ben de sıkıldım ama ne kadar burda kalırsam kışı o kadar çok evde geçiririm mayısa kadar fln olmayacağım buralarda erken çıkanlar erken gelecek
dediğin gibi yapacak pek de bişey yok. keşke dinlenebilsemiş yerinde bişey yapmıyorum ama gidip gelmek bile yoruyor artık, ben de gün saymaya başladım , 2 hafta daha dayanıp sonrasında rapor almayı düşünüyorum böylece 37. hafta da bitmiş olur.
Günaydın kızlar nasılısınız,
Artık ağrılar başladı ,bende gecen hafta kasıklarımdaki ağrı için doktorumu aradım oda gormek ıstedıgını soyledı
apar topar gıttık doktorumuza ılk nst ıle tanısmamızı yaptık,idrar tahlılı yaptırdık.İdrarda bakterı cıktı agrılarım
oyuzdenmıs kızlar.Sancı fln cıkmadı cok sukurkı..
İdrar ıcın antıbıyotık verdı benım hamılelıgımın basından berı enfeksıyon cıkıyordu ama bu seferkı bıraz daha
ılerlemıstı oyuzden bu sefer toz vermedı hap verdı..2 hafta sonra cagırdı tekrar..
Gögsumun altında da agrı oluyordu onun ıcınde safra keseme baktı ,gebelıkte olurmus batmalar safra kesesı işlevi duzgun yapamazmıs
sol tarafına yat abur cubur yeme yağlı yeme dedı dıkkat etmeye calısıyorum..Az kaldı az sabredelım kızlar
bende halen çalısanlardanım ekımın ortasına kdr calısmayı dusunuyorum Allahın ıznıyle ıyı olursam..
merhabalar güzel anneler,nasılsınız
çok geçmiş olsun cnm bnmde bulantılarım oluyor zaman zaman
kızlar selamm
jasminum canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün
gelişmeleri ve ikinizin durumunu merakla bekliyoruz
heycan bastı beni birden, topicimizin ilk kuzusu merhaba dedi hayata
bu arada kızlar bizde isim konusunda uzun düşünmeler sonucunda dün akşam kura çektik,
biliyorsunuz belki ben Enes eşimde Kaan çok istiyordu, artık bebek şekerlerin siparişleri verilmek zorundaydı yoksa hala düşünme aşamasındaydık herhalde
dün akşam iki kağıda isimleri yazdım eşimede çektirdim, dualar ederek çekti ve istediği oldu
Oğlumuzun ismi Kaan oalcak Allah nasip kısmet ederse
beysal nerde yaaaaa merak ettim
günaydın canlarım biz bugün biraz geç gelmek durumunda kaldık dün gece 2. acil deneyimiimizi yaşadık iş çıkışı birden ishal ve mide bulantısı ile zor eve attık kendimizi nane limon ve haşlanmış patatesle geçirdik sonra 9 gibi yattım 11 de bir sıçradım mide bulantım tavan yapmış ishal devam ediyor acil gittik hastaneye serum verdiler gece 2 gibi döndük eve bugün izinliyiz işe gitmedik dinlenecez oğluşumla merak etmeyin diye size bir uğrayalım dedik nasılsınız varmı bir sıkıntıgünaydın canlarımnasılsınız bakalım
benim boğazlarım şişmiş bademciğimde yok üstelikama yutkunamıyorum nefes alamıyorum benim akıllı kızlar 2 gündür yattığım odanın penceresini açık bırakıyorlar haberimde olmuyor geceleri çok üşüyorum ondan hastalandım galiba
dün bebişe bir kaç esya daha aldım büşraya eşofman aldım okul için boynu yıkılmasın diye esrayada aldım ama büşra hormonlu olduğu için yaşına göre aldığım eşofman olmadı tekrardan gittim değiştirdim sonra esra okuldan geldi denedik şaşkın satıcı esra zayıf diye 3-4 yaş vermiş eşofmanı üzerine oturdu sıpamın yıkansa çekecek dedim hayde gene değiştirmeye gittim dün yollarda helak oldum terlemişim soğumuşum çocukları mutlu ettim ya kendimi unuttum ben gece fark ettim sağ tarafıma kuluç durmuş nefes alamıyorum terlemeye çalışıyorum terleyemiyorum sonra sabaha karsı aklıma geldi kızlar gene camımı açtılar acaba diye vee evet cam açıkmış camı kapattım tekrar yattım bu sefer uyuyamadım zaten sağdan sola soldan sağa dönüş imkanım kalmadı gibi bişey
burcum yorgun olursun tabi dinlenemiyorsun kii sen
sahinus canım az kalmış izne çıkmana
ensarnaz sende çalışan annişlerdensin dinlensene be canımmm
evet ilk bebiş gelmiş yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun inşşş
nilt ve kaju buluşmuşsunuz şekerler
beysalcım nerlerdesin sen bakımmmm
mervecik gözün aydın canım bebiş sağlıklıymış dr normal doğum yapabilirsin demiş
günaydın canlarım biz bugün biraz geç gelmek durumunda kaldık dün gece 2. acil deneyimiimizi yaşadık iş çıkışı birden ishal ve mide bulantısı ile zor eve attık kendimizi nane limon ve haşlanmış patatesle geçirdik sonra 9 gibi yattım 11 de bir sıçradım mide bulantım tavan yapmış ishal devam ediyor acil gittik hastaneye serum verdiler gece 2 gibi döndük eve bugün izinliyiz işe gitmedik dinlenecez oğluşumla merak etmeyin diye size bir uğrayalım dedik nasılsınız varmı bir sıkıntı
Günaydın kızlar, inşallah hepiniz iyisiniz. Ben çok yorgun hissediyorum kendimi. tam bir kaplumbağa gibi hareket ediyorum.(
canım gözün aydın. maşallah oğluşuna. doktorundan memnun kaldığına sevindim. dediğin gibi geçmişte yaptığın sporun faydasını kilo alsan bile görürsün. inşallah rahat bir normal doğum olur.
