2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın annecikler, biz de doktorumuzu aradık bize 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacak aslında istirahata ayrılmak istiyorum ama ne kadar çok bebek doğduktan sonra zaman kalırsa o kadar iyi bebeğime bakıcak kimse yok malesef
dün gece uzun zamandan beri ilk kez mışıl mışıl uyudum 10 dk prensesimle konuştum bak kızım uslu uslu yatalım yarın işe gidicez, annenin tekmeleyip duruyosun ben çok üzülüyorum bak baban horul horul uyuyo :):) ama halimi görseniz kafayı yemiş gibiyim:) işe yaradı benim cimcime de uyudu

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
benim boğazlarım şişmiş bademciğimde yok üstelik ama yutkunamıyorum nefes alamıyorum benim akıllı kızlar 2 gündür yattığım odanın penceresini açık bırakıyorlar haberimde olmuyor geceleri çok üşüyorum ondan hastalandım galiba
dün bebişe bir kaç esya daha aldım büşraya eşofman aldım okul için boynu yıkılmasın diye esrayada aldım ama büşra hormonlu olduğu için yaşına göre aldığım eşofman olmadı tekrardan gittim değiştirdim sonra esra okuldan geldi denedik şaşkın satıcı esra zayıf diye 3-4 yaş vermiş eşofmanı üzerine oturdu sıpamın yıkansa çekecek dedim hayde gene değiştirmeye gittim dün yollarda helak oldum terlemişim soğumuşum çocukları mutlu ettim ya kendimi unuttum ben gece fark ettim sağ tarafıma kuluç durmuş nefes alamıyorum terlemeye çalışıyorum terleyemiyorum sonra sabaha karsı aklıma geldi kızlar gene camımı açtılar acaba diye vee evet cam açıkmış camı kapattım tekrar yattım bu sefer uyuyamadım zaten sağdan sola soldan sağa dönüş imkanım kalmadı gibi bişey
burcum yorgun olursun tabi dinlenemiyorsun kii sen
sahinus canım az kalmış izne çıkmana
ensarnaz sende çalışan annişlerdensin dinlensene be canımmm
evet ilk bebiş gelmiş yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun inşşş
nilt ve kaju buluşmuşsunuz şekerler
beysalcım nerlerdesin sen bakımmmm
mervecik gözün aydın canım bebiş sağlıklıymış dr normal doğum yapabilirsin demiş

Son düzenleme:
ben de sıkıldım ama ne kadar burda kalırsam kışı o kadar çok evde geçiririm mayısa kadar fln olmayacağım buralarda erken çıkanlar erken gelecek

evet zaten herşey onlarla daha çok vakit geçire bilmek için ama benim süt izni alma şansımda olmayacak sanıyorum bakalım..

evet aynen öyle yapacakta pek birşey yok
önemli olan ateşinin çıkmaması ona dikkat et canım..
bu arada evetya beysal nerdesin..

Günaydın kızlar nasılısınız,
Artık ağrılar başladı ,bende gecen hafta kasıklarımdaki ağrı için doktorumu aradım oda gormek ıstedıgını soyledı
apar topar gıttık doktorumuza ılk nst ıle tanısmamızı yaptık,idrar tahlılı yaptırdık.İdrarda bakterı cıktı agrılarım
oyuzdenmıs kızlar.Sancı fln cıkmadı cok sukurkı..
İdrar ıcın antıbıyotık verdı benım hamılelıgımın basından berı enfeksıyon cıkıyordu ama bu seferkı bıraz daha
ılerlemıstı oyuzden bu sefer toz vermedı hap verdı..2 hafta sonra cagırdı tekrar..
Gögsumun altında da agrı oluyordu onun ıcınde safra keseme baktı ,gebelıkte olurmus batmalar safra kesesı işlevi duzgun yapamazmıs
sol tarafına yat abur cubur yeme yağlı yeme dedı dıkkat etmeye calısıyorum..Az kaldı az sabredelım kızlar
bende halen çalısanlardanım ekımın ortasına kdr calısmayı dusunuyorum Allahın ıznıyle ıyı olursam..

