• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şimdi konuştuk normal bebek büyüdüğü iiçin olabilir dedi doktor amcamız erdem bey büyüdükçe bizdede ağrılar büyüyor yani :) kuzum benim dün beşiği geldi ananemizden çok tatlı bambu beşik uyku setimiz falan daha kurmadık ama onun orada durması bile beni çok heyecanlandırdı :31:

hilalim çok güzel süpriz yapmış babişiniz :)

fatmam geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hayat canım odanız hayırlı olsun ,
sudem hayırlı olsun aldıkların tatlım
yarenim canım bir denk gelemedik kuzucum ama yoğunum yorulduk oğluşumla,
sedefim canım yine nerelerdesin,
lavinyam uyuyormusun hala gelmedin tekrar,
kaju fıstığım sen nasılsın
güldenim ağrıların çekilmez olduğunu anlayabiliyorum
şahinusum burcum canım valla bende bu hafta iyice zorlanmaya başladım birde akşamları eve gidince ev de dolu uzanamıyorum falan iyice dinlenemiyorum,
kızlar hepiniz nasılsınız herkes iyi dimi ?

Tatlim hastanedeyim cepten girmistim topige yakaladin beni :):1:
Protein tahlili yaptirdim da sonucu bekliyorum :) oglum 1840 gram olmus hic kilo almamisim doktorum mutlu :D:D
Kalanini evden yazarim öptüm hepinizi :)))

sudem cnm nedır bu sessızlık ay sayfalara yetişemzdık resmen şimdi kımsecık yok hergun beysalım olurdu bugun oda yok

canım eve çıkanlar terkedıyo...ben 1 temmuzdan beri evdeyim,çalışmıyorum genelde burdayım...

bebek yoragnlarıın araştırdım kaç saat...

kaz tüyü kimi çok iyi sağlıklı diyo,kımı terletıyo tüyler çıkıyo bebek alerji oluyo diye..

kimisi pamuk yorgan diyo..

bazılarıda ipek yorgan diyo..

yün diyenlerde mevcut bendekı de yun zaten ben hafif yumşak bişey olsun telaşındayım...

alınacak çok az şey kaldı ama kararsızlık tavan...ateşölçerle yorgan işi bitirdi beni...

alışkanlık oldu ya hiçbişeyi araştırmadan alamıyorum...araştırdıkça kafam dahada çok karışıyo......

valla ya bende bugün bir garip oldum çok sessiz...

Sen nasılsın bakalım, inşallah bebeğin de sen de daha daha iyisinizdir????

Ben sıcaktan fenalık geçiriyorum, burası halen çok sıcak sadece geceleri serin, işyerindeki odamda klima yok 2 yıldır diyorum ben dinliyorum....
Bayılıcam nerdeyse sıcaktan....
Öğlen yemek yiyecek yer de yok, yanımda da bugün bişey getirmemiştim bisküvi ile geçiştirdim...
Eşime kalsa 32. haftada ayrılayım izine, ama sonra bebeğim 8 haftalıkken geri dönmek var işin ucunda, süt kuzusunu nasıl bırakırım ben?
Şu 6 ay doğum sonrası izin olayından da ses yok, daha ekim 1 olacak da meclis açılacak, belki yasa teklifi görüşülecek....

canım eve çıkanlar terkedıyo...ben 1 temmuzdan beri evdeyim,çalışmıyorum genelde burdayım...

kaz tüyü kimi çok iyi sağlıklı diyo,kımı terletıyo tüyler çıkıyo bebek alerji oluyo diye..

yün diyenlerde mevcut bendekı de yun zaten ben hafif yumşak bişey olsun telaşındayım...

alınacak çok az şey kaldı ama kararsızlık tavan...ateşölçerle yorgan işi bitirdi beni...

alışkanlık oldu ya hiçbişeyi araştırmadan alamıyorum...araştırdıkça kafam dahada çok karışıyo......

bende çok arastırdım yorgan ısını yün ve kaz tüyü bebekler ıcın alerjik olması bakıımından cok saglıklı degıl denılıo..elyaf ta ıstemıyodum ikea da bi yorgan gordum yeni ürünmüş yarı pamuk yarı liyosel denilen bi maddeden..hafif kullanışlı gözüküyo onu aldım canım bi bak ıstersen fikir olur..

