2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

YAA İNANMIYORUM YA heycan bastı şimdi ilk bebişi geldi topiğin.::))) haydi herkese hayırlı olsun...

bende de var protein kaçağı.fikrimi yazim dedim oyüzden.nefroloğa görün bunun için derim.yüksek tansiyonun yoksa çokda sorun yapma.böbreklerin fazla çalışıosada oluyo.benim oyüsden ben çok tuzlu yiyiodum bende 4 katı fazla değer çıktı.tuzu kestim yarıya indi ben şimdi tekrar tahlil vericem yarın hemde.tansiyon yüksekse sorun var.nefrolog öle söledi.doğumdan sonra geçicek inşallah:)) korkma okey...

Kızlar dun dogurdum haberınız olsun

canım yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğinde sende iyisinizdir inşallah ilk bebişimiz oldu Allahım hepimize sıkıntısız hayırlı bir avazda güzel kolay doğumlar nasip etsin inşallah amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.........

kaç kilo aldın fatoss , çok çok az almış gibi duruyorsun ne güzel :)

canım ben zaten tombiş bir anneyim hamileliğimin başlangıcındaki kilomdayım bikaç gündür yani 1 ay kadar kaldı sayılır bakalım kaçla kaptıcaz:26:

kızlar merhaba...şu an o kadar kötüyüm ki size anlatamam...4 gündür tabiri caizse resmen geberiyorum.inanılmaz bir soğuk algınlığına yakalandım,4 gündür dünyam karardı,ne uyku var ne yemek ne de içmek...bu gece sabahı sabah ettim,nefes alamıyorum,boğulacak gibi oluyorum,halen de öyleyim.bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor.doktorumu aradım ilaç kullanamazsın dedi,bol istirahat dedi,nane limon neler denedim ama fayda etmedi.nolur bi akıl verin napayım,nasıl kurtulucam bu durumdan:18::18::18:

canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. ben de geçen hafta çok kötü bir hafta geçirdim grip dolayısı ile. bünyem kuvvetli olmasına rağmen hamilelikte perişan oldum, yanımda da kimsem yok ailem vs kendi başıma atlattım. öncelikle bol dinlenme ve bir tarif vereyim sana ( yine forumdan hamile bi arkadaşımız yazmış önceki yılalrda ) beni bu içecek 2 günde toparladı çok şükür sonraki günleri az bir kırıklıkla geçirdim.

ılık su içine bir tatlı kaşığı bal, bir limon ve varsa boğaz ağrın yanman az birşey karabiber bunları karıştırıp sabah akşam iç inanki iki günde toparlıyor seni.

sağol canım deniycem.bal ve limon karıştırıp içiyordum ama karabiber denememiştim.bir de öyle yapayım.ne zormuş yaaa,dün ağlaya ağlaya allaha dua ettim,nolur bana şifa ver,bebeğimi koru diye.ben ömrüm boyunca böyle ağır grip yaşamadım.yine de şükrediyorum tabi rabbim beterinden saklasın...:2::2::2:

zaten bebeğim olacak deyip vernleri anlamıyorum. çünkü evdeki kedi köpek de bize aşırı bağlanıyor. onları gönderince tüm dünyası düzenini yıkmış oluyorsun. ve bir çok kedi ve köpek terkedildim psikolojisiyle intihar ediyor. ölüyor... bir şekilde mücadele edicez belki zor olacak. ama bu bizim vijdani görevimiz. onları bebekken biz seçip aldık.
en iyisini zaten biz sahipleri biliriz.çünkü her insan gibi kedi ve köpeklerinde karakteri farklı.
mesela annemde ki köpeğimiz çok kıskanç asla bebek sevmez. bebek varsa tüm gün homurdanır. bebeğin oturduğu kanepeye bebek kalkınca gider patinaj çeker saatlerce sırtını sürter. çok kıskanırsa ortaya çiş yapar. evdeki tüm oyuncaklarını saklar. bebeğin eşyalarını da tek tek alıp saklar dehşet bişiydir. ama benimle kalan iki köpeğim çok daha soğuk kanlı. eve misafir gelince direk odalarına çekilirler.
gel dediğimizde kapıya kadar gelip beklerler. tekrar gel deyince odaya girerler. kanepeye falan çıkmazlar.
iki tane oldukları için kıskanma- sıkılma olmuyor.
köpeklerim tüydöküm dönemine girdi. biraz o yorucak beni 2 ay kadar. birde yarın evde badana var. haftaya banyo değişecek ve ondan sonra ki hafta bebek odası gelip kurulacak. bayaa bir sıkıştık biz zaten.:18:

hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığı ve ilaç da kullanamadığımız için malesef en ufak bir hastalığı bile çok zor atlatıyoruz. Bebeklerimiz Allah'a emanet o yüzden korkma Allah sakınsın onları. Sana da şifa vrsin canım. dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin, bizleri beterinden saklasın.