bu bebişler nasıl mahfediyor bizi sıpalar doğunca da babaaaaaa diye ağlarlar:) çok geçmiş olsun sabırrr

merhabalar güzel anneler,nasılsınız

çok geçmiş olsun cnm bnmde bulantılarım oluyor zaman zaman

beysal nerde yaaaaa merak ettim

günaydın canlarım biz bugün biraz geç gelmek durumunda kaldık dün gece 2. acil deneyimiimizi yaşadık iş çıkışı birden ishal ve mide bulantısı ile zor eve attık kendimizi nane limon ve haşlanmış patatesle geçirdik sonra 9 gibi yattım 11 de bir sıçradım mide bulantım tavan yapmış ishal devam ediyor acil gittik hastaneye serum verdiler gece 2 gibi döndük eve bugün izinliyiz işe gitmedik dinlenecez oğluşumla merak etmeyin diye size bir uğrayalım dedik nasılsınız varmı bir sıkıntı

aman iyi olun da...bari yarın da raporlu olaydın

toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar rahaatmısın canım uykular ne alemde

gunaydın kızlar burcum ben 20 gundur kaplumbaga gıbıyım kalça agrısı benı mahvettı dun doktor magnezyum verdı ama nekdr faydası olur bılmıyorum.ınsallah hepımıze allah dayanbılecegımız kadar acı verır doğumda herkes gönlune göre yapar doğumunu

fatoscum toplamda 14 kılo oldu uykularımda bı sorunum yok hatta ılk aylardakı gıbı gunduzlerıde 2 posta uyuyorum:)

GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR

Nolmuş bizim güzeller güzeli annelerimize yaa hastalanmışsınız hepiniz
Betülüm, Fatmacım, Sedam, cooook geçmiş olsun size canlarım..

topicin ilk bebegi de gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah:81:

Esram eşiyle aşk tazelio galiba :) , aysuncuk taşınma telaşında, nilt-kaju hatunlar buluşmuşsunuz ne güzelll :)
Burcu betül çalışıo maşallah kızlar Allah saglık versinde çalışmak hareket cok iyiymiş
merviş normal dogum demiş doktorun cok sevindim tatlım benim hayırlısı olsunnn..
annesininbirtanesi hilalim ve mirayım evde dinlenme ve hazırlık modunda..
başka kimler neler yapıooo:26:

Bende evimde dinlendim ara ara sancı gibi bi şey oluo sanırım hazırlık sancıları bunlar:18:
artık zaman cok azaldı bi yandan cok korkuyorum bi yandan bebegime kavuşmak için cok heyecanlıyım
bu hafta sonu da yeni evimize taşınıyoruz inşallahhh
annemler herşeyi toparladılar şimdi taşınma kaldı onu da beni hiç yormadan halledecekler sagolsunlar canlarım..
bugün evde güzel bi kahvaltı yapıp şirkete geldim evim kolilenmiş toplanmış durumda oldugu icin hiiiç evde durasım yok :)
bazen güzelce uykumu alıp kahvaltımı yapıp şirkete geliyorum bazende evde dinleniorum :) gerci uyku uyuyamıorum ama :)

artık hazırlıklarım herşeyim tamamdır

SAĞLIKLA, MUTLULUKLA GELSİN BEBİŞLERRRR

neyse cevap veren olmadı buldum jasminum ALLAH hayırlı ugurlu etsin duyunca telaşlandım benım daha hiçbirseyım hazır degıl yardım edecek kımsemde yok

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım. biz yoğun olduğumuz için ancak girebildik foruma.haftalar ilerledikçe sanki daha hızlı kilo alıyoruz sanırım. bir de bu ağrılar rahat verse çok daha iyi olacak. işteki son günler, kısmetse haftaya cuma son iş günüm olacak.iple çekiyorum açıkçası.

