2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugun doktor gunumuzdu umut hastanesı seyma hanıma gıttım.bebısımız super masallah 34.hafta 2250 gram ben seyma hanıma en son 24 haftalıkken gıtmısım 10 haftada 8 kılo almısım daha fazla dıye korkuyordum kadın kılomla ılgılı hıcbısı demedı bıle bebegımızın bası asagıda sen normal doğum yaparsan daha kolay olur sezeryan senı zorlar dedı emseydekının aksıne oh bee dedım doktora dıyorumkı dogrurum ben okdr sene spor yaptım dıom oda dogrursun tabı dıo:)) cok mutlu geldık oglumla.sımdılık bdt ıle uyumlu gıdıyoruz.

toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar rahaatmısın canım uykular ne alemde

sol tarafımda çok feci bir ağrı var saat üçten beri
ayağa kalktığımda zor yürüyorum , oturduğumda da uzandığımda da rahat değilim , size hiç böyle oldu mu ??

ayağa kalktığımda zor yürüyorum , oturduğumda da uzandığımda da rahat değilim , size hiç böyle oldu mu ??

ben de sürekli oluyor son zamanlarımda, yatakta bile zor dönüyorum , uyuyamıyorum. yürümek ne kelime ayaga kalktıgım zaman rahime iğneler batıyor ayak bileğime çekiçle vuruyorlar sanki ve ben ne çok kilo aldım ne ödemim var. anlamadım gitti , yarın doktoruma sorucam bu durumu. Allah korusun erken doğum olmasın da.

gecmıs olsun canım..bendede oluyodu birkaç gün önce ama sürekli değil vurup geçiyodu yani sol kasığımda..ama ıkı gundur sık olmuyo çok şükür..bol bol uzan fazla ayakta durma geçmezse dr.unu ararsın canım ınsallah önemlı bıse deıldır merak etme

bende kesintili bir ağrı değil sürekli şekilde :s

kızlar herkese günaydın nedir son durumlar.
akşam bende ütü yapacaktım ama bebiş sola geçtiği için sola acayip sancı yaptı oy
zden yapamadım bakalım..

günaydın hanımlar...
ben iyice öksürmeye başladım , hasta olmak istemiyorum ( ne yapabilirim?? şimdilik ballı ıhlamur içiyorum. başka aklınıza gelen var mı?

günaydın hanımlar...
ben iyice öksürmeye başladım , hasta olmak istemiyorum ( ne yapabilirim?? şimdilik ballı ıhlamur içiyorum. başka aklınıza gelen var mı?

canım bol bol meyveye biraz klasik olacak ama yapacakta başka birşey yok birde dinlenmeye çalış
bide ben limonlu ılık su içiyorum grip olduğumu hissetttiğimde..

günaydın benimde şafak 8 iş günü ..

artık strese dayanamıyorum biran önce gitmek istiyorum..
sıkıldım gerçekten..

ben de sıkıldım ama ne kadar burda kalırsam kışı o kadar çok evde geçiririm mayısa kadar fln olmayacağım buralarda erken çıkanlar erken gelecek

canım bol bol meyveye biraz klasik olacak ama yapacakta başka birşey yok birde dinlenmeye çalış
bide ben limonlu ılık su içiyorum grip olduğumu hissetttiğimde..

dediğin gibi yapacak pek de bişey yok. keşke dinlenebilsem iş yerinde bişey yapmıyorum ama gidip gelmek bile yoruyor artık, ben de gün saymaya başladım , 2 hafta daha dayanıp sonrasında rapor almayı düşünüyorum böylece 37. hafta da bitmiş olur.

günaydın kızlar bende sizin gibi çalışanlardanım sonanıma kadar çalışmayı istiyorum ama aslında vücudumun dinenmeyede hitiyacı var farkındayım dün akşamdan beri belim çok ağrıyor ...bende 18 ekimde 37 .hafta doluyor o zamana kadar çalışayım diyorum..pazartesi nstlere başlıyoruz ..merak ediyorum bu bel ve kasık ağrıları yorgunluktanmı yoksa doğumla ilgili bişey olabilr mi nst de belli olur artık

Günaydın kızlar, inşallah hepiniz iyisiniz. Ben çok yorgun hissediyorum kendimi. tam bir kaplumbağa gibi hareket ediyorum. (

canım gözün aydın. maşallah oğluşuna. doktorundan memnun kaldığına sevindim. dediğin gibi geçmişte yaptığın sporun faydasını kilo alsan bile görürsün. inşallah rahat bir normal doğum olur.

geçmiş olsun. benimde bu ara ağrılarım var, en başta dizlerim ve bacaklarım ağrıyor. ayaklarımda şişince ağrıyor. uzandıktan sonra ayağa kalkamıyorum bazen, iki büklüm yürüyorum. o yüzden evde dinlenmekte pek cazip gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…