Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin bebeğine :)
kız mı erkek miydi bebeğin , kızlar erken geliyor denir ya genelde ... herkesin gün saydığı bu zamanlarda böyle bir haber bizi daha heyecanlandırdı en kısa zamanda yazarsın inşallah nasıl bir doğum oldu nerde yaptın doğumunu erken doğum riskin var mıydı merakla bekliyoruz ... :)
slm guzel anneler nasılsınız bakalım herkes yavas yavas yok olmaya baslamıs kımseler kalmamıs topıkte bu hafta bebısımı gorduk artık kontrollerımız sıklasıcakmıs 2haftada gıdıcez doktora kızlar saglık ocagında yapılan testte ıdrarda proteın cıktı doktorumda 24saatlık ıdrar bakılkmasını ıstedı yaptrdık testımızı sonuc olarak bsy cıkmadı ama hala ıcım rahatlamadı bısey olucak dye odum kopuyr valla artık hayrlısıyla bebısımızı kucagıma alamak ıstyrm normalde ıdrarda proteın cıkmaması lazım falan nette bbırsuru sey yazıyr neyse dua edın kızlar saglıklı hayrlı bısekılde kavusalım bebıslerımıze bu arada bavulumu hazırladım bu hafta sonu bebısımızın odası gelıcek arbamızıda aldık herseyımız tamam odasına duvar kagıdı yaptrdık acayıp guzel oldu bende tamamen yerlesınce paylasıcam fotografları
Kızlar dun dogurdum haberınız olsun
kaç kilo aldın fatoss , çok çok az almış gibi duruyorsun ne güzel :)
kızlar merhaba...şu an o kadar kötüyüm ki size anlatamam...4 gündür tabiri caizse resmen geberiyorum.inanılmaz bir soğuk algınlığına yakalandım,4 gündür dünyam karardı,ne uyku var ne yemek ne de içmek...bu gece sabahı sabah ettim,nefes alamıyorum,boğulacak gibi oluyorum,halen de öyleyim.bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor.doktorumu aradım ilaç kullanamazsın dedi,bol istirahat dedi,nane limon neler denedim ama fayda etmedi.nolur bi akıl verin napayım,nasıl kurtulucam bu durumdan:18::18::18:
canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. ben de geçen hafta çok kötü bir hafta geçirdim grip dolayısı ile. bünyem kuvvetli olmasına rağmen hamilelikte perişan oldum, yanımda da kimsem yok ailem vs kendi başıma atlattım. öncelikle bol dinlenme ve bir tarif vereyim sana ( yine forumdan hamile bi arkadaşımız yazmış önceki yılalrda ) beni bu içecek 2 günde toparladı çok şükür sonraki günleri az bir kırıklıkla geçirdim.
ılık su içine bir tatlı kaşığı bal, bir limon ve varsa boğaz ağrın yanman az birşey karabiber bunları karıştırıp sabah akşam iç inanki iki günde toparlıyor seni.
canım senin köpeklerin vardı sanırım :) doğumdan sonrada birlikte mi yaşayacaksınız, veterinerinizle hiç bu konuyu konuştunuz mu yani alıştırma aşamasını, benim de kedim var şu sıralar bana çok düşkün bebek gibi sürekli kucak istiyor, bebek gelince acaba kıskanır mı diye ara ara düşünmüyor değilim, aynı çocuk gibi hareketleri
bu arada jasminum ne güzel sıranı savmışın ikinizde inşallah iyisinizdir, sağ salim eve çıkış haberlerini de alırız
ben de dün doktordaydım, yeni doktorumdan çok memnun kaldım, çok kapsamlı düşünüyor, kan iğnelerim bitmişti, tekrar kan tahlilim oldu, ayrıca düşüklüğü akdeniz anemisi taşıyıcısı olabileceğimden şüphelendi, hgb 1 puan yükselmiş 9,4 olmuş, demirim de düşük değildi zaten o da yükselmiş demir bağlamam da iyiymiş, 1 hafta sonra diğer sonuç çıkıyor doktor ondan şüphelendi ama ben sanmıyorum, demire çok yüklenmeyelim dedi taşıyıcı çıkarsam demir verilmezmiş çünkü, taşıyıcı çıkmazsam da damardan ilaç verilcekmiş, bu arada bebeğin gelişimi iyi dedi ama ugs tarihi 4 aralık yazıyorgeriden gidiyoruz herhalde gitgide uzuyor benim doğum tarihim, hayırlısıyla bi doğursaydık
doktorlara hiç bahsetmedim bile zaten, onay vermesi için hayvansever veya evinde hayvan besleyen bir doktor bulmam lazım, yoksa bir çoğu önermiyoruz diyor :)) ben veterinerimize danışmayı düşünüyorum hani az çok biliyorum, bebeğin kıyafetlerinin koklatılması, eve alınacak beşik vs gibi eşyalara alışması, yasaklamamak ve sevgiyi eksik etmemek, internetteki videolara ben de bakıyorum, gerçekten çok şirinler ayrıca hayvanlar bebek ve çocukları algılayabiliyorlar ve onlara daha hoşgörülü oluyor bunu hep gördüm
kedim 2 yaşında kısırlaştırılmış dişi yani yetişkin zaten bebek kedi köpek ve bebek evde zor olur çünkü onlar da bebekken daha aktif ve yaramaz oluyorlar, daha çok ilgilenmek gerekiyor.
