amacım mayısa kadar fln evde kalmak burda tek değilim ki arkadaşım da öyle şti de herkes 37. haftadan önce gitmiyor. eğer otobüslü dolmuşlu bişey olsa duramazdım ama şükür fena değiliz sorunum en çok sizinki kadar mide yanması fln
geçmiş olsun cnm artık yorulduk...
selam kızlar
oğlum dün öğlenden bugün sabaha kadar hiç kıpırdamadı korkumdan tüm gece uyuyamadım, çok kötü bür geceydi
Allaha şükür şimdi bir sorun yok paşam yine çok hareketli
canım sen nasıl oldun bebiş nasıl ?
hastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..
Gunaydın kızlar :) uzun zamandır yazamıyorum.agrılarım çok, keyifsizim arada bir girip okuyorum..ilk bebegimiz gelmiş hayırlı olsun.tebrik ederim jasminum darısı başımıza... bulemsu geçmiş olsun benimde bogazım dünden beri çok kötü yutkunamıyorum ballı limon içip duruyorumbeysalcim sana da çok geçmiş olsun.atladıgım göremedigim rahatsızlanan arkadaşlar varsa hepinize geçmiş olsun.agrılar hepimizde artmış zaten sırtım ,belim ,kalçam ...heryerim agrıyor..1 haftadır dogru dürüst uyuyamıyorum.cocuk gibi aglıyorum bazen eşime :)
cumartesi oglumu gördüm 2 kilo olmuş minigimbir aksilik olmazsa 5 -6 kasım gibi gözüküyor dogum tarihimiz:18: sezeryan olucam büyük ihtimalle..bu hafta cicilerini yıkadım ,etiketlerini kestim ,ütüledim..çok yoruldum ama çok güzeldi minik, minik kıyafetlerini ütülemek onları giydigini hayal etmek neyse çok duygusallaştım bu ara
canım günaydın nasılsın? maşallahın var valla iyi dayanıyorsun...
kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine artık zorlaştı valla iyi dayanıyorsunuz maşallah...
günaydın canım.. dikkat et kendine seninde başlamış sıkıntıların...
günaydın canım çok geçmiş olsun....
geçmiş olsun canım dikkat et bol bol su iç...
aman kuzum dikkat geçen haftada bende vardı çok şükür geçti kola iç, muz ve patates ye ve bol bol su iç...
günaydın canım... hayırlısıyla taşın evine inşallah sonra da kavuş bebeğine:)
kolay gelsin bitanem...
canım benim geçmiş olsun... sıkma canını böyle korkutuyor eşşekler bizi:)
canlarım benim kardeşimin düğünü bitti şükür atlattık yoğunluğumuz geçti ben de artık temizlik için kadın alıcam halıları yıkatmaya vericem ve sonrasında herşey tamam olacak inşallah:)
selam kızlar
oğlum dün öğlenden bugün sabaha kadar hiç kıpırdamadı korkumdan tüm gece uyuyamadım, çok kötü bür geceydi
Allaha şükür şimdi bir sorun yok paşam yine çok hareketli
Selam canım.. oyun yapmış oğluşun sana annesi bak gördün mü
ah o bi doğsunda poposunu ısırcam zaten çok korkutuyor beni
bu arada ismin Sedef'di dimi?
bi türlü tanışamadım çoğunuzla topice fazla giremedim diye ama geçmişi okuyarak kapattım bu arayı gibi
bu arada beni bi endişe sardı,
biz şekerlerimizin siparişini dün verdik daha, 1 haftada bitecek demişler kaynanama,
biz almanyadayız eşimle onlar istanbulda teslim alıp bize kargoyla yollucaklar ee oda 7 ila 10 gün kadar sürecek,
yetişmicekler diye korkmaya başladım açıkcası :18:
Selam fıstıklar
sedef'cim,tuğba'cım,Fatma'cım,Betül'cüm,hevin'cim,hatice'cim,sudem'cim,sahinus'cum,burcu'cum,hilal'cim,nazlı'cım,merveler'im(2 tane ya),fatoss'cum,miray'cım,emek'cim,yasemin'cim arzu'cum ve kayıp şahsiyetlerimiz esra ve aysun'cum ve sayamadığım diğer fıstıklar
nabersiniz?
Bizde dr umuza gidiyoruz bugün oğluşumu bi göreyim 2 haftadır ne halde beyefendi,dua edin bize olur mu?
güzel haberlerle dönelim..
akşama da k.validemlerde (sölemesi ayıp)balık partimiz var erken dönersem dr dan yazarım öpüyorum hepiciğinizi...
evet canım sedef benim ismim..
seninki hevin mi ?
korkma canım yetişir sıkıntı yapma kendine
Selam fıstıklar
sedef'cim,tuğba'cım,Fatma'cım,Betül'cüm,hevin'cim,hatice'cim,sudem'cim,sahinus'cum,burcu'cum,hilal'cim,nazlı'cım,merveler'im(2 tane ya),fatoss'cum,miray'cım,emek'cim,yasemin'cim arzu'cum ve kayıp şahsiyetlerimiz esra ve aysun'cum ve sayamadığım diğer fıstıklar
nabersiniz?
Bizde dr umuza gidiyoruz bugün oğluşumu bi göreyim 2 haftadır ne halde beyefendi,dua edin bize olur mu?
akşama da k.validemlerde (sölemesi ayıp)balık partimiz var erken dönersem dr dan yazarım öpüyorum hepiciğinizi...
Selam fıstıklar
nabersiniz?
Selam kızlar nasılsınız?Ben bugün çok duygusalım, hep ağlayasım var
slmlar herkese dün dr.a gittik bebeğim iyi çok şükür idrar tahlilimde keton çıktı mide bulantımın sebebi ketonmuş bol bol su içmemi söyledi görüşmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?