evet o rumuzu hatırlıyorum :) anaokulunda olmaları bizim için avantaj olmazmı.servise veririm..6 saat kadar bebişle dahah güzel ilgilenirim.anaokuluna seneye veremessin ki seneye 72 aylık olacaklar oda 1.sınıfa başlama zamanı olacak.5 yaşında ilkokula başlayacaklar yeni yasaya göre
kızlar bu arada diş macunu zararlıymış bebeklere. ben artık macunsuz fırçalıyorum dişlerimi. ilk fırsatta misvak alıcam.
canım sağol, yemek yiyince sanki dünyayı kurtarmışım kadar seviniyorum. yemeği kaşığa alıp ağzıma getirmek bile benim için bir başarı. acayip bir isteksizlik var. o yüzden bir tabak yemeği kaybedince çok üzüldüm.
canım benim 5. haftadan beri var. hemde 24 saat kesintisiz bulantı. son 3-4 gündür artmıştı. ağzıma kadar geliyordu ama hiç çıkmamıştı. ilk defa oldu.
diş fırçalarken birkaç kere çıkarma teşebbüsüm olmuştu. bende fazla derinlere götürmemeye çalışıyorum fırçayı. her an tetikleyebilir. dikkatli ol.
tarihlerimiz aynı seninle iletişimde olalım derim takip açısnda sevgiler
canım merak etme bende çok hapşurduğum için araştırmıştım kağan kocatepede okumuştum hapşurmak ve öksürmek bebeğe zarar vermez yazıyordu Allahu Teala bu şekilde düzene sokmuş herşeyiherkese günaydınlarrr:
kızlar umarım hepimiz için güzel 1 gün olur doktora gidecek arkadaşlara dualarımız sizinle güzel haberlerle döneceksiniz inşallah..
bu arada kızlar saba 1 apşurdum karnıma çok fena bi sancı girdi oanda sanki buçak batması gibi ..
ben çok apşurmam aslında bide hiç daha önce böyle bişey olmamıştı açıkçası biraz tedirgin oldum sizce bu sorun olurmu?
canım bende diş fırçalarken bir kaç kez kustum dediğin gibi ileri götüremiyorum fırçayı neden acaba demekki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz sadece bana oluyor sanıyordumdiş fırçalarken birkaç kere çıkarma teşebbüsüm olmuştu. bende fazla derinlere götürmemeye çalışıyorum fırçayı. her an tetikleyebilir. dikkatli ol.
bende canım diş fırçalarken öğürüyorum ,hatta 2 kere kustum ama şimdi sizdede böyle old. okuyunc rahatladım demekki normal .fırçayı ileri götüremediğim için tam temizliyemiyorum sanki hatta ben fırçanın arkasını dilimin üstünede sürerim .bu hareketi artık hiç yapamıyorumbende 2 günndür dişlerimi fırçalarken çok kötü oluyorum zaten normaldede hep içten içe bulanıyo ama özellikle diş fırçalarken ve kokulardan çok etkilenir oldum bu hafta..
canım yanlız mispağın kokusuna dyana blcekmisin hamileyken annem getirmişti bize ömreden ama ben kullanamam..
ee macun sürmeyincede
bana
temizlenmiyo gibi geliyo..
bu arda hapşurmayla ilgili yazıları okudum kızlar eğer doğum anınız yaklaştıysa doğumu hızlandıra bilir ozaman doktorunuzla irtibata geçin diyo normal yolunda seyreden gebeliklerde sorun olmamasından basediyo...
kızlar bir şey sorucam ben tarihleri aynı girdiğim halde neden 2 çizelgemde farklı görünüyor birinde 7+3 üm .diğreinde 9. Haftanın içinde
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.
bebişim şaka yapmış:)
kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.
2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun.
bebişim şaka yapmış:)
kalp atışlarımız var. 6 haftalık göründük.
2 tane iğne olduk. 1 serum takındık, yatak istirhati aldık. evde yatıyorum şuan
sat 5 şubat canım yaa nasıl düzelticem bunubenimde dün dikkatimi çekmişti senin çizelgen. 8.haftanın içinde yazması gerekirken 9. Haftanın içinde yazıyorr...canım beklenen doğum tarihini yanlış hesaplamışın sanırım. Ne zaman senin sat?
canım merak etme bende çok hapşurduğum için araştırmıştım kağan kocatepede okumuştum hapşurmak ve öksürmek bebeğe zarar vermez yazıyordu Allahu Teala bu şekilde düzene sokmuş herşeyi
canım bende diş fırçalarken bir kaç kez kustum dediğin gibi ileri götüremiyorum fırçayı neden acaba demekki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz sadece bana oluyor sanıyordum
bende canım diş fırçalarken öğürüyorum ,hatta 2 kere kustum ama şimdi sizdede böyle old. okuyunc rahatladım demekki normal .fırçayı ileri götüremediğim için tam temizliyemiyorum sanki hatta ben fırçanın arkasını dilimin üstünede sürerim .bu hareketi artık hiç yapamıyorum
günaydın kızlar ...bu hafta işlerim çok yogun artı birde bulantılar ayakta zor duruyorum neredetse..
er ca sana geçmiş olsun diyorum canım...arada okup okup çıkabiiyorum ancak yoğunluktan...
haftada bir kullanırım olmadı ama kararım kesin hergün sürmeyeceğim. yutmayın diyorlar kesinlikle. ister istemez insan yutuyordur. misvakı denemedim ama deneyenler kokusundan bahsetmedi bana. bakayım olmazsa kullanmam.
hapşururken bende sarsılıyorum ama mantıken bebeğe zarar vermez diye düşünüyorum. birde hapşurmak bulantımı arttırıyor. üfffff
sat 5 şubat canım yaa nasıl düzelticem bunu
sat 5 şubat canım yaa nasıl düzelticem bunu
çok sağol canım evet senin yaptığın doğru demekki ben yalnış yaptım galiba. bir daha deneyeyim olmazsa sana rica ederimSAT 5 ŞUBAT OLUNCA, BEKLENE DOĞUM TARİHİN 11 KASIM ÇIKIYOR CANIM, AŞAĞIDAKİ ÇİZELGEN DOĞRU AMA DİĞER ÇİZELGEN DE GÜNÜN YANLIŞ GÖZÜKÜYOR. SİZ BUGÜN 8+2 GÜNLÜKSÜNÜZZ:)
BENDE TEKRAR ÇİZELGE YAPTIM SANA ÖYLE ÇIKIYOR.
http://lbdf.lilypie.com/SNvxp3.png
çok sağol canım evet senin yaptığın doğru demekki ben yalnış yaptım galiba. bir daha deneyeyim olmazsa sana rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?