bol bol dinlen sen şimdiden sonra hem ohh ne güzel eksikler tamam anne ile kavusacaksın zaten annen gelsin pamuklara sarar da ilgilenir senle canımallahtan hazırlıklar bıttıde agrılarım öyle basladı hastane cantalarımız felan hazır mevlut sekerlerı ıcın annem malzemelerı hazırladı o yanıma gelınce tamamlıcaz lohusa şerbetı bardagı suslerını de aynı sekılde yapacagız zaten gıdecegım hastanede bebısı ılk onlar gıydırıyormus hastane zıbınlarıyla:)
annemın yaptrdıgı pikeyı serdık bebegın yatagına evımın ıyı bır temızlıge ıhtıyacı var ekımın 15ı gıbı bı kadın bulmalıyım.bırde bebek mevlutu ıcın guzel bı hoca ıstıyorum ama bulamadım henuz ılahılı dualı guzel bı mevlut ıstıyorum.
oturup kalkarken agrılarım oluyor sol kalcam belım ağrıyo busefer yururken cok zorlanıyorum ıkı gundur dayak yemıs gıbıyım elım kolum kalkmıyor yınede bunada sukur dıyorum.
hazırlıklarımız böle sekerlerımm
sercun giriş yapmıyor bebişleri benimde aklıma takılıyor inşş iyilerdiruzan yat hayatım bende carsamba gıdıcem doktora ınsallah hersey yolundadır.bebısın de gule gule gıysın cıcılerını:))
sudemı merak edıyorum bırde hatırlarsanız erken doğum yapan bı arkadasımız vardı sercun olabılır ondan haber var mı hıc?
milonam canım benim o akıntı amiyon sıvısı değildir tatlı normal akıntıdır bebeğin hareketleri normal olduğu sürece tasalanma sıvı azalması durumunda bebekler hareket edemiyorlarmış
benim esrada iken sıvı akıntım çok olurdu koştur koştur hastaneye giderdik bişey çıkmazdı
hem su ağrı ile beraber gelir aklında bulunsun ağrı girdiği an akıntı gibi iner suyun
ama sen genede bol bol dinlen şekerim
cicileriniz süper örgülere bayıldım ne maharetli eller yapmışlar onları öyle
Aman iyi bari kuzumm eşinin düşünceleri çok güzel. Serra ismini aslında annem bana düşünmüş,,, babam sıcak bakmayınca değiştirmek zorunda kalmış, o yüzden annemi sevindirmek için koymayı düşünüyorum.Tabi kız olursa ikinciye hihhihhheşim adını zaten koymaz kızına koysaydı diğerlerine adını verirdi anasının zaten kızların bazı huyları benziyor adını koyacam tam annem olacak çocuklar diye gülüyorama bekliyor şekerim bir görecen laf çarpa çarpa konuşmaları ama havasını alır benim kızımın adı meyra olacak o kadar evet serrada oalbilir ama meyraya babasının içi ısındı gibime geliyor eşim zaten yeni isim taraftarı eski isim vermiyeceksin çocuğuna diyor sen memnun olabilirsin ama o çocuk ilerde kendi isminden memnun olmalı önemli olan bu diyor ve çift isime karsı zaten eşim eski ile yeninin bir araya gelmeside karsı
demek serrayı sende düşünüyorsun evet baya moda olmuş bu isim benim haberim yok :26:
berradan sonra moda serrada demek
Günaydııın nabersiniz bakalım anneleriyle bebişlerii???
Biz sabahtan kalktık babacığı işe gönderdik sonra kahvaltı ettik geldiiik. Kaç gündür misafirim vardı hem çok yoruldum, hem de yine su gibi bişi geldi( Bugün bir sürü işim olmasına rağmen ayaklarımı uzatıp yatıcam, çarşamba da doktora gidicez bakalım. Dua edin olur mu kızlar kötü bişi olmasın..
