anacım ne hassaslar bu bebişler yaa,en ufak bi darbeye hemen pozisyon değişiyolar.
ya sizin babalar da öyledir eminim yüzlerine böyle seme gibi bi gülümseme geliyor mu,özellikle tekmeler olunca,benim kociş öyle oluyo ve çok gülüyorum ok sevimli geliyo ahahha
-kızlar bu arada cinsellikle aranız nasıl?
biz 1 haftadır bıraktık artık
ay sorma canım yaa galiba ondan bence de
aslında dr um devam dedi ama biz yine de korktuk yaa
artık lohusalıktan sonra di mi..
ayy bi de öyle anlayışsızlıkları var evet,ne sinirler di mi...:))
ara öğünümü yedim şimdi yedikçe acıkıyom ya nasıl diyetse bu..
hediye çeklerim var bakıyomda alacak bişey bulamıyom tatlım...yorgan ,nevresim yada uyku seti kaldı eksiğim bide ateşölçer..ateşçlçere karar veremedim..doğumdan sonra çocuk dr. undan öğrenip mi alsam...randevuya gıdince görüşsem sorsam bılemıyorum..
o defterleri kapayalı çok oldu be kuzunm...ne zman açılacak bilmıyorum......bi arakadaşım bebeği 1 yaşında eşim 2 haftadır gözümün içine bakıyo diyo...duş almaya üşeniyom .çocuk uyanırda emmek isterse dıye diyo....
valla cnm benim eşim 2 haftadır uzakta olduğu için 2 haftadır bizde de bişey yok.en son 2 hafta önce faaliyete devam ediyorduk.bu haftasonu doktor randevumuz var, eşim de gelecek.eğer doktor herhangi bi yasak koymazsa biz devam ederiz...
o defterleri kapayalı çok oldu be kuzunm...ne zman açılacak bilmıyorum......bi arakadaşım bebeği 1 yaşında eşim 2 haftadır gözümün içine bakıyo diyo...duş almaya üşeniyom .çocuk uyanırda emmek isterse dıye diyo....
evet yüzleri allak bullak oluyor geçen benim kız bir tekme bir tekme karnımdan çıkıp gidecek sanki eşim baktı ve korktu delip çıkmaz değil mi diyor delüüüanacım ne hassaslar bu bebişler yaa,en ufak bi darbeye hemen pozisyon değişiyolar.
ya sizin babalar da öyledir eminim yüzlerine böyle seme gibi bi gülümseme geliyor mu,özellikle tekmeler olunca,benim kociş öyle oluyo ve çok gülüyorum ok sevimli geliyo ahahha
-kızlar bu arada cinsellikle aranız nasıl?
biz 1 haftadır bıraktık artık
evet canım anlayışsızlıklarından mı yoksa ne yapacakları bilemediklerinden mi öyleler anlamıyorum ben:44:gerçi eşim normaldede öyle ben hasta olayım adamın sımarıklığı tutuyor ve ağız tadıyla hastalığını yaşatmıyor
ay sorma canım yaa galiba ondan bence de
aslında dr um devam dedi ama biz yine de korktuk yaa
artık lohusalıktan sonra di mi..
ayy bi de öyle anlayışsızlıkları var evet,ne sinirler di mi...:))
haha soma cnm 40 cıkacak bıde bebiş musade edıck ancak ozman durum vahım yanı var cok var
sağol teyzesi senin kızçende yetişmiş bize ama mayalı hamur gibi kabarsakda bebişlerin kilosu mükemmmelseninde erken doğum belirtin varmış aman dikkat et hiloşcum bol bol dinlen vaktinde doğur kızceni
kıskanma canım benim geldim bak eltimle iki lafın belini kırdık birde evin anahtarını kaybettim ondan bu kadar geç kaldım
bende eve yeni girdim tam foruma giriş yaptım senin mesajın bana hoşgeldin dedi şekerimevet maşallah teyzesi pek tatlıydı sıpam bugun dr amcasıda rahatlattı beni sana demedim mi ben kiloya takma bebek kendini besliyor diye şekerle alakası olsa kilosunun benim sıpamın daha az çıkması gerekirdi değil mi
hediye çekilişi sona erdi ve herkes hediyesini aldı allahın izniyle ve kimse hediye çekilişinin en büyük tesadüfünü fark etmedi
evet söylüyorummmmm
4 tane 5 kasım bebesinin hediyesi elektirik geçer gibi birbirine geçti
annesininbirtanesinden bulemsu ya
bulemsudan esra86 ya
esra86 dan burcuxx a
burcuxx dan annesininbirtanesineeeeee
ara öğünümü yedim şimdi yedikçe acıkıyom ya nasıl diyetse bu..
hediye çeklerim var bakıyomda alacak bişey bulamıyom tatlım...yorgan ,nevresim yada uyku seti kaldı eksiğim bide ateşölçer..ateşçlçere karar veremedim..doğumdan sonra çocuk dr. undan öğrenip mi alsam...randevuya gıdince görüşsem sorsam bılemıyorum..
