2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
enson gittiğimde 3 kasım doğum görünüyordu yani gerçek satımla uyumlu bende kime desem ne saçma diyor yaaa:26:

canım o zaman sen kendi satını baz al, ben ilk defa duyduğum için çok şaşırdım. zaten sat tarihinle bebeğin gelişim haftası uyumlu değilse doktor bunu söylerdi.

aslında son adet tarihinden "eminsen" ve adetlerin "düzenli" ise doktorun on gün ertelemesi saçma ve mantıksız . nitekim ultrasonda gerçek son adet tarihini doğruluyor.
ama on gün ertelemeyide kafana takma çünkü normal doğum olacaksa doğumun bebeğin zaten vakti dolduğunda gelecek , planlanan sezeryan varsa bebeğin gelişimine göre 38 ile 40. haftalar arasında alınacak her iki halde de sorun yok. adetin düzensizse doktor o yüzden on gün ertelemiş olabilir.
senin bu on gün ertelemeyi düşünmen sabırsızlığından bebeğini erken kucağına almak istiyorsun bence

aynen öyle ben sbırsızlanmaya başladım inşallah normal doğum düşünüyorum dediğin gibi oda bebeğin keyfine bakıyor daha çok bekliycez hazırlanıp

aynen öyle ben sbırsızlanmaya başladım inşallah normal doğum düşünüyorum dediğin gibi oda bebeğin keyfine bakıyor daha çok bekliycez hazırlanıp

güzel güzel kıyafetler aldığın için sabırsızlığın artıyor bir an önce bebeğini içinde görmek istiyorsun haliyle :) dün eklediğin resimdeki kıyafetler çok tatlıydı

kızlar size bişey soracağım bir detay,
bazı hastanelerde bebişi temizlemeden battaniyeye sarıyorlarmış ya, battaniye kanlanacak mı nasıl olcak ? yani hastane çıkışınınkini mi vereceksini siz içeri ? onun içine başka bişi koyacakmısınızz :26:

bebeği ilk önce temizleyip hastane çıkışı denilen kıyafetlerini giydirdikten sonra sarıyorlar battaniyeye böyle biliyorum direk anne karnından çıkan bebeği alıp battaniyeye koymuyorlar , doğumdan sonra hastanenin pedi var pamuklu ona koyuyorlar silip muayene edip giydiriyorlar :)

ay o ne ya kedi yavrusu mu bu ?hangi hastane böyle saçmalayabilir ki

güzel güzel kıyafetler aldığın için sabırsızlığın artıyor bir an önce bebeğini içinde görmek istiyorsun haliyle :) dün eklediğin resimdeki kıyafetler çok tatlıydı
kuzucum ne resmi eklemişim karıştırdınmı acaba :26:

düğün sebebiylee yine yogun ama güzel gecıyor kuzum...cidden ihtıyac hıssedıyor ınsan dinlenmeye sen ne zaman çıkcan iznee? nasılsınn? pipiloşşş ne alemdee?

erdem iyi teyzesi içeride tepinio düğün telaşesinde çok yorma kendini fıstığım
hayırlı akşamlar kızlar midem çok bulanıyor

canım bebeği iyice silip üzerini giydiriyorlar
tam temizlenmiyor tabi yıkanmadığı için ama deiğin gibi kanlanma gibi bi durum söz konusu değil
ben hastane çıkışını ve bi tanede kalın battaniyeyi hazırladım çantamızda

enson gittiğimde 3 kasım doğum görünüyordu yani gerçek satımla uyumlu bende kime desem ne saçma diyor yaaa:26:

tatlım konuya ortadan gidiyorum ama aynı durum bendede olduğu için ilgimi çekti
bnm sat 27 ocak bdt 2 kasım olmalıyken geç döllenme olmuş dedi dr 9 kasım görünüyormuş
bende anlamadım
tatildeyken başka doktora gtmiştik oda 5 kasım demişti
içgüdüsel olarak kasımı bulmayız gibi hissediyorum bende
Sağlıkla doğuralımda artık kaç olırsa olsun

aynı durum bende de mecut normalde adetlerim çok düzenliydi ama geç döllenme dedi doktorum normalde sat 4 şubat ama 15 şubat saydı doktorum ......
10 kasımda olması lazım doğumum sat a göre ama doktoruma göre 22 kasım benimde kafam karışık bu konuda :)

bu gün doktordaydık nst ye bağlandık her şey normal sağlık açısından ..........kızım 1800 olmuş ama hala ters kafası yukarıda pek dönmeye niyeti yok kızımın galiba

canım eskiler dyoki olmaz öyle şey on adetin neyse 9 ay 10 gün ekle odur
ben hemşireyim ama bende büyüklere katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…