günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım ne kadar sessiz gene burası böylebu topiğin böyle sessiz olacağı günlerde varmış gerçi ben bunu tahmin ediyordum
esranın eşi geldi yeni ev düzeni kuruyor üstelik birde neti yok ondan gelmiyor
aysun ev taşıyordu en son ne alemde acaba:26:
haticenin bu hafta kardeşi evleniyor
burcunun denetleme ile başı dertte kaç gündür oda gelmiyor
hilal ise yeni izne ayrıldı uykunun tadını alacak bakalım ne zamn gelecek yanımıza
tuğba ve milona ise evde olmaya alışıyorlar galiba eskisi kadar sık gelmiyorlar
yasemin ne alemde acaba:26:
ben malum kızlar okula başladılar onlarla cebelleşiyorum zaten çok sıkıntılı günlerde geçiriyorum acaba diyorum geçen gün bir sancım vardı wc ye bile gidemedim ayakta yürüyemiyordum bile şimdi ise çatı ağrım çok var adım atamıyorum ve aşşağı mahallede şişkinlik var neden öyle oldu anlayamadım :44:
beysalcım canım topiğin bekçisi oldu
canım haftasonlarıda böyle sessizdi burası ben az çok tahmin edebiliyordum ama dediğin gibi erken kapanış yaptı kızlar veya doğum yaklaştığı için alacak verecek çarsı pazar çok yoruyor onlarıevet bekçi oldum ben demirbaş misali topiği açıp kapıyorum ama çok sıkılıyoruz biz oğlumla yalnızbu topik böle sessiz kalmamalıydı çok erken daha ama zaten bebişler ilk geldiği zaman giremiyecez hemen neyse herkes iyi olsun da
canım haftasonlarıda böyle sessizdi burası ben az çok tahmin edebiliyordum ama dediğin gibi erken kapanış yaptı kızlar veya doğum yaklaştığı için alacak verecek çarsı pazar çok yoruyor onları
evet canım çok kötüyüm uzanamıyorum uzandığımda ayağa kalkmakda zorluk çekiyorumsen çokmu kötüsün canım ağrıların neden bu kadar çok ?? çok mu yoruluyorsun
evet canım çok kötüyüm uzanamıyorum uzandığımda ayağa kalkmakda zorluk çekiyorumyoruluyormuyum evet ama iş yaparken ağrılarımı unutuyorum ben:26:
kızlar gunaydınn yaklasık 15 gundur bende yazamıyorum okuyup cıkıyorum ancak cunku bu kalca agrısıı öldurdu benı hergun baska bı agrım oluyor vucudum cok yorgun bı ıs yaptıgım da yok o yuzden topiğin de enerjısı dusmesın hep sıkayet agrı sızı dınlemeyın dıe yazamıyorum bız oğlusla anneannemızın gelmesını beklıyoruz 4 gözle hastane hala kafamı karıstırıyordu bıyerde hastane ve hızmet super dıgerınde doktorlar tercıhım doktorların ıyı oldugu hastaneden yana olcak kartal umutta doğurcam ınsallah carsamba orda randevum var dun bahsettıgım arkadasımda orda doğum yaptı darısı bıze artık sızı sevıyoruzzz,:))
sağolasın canım senin sıkıntın yok değil mi inşş olmaz dageçmiş olsun kuzucum ya Allah yardımcın olsun dikkat et kızçene de kendine de tatlım esra ile büşra nasıllar okullarla araları nasıl kaça geçtiler
birde isim düşündünüzmü ?
büşra esra Derya ?
büşra esra nisa?
gibi gibi isimler aklıma geliyo sizde yokmu hala düşünce?