Bu arada bebişimin cicilerini de paylaştımm :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-64.html#post26574064
eşim adını zaten koymaz kızına koysaydı diğerlerine adını verirdi anasının zaten kızların bazı huyları benziyor adını koyacam tam annem olacak çocuklar diye gülüyorama bekliyor şekerim bir görecen laf çarpa çarpa konuşmaları ama havasını alır benim kızımın adı meyra olacak o kadar evet serrada oalbilir ama meyraya babasının içi ısındı gibime geliyor eşim zaten yeni isim taraftarı eski isim vermiyeceksin çocuğuna diyor sen memnun olabilirsin ama o çocuk ilerde kendi isminden memnun olmalı önemli olan bu diyor ve çift isime karsı zaten eşim eski ile yeninin bir araya gelmeside karsı
demek serrayı sende düşünüyorsun evet baya moda olmuş bu isim benim haberim yok :26:
berradan sonra moda serrada demek
slm kızlarrrrrrrr çok uykumuz var ama bizimm:26:gözlerimden uyku akıyor resmen, bu gün nasıl geçer bilmiyorumm
haftasonu halılarım yıkandı,evim temizlendi annemlerle temizlik yaptık, oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim, minicik minickk çok zevkliydi, perdeleri yıkadık, halıları henüz yaymadık hatta, büyük kısmı bitti ev işinin, sanki yeniden evleniyom gibi dip bucak temizlik yaptı annemler, herşeyi boşalttılarsonra tekrar yaydılar felan odalarımı bebişime göre ayarladım bütün çarşaflarını kıyafetlerini yıkadım bazılarını elde bazılarını makinada haftasonum yorucu geçti ama deydiiiiii , bu cuma izne ayrılıyorum inş.
slm mirayımm,
oy oy çok güzel kuzum güle güle giysin inş.pembiş pembişş
Ayy benim kizimin ismi kiymete binmis herkes koymak istiyor demekben yillar once bu ismi kafama yazmistim daha yeni evliyken yegeniminden duymustum arakdasinin ismiydi esim soylemesi zor diyor ama ben kime soylesem tek seferde anladi babam haric meyrada cok guzel canim adlariyla saglikla yasasinins kuzularimiz
Kizlar gunaydin bende bu halimle hala oglusun tuvalet egitimiyle ugrasiyorum ve cok yoruluyorum tam 1 ay oldu cisi hemen ogndi fakat kakayi altina yapiyor offf napcam bilemedim dogumdan sonra hic ilgilenemoycem iyice kotuye mi gdier diyorum beze mi donsem diyorum havalarda soguyor usutuyor hemen valla ilk bebegi olanlar bugunlernin kiymetini bilsinler 2 nvci bebiste daha zorlaniyo insan
Sudem napti acaba yaa cok meral ediyorum ins iyidir oglusuda kendi de:26:
Datlummm, günaydınnNerelerdesin kuzum benim sen yaff özledik çokkk (
Ne kadar yorulmuşsunuz hafta sonu öyle ama gerçekten değmiş,bebişleirmiz için yaptığımız hiçbişi yormuyo nedense bizi
Ooohh sen de katıl evci hatunlar arasına, çok iyi oluyor tatlım valla. Darısı beysalımın, burcularımın sedefimin ve diğer çalışan arkadaşlarımın başına
Teşekkür ederiz teyzesiiHe hehhh pembe ağırlıklı oldu valla, annesi ve annannesi pembe delisi olunca
Canımm, Allahım kolaylık versin hamileyken daha da zorlanıyorsundur eminim. Tuvalet eğitimi çok zor gerçeken hele ki erkek çocukları daha zor alışıyor, kardeşimden biliyorum ne çekmiştik vallaAllah yardımcın olsun.
