gittigidiyorda daha ucuz du baaksana bi sende:26:
ne kadara geliyordu ben giderli küvet adım diğerinden almadım.daha aldım malesef :)
enson gittiğimde 3 kasım doğum görünüyordu yani gerçek satımla uyumlu bende kime desem ne saçma diyor yaaa:26:
kızlar şimdi size acayip bir sorum vaar benim sat 28 ocaaktı ilk kontrollerimde dr. geç döllenme olmuş dedi satımı değiştirdi bundan sonraa sana satını sorduğumuzda 7 şubat dersin dedi dolayısıyla benim doğum tarihide 10 gün sonraya sarkmıştı ozaman bazıları zaten kilolu olduğum için ilk aylarda keseyi falan görmekte zor oluyordur dedi ultrason dr.uda öyle dedi neyse benim şimdi aama muayenelerde sata göre doğum 13 kasım ultraasona göre 3 kasım çıkıyor ben gerçek satımımı baz alsam acaba dr.un değiştirdiği tarihimi pazartesi randevum var bunu sorucam bakalım ne diycek dr.:26: nekadar önemli acaba bu diye düşünüyorum önemsiz olabilir ama işte takıldı aklıma bebeğim için sabırsızlanıyorum sanırım
aslında son adet tarihinden "eminsen" ve adetlerin "düzenli" ise doktorun on gün ertelemesi saçma ve mantıksız . nitekim ultrasonda gerçek son adet tarihini doğruluyor.
ama on gün ertelemeyide kafana takma çünkü normal doğum olacaksa doğumun bebeğin zaten vakti dolduğunda gelecek , planlanan sezeryan varsa bebeğin gelişimine göre 38 ile 40. haftalar arasında alınacak her iki halde de sorun yok. adetin düzensizse doktor o yüzden on gün ertelemiş olabilir.
senin bu on gün ertelemeyi düşünmen sabırsızlığından bebeğini erken kucağına almak istiyorsun bence
aynen öyle ben sbırsızlanmaya başladım inşallah normal doğum düşünüyorum dediğin gibi oda bebeğin keyfine bakıyor daha çok bekliycez hazırlanıp
kızlar size bişey soracağım bir detay,
bazı hastanelerde bebişi temizlemeden battaniyeye sarıyorlarmış ya, battaniye kanlanacak mı nasıl olcak ? yani hastane çıkışınınkini mi vereceksini siz içeri ? onun içine başka bişi koyacakmısınızz :26:
bazı hastanelerde bebişi temizlemeden battaniyeye sarıyorlarmış ya, battaniye kanlanacak mı nasıl olcak ? yani hastane çıkışınınkini mi vereceksini siz içeri ? onun içine başka bişi koyacakmısınızz :26:
kuzucum ne resmi eklemişim karıştırdınmı acaba :26:güzel güzel kıyafetler aldığın için sabırsızlığın artıyor bir an önce bebeğini içinde görmek istiyorsun haliyle :) dün eklediğin resimdeki kıyafetler çok tatlıydı
kuzucum ne resmi eklemişim karıştırdınmı acaba :26:
düğün sebebiylee yine yogun ama güzel gecıyor kuzum...cidden ihtıyac hıssedıyor ınsan dinlenmeyesen ne zaman çıkcan iznee? nasılsınn? pipiloşşş ne alemdee?
erdem iyi teyzesi içeride tepiniodüğün telaşesinde çok yorma kendini fıstığım
hayırlı akşamlar kızlar midem çok bulanıyor
enson gittiğimde 3 kasım doğum görünüyordu yani gerçek satımla uyumlu bende kime desem ne saçma diyor yaaa:26:
tatlım konuya ortadan gidiyorum ama aynı durum bendede olduğu için ilgimi çekti
bnm sat 27 ocak bdt 2 kasım olmalıyken geç döllenme olmuş dedi dr 9 kasım görünüyormuş
bende anlamadım
tatildeyken başka doktora gtmiştik oda 5 kasım demişti
içgüdüsel olarak kasımı bulmayız gibi hissediyorum bende
Sağlıkla doğuralımda artık kaç olırsa olsun
aynı durum bende de mecut normalde adetlerim çok düzenliydi ama geç döllenme dedi doktorum normalde sat 4 şubat ama 15 şubat saydı doktorum ......
10 kasımda olması lazım doğumum sat a göre ama doktoruma göre 22 kasım benimde kafam karışık bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?