geçmiş olsun. benimde bu ara ağrılarım var, en başta dizlerim ve bacaklarım ağrıyor. ayaklarımda şişince ağrıyor. uzandıktan sonra ayağa kalkamıyorum bazen, iki büklüm yürüyorum. o yüzden evde dinlenmekte pek cazip gelmiyor.
toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar rahaatmısın canım uykular ne alemde
günaydın canlarımnasılsınız bakalım
benim boğazlarım şişmiş bademciğimde yok üstelikama yutkunamıyorum nefes alamıyorum benim akıllı kızlar 2 gündür yattığım odanın penceresini açık bırakıyorlar haberimde olmuyor geceleri çok üşüyorum ondan hastalandım galiba
dün bebişe bir kaç esya daha aldım büşraya eşofman aldım okul için boynu yıkılmasın diye esrayada aldım ama büşra hormonlu olduğu için yaşına göre aldığım eşofman olmadı tekrardan gittim değiştirdim sonra esra okuldan geldi denedik şaşkın satıcı esra zayıf diye 3-4 yaş vermiş eşofmanı üzerine oturdu sıpamın yıkansa çekecek dedim hayde gene değiştirmeye gittim dün yollarda helak oldum terlemişim soğumuşum çocukları mutlu ettim ya kendimi unuttum ben gece fark ettim sağ tarafıma kuluç durmuş nefes alamıyorum terlemeye çalışıyorum terleyemiyorum sonra sabaha karsı aklıma geldi kızlar gene camımı açtılar acaba diye vee evet cam açıkmış camı kapattım tekrar yattım bu sefer uyuyamadım zaten sağdan sola soldan sağa dönüş imkanım kalmadı gibi bişey
mervecik gözün aydın canım bebiş sağlıklıymış dr normal doğum yapabilirsin demiş
hastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..
Canım tekrar geçmiş olsun
İlacın dozu düştüğüne ve 2 hafta sonraya randevu verdiğine göre minik yaramaz iyi durumda.. Bol bol dinlen kalkma yerinden.. Bırak işleri yapan bulunur. Tekrardan büyük geçmiş olsun
günaydın milettttttttttt bugün sanki biraz daha iyiyim gün başlasın bakalım şafak 11 iş günü
günaydın kızlar bende sizin gibi çalışanlardanım sonanıma kadar çalışmayı istiyorum ama aslında vücudumun dinenmeyede hitiyacı var farkındayım dün akşamdan beri belim çok ağrıyor ...bende 18 ekimde 37 .hafta doluyor o zamana kadar çalışayım diyorum..pazartesi nstlere başlıyoruz ..merak ediyorum bu bel ve kasık ağrıları yorgunluktanmı yoksa doğumla ilgili bişey olabilr mi nst de belli olur artık
Günaydın kızlar, inşallah hepiniz iyisiniz. Ben çok yorgun hissediyorum kendimi. tam bir kaplumbağa gibi hareket ediyorum.(
canım gözün aydın. maşallah oğluşuna. doktorundan memnun kaldığına sevindim. dediğin gibi geçmişte yaptığın sporun faydasını kilo alsan bile görürsün. inşallah rahat bir normal doğum olur.
geçmiş olsun. benimde bu ara ağrılarım var, en başta dizlerim ve bacaklarım ağrıyor. ayaklarımda şişince ağrıyor. uzandıktan sonra ayağa kalkamıyorum bazen, iki büklüm yürüyorum. o yüzden evde dinlenmekte pek cazip gelmiyor.
günaydın canlarımnasılsınız bakalım
Günaydın kızlar nasılısınız,
Artık ağrılar başladı ,bende gecen hafta kasıklarımdaki ağrı için doktorumu aradım oda gormek ıstedıgını soyledı
apar topar gıttık doktorumuza ılk nst ıle tanısmamızı yaptık,idrar tahlılı yaptırdık.İdrarda bakterı cıktı agrılarım
oyuzdenmıs kızlar.Sancı fln cıkmadı cok sukurkı..
