2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bol bol dinlen sen şimdiden sonra hem ohh ne güzel eksikler tamam anne ile kavusacaksın zaten annen gelsin pamuklara sarar da ilgilenir senle canım

sercun giriş yapmıyor bebişleri benimde aklıma takılıyor inşş iyilerdir
sudemden haberim yok benim inşş oda iyidir

slm kızlarrrrrrrr çok uykumuz var ama bizimm :26:gözlerimden uyku akıyor resmen, bu gün nasıl geçer bilmiyorumm

haftasonu halılarım yıkandı,evim temizlendi annemlerle temizlik yaptık, oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim, minicik minickk çok zevkliydi, perdeleri yıkadık, halıları henüz yaymadık hatta, büyük kısmı bitti ev işinin, sanki yeniden evleniyom gibi dip bucak temizlik yaptı annemler, herşeyi boşalttılar sonra tekrar yaydılar felan odalarımı bebişime göre ayarladım bütün çarşaflarını kıyafetlerini yıkadım bazılarını elde bazılarını makinada haftasonum yorucu geçti ama deydiiiiii , bu cuma izne ayrılıyorum inş.

Ah kuzumm işte o sıvıyla bıdışımdan yukarı çıkan bi ağrı olmuştu. Dinlenince geçmişti. Bir de dünden beri sanki kızımın kafası iyice aşağıya inmiş gibi ordan hissediyorum kafasını hareket ettirdiğini filan.Bir de misafirim eşimin halasıydı ve zamanında ebelik yapmıştı. Ona da söyledim, direk aç bakıcam dedi Utana utana gösterdim çamaşırımı sızıntı olabilir,, kesin doktoruna söyle, ayaklarını uzatıp bol bol da dinlen dedi.

Aman iyi bari kuzumm eşinin düşünceleri çok güzel. Serra ismini aslında annem bana düşünmüş,,, babam sıcak bakmayınca değiştirmek zorunda kalmış, o yüzden annemi sevindirmek için koymayı düşünüyorum.Tabi kız olursa ikinciye hihhihhh

slm mirayımm,
oy oy çok güzel kuzum güle güle giysin inş. pembiş pembişş

Ayy benim kizimin ismi kiymete binmis herkes koymak istiyor demek ben yillar once bu ismi kafama yazmistim daha yeni evliyken yegeniminden duymustum arakdasinin ismiydi esim soylemesi zor diyor ama ben kime soylesem tek seferde anladi babam haric meyrada cok guzel canim adlariyla saglikla yasasinins kuzularimiz

Kizlar gunaydin bende bu halimle hala oglusun tuvalet egitimiyle ugrasiyorum ve cok yoruluyorum tam 1 ay oldu cisi hemen ogndi fakat kakayi altina yapiyor offf napcam bilemedim dogumdan sonra hic ilgilenemoycem iyice kotuye mi gdier diyorum beze mi donsem diyorum havalarda soguyor usutuyor hemen valla ilk bebegi olanlar bugunlernin kiymetini bilsinler 2 nvci bebiste daha zorlaniyo insan

Sudem napti acaba yaa cok meral ediyorum ins iyidir oglusuda kendi de:26:

Son düzenleme:

Datlummm, günaydınn Nerelerdesin kuzum benim sen yaff özledik çokkk (
Ne kadar yorulmuşsunuz hafta sonu öyle ama gerçekten değmiş,bebişleirmiz için yaptığımız hiçbişi yormuyo nedense bizi
Ooohh sen de katıl evci hatunlar arasına, çok iyi oluyor tatlım valla. Darısı beysalımın, burcularımın sedefimin ve diğer çalışan arkadaşlarımın başına

günaydın anneler nasılsınız,

biz bugün 32. haftaya girdik ve ben ilk kez hamileliğimde kustum karnım da ağrıyor ( bu şekilde olan var mı? neden oluyor? doktora gitmek gerekli mi? ne yapmalıyım?

slm mirayımm,
oy oy çok güzel kuzum güle güle giysin inş. pembiş pembişş

Teşekkür ederiz teyzesii He hehhh pembe ağırlıklı oldu valla, annesi ve annannesi pembe delisi olunca

Canımm, Allahım kolaylık versin hamileyken daha da zorlanıyorsundur eminim. Tuvalet eğitimi çok zor gerçeken hele ki erkek çocukları daha zor alışıyor, kardeşimden biliyorum ne çekmiştik valla Allah yardımcın olsun.

bizde özledikkkkkkk
sorma kuzum yaa iş yerinde taşınma olayı vardı bizm bir ara net yoktu, sonra yeni yere taşındık arkasından işler yoğunlaştı birikti, bende bu cuma izne çıkacağım yaa işleri devretmeye çalışıyomm o yüzden yoğunum, inş. canım ev hanımı olayım acıkta o zaman yazışırızz. evet diğer kızlarda tez zmanda ayrılır inş.

bulemsu canını sıkmışlar yine senin boşvermeye çalış kuzum, haftasonu benimde kayınvalideme canım sıkıldı