bizde özledikkkkkkk
sorma kuzum yaa iş yerinde taşınma olayı vardı bizm bir ara net yoktu, sonra yeni yere taşındık arkasından işler yoğunlaştı birikti, bende bu cuma izne çıkacağım yaa işleri devretmeye çalışıyomm o yüzden yoğunum, inş. canım ev hanımı olayım acıktao zaman yazışırızz. evet diğer kızlarda tez zmanda ayrılır inş.
bulemsu canını sıkmışlar yine senin boşvermeye çalış kuzum, haftasonu benimde kayınvalideme canım sıkıldı
hoşgeldin canım ne güzel bir haftasonu geçirmişsin yorulmak vız gelir bu güzelliğeslm kızlarrrrrrrr çok uykumuz var ama bizimm:26:gözlerimden uyku akıyor resmen, bu gün nasıl geçer bilmiyorumm
haftasonu halılarım yıkandı,evim temizlendi annemlerle temizlik yaptık, oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim, minicik minickk çok zevkliydi, perdeleri yıkadık, halıları henüz yaymadık hatta, büyük kısmı bitti ev işinin, sanki yeniden evleniyom gibi dip bucak temizlik yaptı annemler, herşeyi boşalttılarsonra tekrar yaydılar felan odalarımı bebişime göre ayarladım bütün çarşaflarını kıyafetlerini yıkadım bazılarını elde bazılarını makinada haftasonum yorucu geçti ama deydiiiiii , bu cuma izne ayrılıyorum inş.
canım sen içini ferah tut inş bişey çıkmıyacak tansiyonun ne alemde pekiiiAh kuzumm işte o sıvıyla bıdışımdan yukarı çıkan bi ağrı olmuştu. Dinlenince geçmişti. Bir de dünden beri sanki kızımın kafası iyice aşağıya inmiş gibi ordan hissediyorum kafasını hareket ettirdiğini filan.Bir de misafirim eşimin halasıydı ve zamanında ebelik yapmıştı. Ona da söyledim, direk aç bakıcam dediUtana utana gösterdim çamaşırımı sızıntı olabilir,, kesin doktoruna söyle, ayaklarını uzatıp bol bol da dinlen dedi.
Aman iyi bari kuzumm eşinin düşünceleri çok güzel. Serra ismini aslında annem bana düşünmüş,,, babam sıcak bakmayınca değiştirmek zorunda kalmış, o yüzden annemi sevindirmek için koymayı düşünüyorum.Tabi kız olursa ikinciye hihhihhh
hoşgeldin canım allah kolaylık versin wc eğitimi zordurAyy benim kizimin ismi kiymete binmis herkes koymak istiyor demekben yillar once bu ismi kafama yazmistim daha yeni evliyken yegeniminden duymustum arakdasinin ismiydi esim soylemesi zor diyor ama ben kime soylesem tek seferde anladi babam haric meyrada cok guzel canim adlariyla saglikla yasasinins kuzularimiz
Kizlar gunaydin bende bu halimle hala oglusun tuvalet egitimiyle ugrasiyorum ve cok yoruluyorum tam 1 ay oldu cisi hemen ogndi fakat kakayi altina yapiyor offf napcam bilemedim dogumdan sonra hic ilgilenemoycem iyice kotuye mi gdier diyorum beze mi donsem diyorum havalarda soguyor usutuyor hemen valla ilk bebegi olanlar bugunlernin kiymetini bilsinler 2 nvci bebiste daha zorlaniyo insan
Sudem napti acaba yaa cok meral ediyorum ins iyidir oglusuda kendi de:26:
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben büyük kızlarda 9 ay o bulantıyı ve karın ağrısını çekerdim ama bu gebelikte rahatımgünaydın anneler nasılsınız,
biz bugün 32. haftaya girdik ve ben ilk kez hamileliğimde kustum karnım da ağrıyor( bu şekilde olan var mı? neden oluyor? doktora gitmek gerekli mi? ne yapmalıyım?
