2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ohh şükür..
Hadi geçmiş olsun..
Dinlen iyice..

iyi geceler kızlar nbr ben yarın kalp atışı dınlemeye gıtcem hepınızden bol bol dua beklıyorumm heyecanlı endişeliyim

2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım

ay ne güzel ilk bebeğiniz karakter özelliklerini yazabilir misiniz yaramaz mı sakin mi nasıldır akrep bebeği. bende nasıl bir karaktere sahip olucak diye çok merak ediyorum :))

herkese günaydınlarrr:
kızlar umarım hepimiz için güzel 1 gün olur doktora gidecek arkadaşlara dualarımız sizinle güzel haberlerle döneceksiniz inşallah..
bu arada kızlar saba 1 apşurdum karnıma çok fena bi sancı girdi oanda sanki buçak batması gibi ..
ben çok apşurmam aslında bide hiç daha önce böyle bişey olmamıştı açıkçası biraz tedirgin oldum sizce bu sorun olurmu?

günaydın kızlaar ve tatlı bebişleri nasılsınız ben dünkü iznimin ardından tabi sevine sevine gelemedimsabah sabah :) ama olsun çok şükür daha iyiyiz hafif stabil bulantımız var ama olsuuun sizler nasılsnız hayat nasıl

bende alerji var ben sürekli ve şiddetli hapşuruyorum bendede oluyor o sancı umarım bir sorun teşkil etmez

İŞTE KIZLAR YAVRULARIMIZIN BURÇ ÖZELLİKLERİ
Hayata bakışı çok renklidir

Güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için çaba harcamak gerekir. Akrep bebekleri genellikle çekingendir ve olaylara seyirci olarak kalmayı tercih ederler. Fakat iş beslenmeye gelince, zamanında karınlarını doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir! Akrep çocukları yalnızlığı sever, kendi kendisini eğlendirmeyi becerirler.

Güçlü duygularıyla birlikte onlara güzel gelebilir. Fakat bu yalnız kalmak isteği ileride başka sorunları beraberinde getirecektir. Bazen güzel gözleri yaşlarına göre çok ciddi ve hüzünlü görünebilir. Biraz uzak ve soğuk izlenimi bırakırlar, aslında sevgiye çok ihtiyaç duyarlar. Ona ilgi gösterdiğine inandıkları kişilerle kolay iletişim kurarlar. Sevimli ve sıcak olurlar. Sevdiklerine karşı kapris yapmayı çok iyi becerirler. Bu tutumları yüzünden, çevreleri tarafından mızmız olarak nitelendirilirler.

Konuşmayı çok çabuk öğrenirler. Sezgileri çok güçlüdür, etraflarında olan biteni, insanların neler düşündüklerini büyüklerin tahmin edebileceğinden çok daha iyi algılarlar. Çocuk Akrepler bile özel hayatın gizliliğine önem verirler. Her zaman kimsenin haberi olmadığı, günlük tuttuğu defterleri, çekmeceleri olur. Gizli bırakmak istedikleri, bir başkası tarafından keşfedilirse, çok üzülüp ağlayabilirler. Bu küçük dedektiflerden bir şey gizlememek en mantıklısıdır. Eninde sonunda kendilerinden saklanan her neyse bulurlar. Bunun ardından da öfke ve kin duygusu gelir. Yüksek fiziksel, zihinsel, duygusal enerjileri yararlı konulara yönlendirilirse, ileride çok başarılı ve güçlü bir insan olacaktır

Son düzenleme:

benim yeğenim akrep yazılanların 1 çoğu doğru..

sakın hapşırığını tutma tv de göstermişti hamile bir kadın tutmuş ve felç olmuştu korkma hapşır

bişey olmaz diyosun evet apşuruğunu tutanbirinin
kalbinin durduğunu duymuştum bende ama işte hani karnıma sancı girince kötü hissettm yoksa tutmam zaten..

bende alerji var ben sürekli ve şiddetli hapşuruyorum bendede oluyor o sancı umarım bir sorun teşkil etmez

umarım canım..

doktorumuza gittiğimizde soralım tatlım..
günaydın herkese,güzel bir gün diliyorum...

günaydın..

Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. birkaç gündür bulantılarım had safhadaydı sonunda dün gece olan oldu. istifra ettim. ve karnım bütün gece ağırdı. hala çok fazla bulantım var. eski halime şükreder oldum. sürekli çıkardım çıkarıcam. dün akşam yemek yemek benim için çok zor olmuştu. sonrasında çıkarınca sinirden oturdum ağladım. bir daha yiyemedim tabiki.
sinirlerim çok bozuk.

canım Allah çocuğunu sana bağışlasın. çok endişelenmiştim senin için. mutlu haberle mutlu oldum. inşallah bu sefer gelir.

Son düzenleme:

yaa evet dün yazamadımmm ER-CA....canımm çok ama çok geçmişş olsun...bu sefer hayırlısıylaa kucağına almayı nasip etsinn RABBİMM:26: dediğin gibiii bebişin sana şakaaa yapmışş annesiii

bizde mide bulantısı yeni yeni oldu arkadaşlar demekki 2. ay ile 3. ay arasıymış

bende 2 günndür dişlerimi fırçalarken çok kötü oluyorum zaten normaldede hep içten içe bulanıyo ama özellikle diş fırçalarken ve kokulardan çok etkilenir oldum bu hafta..

yaa evet dün yazamadımmm ER-CA....canımm çok ama çok geçmişş olsun...bu sefer hayırlısıylaa kucağına almayı nasip etsinn RABBİMM:26: dediğin gibiii bebişin sana şakaaa yapmışş annesiii

canım sağol, yemek yiyince sanki dünyayı kurtarmışım kadar seviniyorum. yemeği kaşığa alıp ağzıma getirmek bile benim için bir başarı. acayip bir isteksizlik var. o yüzden bir tabak yemeği kaybedince çok üzüldüm.

bizde mide bulantısı yeni yeni oldu arkadaşlar demekki 2. ay ile 3. ay arasıymış

canım benim 5. haftadan beri var. hemde 24 saat kesintisiz bulantı. son 3-4 gündür artmıştı. ağzıma kadar geliyordu ama hiç çıkmamıştı. ilk defa oldu.

bende 2 günndür dişlerimi fırçalarken çok kötü oluyorum zaten normaldede hep içten içe bulanıyo ama özellikle diş fırçalarken ve kokulardan çok etkilenir oldum bu hafta..

diş fırçalarken birkaç kere çıkarma teşebbüsüm olmuştu. bende fazla derinlere götürmemeye çalışıyorum fırçayı. her an tetikleyebilir. dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…