Saol canim amin Aynen oyle bebis dogmadan kis gelmeden halledelim istedim ama oglum haZir deil mi acaba diyorum bide kresede gidiyor ya farkli ortamda bocaliyor bende evde tam ilgilenmedigim icin uzun suruyor sanirim bakalim biraz daha deneyelim de biseyler yapcaz artik

Enemm neden doğru durmaz ki bu kayganalar anacımm? Ne etti bakiim seninki?

hoşgeldin canım ne güzel bir haftasonu geçirmişsin yorulmak vız gelir bu güzelliğe
canım sen içini ferah tut inş bişey çıkmıyacak tansiyonun ne alemde pekiii

hoşgeldin canım allah kolaylık versin wc eğitimi zordur
serra ismini ben şule yüksel senlerin siyah zambak ve merve diye bir kitabı var ilk onda duymuştum canım berra ve serra isminde iki kızkardeş vardı ve çok hoşuma gitmişti ben o zamnlar 13 yaşındaydım büşranın ismini berra esraya serra ismini vermeyi çok isterdim ama söz hakkı gelip beni bulmadı bir türlü berra ismini koyamayınca serradan vazgeçmiştim ama olurda meyrada sorun yaratan olursa serradan vazgeçmeyeceğim içimin ısındığı bir isim istiyorum kızıma ve dediğin gibi adlarıyla sağlıkla yaşasınlar inşşş

günaydın anneler nasılsınız,

biz bugün 32. haftaya girdik ve ben ilk kez hamileliğimde kustum karnım da ağrıyor ( bu şekilde olan var mı? neden oluyor? doktora gitmek gerekli mi? ne yapmalıyım?
hoşgeldin canım geçmiş olsun ben büyük kızlarda 9 ay o bulantıyı ve karın ağrısını çekerdim ama bu gebelikte rahatım

aman ben kaynanamı takmıyorum o bana laf saydığında bende ona sayıyorum artık canım sende öyle yap

Enemm neden doğru durmaz ki bu kayganalar anacımm? Ne etti bakiim seninki?
ben akşam dövecedim kayganamı ama sabır dedim lafımı saydım bırakıp gittim
hatta eşimin anneannesi vardı kıızm neden tartışıyorsunuz dedi
anneanne bağırıyor laf sayıyor sonrada aynı sekilde karsılığını alıyor artık dedim
ve kayganama dedim kiiiiiii...... sen nasıl doldum kimseyi taşıyamıyorum diyorsun ya artık bende kimseyi taşıyamıyorum bana söylenme kötü olur dedim
ifrit oldu arkamdan söylendide söylendi çok ta tınnnnn....
eşime dedim anacığın bana böle yaptı bende öle yaptım dedim aferin sana adam oluyorsun dedi bana
anneanneside kızın adam değil iyilikten anlamıyor fatmada hiç suç yok dedi

Vaayy güzel laf koymuşsun hatuna tatlımm takdir ettim seni. Bundan sonraki adımında elini ayağını çekmek olsun bence ,ki anlasın hatasını.Zaten adam yerine koyan bi tek sen vardın, seni de kaybettiğini anlayınca ne yapacak bakalımm

Vaayy güzel laf koymuşsun hatuna tatlımm takdir ettim seni. Bundan sonraki adımında elini ayağını çekmek olsun bence ,ki anlasın hatasını.Zaten adam yerine koyan bi tek sen vardın, seni de kaybettiğini anlayınca ne yapacak bakalımm

söyledim valla sonrada yanına gitmedim hiç anlamıştır herhalde zaten eskisi kadar yüz vermiyorum ama kadında ki yüz çok kalın anlamıyor çıkıp çıkıp geliyor geçen gün yemeğe haberim yokken gelmiş
tüpüm bitti dedim eltim karsı binada ya oraya gidelim dedim ben gelmeseydim ne yapacaktın ya dedi banane yapacaktım gene eltime gidecektim dedim

ooh ne güzel bir sürü kişi gelmiş ben yoğunum katılamadım bu seferde kızlar nasılsınız ne var ne yok

herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir biz cumartesi doktora gittik topallamam için o olacak dedi bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi bakalım ..
inşallah hep böyle devam eder hepimiz sorunsuz bi şekilde alırız bebişlerimizi..

Off yaa kadına bak bir de hesap soruyor. İlla sana yaptıracak yemeği. Keşke ondan uzak bi yere gitme imkanın olsaydı canım ya (

ooh ne güzel bir sürü kişi gelmiş ben yoğunum katılamadım bu seferde kızlar nasılsınız ne var ne yok
Kuzumm, neden yoğunsun bu kadar yaa,, son haftalarımız bari bu zamanlarda azcık rahat verseler. Bir de senin izne çıkmana çok var daha Yine de çok yorma kendini olur mu? Sonra ödemlerin benimkine döner, dinlenesen de geçmez Allah korusun.

Canım, geçmiş olsun çokk. Topallaman normal evet, bebek aşağıya indikçe belimizdeki sinirlere baskı yapıyor yürümemizi, oturmamızı kalkmamızı zorlaştırıyor. Doğumdan sonra geçiyormuş ama merka etme. Meleklerimiz uğruna katlanıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…