2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla cnm benim eşim 2 haftadır uzakta olduğu için 2 haftadır bizde de bişey yok.en son 2 hafta önce faaliyete devam ediyorduk.bu haftasonu doktor randevumuz var, eşim de gelecek.eğer doktor herhangi bi yasak koymazsa biz devam ederiz...

ay sorma canım yaa galiba ondan bence de
aslında dr um devam dedi ama biz yine de korktuk yaa
artık lohusalıktan sonra di mi..

ayy bi de öyle anlayışsızlıkları var evet,ne sinirler di mi...:))

haha soma cnm 40 cıkacak bıde bebiş musade edıck ancak ozman durum vahım yanı var cok var

cnm benım maşalla eksıkler bıttı he
ben hep dıjıtal kullandım cnm ama dr lar genelde alından olanları tercıh edıyolar kendılelrı kulanırken
cnm arkadaşın ıhmal etmesın eşini valla sonu ıyı oılmazzzz

Evet yaa zaten vajina kaslarını da çalıştırıyormuş,eğer erken doğum riski yoksa,valla bende sorucam dr a

ayyy bi de o var di mi,aman yavaş,çocuk uyanacak,duş alalım,çocuk uyandı,emecek vs . allah yardımcımız olsun valla..

evet yüzleri allak bullak oluyor geçen benim kız bir tekme bir tekme karnımdan çıkıp gidecek sanki eşim baktı ve korktu delip çıkmaz değil mi diyor delüüü
bizim defter az zor kapanır canım adam kaç gündür kedi gibi dolanıyor peşimde

ay sorma canım yaa galiba ondan bence de
aslında dr um devam dedi ama biz yine de korktuk yaa
artık lohusalıktan sonra di mi..

ayy bi de öyle anlayışsızlıkları var evet,ne sinirler di mi...:))
evet canım anlayışsızlıklarından mı yoksa ne yapacakları bilemediklerinden mi öyleler anlamıyorum ben:44:gerçi eşim normaldede öyle ben hasta olayım adamın sımarıklığı tutuyor ve ağız tadıyla hastalığını yaşatmıyor

canım benim. bende sabahtan giremedim öteki fabrikadaydım, seni çok merak ettim ama tel bile açamıyorum ki yoğunluktan.

herşey yolundaymış çok sevindim canım. evet bebişim beslemiş kendini çok şükür, zaten ölçümlerimde düşük çıkıyor.

çok enteresan bir tablo bu :)))

patronlarla başım belada :) hamileyim diye kimse odasına çağırmıyor, onlar geliyor, sürekli basılıyorum

cnm arkadaşın hata yapıyor bence. sonuçta cinsellik evlilik hayatında önemli noktalardan biri.hem kadın için hem de erkek için ihtiyaç.arkadaşın eşini ihmal etmese iyi olur.

Bi de ben 2-3 sene sonra oda yapıcam yanımda uyuyacağı için işim zor sanki :)))

cnm benım kım oda yaparsa yapsın bence doğar doğmaz ımkanı yok gece o odada yatırmalarına
şimdiiden motıve olalım olumlu bakalım eşlerımızı ıhmal yok asla elbeet fırsat bulunur bunlarda doğal ıhyıyac nasıl bız onların ılgılerıne ıhtıyac duyuyoruz ılgısız olurlarsa kötu hıssedıyoruz erkeklerınde yapısı geregı yapcaz bışeyler
cnm aslında normal doğum ıcın son zmana kadar faydalı dıye bılıyorum

yoğun olduğunu anladığım için seni rahatsız etmek istemedim tatlım biz iyiyiz sizde kızınla iyi olun inşş hiç takılma şeker mevzusuna senin kızının kilosu gayet güzel
patronlar çıkın odadan burcumu bize bırakınnn

ben yürüyüş sevdiğim için zorluyorum bazen,yemek falan istediği zaman da uzanıcam diyorum o zaman yat dinlen hayatım,yürüyüşe gelince turp gibisin maaşallah diyo ama ayakta durmakla yürümek arasında çok fark varr sizce de öyle mi..?

ay evet yaa benimki de öyle yoksa aslan burcu mu senin kociş te :))

kızlar ya esra erolda bı kadın cıkmış evlenmek ıcın 1 aylık bebegı varmış sastım da kaldım

aynen canım katılıyorum zaten bizde o yüzden oda yapmadık,bi arkadaşım nasıl dayadı döşedi hatta bi akrabamız da ama ne oldu yanlarında yatıyo bebişleri
mümkünatı yok el kadar bebişi başka odada yatıramam ki zaten ben...

evet bnm dr umda öyle demişti sonunda kadar devam diye,ama yine de sorayım 1-2 ay önce falan demişti en son

evet cnm ya ben yururuken belım hıc agrımıyo mesela ama sabıt oturunca agrıyo

Bi de ben 2-3 sene sonra oda yapıcam yanımda uyuyacağı için işim zor sanki :)))

en tecrübeliniz olaraktan söylemeliyim yeni doğduğunda o sıkıntı olmuyor yatak odasında asıl sıkıntı 2-3 yaşına gelince yaşanıyor çünkü çocuk uyumak istemiyor eş yakana yapışıyor sen arada kalıyorsun ama bebekken emzirme derdi falan atikliğe bağlı hemen kalk duşunu al sıkıntı olacak bişey değil bu canlarım anne olsak bile erkeğin eşiyiz ve eşimize gereken özeni göstermeliyiz

bencedde sor cnm zaten 1 2 ayda degışmemış bıey ya
evet cnm beblerımız yanımızda olucak nasıp olursa bıde benım kızım kusardı oooo uyuyan cocugu defalarca uyandırdım nefes dınlerken
bıde yan yatma yastıgıda vardı ama analık ıste

eşim terazi burcu canım :98:
evet canım ayakta iken o kadar sıkıntı olmuyor ama oturunca daha kötü oluyor insan veya evde yanlız kalınca daha bir anlıyor
eşim diyor ki fatmada gündüz akşama kadar bişeycik yok gece yatağa yattımı dertleri azıyor diyor

Son düzenleme:

tabı cnm ış bıttı hemencık yıkan zaten bebışın oluşuyo uyku duzenı anne bılır uygun zamanı
bızım fıstık gece uykusuna yattımmı ış bıterdı 2 3 yaştada sıkıntı olmadı ama aras bey ablası gıbı uykucu olcakmı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…