anacım sende amma koşturmuşsun maşallah
Ben sadece karnımdaki bebekle ağırlaştım bişey yapamıyorum diye kafayı yerken sen 2 çocuğa daha yetişiyorsun vallahi imreniyorum sana

Evet nilgünle buluştuk güzel bir gün geçirdik bebek şekerlerine baktık fikir edindik geri döndük.. Alımlar yine beklemede
Bende bugün iş için koşturucam.. Evde otururken daha yoğun oldum bir anda 2 çizilecek projem 1 tanede hazırlamam gereken teklifim var Olursa bunlar bebek doğduğunda rahat edicez inşallah

Kızlar hepinizi öpüyoruz bugün bizim için yoğun bir gün kendinize iyi bakın giremeyebiliriz topiğe.. Hepinizi öpüyorummm

hastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..

Canım tekrar geçmiş olsun
İlacın dozu düştüğüne ve 2 hafta sonraya randevu verdiğine göre minik yaramaz iyi durumda.. Bol bol dinlen kalkma yerinden.. Bırak işleri yapan bulunur. Tekrardan büyük geçmiş olsun

Gunaydın kızlar :) uzun zamandır yazamıyorum.agrılarım çok, keyifsizim arada bir girip okuyorum..ilk bebegimiz gelmiş hayırlı olsun.tebrik ederim jasminum darısı başımıza... bulemsu geçmiş olsun benimde bogazım dünden beri çok kötü yutkunamıyorum ballı limon içip duruyorum beysalcim sana da çok geçmiş olsun.atladıgım göremedigim rahatsızlanan arkadaşlar varsa hepinize geçmiş olsun.agrılar hepimizde artmış zaten sırtım ,belim ,kalçam ...heryerim agrıyor..1 haftadır dogru dürüst uyuyamıyorum.cocuk gibi aglıyorum bazen eşime :)
cumartesi oglumu gördüm 2 kilo olmuş minigim bir aksilik olmazsa 5 -6 kasım gibi gözüküyor dogum tarihimiz:18: sezeryan olucam büyük ihtimalle..bu hafta cicilerini yıkadım ,etiketlerini kestim ,ütüledim..çok yoruldum ama çok güzeldi minik, minik kıyafetlerini ütülemek onları giydigini hayal etmek neyse çok duygusallaştım bu ara

saol canım..
canım her gün yada 2 gunde 1 kontrole gıddıyorum.
yarın devlet hastansine gidecez birde ne olur ne olmaz kaydımız bulunsun diye.
cumartesi tkrar kendı dr.umuza kontrole gıdıcez..
yatıyom sürekli kaynanam geldi oda kaçmaya çalışıyo.kendı tedavısı yarım kaldı.
yatmak çok zormuş.

günaydın milettttttttttt bugün sanki biraz daha iyiyim gün başlasın bakalım şafak 11 iş günü

canım günaydın nasılsın? maşallahın var valla iyi dayanıyorsun...

kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine artık zorlaştı valla iyi dayanıyorsunuz maşallah...

günaydın canım.. dikkat et kendine seninde başlamış sıkıntıların...

günaydın canım çok geçmiş olsun....

geçmiş olsun canım dikkat et bol bol su iç...

aman kuzum dikkat geçen haftada bende vardı çok şükür geçti kola iç, muz ve patates ye ve bol bol su iç...

günaydın canım... hayırlısıyla taşın evine inşallah sonra da kavuş bebeğine:)

kolay gelsin bitanem...

canım benim geçmiş olsun... sıkma canını böyle korkutuyor eşşekler bizi:)

canlarım benim kardeşimin düğünü bitti şükür atlattık yoğunluğumuz geçti ben de artık temizlik için kadın alıcam halıları yıkatmaya vericem ve sonrasında herşey tamam olacak inşallah:)

amacım mayısa kadar fln evde kalmak burda tek değilim ki arkadaşım da öyle şti de herkes 37. haftadan önce gitmiyor. eğer otobüslü dolmuşlu bişey olsa duramazdım ama şükür fena değiliz sorunum en çok sizinki kadar mide yanması fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…