Son düzenleme:
kızlar c.tesi dr.a gidicem 32+4 oluyorum nolur söyleyin şu çatı muayenesi bu haftalardamı oluyor nasıl birşey bu çatı muayenesi:26:

çatı mauyesnesıne takma kafayı...
ama farklı bi durum olur aç bakacam derse ne dıycen temız değilim mi?rahım ağzı uzunluğu ölçer açılmaya bakar herşey olabilir....artık son haftalardayız...her an hazırlıklı olmalıyız...belkide hiç bakmaz...günlerdir bi telaş içindesin....bebeğin durumu nasıl kım nerden bilebilir...dr. durduk yere alttan muayene etmez...

bi laf var evini temiz tut misafir gelir ,kendını temız tut ölüm gelir diye(yanlış hatırlamadıysam böyleydi)

Anneme bıraktım o işi pamuk yorgan yaptırıyor, ben hiç kaz tüyü ya da yün yorganda rahat edemedim, elyafı zaten sevmem ben ısınamam ki o sabi nasıl ısınsın...
Klasik ana-ata usulü pamuk yorgandan şaşmamak lazım....
Ateş ölçer için de klasik ateş ölçer evde sayısız var zaten, bir de kulaktan ölçer almayı düşünüyorum... Arzumunkiler hem uygun hem kullanışlı....
Aslında hamileyken alışveriş doğru değilmiş onu anladım, hem aşırı pimpirikli oluyoruz hem de herşeye içimiz gidiyor....
Bir de bunları kullanmayıp atıl bir biçimde kenarda bekletmek var....

Yenimahalleye çok yakın bir yer bilgi hastanesi var batıkentte 800 sezeryan ve normal fiyatı epidural fiyatı 1000 tl ben oraya da gidiyorum nida hanıma selçuk beyi öneriyorlar ama çok yoğun nida da sevimli kadın

sağol canım haber verdim bakıcak netten şimdi sevindi fiyata inş. memnun kalır giderse çok sğol:16:

ama farklı bi durum olur aç bakacam derse ne dıycen temız değilim mi?rahım ağzı uzunluğu ölçer açılmaya bakar herşey olabilir....artık son haftalardayız...her an hazırlıklı olmalıyız...belkide hiç bakmaz...günlerdir bi telaş içindesin....bebeğin durumu nasıl kım nerden bilebilir...dr. durduk yere alttan muayene etmez...

bi laf var evini temiz tut misafir gelir ,kendını temız tut ölüm gelir diye(yanlış hatırlamadıysam böyleydi)

Anoy korkulu rüyam o benim....
Sanırım son haftalara girince tüy dökücü kullanıcam zararlı mı değil mi onu da bilmiyorum yaaa....

Sen nasılsın bakalım, inşallah bebeğin de sen de daha daha iyisinizdir????

Ben sıcaktan fenalık geçiriyorum, burası halen çok sıcak sadece geceleri serin, işyerindeki odamda klima yok 2 yıldır diyorum ben dinliyorum....
Bayılıcam nerdeyse sıcaktan....
Öğlen yemek yiyecek yer de yok, yanımda da bugün bişey getirmemiştim bisküvi ile geçiştirdim...
Eşime kalsa 32. haftada ayrılayım izine, ama sonra bebeğim 8 haftalıkken geri dönmek var işin ucunda, süt kuzusunu nasıl bırakırım ben?
Şu 6 ay doğum sonrası izin olayından da ses yok, daha ekim 1 olacak da meclis açılacak, belki yasa teklifi görüşülecek....

iyiyim cnm ara ara ağrılar oluyor ama uyuyamıyorum artık o çok yoruyor... dediğin gibi çok küçükken nasıl bırakacaz onları ya offf :( Allah yardımcın olsun canım...

bende çok arastırdım yorgan ısını yün ve kaz tüyü bebekler ıcın alerjik olması bakıımından cok saglıklı degıl denılıo..elyaf ta ıstemıyodum ikea da bi yorgan gordum yeni ürünmüş yarı pamuk yarı liyosel denilen bi maddeden..hafif kullanışlı gözüküyo onu aldım canım bi bak ıstersen fikir olur..
ebatları ne canım...
ikeanın yorgan nevresım ebatları tr satandartlarıın tutmuyo dıyen okumuştum kk da...küçük oluyomuş..

bide park beşiğe mı kullanıcaksın yoksa ahşap beşiğe mi?
kaça aldın,nevresimi uydurabildin mi?

bakın bakalım şirinler battaniyemiz nasıl?

$şirin.webp

kızlar c.tesi dr.a gidicem 32+4 oluyorum nolur söyleyin şu çatı muayenesi bu haftalardamı oluyor nasıl birşey bu çatı muayenesi:26:

cnm en taze bılgıler bende yakın arkadaşım oldu gecen hafta dr eldıvenı takıyo jelı suruyo 3 parmagı daldırıyoo bı saga bı sola yokluyo
arkadaşımın sesını eşi dışardan duymuş duşun canı acımış belkı catısı cok dar oldugundan bılemedım ama ben fena tırstım sezeryan olcam olmaz dıodum bende ama arkdaşında nst de 3 kasılma cıkınca ondan catı muayne yapmış oda sezeryan olucak

bütün yazdıklarım gitti neyse baştan alıyorum annem o konuyu araştırmış en iyi yorgan cinsi yünmüş annem de evimizde bulunan döşeklerden birini bozdu ( ama sormuş araştırmış belli bir gr ve ebatı varmış yün bebek yorganlarının da )tarttırdı kumaşçıdan astar aldı diktirdi halamda yıkayıp çırpıp yaptı yorganı. ama ben bunlatı yapamam dersen yorgancılar makul fiyatlara yapıyormuş ben yünler ağır olur diye düşünüyordum ama yumuşacık ve hafif oldu...

