2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun cnm artık yorulduk...

selam kızlar

oğlum dün öğlenden bugün sabaha kadar hiç kıpırdamadı korkumdan tüm gece uyuyamadım, çok kötü bür geceydi
Allaha şükür şimdi bir sorun yok paşam yine çok hareketli

Son düzenleme:
selam kızlar

oğlum dün öğlenden bugün sabaha kadar hiç kıpırdamadı korkumdan tüm gece uyuyamadım, çok kötü bür geceydi

canm korkma bazen yapıyorlar öyle...

canım sen nasıl oldun bebiş nasıl ?

iyi teyzesi ama belli olmuyor sürekli tetikteyiz.. ne zaman iyiyim desem o gün hastanelik oluyorum yokluyır ağrılar...

Kızlar biz de cumartesi kontrole gittik 2360 kilo olmuşuz. Karnın 5 aylık gibi ama maşaallah bebek 1 hafta önde dedi doktorumuz. Doğum pozisyonuna da girmiş çok şükür. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor. İnşallah normal doğum olacak. Hiçbir ağrı, sızı, sıkıntı yaşamadığım için (aman maaşallah diyelim, bir tek geceleri nefes almakta zorluk çekiyorum) içimde herşey yolunda ve zamanında olacakmış gibi bir his var. Umarım haklı çıkarım Allah yardımcımız olsun.

Hastane süsleme şeker vs. alışverişini de bitirdim geçen hafta. Arkadaşımın izninden faydalanıp Eminönü'nde tık tık herşeyi elimizle koymuş gibi hallettik. İstediğim çubuklu ve badem şekerliydi. Ama o kadar tatlıydı ki hepsi, aralarından birini seçemedim, ben de beğendiğim modellerin hepsinden aldım. Hiçbirinde aklım kalmamış oldu böylece. Bakıp bakıp seviyorum şimdi onları. Lavanta bana bebek için iyi bir seçim gibi gelmiyor, bu benim kendi fikrim tabii ki.. O kadar sevimli şeylere şeker yakışır sanki.. Ben de yarımşar kilo pembe ve sedef rengi badem şekeri aldım Eminönü Madlen'den. Bir çubuğa 2 tane şeker yetiyor, zira büyükler ve acayip lezzetliler, normal badem şekerinden farklı biliyorsunuz, çikolata kaplılar. Eşim tadınca bir çikolata-tatlı sever olarak "bana da ayıırrr" diye inledi resmen Ekte resmi çubukların şekerlenmemiş halini çekmiştim onu yüklemeye çalıştım. Umarım olmuştur :))

canım geçmiş olsun topice pek giremedigim icin takip edemedim.. bebeğin sağlıklıymış buna çok sevindim
Dualarım seninle.. inşallah sağlıkla alırsın bebegini kucagına..

Günaydın canım gerci tünaydın oldu ama
agrılar hepimizde oluyor zaman zaman.. genel olarak ben gayet iyiyim
oğluşuna maşallah canım
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişler
EE olsun o kadar duygusallık artık anne oluyoruz hayatımıza yeni bi boyut gelioo

Lavinyam saol bitanemmm hadi hadi cok az kaldı artık hazırlıklar son raddede

selam kızlar

Selam canım.. oyun yapmış oğluşun sana annesi bak gördün mü

Selam canım.. oyun yapmış oğluşun sana annesi bak gördün mü

ah o bi doğsunda poposunu ısırcam zaten çok korkutuyor beni
bu arada ismin Sedef'di dimi?
bi türlü tanışamadım çoğunuzla topice fazla giremedim diye ama geçmişi okuyarak kapattım bu arayı gibi

bu arada beni bi endişe sardı,
biz şekerlerimizin siparişini dün verdik daha, 1 haftada bitecek demişler kaynanama,
biz almanyadayız eşimle onlar istanbulda teslim alıp bize kargoyla yollucaklar ee oda 7 ila 10 gün kadar sürecek,
yetişmicekler diye korkmaya başladım açıkcası :18:

Selam fıstıklar

sedef'cim,tuğba'cım,Fatma'cım,Betül'cüm,hevin'cim,hatice'cim,sudem'cim,sahinus'cum,burcu'cum,hilal'cim,nazlı'cım,merveler'im(2 tane ya) ,fatoss'cum,miray'cım,emek'cim,yasemin'cim arzu'cum ve kayıp şahsiyetlerimiz esra ve aysun'cum ve sayamadığım diğer fıstıklar
nabersiniz?