İdrar ıcın antıbıyotık verdı benım hamılelıgımın basından berı enfeksıyon cıkıyordu ama bu seferkı bıraz daha
ılerlemıstı oyuzden bu sefer toz vermedı hap verdı..2 hafta sonra cagırdı tekrar..
Gögsumun altında da agrı oluyordu onun ıcınde safra keseme baktı ,gebelıkte olurmus batmalar safra kesesı işlevi duzgun yapamazmıs
sol tarafına yat abur cubur yeme yağlı yeme dedı dıkkat etmeye calısıyorum..Az kaldı az sabredelım kızlar
bende halen çalısanlardanım ekımın ortasına kdr calısmayı dusunuyorum Allahın ıznıyle ıyı olursam..
günaydın canlarım biz bugün biraz geç gelmek durumunda kaldık dün gece 2. acil deneyimiimizi yaşadık iş çıkışı birden ishal ve mide bulantısı ile zor eve attık kendimizi nane limon ve haşlanmış patatesle geçirdik sonra 9 gibi yattım 11 de bir sıçradım mide bulantım tavan yapmış ishal devam ediyor acil gittik hastaneye serum verdiler gece 2 gibi döndük eve bugün izinliyiz işe gitmedik dinlenecez oğluşumla merak etmeyin diye size bir uğrayalım dedik nasılsınız varmı bir sıkıntı
GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR
Nolmuş bizim güzeller güzeli annelerimize yaa hastalanmışsınız hepiniz
Betülüm, Fatmacım, Sedam, cooook geçmiş olsun size canlarım..
topicin ilk bebegi de gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah:81:
Esram eşiyle aşk tazelio galiba :) , aysuncuk taşınma telaşında, nilt-kaju hatunlar buluşmuşsunuz ne güzelll :)
Burcu betül çalışıo maşallah kızlar Allah saglık versinde çalışmak hareket cok iyiymiş
merviş normal dogum demiş doktorun cok sevindim tatlım benim hayırlısı olsunnn..
annesininbirtanesi hilalim ve mirayım evde dinlenme ve hazırlık modunda..
başka kimler neler yapıooo:26:
Bende evimde dinlendim ara ara sancı gibi bi şey oluo sanırım hazırlık sancıları bunlar:18:
artık zaman cok azaldı bi yandan cok korkuyorum bi yandan bebegime kavuşmak için cok heyecanlıyım
bu hafta sonu da yeni evimize taşınıyoruz inşallahhh
annemler herşeyi toparladılar şimdi taşınma kaldı onu da beni hiç yormadan halledecekler sagolsunlar canlarım..
bugün evde güzel bi kahvaltı yapıp şirkete geldim evim kolilenmiş toplanmış durumda oldugu icin hiiiç evde durasım yok :)
bazen güzelce uykumu alıp kahvaltımı yapıp şirkete geliyorum bazende evde dinleniorum :) gerci uyku uyuyamıorum ama :)
artık hazırlıklarım herşeyim tamamdır
SAĞLIKLA, MUTLULUKLA GELSİN BEBİŞLERRRR
Eki Görüntüle 519004
anacım sende amma koşturmuşsun maşallah
Ben sadece karnımdaki bebekle ağırlaştım bişey yapamıyorum diye kafayı yerken sen 2 çocuğa daha yetişiyorsun vallahi imreniyorum sana
Evet nilgünle buluştuk güzel bir gün geçirdik bebek şekerlerine baktık fikir edindik geri döndük.. Alımlar yine beklemede
Bende bugün iş için koşturucam.. Evde otururken daha yoğun oldum bir anda 2 çizilecek projem 1 tanede hazırlamam gereken teklifim varOlursa bunlar bebek doğduğunda rahat edicez inşallah
Kızlar hepinizi öpüyoruz bugün bizim için yoğun bir gün kendinize iyi bakın giremeyebiliriz topiğe.. Hepinizi öpüyorummm
hastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..
canım günaydın nasılsın? maşallahın var valla iyi dayanıyorsun...
kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine artık zorlaştı valla iyi dayanıyorsunuz maşallah...
günaydın canım.. dikkat et kendine seninde başlamış sıkıntıların...
günaydın canım çok geçmiş olsun....
geçmiş olsun canım dikkat et bol bol su iç...
aman kuzum dikkat geçen haftada bende vardı çok şükür geçti kola iç, muz ve patates ye ve bol bol su iç...
günaydın canım... hayırlısıyla taşın evine inşallah sonra da kavuş bebeğine:)
kolay gelsin bitanem...
canım benim geçmiş olsun... sıkma canını böyle korkutuyor eşşekler bizi:)
canlarım benim kardeşimin düğünü bitti şükür atlattık yoğunluğumuz geçti ben de artık temizlik için kadın alıcam halıları yıkatmaya vericem ve sonrasında herşey tamam olacak inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?