Gemerek derken Sivas Gemerek mi?
Ewet canım sivas gemerek ama kayseri merkez çok daha yakın sivas merkezden
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.
bebişim şaka yapmış:)
kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.
2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan
Ewet canım sivas gemerek ama kayseri merkez çok daha yakın sivas merkezden
2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım
herkese günaydınlarrr:
kızlar umarım hepimiz için güzel 1 gün olur doktora gidecek arkadaşlara dualarımız sizinle güzel haberlerle döneceksiniz inşallah..
bu arada kızlar saba 1 apşurdum karnıma çok fena bi sancı girdi oanda sanki buçak batması gibi ..
ben çok apşurmam aslında bide hiç daha önce böyle bişey olmamıştı açıkçası biraz tedirgin oldum sizce bu sorun olurmu?
niltt de sivaslı canım...sahinus kayseri geleceğin zman haberleşelim...çok harika olur bence görüşmek...
bende alerji var ben sürekli ve şiddetli hapşuruyorum bendede oluyor o sancı umarım bir sorun teşkil etmez
İŞTE KIZLAR YAVRULARIMIZIN BURÇ ÖZELLİKLERİ
Hayata bakışı çok renklidir
Güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için çaba harcamak gerekir. Akrep bebekleri genellikle çekingendir ve olaylara seyirci olarak kalmayı tercih ederler. Fakat iş beslenmeye gelince, zamanında karınlarını doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir! Akrep çocukları yalnızlığı sever, kendi kendisini eğlendirmeyi becerirler.
Güçlü duygularıyla birlikte onlara güzel gelebilir. Fakat bu yalnız kalmak isteği ileride başka sorunları beraberinde getirecektir. Bazen güzel gözleri yaşlarına göre çok ciddi ve hüzünlü görünebilir. Biraz uzak ve soğuk izlenimi bırakırlar, aslında sevgiye çok ihtiyaç duyarlar. Ona ilgi gösterdiğine inandıkları kişilerle kolay iletişim kurarlar. Sevimli ve sıcak olurlar. Sevdiklerine karşı kapris yapmayı çok iyi becerirler. Bu tutumları yüzünden, çevreleri tarafından mızmız olarak nitelendirilirler.
Konuşmayı çok çabuk öğrenirler. Sezgileri çok güçlüdür, etraflarında olan biteni, insanların neler düşündüklerini büyüklerin tahmin edebileceğinden çok daha iyi algılarlar. Çocuk Akrepler bile özel hayatın gizliliğine önem verirler. Her zaman kimsenin haberi olmadığı, günlük tuttuğu defterleri, çekmeceleri olur. Gizli bırakmak istedikleri, bir başkası tarafından keşfedilirse, çok üzülüp ağlayabilirler. Bu küçük dedektiflerden bir şey gizlememek en mantıklısıdır. Eninde sonunda kendilerinden saklanan her neyse bulurlar. Bunun ardından da öfke ve kin duygusu gelir. Yüksek fiziksel, zihinsel, duygusal enerjileri yararlı konulara yönlendirilirse, ileride çok başarılı ve güçlü bir insan olacaktır
sakın hapşırığını tutma tv de göstermişti hamile bir kadın tutmuş ve felç olmuştu korkma hapşır
bende alerji var ben sürekli ve şiddetli hapşuruyorum bendede oluyor o sancı umarım bir sorun teşkil etmez
günaydın herkese,güzel bir gün diliyorum...
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.
bebişim şaka yapmış:)
kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.
2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan
Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. birkaç gündür bulantılarım had safhadaydı sonunda dün gece olan oldu. istifra ettim. ve karnım bütün gece ağırdı. hala çok fazla bulantım var. eski halime şükreder oldum. sürekli çıkardım çıkarıcam. dün akşam yemek yemek benim için çok zor olmuştu. sonrasında çıkarınca sinirden oturdum ağladım. bir daha yiyemedim tabiki.
sinirlerim çok bozuk.
ahh canımm kıyamam geçmiş olsun...neysee bakalımm yaa sinirlerini bozma...bu geçici bi süreç ve sonuc allahın izniylee güzel olacakktekrar yiyemedim diyede kendini üzme, bebeğinn besleniyordurr annesii
canım Allah çocuğunu sana bağışlasın. çok endişelenmiştim senin için. mutlu haberle mutlu oldum. inşallah bu sefer gelir.
Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. birkaç gündür bulantılarım had safhadaydı sonunda dün gece olan oldu. istifra ettim. ve karnım bütün gece ağırdı. hala çok fazla bulantım var. eski halime şükreder oldum. sürekli çıkardım çıkarıcam. dün akşam yemek yemek benim için çok zor olmuştu. sonrasında çıkarınca sinirden oturdum ağladım. bir daha yiyemedim tabiki.
sinirlerim çok bozuk.
canım Allah çocuğunu sana bağışlasın. çok endişelenmiştim senin için. mutlu haberle mutlu oldum. inşallah bu sefer gelir.
yaa evet dün yazamadımmm ER-CA....canımm çok ama çok geçmişş olsun...bu sefer hayırlısıylaa kucağına almayı nasip etsinn RABBİMM:26:dediğin gibiii bebişin sana şakaaa yapmışş annesiii
bizde mide bulantısı yeni yeni oldu arkadaşlar demekki 2. ay ile 3. ay arasıymış
bende 2 günndür dişlerimi fırçalarken çok kötü oluyorum zaten normaldede hep içten içe bulanıyo ama özellikle diş fırçalarken ve kokulardan çok etkilenir oldum bu hafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?