Bi de ben 2-3 sene sonra oda yapıcam yanımda uyuyacağı için işim zor sanki :)))
yoğun olduğunu anladığım için seni rahatsız etmek istemedim tatlım biz iyiyiz sizde kızınla iyi olun inşş hiç takılma şeker mevzusuna senin kızının kilosu gayet güzelcanım benim. bende sabahtan giremedim öteki fabrikadaydım, seni çok merak ettim ama tel bile açamıyorum ki yoğunluktan.
herşey yolundaymış çok sevindim canım. evet bebişim beslemiş kendini çok şükür, zaten ölçümlerimde düşük çıkıyor.
çok enteresan bir tablo bu :)))
patronlarla başım belada :) hamileyim diye kimse odasına çağırmıyor, onlar geliyor, sürekli basılıyorum
evet yüzleri allak bullak oluyor geçen benim kız bir tekme bir tekme karnımdan çıkıp gidecek sanki eşim baktı ve korktu delip çıkmaz değil mi diyor delüüü
bizim defter az zor kapanır canımadam kaç gündür kedi gibi dolanıyor peşimde
evet canım anlayışsızlıklarından mı yoksa ne yapacakları bilemediklerinden mi öyleler anlamıyorum ben:44:gerçi eşim normaldede öyle ben hasta olayım adamın sımarıklığı tutuyor ve ağız tadıyla hastalığını yaşatmıyor
cnm benım kım oda yaparsa yapsın bence doğar doğmaz ımkanı yok gece o odada yatırmalarına
şimdiiden motıve olalım olumlu bakalım eşlerımızı ıhmal yok asla elbeet fırsat bulunur bunlarda doğal ıhyıyac nasıl bız onların ılgılerıne ıhtıyac duyuyoruz ılgısız olurlarsa kötu hıssedıyoruz erkeklerınde yapısı geregı yapcaz bışeyler
cnm aslında normal doğum ıcın son zmana kadar faydalı dıye bılıyorum
ben yürüyüş sevdiğim için zorluyorum bazen,yemek falan istediği zaman da uzanıcam diyorumo zaman yat dinlen hayatım,yürüyüşe gelince turp gibisin maaşallah diyo ama ayakta durmakla yürümek arasında çok fark varr sizce de öyle mi..?
ay evet yaa benimki de öyle yoksa aslan burcu mu senin kociş te :))
Bi de ben 2-3 sene sonra oda yapıcam yanımda uyuyacağı için işim zor sanki :)))
cnm benım kım oda yaparsa yapsın bence doğar doğmaz ımkanı yok gece o odada yatırmalarına
şimdiiden motıve olalım olumlu bakalım eşlerımızı ıhmal yok asla elbeet fırsat bulunur bunlarda doğal ıhyıyac nasıl bız onların ılgılerıne ıhtıyac duyuyoruz ılgısız olurlarsa kötu hıssedıyoruz erkeklerınde yapısı geregı yapcaz bışeyler
cnm aslında normal doğum ıcın son zmana kadar faydalı dıye bılıyorum
aynen canım katılıyorum zaten bizde o yüzden oda yapmadık,bi arkadaşım nasıl dayadı döşedi hatta bi akrabamız da ama ne oldu yanlarında yatıyo bebişleri
mümkünatı yok el kadar bebişi başka odada yatıramam ki zaten ben...
evet bnm dr umda öyle demişti sonunda kadar devam diye,ama yine de sorayım 1-2 ay önce falan demişti en son
canlar napıyonuz bakalım:) var mı doğum tarihleri belli olanlar?
eşim terazi burcu canım :98:ben yürüyüş sevdiğim için zorluyorum bazen,yemek falan istediği zaman da uzanıcam diyorumo zaman yat dinlen hayatım,yürüyüşe gelince turp gibisin maaşallah diyo ama ayakta durmakla yürümek arasında çok fark varr sizce de öyle mi..?
ay evet yaa benimki de öyle yoksa aslan burcu mu senin kociş te :))
en tecrübeliniz olaraktan söylemeliyim yeni doğduğunda o sıkıntı olmuyor yatak odasında asıl sıkıntı 2-3 yaşına gelince yaşanıyor çünkü çocuk uyumak istemiyor eş yakana yapışıyor sen arada kalıyorsun ama bebekken emzirme derdi falan atikliğe bağlı hemen kalk duşunu al sıkıntı olacak bişey değil bu canlarım anne olsak bile erkeğin eşiyiz ve eşimize gereken özeni göstermeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?