slm kızlar hastalıkları atlatanlara geçmiş olsun biz oğluşumla dr 'a gittik herşeyi iyi haftasında normal gelişim ama ben üzüldüm az kilo almış 2 haftada boyu posu uzamış ama bende kilo aldım acaba kendimem, yarıyo ya

"angelgirln" "hankar" geçmiş olsun bende iki üç hafta öncesi grip olmuştum , kışı sağlam atlatabilirken hamilelikten dolayı dediğin gibi bağışıklık çok daha zayıf oluyor bir haftada iyileşemedim . angelgirln gibi hastayken ağladım çok kötü oluyor insan bende ballı süt ile kendime geldim onu da deneyebilirsin Allah şifa versin inşallah...

benimde son kontrolümde bebek çok az kilo almış çıktı aynısını bende düşündüm hatta kiloyu kendime almışım diye ...
sağlığı yerinde olsun da kilo çok önemli değil doğduğunda da alır inşallah ki doğuma daha zaman var bende bebek kilo almamış diye ne zaman üzülüp dile getirsem eşim de kilolu bebeğin doğumu daha zor oluyor diyor haklı da bu açıdan bak moralini bozma :)

kızlar şimdi size acayip bir sorum vaar benim sat 28 ocaaktı ilk kontrollerimde dr. geç döllenme olmuş dedi satımı değiştirdi bundan sonraa sana satını sorduğumuzda 7 şubat dersin dedi dolayısıyla benim doğum tarihide 10 gün sonraya sarkmıştı ozaman bazıları zaten kilolu olduğum için ilk aylarda keseyi falan görmekte zor oluyordur dedi ultrason dr.uda öyle dedi neyse benim şimdi aama muayenelerde sata göre doğum 13 kasım ultraasona göre 3 kasım çıkıyor ben gerçek satımımı baz alsam acaba dr.un değiştirdiği tarihimi pazartesi randevum var bunu sorucam bakalım ne diycek dr.:26: nekadar önemli acaba bu diye düşünüyorum önemsiz olabilir ama işte takıldı aklıma bebeğim için sabırsızlanıyorum sanırım

bizim de yarın kontrolumuz var bakalım ne kadar kilo aldık, ben kilomu her gün takip ettiğim için bebeğimin kilosnu merak ediyorum çünkü ben yaklaşık 2,5 aydır hiç kilo almadığım gibi bu bir haftada üstüne kilo da verdim.

MErtur'a katılıyorum iri bebeğin doğumu zor olur ve doktorlarda istemiyor iri bebek. benim doktorum bebeğin sağlığı yerinde ise kilosu 2,5 altına düşmediği müddetçe iyi dedi.

döllenme geç olsa bile bebeğin şu an kaç haftalık görünüyor. senin satına mı uyumlu yoksa doktorun değiştirdiği sata mı uyumlu? İlk defa duydum geç döllenmeden dolayı sat tarihi değiştirildiğini canım.

Kızlar,

Morhipo'da sevi bebe kampanyası başlamış. Ben şimdi küvet-maşrapa-kova-file bu 4 lüyü kargo dahil olmak üzere 50.90 tl ye aldım. ilgilenenler varsa kampanyaya bir baksın derim..

Kızlar,

Morhipo'da sevi bebe kampanyası başlamış. Ben şimdi küvet-maşrapa-kova-file bu 4 lüyü kargo dahil olmak üzere 50.90 tl ye aldım. ilgilenenler varsa kampanyaya bir baksın derim..

gittigidiyorda daha ucuz du baaksana bi sende:26:

enson gittiğimde 3 kasım doğum görünüyordu yani gerçek satımla uyumlu bende kime desem ne saçma diyor yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…