canım eskiler dyoki olmaz öyle şey on adetin neyse 9 ay 10 gün ekle odur
ben hemşireyim ama bende büyüklere katılıyorum
bu gün doktordaydık nst ye bağlandık her şey normal sağlık açısından ..........kızım 1800 olmuş ama hala ters kafası yukarıda pek dönmeye niyeti yok kızımın galiba
bir yerde okumuştum, bebişler en son pozisyonu 35. haftada alıyorlarmış, ne kadar doğru bilemicem tabi :26:
doktorum çok ayakta durma dinlen bol bol sen yoruldukça yada ayakta durdukça oda yorulur rahimde kasılır dönmesi zorlaşır , tabi bir ihtimal böyle olması dedi ......bakalım 37 ye kadar zaten bekleyeceğiz çatı muayenesine kadar dönse bari ...........
höhh hemencikte almış kıyafetleriiiiii sizi gidi sizii :) ben bebişin tontikliğine göre alıcamm
40 ından önce yapmayı düşünmüyorum ama bellide olmaz
kaju şeker siparişi verdim
ayol bende zor uyudumm sorma bebişim sürekli hareket ediyorkarnım kocaman oldu patlıycakk, yatarken babacığa sarılalım dedik soluma doğru yattım arkadan eşime sarıldım, göbişten tekmeleri sırtımda hissediyom kıpır kıpır diyor hoşuna gidiyor oğluşummmmm çok özledim
Kolumda serum var telden yazıyorum cok uzun yazamıycam bebegım kuvezde saglıgı ıyı ben 21 saat sunı sancı sonrası normal dogurdum ayrıntılarıyla uzun uzun yazarım dua edın lutfen
ooo güle güle dağıt canım şekerlerini, bizde bugün nilt'le (nilgün'le) buuştuk şekerlere baktık.. Kafamda daha net oturdu gibi şeker olayı bir çırpıda gider hallederim diye umut ediyorum
kızlar size bişey soracağım bir detay,
bazı hastanelerde bebişi temizlemeden battaniyeye sarıyorlarmış ya, battaniye kanlanacak mı nasıl olcak ? yani hastane çıkışınınkini mi vereceksini siz içeri ? onun içine başka bişi koyacakmısınızz :26:
Evet güzel bi gündü,bayağı bi yorulmuşuz di mi tuğba :))
en azından kafamızda şekillendi gibi bişey şeker ve kapı süsleri.
tatlım konuya ortadan gidiyorum ama aynı durum bendede olduğu için ilgimi çekti
bnm sat 27 ocak bdt 2 kasım olmalıyken geç döllenme olmuş dedi dr 9 kasım görünüyormuş
bende anlamadım
tatildeyken başka doktora gtmiştik oda 5 kasım demişti
içgüdüsel olarak kasımı bulmayız gibi hissediyorum bende
Sağlıkla doğuralımda artık kaç olırsa olsun
Kızlar dun dogurdum haberınız olsun
ayy evet güzel bir gündü canım, Bizede bekleriz
Ben daha yeni geldim biliyormusun ? felç olmuş ortalık dışarıda
Ben kapı süsü vs.. hakkında fikir oluşturdum kafamda gidicem eminönünden alıcam anacım 2 kapıda da kullanılan şu tüllü olan mavi simit gibi şeyi alıcam.. En güzeli
ama ama buluşamayanlar olaraktan kıskandım haberiniz ola
İnşallah canım bizde bekleriz :)
Hadi yaa e her yerde kaza vardı nerdeyse..
Ya ben senden sonra tekrar uğradım Migros'a indim Kadir Has'a aynen bende o simit tarzı (17,5 demişti hani)alayım dedim sonra vazgeçtim eşimle beraber alırız o da bi görsün en azından dedim..
Kız nilgün keşke daha önce buluşsaydıkbir çok işi şumudur bumudur demeden hallederdik vallahi
ama ama buluşamayanlar olaraktan kıskandım haberiniz ola
Aşkolsun bir dahakine sizde buyrun gelin
Sen Almanya'daydın di mi canım keşke buralarda olsan da buluşabilsek..
bende de var protein kaçağı.fikrimi yazim dedim oyüzden.nefroloğa görün bunun için derim.yüksek tansiyonun yoksa çokda sorun yapma.böbreklerin fazla çalışıosada oluyo.benim oyüsden ben çok tuzlu yiyiodum bende 4 katı fazla değer çıktı.tuzu kestim yarıya indi ben şimdi tekrar tahlil vericem yarın hemde.tansiyon yüksekse sorun var.nefrolog öle söledi.doğumdan sonra geçicek inşallah:)) korkma okey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?