Üç gündür mide ağrım vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum meğer sancı ve kasılmaymış. Nst sonucunda iki dk aralıklarla yüksek sancım çıktı ve şu an hastanedeyim. Doktorum erken doğum riskim var dîye yatış verdi şimdi serum île kasılmaları durdurmaya çalışıyorlar. İlk doğum olduğunda sancıları bilmediğimiz için en ufak bi ağrıda doktora gidin kızlar. Ben kontrol için geldim ne çıktı.
Üç gündür mide ağrım vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum meğer sancı ve kasılmaymış. Nst sonucunda iki dk aralıklarla yüksek sancım çıktı ve şu an hastanedeyim. Doktorum erken doğum riskim var dîye yatış verdi şimdi serum île kasılmaları durdurmaya çalışıyorlar. İlk doğum olduğunda sancıları bilmediğimiz için en ufak bi ağrıda doktora gidin kızlar. Ben kontrol için geldim ne çıktı.
Selam fıstıklar
sedef'cim,tuğba'cım,Fatma'cım,Betül'cüm,hevin'cim,hatice'cim,sudem'cim,sahinus'cum,burcu'cum,hilal'cim,nazlı'cım,merveler'im(2 tane ya),fatoss'cum,miray'cım,emek'cim,yasemin'cim arzu'cum ve kayıp şahsiyetlerimiz esra ve aysun'cum ve sayamadığım diğer fıstıklar
nabersiniz?
Bizde dr umuza gidiyoruz bugün oğluşumu bi göreyim 2 haftadır ne halde beyefendi,dua edin bize olur mu?
güzel haberlerle dönelim..
akşama da k.validemlerde (sölemesi ayıp)balık partimiz var erken dönersem dr dan yazarım öpüyorum hepiciğinizi...
keton ne bilmiyorum ama geçmiş olsun canım geçer inşallah bende kum döküyorumya bol su içmeliymişim bende geçer inşallah görüşürüz...
kuzulaar buara iyice isim deyince sinirlenir oldum belli değil çünkü dün gece eşimle konuştuk biraz saaçmaalıyor söylediği isimler kötü değil ama hep etrafımızdaa taanıdığımız kişilerin isimleri bendede dolyısıyla ters tepiyor benim söylediğim her isme de bir kulp taktı sizler üçer beşer bişeyler söylermisiniz not alıyım bende fikir olsun lütfenerkek ismi
yok cnım zaten kafa izini verdi müdürüm yarın giderim muhtemelenaman iyi olun da...bari yarın da raporlu olaydın
canımmm nasıl merak ettim seni bu kadar ara verme lütfen eksik etme bizi neşenden
GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR
Nolmuş bizim güzeller güzeli annelerimize yaa hastalanmışsınız hepiniz
Betülüm, Fatmacım, Sedam, cooook geçmiş olsun size canlarım..
topicin ilk bebegi de gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah:81:
Esram eşiyle aşk tazelio galiba :) , aysuncuk taşınma telaşında, nilt-kaju hatunlar buluşmuşsunuz ne güzelll :)
Burcu betül çalışıo maşallah kızlar Allah saglık versinde çalışmak hareket cok iyiymiş
merviş normal dogum demiş doktorun cok sevindim tatlım benim hayırlısı olsunnn..
annesininbirtanesi hilalim ve mirayım evde dinlenme ve hazırlık modunda..
başka kimler neler yapıooo:26:
Bende evimde dinlendim ara ara sancı gibi bi şey oluo sanırım hazırlık sancıları bunlar:18:
artık zaman cok azaldı bi yandan cok korkuyorum bi yandan bebegime kavuşmak için cok heyecanlıyım
bu hafta sonu da yeni evimize taşınıyoruz inşallahhh
annemler herşeyi toparladılar şimdi taşınma kaldı onu da beni hiç yormadan halledecekler sagolsunlar canlarım..
bugün evde güzel bi kahvaltı yapıp şirkete geldim evim kolilenmiş toplanmış durumda oldugu icin hiiiç evde durasım yok :)
bazen güzelce uykumu alıp kahvaltımı yapıp şirkete geliyorum bazende evde dinleniorum :) gerci uyku uyuyamıorum ama :)
artık hazırlıklarım herşeyim tamamdır
SAĞLIKLA, MUTLULUKLA GELSİN BEBİŞLERRRR
Eki Görüntüle 519004
ah kuzum ben yalnız bırakmazdım seni ama malum dinlendim bugün birazdan da anneciğime gidicmbu saate topicte benden başkası yok yalnızım dostlarım yalnızım yalnızım
canım benim bizi merakta bırakmadığın için çok teekkür ederz iyi olun inşallahhastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..