bahçe nasıl verdimi hasatlarını
hoşgeldin mervecim geçmiş olsun canım nasılsın bakalım ağrılar dışında hazırlıklar ne alemdekızlar gunaydınn yaklasık 15 gundur bende yazamıyorum okuyup cıkıyorum ancak cunku bu kalca agrısıı öldurdu benı hergun baska bı agrım oluyor vucudum cok yorgun bı ıs yaptıgım da yok o yuzden topiğin de enerjısı dusmesın hep sıkayet agrı sızı dınlemeyın dıe yazamıyorum bız oğlusla anneannemızın gelmesını beklıyoruz 4 gözle hastane hala kafamı karıstırıyordu bıyerde hastane ve hızmet super dıgerınde doktorlar tercıhım doktorların ıyı oldugu hastaneden yana olcak kartal umutta doğurcam ınsallah carsamba orda randevum var dun bahsettıgım arkadasımda orda doğum yaptı darısı bıze artık sızı sevıyoruzzz,:))
sağolasın canım senin sıkıntın yok değil mi inşş olmaz da
büşra 4. sınıfa geçti esra 1.sınıfa yeni başladı büşranın sabah kalkmak çok zoruna gidiyor esranın ise yeni müfredata göre sürekli resim yapmak zoruna gidiyor değilse sıkıntı yok
büşra,esra,meyra olacak canım meyra ismine karar vereli çok oldu gerçi eşim dalga geçiyor isim hakkkı senin tamam ama ben sana seçenek sunacam sen sececen içinden diyemeyra olmazsa dedim eşime serra olacak ama kurtuluşun yok benim dediğim olacak ama ben meyra istiyorum çevremden karsı çıkanlar çok var ama olsun benim istediğim isim meyra olacak inşş
bahçeme gelince mahsüller süper canım domates kabak patlıcan bamya salatalık aklına ne gelirse hepsi verdi sebzesini
zaten hep aynı seyi yapıyoruz canım sıkıntılara yok gözüyle bakıyoruzvar canım sıkıntılarım ama ben yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum :)
ellerim ayaklarım davul gibi inmişyorlar artık hiç ,
erdem bey solda top gibi duruyor semsert yapıyor karnımı
gece uyyumak çok zorlaştı dönemiyorum göbeğim kocaman oldu,
kuyruk sokumum dayanılmaz ağrıyor
ama ben erdemimi bekliyorum başka bişi düşünmüyorum
meyra çok güzel bir isim tatlım maşallah
kıyamayız teyzoş sana hepimiz öyleyiz tatlım yaz paylaş bizimle biz üzülüyoruz sizden haber alamayınca amaa
hoşgeldin mervecim geçmiş olsun canım nasılsın bakalım ağrılar dışında hazırlıklar ne alemde
Günaydııın nabersiniz bakalım anneleriyle bebişlerii???
Biz sabahtan kalktık babacığı işe gönderdik sonra kahvaltı ettik geldiiik. Kaç gündür misafirim vardı hem çok yoruldum, hem de yine su gibi bişi geldi( Bugün bir sürü işim olmasına rağmen ayaklarımı uzatıp yatıcam, çarşamba da doktora gidicez bakalım. Dua edin olur mu kızlar kötü bişi olmasın..
Bu arada bebişimin cicilerini de paylaştımm :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-64.html#post26574064
zaten hep aynı seyi yapıyoruz canım sıkıntılara yok gözüyle bakıyoruzve hasretle bebişleri bekliyoruz çok az kaldı allahın izniyle bayram telaşının arsında bebişler gelecekler cennet kokularını içimize çekeceğiz inşşş
ismimizi beğendin değil mi teyzesi hem güzel hemde pek duyulmamışbabamız bana kazık atmazsa şayet isim bu gerçi kaynanacığım isim bekliyor benden o ayrı konu ama havasını alır
milonam canım benim o akıntı amiyon sıvısı değildir tatlı normal akıntıdır bebeğin hareketleri normal olduğu sürece tasalanma sıvı azalması durumunda bebekler hareket edemiyorlarmışGünaydııın nabersiniz bakalım anneleriyle bebişlerii???
Biz sabahtan kalktık babacığı işe gönderdik sonra kahvaltı ettik geldiiik. Kaç gündür misafirim vardı hem çok yoruldum, hem de yine su gibi bişi geldi( Bugün bir sürü işim olmasına rağmen ayaklarımı uzatıp yatıcam, çarşamba da doktora gidicez bakalım. Dua edin olur mu kızlar kötü bişi olmasın..
Bu arada bebişimin cicilerini de paylaştımm :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-64.html#post26574064
eşim adını zaten koymaz kızına koysaydı diğerlerine adını verirdi anasının zaten kızların bazı huyları benziyor adını koyacam tam annem olacak çocuklar diye gülüyorAllah allahhh bir de isim mi bekliyor kayganan senden??? Çook beklerr
Eşin de bu kadar yaptıklarından sonra onun ismini koymayı düşünmez herhalde değil mi canım?
Meyra çok güzel bence, serra da çok güzelll. Eğer serra olursa topiğimizde baya bi adaş bebiş olacak hi hihhBen de ikinciye kız olursa Serra düşünüyordum Hayırlısı bakalımm
uzan yat hayatım bende carsamba gıdıcem doktora ınsallah hersey yolundadır.bebısın de gule gule gıysın cıcılerını:))
sudemı merak edıyorum bırde hatırlarsanız erken doğum yapan bı arkadasımız vardı sercun olabılır ondan haber var mı hıc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?