Bizde dr umuza gidiyoruz bugün oğluşumu bi göreyim 2 haftadır ne halde beyefendi,dua edin bize olur mu?
güzel haberlerle dönelim..

akşama da k.validemlerde (sölemesi ayıp)balık partimiz var erken dönersem dr dan yazarım öpüyorum hepiciğinizi...

Nilim hoşgeldin canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah,
Uras paşamız bakalım nasılmış merakla bekliyoruz
akşamda keyifli geçer inşallah şimdiden afiyetler bal şekerler olsunn

evet canım sedef benim ismim..
seninki hevin mi ?

korkma canım yetişir sıkıntı yapma kendine

Selam nilgünümmm cok iyiyiz biz sende iyisin enerjin buralara kadar geldiii
güzel haberlerle gelirsin inşallah annesi senin oğluşun seni hiç üzmüo ki hep güldürüo yüzünü

Owwww balık partisi mii afiyet olsunnn yarasın oğluşunaaaa

evet canım sedef benim ismim..
seninki hevin mi ?

korkma canım yetişir sıkıntı yapma kendine

yok ismim Gülcan
inşallah canım ya dün bide ilk bebek haberimizi aldık ya telaşlar başladı iyice,
inşallah paşamız şekerlerini bekler de aceleci davranmaz

bugün sağlık ocağına gittik rutin kontrole ebe doğumdan sonra görüşürüz artık dedi bana heyecan bastı ayyy.. anne sütünü, doğumu falan anlattı kalp atışlarını dinledik at koşar gibi maşallah taansiyonum düşük çıktı yine aman yüksek çıkmasında

iyiyiz tatlımmmmm sizde iyisinizdir inşaallaah bebişinin fotolarını almayı unutma enson kontrolde benim paşam bir poz verdi bayıldık kuuzm benim aşkımmmm böylece akşam menümü belirlemiş oldum bende baalııkkkkkkkkkkk....

İyyiz fıstık sen nasılsın? Ohhh ne güzel oğluşunu göreceksin hayır haberler le gel inşallah canım..Dönebilirsen bekliyoruz haberlerini...

Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün çok duygusalım, hep ağlayasım var

aağla gitsin aayyy bende öyle oluncaa müzik dinliyorum bol bol sonrada oynak bişey açıp baaşlıyorum oynaamaaya duygu değişimim çok fena benimde

kuzulaar buara iyice isim deyince sinirlenir oldum belli değil çünkü dün gece eşimle konuştuk biraz saaçmaalıyor söylediği isimler kötü değil ama hep etrafımızdaa taanıdığımız kişilerin isimleri bendede dolyısıyla ters tepiyor benim söylediğim her isme de bir kulp taktı sizler üçer beşer bişeyler söylermisiniz not alıyım bende fikir olsun lütfen erkek ismi

Herkese selamlar..
ben de bi süredir takip ediyorum sizleri ama yazmak şimdiye kısmetmiş..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ağrısı olanlara şifa diliyorum..
İnşaallah hepimiz hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucaklarımıza..
bende hem çalışmaya devam eden hem de ev taşımaya çalışan bi hamileyim
daha dünyaya gelmeden bile nasıl da hayatlarımızı değiştiriyorlar..
Allah' ım sağlıkla kavuşmamızı nasip eder inşaallahh..
Hepinize kolaylıklar diliyorum..

slmlar herkese dün dr.a gittik bebeğim iyi çok şükür idrar tahlilimde keton çıktı mide bulantımın sebebi ketonmuş bol bol su içmemi söyledi görüşmek üzere.....

slmlar herkese dün dr.a gittik bebeğim iyi çok şükür idrar tahlilimde keton çıktı mide bulantımın sebebi ketonmuş bol bol su içmemi söyledi görüşmek üzere.....

keton ne bilmiyorum ama geçmiş olsun canım geçer inşallah bende kum döküyorumya bol su içmeliymişim bende geçer inşallah görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…