aman ben kaynanamı takmıyorum o bana laf saydığında bende ona sayıyorum artık canım sende öyle yapbizde özledikkkkkkk
sorma kuzum yaa iş yerinde taşınma olayı vardı bizm bir ara net yoktu, sonra yeni yere taşındık arkasından işler yoğunlaştı birikti, bende bu cuma izne çıkacağım yaa işleri devretmeye çalışıyomm o yüzden yoğunum, inş. canım ev hanımı olayım acıktao zaman yazışırızz. evet diğer kızlarda tez zmanda ayrılır inş.
bulemsu canını sıkmışlar yine senin boşvermeye çalış kuzum, haftasonu benimde kayınvalideme canım sıkıldı
ben akşam dövecedim kayganamıEnemm neden doğru durmaz ki bu kayganalar anacımm? Ne etti bakiim seninki?
ben akşam dövecedim kayganamıama sabır dedim lafımı saydım bırakıp gittim
hatta eşimin anneannesi vardı kıızm neden tartışıyorsunuz dedi
anneanne bağırıyor laf sayıyor sonrada aynı sekilde karsılığını alıyor artık dedim
ve kayganama dedim kiiiiiii...... sen nasıl doldum kimseyi taşıyamıyorum diyorsun ya artık bende kimseyi taşıyamıyorum bana söylenme kötü olur dedim
ifrit oldu arkamdan söylendide söylendiçok ta tınnnnn....
eşime dedim anacığın bana böle yaptı bende öle yaptım dedim aferin sana adam oluyorsun dedi bana
anneanneside kızın adam değil iyilikten anlamıyor fatmada hiç suç yok dedi
ben akşam dövecedim kayganamıama sabır dedim lafımı saydım bırakıp gittim
hatta eşimin anneannesi vardı kıızm neden tartışıyorsunuz dedi
anneanne bağırıyor laf sayıyor sonrada aynı sekilde karsılığını alıyor artık dedim
ve kayganama dedim kiiiiiii...... sen nasıl doldum kimseyi taşıyamıyorum diyorsun ya artık bende kimseyi taşıyamıyorum bana söylenme kötü olur dedim
ifrit oldu arkamdan söylendide söylendiçok ta tınnnnn....
eşime dedim anacığın bana böle yaptı bende öle yaptım dedim aferin sana adam oluyorsun dedi bana
anneanneside kızın adam değil iyilikten anlamıyor fatmada hiç suç yok dedi
söyledim valla sonrada yanına gitmedim hiç anlamıştır herhalde zaten eskisi kadar yüz vermiyorum ama kadında ki yüz çok kalın anlamıyor çıkıp çıkıp geliyor geçen gün yemeğe haberim yokken gelmişVaayy güzel laf koymuşsun hatuna tatlımm takdir ettim seni. Bundan sonraki adımında elini ayağını çekmek olsun bence ,ki anlasın hatasını.Zaten adam yerine koyan bi tek sen vardın, seni de kaybettiğini anlayınca ne yapacak bakalımm
söyledim valla sonrada yanına gitmedim hiç anlamıştır herhalde zaten eskisi kadar yüz vermiyorum ama kadında ki yüz çok kalın anlamıyor çıkıp çıkıp geliyor geçen gün yemeğe haberim yokken gelmiş
tüpüm bitti dedim eltim karsı binada ya oraya gidelim dedim ben gelmeseydim ne yapacaktın ya dedi banane yapacaktım gene eltime gidecektim dedim
Kuzumm, neden yoğunsun bu kadar yaa,, son haftalarımız bari bu zamanlarda azcık rahat verseler. Bir de senin izne çıkmana çok var dahaooh ne güzel bir sürü kişi gelmiş ben yoğunum katılamadım bu seferde kızlar nasılsınız ne var ne yok
herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir biz cumartesi doktora gittik topallamam için o olacak dedi bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi bakalım ..
inşallah hep böyle devam eder hepimiz sorunsuz bi şekilde alırız bebişlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?