermizi sag saglim almak nasip olur inşş
iyi günlerde giyin canım ,boşver eltini canım o sana öyle dedikçe sende : "nasıl göründüğüm değil kendimi naısl hissettiğim önemli" de.bir daha bir şey diyemezEVETTT BEN aldım sabahh gebedenn bi pantolun bi t-shirt:)
amannn öyle galibaa kuzum yaaa...birine süreklii 'kötü gözküyosun' ' berbat gözüküosun' dersen o adam zaten kendini kötü hisseder... yarım saat kendime gelemedimm o bana böyle laf soktuktan sonra...eşiem sordumm 'yok aşkım eskiden nasılsa şimdide öylesin dedi, arkadaşım 'hatta yanaklarda kırmızı kırmızı çıkıyorr bence daha hoş oldun' dedi...
beden çizelgesi var kuzum. ben kilolo hamile kaldığım için 42 beden alıyorum mecburen...bakalım 10 gün sonra gelir limangodan aldığım ürünler...size söylerimm iyi çıkıp çıkmadığını
lcw'de pantolon denedimm ama pek hoşuma gitmedi...üstü yumurtadan çıkan bebek olan t-shirtlerden aldım...bi tane eşofman alıcamm inşallah...bide salopet istiyoruummm ben yaaaa
ah canım bende öyle iş yaptıktan sonra acayip üzülüyorum acaba bebğime bir şey oldumu diye.Allaha emanetler ne yapalım.merhaba kızlar ben bugün o kadar çok iş yapdımki şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum yorgunluktan oturup kaldım kalkamıyorum desem yeridir
yazamasamda takipcinizim okuyorum mesajları
ay benimde işyerinde kimse bilmiyor canım bende göbek çıksında öyle anlaşılır diyorum aslında kanunen de bildirmek gerekiyormuşayy ne kadarda iyimsersin.bende önceleri öyle diyordum canım.ama gaz sürekli olmazki.... resmen göbek o canım....ve daha şimdiden . üstelik bebekler 2 gramkennnn... bende çokmu kötümserim.:)))))
hala işyerinde hamile olduğumu 2 kişi dışında bilen yok.anlaşılmayana kadarda sölemicemmmmm. o 2 kişiyede ben dedim zaten
anlaşılmasada dışardan göbeğim bayağ belirdi. artık gaz olmadığına inandırdım kendimi
çok sevindim canım gözünaydınhepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.
bebişim şaka yapmış:)
kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.
2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan
çok sevindim canım gözünaydınAllahım bize bağışlasın onları
slm kasım annelerı nasılsınız bakalım bıçogunuzun kalp atışları duyulmuştur inşallah bende bugun duymaya gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?