çok haklısın canım benim ama zaten çok var denemez de temiz sayılır aama ben artık kendim halledemiyorum küçük bir ilçede oturuyorum kuaför yok ilçede herşeye ile gitmek zorundayım ilde uzak c.tesi öğlene kadar muayene sabahtan kuaföre çok erken gitmem gerekicek yetişmiycek diye endişem yoksa bende hazırlıklı olmaya çalışıyorum hep şartlar zor benim napayım:17:

Sanırım son haftalara girince tüy dökücü kullanıcam zararlı mı değil mi onu da bilmiyorum yaaa....

ayy sorma yaa bende onu araştırıyorum kimisi zararlı kimisi değil diyo tüy dökücü için emin değilim,bi daha ki muayene için detaylı bi temizlik yapmam lazım galiba belli olmaz 35-36.haftaya giricem çünkü..

---Neyse fıstıklar ben annemle yürüyüşe çıkıcam biraz bi de bugün pazarımız var taze meyve sebze vs.bişeyler alayım hemde görüşürüz...

iyiyim cnm ara ara ağrılar oluyor ama uyuyamıyorum artık o çok yoruyor... dediğin gibi çok küçükken nasıl bırakacaz onları ya offf :( Allah yardımcın olsun canım...

Sorma canım, şimdiden yüreğim sızlıyor yaaa.....
:((((

Ben g ece rahat 3 defa kalkıyorum wc için, uykumun ara ara kaçtığı kısımları eklemiyorum bile....
Şimdi bol bol uyu sonra uyuyamıyacaksın diyorlar, ben şimdi de uyumuyorum ki....
:)))

ebatları ne canım...
ikeanın yorgan nevresım ebatları tr satandartlarıın tutmuyo dıyen okumuştum kk da...küçük oluyomuş..

bide park beşiğe mı kullanıcaksın yoksa ahşap beşiğe mi?
kaça aldın,nevresimi uydurabildin mi?

110 a 125 cm yorgan..49 tl ye aldım.nevresim takımlarınıda ordan alınca aynı ebatta oldu zaten bi sıkıntı yaşamadım..ikea nın nevresim takımlarını büyük oğlumada kullandıgım ıcın memnunum o yuzden yine ordan tercıh ettım..park yatağa kullancam canım ahşap almadım.zaten en fazla 3 yıl felan yatıyolar sonra büyük karyolaya geçer inşallah..

cnm ya senın adına yoruluyosun dıye uzuluyorum
fakat kendı adımıza sevınıyorum ınankı bızım araştırmamıza gerek kalıyo

Anneme bıraktım o işi pamuk yorgan yaptırıyor, ben hiç kaz tüyü ya da yün yorganda rahat edemedim, elyafı zaten sevmem ben ısınamam ki o sabi nasıl ısınsın...
Klasik ana-ata usulü pamuk yorgandan şaşmamak lazım....
Ateş ölçer için de klasik ateş ölçer evde sayısız var zaten, bir de kulaktan ölçer almayı düşünüyorum... Arzumunkiler hem uygun hem kullanışlı....
Aslında hamileyken alışveriş doğru değilmiş onu anladım, hem aşırı pimpirikli oluyoruz hem de herşeye içimiz gidiyor....
Bir de bunları kullanmayıp atıl bir biçimde kenarda bekletmek var....
pamuk yorgan yastık hiç bişey kullanmadım...iç anadolu çocuğu olduğumuz için kendımızede yıllarca yün kullandık...sıcacık olur....ama bebek olunca insan daha pimpirikli oluyo...

sakın..........kımyasallar içeriyo canım...ben selülit kremleri,,ıvır zıvır parfum dogru dürüst kozmetik kullanmıyorum bıle.....topuğum çatladı ona bile..badem yagı bebe yağı felan sürüyom....

bütün yazdıklarım gitti neyse baştan alıyorum annem o konuyu araştırmış en iyi yorgan cinsi yünmüş annem de evimizde bulunan döşeklerden birini bozdu ( ama sormuş araştırmış belli bir gr ve ebatı varmış yün bebek yorganlarının da )tarttırdı kumaşçıdan astar aldı diktirdi halamda yıkayıp çırpıp yaptı yorganı. ama ben bunlatı yapamam dersen yorgancılar makul fiyatlara yapıyormuş ben yünler ağır olur diye düşünüyordum ama yumuşacık ve hafif oldu...
senın annen gıbı kaynanam da yaptı da...ebatı büyük gibi...gebelik.org da da evdekı eskı yorganlar çok fazla bakterı barındırıyor diyo...sanırım mate lar akarlar yıkansa da geçmiyo...

off çok bilmek ne kadar başa bela ya....kara cahil mi olsaydık....okudukça sıyırıyoz....araştıra araştıra psikopat olacaz....

kargolarım geldı..........yuppii......
cezve setim,ayakkabım,sabahlığım...
hemen kolılerı açayım.....

Back
X