2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar selamm

jasminum canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün
gelişmeleri ve ikinizin durumunu merakla bekliyoruz
heycan bastı beni birden, topicimizin ilk kuzusu merhaba dedi hayata

bu arada kızlar bizde isim konusunda uzun düşünmeler sonucunda dün akşam kura çektik,
biliyorsunuz belki ben Enes eşimde Kaan çok istiyordu, artık bebek şekerlerin siparişleri verilmek zorundaydı yoksa hala düşünme aşamasındaydık herhalde
dün akşam iki kağıda isimleri yazdım eşimede çektirdim, dualar ederek çekti ve istediği oldu
Oğlumuzun ismi Kaan oalcak Allah nasip kısmet ederse

canım eskiler dyoki olmaz öyle şey on adetin neyse 9 ay 10 gün ekle odur
ben hemşireyim ama bende büyüklere katılıyorum

e ne yapacağız doktora ne diyeceğim ben 10 doğurmak istiyorum desem yada sat a göre doğum olsun desem neder bilemiyorum ki , ölçümlere göre doktorun verdiği sat tarihine uyumlu benim sat tarihime göre gelişimi geri gözüküyor :18::18:

bu gün doktordaydık nst ye bağlandık her şey normal sağlık açısından ..........kızım 1800 olmuş ama hala ters kafası yukarıda pek dönmeye niyeti yok kızımın galiba

bir yerde okumuştum, bebişler en son pozisyonu 35. haftada alıyorlarmış, ne kadar doğru bilemicem tabi :26:

bir yerde okumuştum, bebişler en son pozisyonu 35. haftada alıyorlarmış, ne kadar doğru bilemicem tabi :26:

doktorum çok ayakta durma dinlen bol bol sen yoruldukça yada ayakta durdukça oda yorulur rahimde kasılır dönmesi zorlaşır , tabi bir ihtimal böyle olması dedi ......bakalım 37 ye kadar zaten bekleyeceğiz çatı muayenesine kadar dönse bari ...........

sen dinlenmeni eksik etme canım doktorun dediği gibi, hem herşeyin hayırlısı ne olsa kabulumuz sonuçta,
bizimde kafamız dönmemişti geçen randevuda, pazartesi tekrar gidicez bakalım ne dicekler :26:

ooo güle güle dağıt canım şekerlerini, bizde bugün nilt'le (nilgün'le) buuştuk şekerlere baktık.. Kafamda daha net oturdu gibi şeker olayı bir çırpıda gider hallederim diye umut ediyorum

Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen

Canım gözünaydın..
Bebişin çıkar küvezden yakında sakın buna üzülme.. çok sevindim iyi olmanıza:: bizlerde bir avazda doğururuz inşallah
ikinize de yeni hayatınızda bol şans; bol sağlık

ooo güle güle dağıt canım şekerlerini, bizde bugün nilt'le (nilgün'le) buuştuk şekerlere baktık.. Kafamda daha net oturdu gibi şeker olayı bir çırpıda gider hallederim diye umut ediyorum

Evet güzel bi gündü,bayağı bi yorulmuşuz di mi tuğba :))
en azından kafamızda şekillendi gibi bişey şeker ve kapı süsleri.

Bebeği saracağı ilk bez'i hastanedeki ameliyat çarşaflarından kullanırlar diye biliyorum.. Battaniyede kanlı kanlı saracaklar çocuğu heeee yakarım şekerim ben o hastaneyi !!!

Evet güzel bi gündü,bayağı bi yorulmuşuz di mi tuğba :))
en azından kafamızda şekillendi gibi bişey şeker ve kapı süsleri.

ayy evet güzel bir gündü canım, Bizede bekleriz
Ben daha yeni geldim biliyormusun ? felç olmuş ortalık dışarıda

Ben kapı süsü vs.. hakkında fikir oluşturdum kafamda gidicem eminönünden alıcam anacım 2 kapıda da kullanılan şu tüllü olan mavi simit gibi şeyi alıcam.. En güzeli

yalnız değilmişim yaniii ama bende kendi satıma göre beklemeye geçicem ama 3 kasıma kadar yine gelmezse 13üne kadar bekliycem stres yapmadan
lozete canım sende aynı durumdaymışsın beni dün doğum yapan arkadaş etkiledi sanırım erken olacakmoş gibi hislere kapılmaya başladım:18:

yazıyorum yazıyorum bir sonraki sayfayı görmüyorum deli olucam...

Kız nilgün keşke daha önce buluşsaydık bir çok işi şumudur bumudur demeden hallederdik vallahi

İnşallah canım bizde bekleriz :)

Hadi yaa e her yerde kaza vardı nerdeyse..
Ya ben senden sonra tekrar uğradım Migros'a indim Kadir Has'a aynen bende o simit tarzı (17,5 demişti hani)alayım dedim sonra vazgeçtim eşimle beraber alırız o da bi görsün en azından dedim..

ama ama buluşamayanlar olaraktan kıskandım haberiniz ola

Aşkolsun bir dahakine sizde buyrun gelin

evet evet fiyatı da uygundu.. Artık kadir has veya eminönü hangisine daha erken gidebilirsem alıcam bende ondan.. Annem bensiz alma diyor, onuda bekle bekle ömrüm bitti Kadının işi bitimiyor

Kız nilgün keşke daha önce buluşsaydık bir çok işi şumudur bumudur demeden hallederdik vallahi

Hakkaten yaa yanında biri olunca en azından daha net kararlar verebiliyosun,bi de benim gibi kararsız bi ikizler olunca zor :))

ama ama buluşamayanlar olaraktan kıskandım haberiniz ola

Sen Almanya'daydın di mi canım keşke buralarda olsan da buluşabilsek..

--Bu arada jasminum tebrik ederim hayırlı olsun hadi bakalım ilk bebiş geldi sırada kim var acaba..
-neyse kızlar ben mutfağa kaçayım yemekleri halledeyim görüşürüzzz

Kızlar,

Doktor kontrolümüz vardı bugün, kızım tam 2 kilo olmuş, beni hiç sormayın:/ Tuzu kes ve akşam yemeği kalorini düşür dedi doktor.
Ama daha da güzel bir haber; kızım doğum pozisyonuna dönmüş:)
Darısı başınıza kızlar, hepimize hayırlı doğumlar...

cnm benım tansıyonum hep dusuk yuksek dgl hıc ıdrarda verdım fakat aynı saatte yapılması gerekıyr ya sabah ılk ıdrarın benım saat olarak erken oldu braz cunku malum hamıleyken sık gıdılıyr tutamadım basladıgım saate kadar oglende gotrdum teste yanı saatı saatını denk gelmedı dogru sonuctr umarım sonuc olarak bsy cıkmadı pekı neden ıdrarda cıktı dedıgımde doktrum yapısal bsy olabılır ıcın rahat olsun dedı bende ınternette cok sey okudum korktum braz ama suan acıkcası ne tansıyon ne baska bsy bır rahatsızlıgım olmadı cok sukur ınsallah sonucların guzel cıkar cnm haayrlısıyla alırız bebeklerımızı kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…