çocuk odasını yavaş yavaş kuruyorum, beşik dolap vs odanın düzenini değiştirdim, ama odaya girmesine yasak koymadım, çünkü biliyorsun kediler köpekler gibi değil yasak dinlemiyorlar, beşiğin altında uyumayı çok seviyor şu an, ben uzak tutmayı pek düşünmüyorum, yani sağlık açısından hiç bir şüphem yok, eğer hareketlerimde ona karşı bir değişiklik olmazsa ki olmaz kıskancağını düşünmüyorum çünkü kediler kıskanç değildir + kedim dişi erkek olsa sorun olabilirdi, zaten uysal ve çok akıllı bir kedidir
daha önce evimize 6 aylık bir bebek geldi çok ilgisini çekti tanımak istedi ama tabi çok yaklaştıramadım sonuçta benim bebeğim değil :) hareketlerinde merak vardı sadece, zaten bebek sesine çok duyarlıdır
ben forumlarda bebek ağlayınca anneyi uyaran kedi hikayeleri bile okudum sofy de öyle olacak gibime geliyor zira telefon çalınca telefona bakar ve bana haber verir :)))
bilemiyorum heyecanlıyım işte acaba nasıl tepki verecek dediğim gibi ben yasak koymayı düşünmüyorum zaten kedilerin girmediği yer yok :) asla vazgeçmem zaten eşimle bitanemiz o bizim, annemler ve kardeşlerim yalvarıyor bizde kalsın diye sofy onları da çok sever ve o eve de alışık ama özleriz diye veremiyoruz :) yaşayıp görecez bakalım az kaldı
sağol canım deniycem.bal ve limon karıştırıp içiyordum ama karabiber denememiştim.bir de öyle yapayım.ne zormuş yaaa,dün ağlaya ağlaya allaha dua ettim,nolur bana şifa ver,bebeğimi koru diye.ben ömrüm boyunca böyle ağır grip yaşamadım.yine de şükrediyorum tabi rabbim beterinden saklasın...:2::2::2:
hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığı ve ilaç da kullanamadığımız için malesef en ufak bir hastalığı bile çok zor atlatıyoruz. Bebeklerimiz Allah'a emanet o yüzden korkma Allah sakınsın onları. Sana da şifa vrsin canım. dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin, bizleri beterinden saklasın.
slm kızlar hastalıkları atlatanlara geçmiş olsun biz oğluşumla dr 'a gittik herşeyi iyi haftasında normal gelişim ama ben üzüldüm az kilo almış 2 haftada boyu posu uzamış ama bende kilo aldım acaba kendimem, yarıyo ya
slm kızlar hastalıkları atlatanlara geçmiş olsun biz oğluşumla dr 'a gittik herşeyi iyi haftasında normal gelişim ama ben üzüldüm az kilo almış 2 haftada boyu posu uzamış ama bende kilo aldım acaba kendimem, yarıyo ya
benimde son kontrolümde bebek çok az kilo almış çıktı aynısını bende düşündüm hatta kiloyu kendime almışım diye ...
sağlığı yerinde olsun da kilo çok önemli değil doğduğunda da alır inşallah ki doğuma daha zaman var bende bebek kilo almamış diye ne zaman üzülüp dile getirsem eşim de kilolu bebeğin doğumu daha zor oluyor diyor haklı da bu açıdan bak moralini bozma :)
kızlar şimdi size acayip bir sorum vaar benim sat 28 ocaaktı ilk kontrollerimde dr. geç döllenme olmuş dedi satımı değiştirdi bundan sonraa sana satını sorduğumuzda 7 şubat dersin dedi dolayısıyla benim doğum tarihide 10 gün sonraya sarkmıştı ozaman bazıları zaten kilolu olduğum için ilk aylarda keseyi falan görmekte zor oluyordur dedi ultrason dr.uda öyle dedi neyse benim şimdi aama muayenelerde sata göre doğum 13 kasım ultraasona göre 3 kasım çıkıyor ben gerçek satımımı baz alsam acaba dr.un değiştirdiği tarihimi pazartesi randevum var bunu sorucam bakalım ne diycek dr.:26: nekadar önemli acaba bu diye düşünüyorum önemsiz olabilir ama işte takıldı aklıma bebeğim için sabırsızlanıyorum sanırım
Kızlar,
Morhipo'da sevi bebe kampanyası başlamış. Ben şimdi küvet-maşrapa-kova-file bu 4 lüyü kargo dahil olmak üzere 50.90 tl ye aldım. ilgilenenler varsa kampanyaya bir baksın derim..
döllenme geç olsa bile bebeğin şu an kaç haftalık görünüyor. senin satına mı uyumlu yoksa doktorun değiştirdiği sata mı uyumlu? İlk defa duydum geç döllenmeden dolayı sat tarihi değiştirildiğini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?