bugun doktor gunumuzdu umut hastanesı seyma hanıma gıttım.bebısımız super masallah 34.hafta 2250 gram ben seyma hanıma en son 24 haftalıkken gıtmısım 10 haftada 8 kılo almısım daha fazla dıye korkuyordum kadın kılomla ılgılı hıcbısı demedı bıle bebegımızın bası asagıda sen normal doğum yaparsan daha kolay olur sezeryan senı zorlar dedı emseydekının aksıne oh bee dedım doktora dıyorumkı dogrurum ben okdr sene spor yaptım dıom oda dogrursun tabı dıo:)) cok mutlu geldık oglumla.sımdılık bdt ıle uyumlu gıdıyoruz.
sol tarafımda çok feci bir ağrı var saat üçten beri
ayağa kalktığımda zor yürüyorum , oturduğumda da uzandığımda da rahat değilim , size hiç böyle oldu mu ??
ayağa kalktığımda zor yürüyorum , oturduğumda da uzandığımda da rahat değilim , size hiç böyle oldu mu ??
gecmıs olsun canım..bendede oluyodu birkaç gün önce ama sürekli değil vurup geçiyodu yani sol kasığımda..ama ıkı gundur sık olmuyo çok şükür..bol bol uzan fazla ayakta durma geçmezse dr.unu ararsın canım ınsallah önemlı bıse deıldır merak etme
günaydın hanımlar...
ben iyice öksürmeye başladım , hasta olmak istemiyorum( ne yapabilirim?? şimdilik ballı ıhlamur içiyorum. başka aklınıza gelen var mı?
günaydın milettttttttttt bugün sanki biraz daha iyiyim gün başlasın bakalım şafak 11 iş günü
günaydın milettttttttttt bugün sanki biraz daha iyiyim gün başlasın bakalım şafak 11 iş günü
günaydın benimde şafak 8 iş günü ..
artık strese dayanamıyorum biran önce gitmek istiyorum..
sıkıldım gerçekten..
canım bol bol meyveye biraz klasik olacak ama yapacakta başka birşey yok birde dinlenmeye çalış
bide ben limonlu ılık su içiyorum grip olduğumu hissetttiğimde..
bugun doktor gunumuzdu umut hastanesı seyma hanıma gıttım.bebısımız super masallah 34.hafta 2250 gram ben seyma hanıma en son 24 haftalıkken gıtmısım 10 haftada 8 kılo almısım daha fazla dıye korkuyordum kadın kılomla ılgılı hıcbısı demedı bıle bebegımızın bası asagıda sen normal doğum yaparsan daha kolay olur sezeryan senı zorlar dedı emseydekının aksıne oh bee dedım doktora dıyorumkı dogrurum ben okdr sene spor yaptım dıom oda dogrursun tabı dıo:)) cok mutlu geldık oglumla.sımdılık bdt ıle uyumlu gıdıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?