• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Sorma canım, şimdiden yüreğim sızlıyor yaaa.....
:((((

Ben g ece rahat 3 defa kalkıyorum wc için, uykumun ara ara kaçtığı kısımları eklemiyorum bile....
Şimdi bol bol uyu sonra uyuyamıyacaksın diyorlar, ben şimdi de uyumuyorum ki....
:)))

valla banada diyorlar ama ne mümkün mahvoluyorum uyuyamıyorum:(

çoook tatlı iyi günlerde kullanın pıtırcıkla fiyatı ne?

30 tl gittigidiyorda şimdi bir sitede 25 tlye buldum kuzum...

Selam beysalım,valla bende manyak gibiyim bu sıralar yaa gece wc muhabbetinden uyuyamıyorum.boynum ağrıyo bazen kalbime doğru ağrılar atıyo korkumdan ağladım gece resmen yaa
2-3 senedir var bu zaten üşütünce kaslarım ağrıyo hemen başlıyorum"ay kalbim mi ağrıyo,ya bişey olursa vs.:37:

sen nasılsın hayatım_?
iyi yürüyüşler tatlım benimki aşağılara vuruyor vurdukça ben wc e koşuyorum :)

Selam kızlaaar....
Ah bu topik böyle sezsizlik de mi görecekti???
Sayfalara yetişemezdik önceden....
ah aah sorma kuzum sessizleştik

bende de aynısı oluyor ama doktor birşey söylemedi , sana ne diyecek doktorun acaba ??
canım normal dedi doktor büyüdüğü için olur dedi

cnm en taze bılgıler bende yakın arkadaşım oldu gecen hafta dr eldıvenı takıyo jelı suruyo 3 parmagı daldırıyoo bı saga bı sola yokluyo
arkadaşımın sesını eşi dışardan duymuş duşun canı acımış belkı catısı cok dar oldugundan bılemedım ama ben fena tırstım sezeryan olcam olmaz dıodum bende ama arkdaşında nst de 3 kasılma cıkınca ondan catı muayne yapmış oda sezeryan olucak
ay dmeeyin ya benim doktorum ultrasondan yapıyormuş çatı muaynesini :S

pamuk yorgan yastık hiç bişey kullanmadım...iç anadolu çocuğu olduğumuz için kendımızede yıllarca yün kullandık...sıcacık olur....ama bebek olunca insan daha pimpirikli oluyo...

sakın..........kımyasallar içeriyo canım...ben selülit kremleri,,ıvır zıvır parfum dogru dürüst kozmetik kullanmıyorum bıle.....topuğum çatladı ona bile..badem yagı bebe yağı felan sürüyom....

senın annen gıbı kaynanam da yaptı da...ebatı büyük gibi...gebelik.org da da evdekı eskı yorganlar çok fazla bakterı barındırıyor diyo...sanırım mate lar akarlar yıkansa da geçmiyo...

off çok bilmek ne kadar başa bela ya....kara cahil mi olsaydık....okudukça sıyırıyoz....araştıra araştıra psikopat olacaz....

evet katılıorum sana cok arastırınca kafamız daha cok karısıyo..bende küçüklükten beri yün yorgan kullandıgım ıcın sımdı hazır yorganda felan yatınca donuyorum bırkac yıl öncesine kadar ortopedık yatagın ustune yün döşek koymadan rahat edemezdım onu bıraktım neyse ki:52:
ılk cocugumdada altına ustune yün yaptırmıstım anneme ama geniz eti oldugu ıcın öksürük ve hırıltı yapıyodu yünlerden o zaman vazgectım sımdıkı bebeğimdede öyle sorunlar olmasın ve çok sıcağa alışıp en ufak bişeyde hasta olmasından korktugum ıcın yun kullanmayı dusunmuorum acıkcası..

Eki Görüntüle 514248 $winnie.webp

seçin birini çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)

Rahim filmi çektirmiş biri olarak çatı muayenesi beni de korkutuyor

İkisine de bayıldım ben çok kararsız bir tipim yaaa....
:)))

canım eve çıkanlar terkedıyo...ben 1 temmuzdan beri evdeyim,çalışmıyorum genelde burdayım...

bebek yoragnlarıın araştırdım kaç saat...

kaz tüyü kimi çok iyi sağlıklı diyo,kımı terletıyo tüyler çıkıyo bebek alerji oluyo diye..

kimisi pamuk yorgan diyo..

bazılarıda ipek yorgan diyo..

yün diyenlerde mevcut bendekı de yun zaten ben hafif yumşak bişey olsun telaşındayım...

alınacak çok az şey kaldı ama kararsızlık tavan...ateşölçerle yorgan işi bitirdi beni...

alışkanlık oldu ya hiçbişeyi araştırmadan alamıyorum...araştırdıkça kafam dahada çok karışıyo......

kaz tüyü yorgan yastık mont vb şeylerde çok ağır koku oluyor çok uzun sürede geçmiyor

ayyyy ben olmadım hıc olmakta ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm senın özel saglık sıgortan vardı degılmı azönce bahsettgım arkadaş sezeryan olucak epudural epuduralı arşlılamıyomuş sıgorta +750 tl vereceklermış

kızlar benı yarenden bı yun yorgsnım va bıde puffy ama ılave bı yorgan almıcam zaten özellıkle evınız kalorıferlıyse emın olun kullanmıcaksınız bıle cunku ev sıcak oldugundan bebek sıcaklyabılır o yuzden cokta takılmayın derıım

ayyyy ben olmadım hıc olmakta ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm senın özel saglık sıgortan vardı degılmı azönce bahsettgım arkadaş sezeryan olucak epudural epuduralı arşlılamıyomuş sıgorta +750 tl vereceklermış

valla bizim altınova ile %100 canım anlaşmamız sıkıntı olmaz dediler sordum artı para çıkmıyor dediler yani

bende yorgan almayı düşünmüyorum klasik kalın battaniye yeter gibi geliyor zaten bir kaç kat içinde yatacağı için altında bir de penye battaniye olur ..

valla bizim altınova ile %100 canım anlaşmamız sıkıntı olmaz dediler sordum artı para çıkmıyor dediler yani

cnm oda ıstenbulda oturuyo eşi turktelekomda calışıyo şimdşeye kadar hıc ucret ödemedıler
fakat doğuma gelınce ış degıştı genel anestezıde ek ucret yok fakat epuduralde +750 demişler

Back
X