canım benim azcık rahatsızdık şimdi iyiiz çok şükürGunaydın kızlar :) uzun zamandır yazamıyorum.agrılarım çok, keyifsizim arada bir girip okuyorum..ilk bebegimiz gelmiş hayırlı olsun.tebrik ederim jasminum darısı başımıza... bulemsu geçmiş olsun benimde bogazım dünden beri çok kötü yutkunamıyorum ballı limon içip duruyorumbeysalcim sana da çok geçmiş olsun.atladıgım göremedigim rahatsızlanan arkadaşlar varsa hepinize geçmiş olsun.agrılar hepimizde artmış zaten sırtım ,belim ,kalçam ...heryerim agrıyor..1 haftadır dogru dürüst uyuyamıyorum.cocuk gibi aglıyorum bazen eşime :)
cumartesi oglumu gördüm 2 kilo olmuş minigimbir aksilik olmazsa 5 -6 kasım gibi gözüküyor dogum tarihimiz:18: sezeryan olucam büyük ihtimalle..bu hafta cicilerini yıkadım ,etiketlerini kestim ,ütüledim..çok yoruldum ama çok güzeldi minik, minik kıyafetlerini ütülemek onları giydigini hayal etmek neyse çok duygusallaştım bu ara
oh atlatmışsınız düğün telaşını artık dinlen kzumcanım günaydın nasılsın? maşallahın var valla iyi dayanıyorsun...
kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine artık zorlaştı valla iyi dayanıyorsunuz maşallah...
günaydın canım.. dikkat et kendine seninde başlamış sıkıntıların...
günaydın canım çok geçmiş olsun....
geçmiş olsun canım dikkat et bol bol su iç...
aman kuzum dikkat geçen haftada bende vardı çok şükür geçti kola iç, muz ve patates ye ve bol bol su iç...
günaydın canım... hayırlısıyla taşın evine inşallah sonra da kavuş bebeğine:)
kolay gelsin bitanem...
canım benim geçmiş olsun... sıkma canını böyle korkutuyor eşşekler bizi:)
canlarım benim kardeşimin düğünü bitti şükür atlattık yoğunluğumuz geçti ben de artık temizlik için kadın alıcam halıları yıkatmaya vericem ve sonrasında herşey tamam olacak inşallah:)
afiyet bal şeker olsun tatlım oğluşun iyidir inşallahSelam fıstıklar
sedef'cim,tuğba'cım,Fatma'cım,Betül'cüm,hevin'cim,hatice'cim,sudem'cim,sahinus'cum,burcu'cum,hilal'cim,nazlı'cım,merveler'im(2 tane ya),fatoss'cum,miray'cım,emek'cim,yasemin'cim arzu'cum ve kayıp şahsiyetlerimiz esra ve aysun'cum ve sayamadığım diğer fıstıklar
nabersiniz?
Bizde dr umuza gidiyoruz bugün oğluşumu bi göreyim 2 haftadır ne halde beyefendi,dua edin bize olur mu?
güzel haberlerle dönelim..
akşama da k.validemlerde (sölemesi ayıp)balık partimiz var erken dönersem dr dan yazarım öpüyorum hepiciğinizi...
ben geldimmmmmmmm
selam herkeseeee......
nasıl özledim hepiniziiiii
anlatacak konuçacak o kadar çok şey var kiiii...
Allaha şükür ben iyiyim, bebeğimiz iyi, eşim bugün işe başladı istanbulda, yerleştik, yerleşiyoruz....
inşallahh herkes iyidir.... nerden başlasam bilemedim yaaaa :26:
Teşekkür ederim canlarım yorumlarınız için acelem var düzenleyemedim.
Biz geldik dr dan.
Oğluşumun maaşallahı varmış 2800 gr 47 cm civarında boyu dedi,3000 gr da sayabiliriz bazen eksik çıkabiliyor usg den dedi.suyumuz gayet iyi ama hala dönmemiş beyefendi yaa,kafası göbeğimin üstünde :))
dr bekliicez 3-4 hafta içinde döndü döndü dönmedi mecburen sezaryen dedi
yoksa herşey gayet iyi,yürüyüşüne devam edebilirsin,kilon gayet iyi dedi.1 saat yürüdüm bende yorulmuşum..:))
Yaa böyle işte fıstıklarım
maşallah kuzuna inşallah döner yakında sen balıkları yemene bak canını sıkma
Sağol canımm,hayırlısı neyse o olsun artık
ayy evet gidicem birazdan eşimin anneannesinde toplanıcaz
gel beraber yiyelim
esra hosgeldınn..ohh yenı ev kocıs yanında ne guzelll..bas basa osn gunlerınız artık..evınız bebek sesıyle cosacakk
canııııııııııııııımmm hoşgeldinnn anlatta nereden başlarsan başla özledik
canlarım dinlendim çok şükür iyiyiz oğluşumla anneme gidicem birzzdan yemeğe çağırdı yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?