2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Üç gündür mide ağrım vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum meğer sancı ve kasılmaymış. Nst sonucunda iki dk aralıklarla yüksek sancım çıktı ve şu an hastanedeyim. Doktorum erken doğum riskim var dîye yatış verdi şimdi serum île kasılmaları durdurmaya çalışıyorlar. İlk doğum olduğunda sancıları bilmediğimiz için en ufak bi ağrıda doktora gidin kızlar. Ben kontrol için geldim ne çıktı.

ben geldimmmmmmmm

selam herkeseeee......

nasıl özledim hepiniziiiii

anlatacak konuçacak o kadar çok şey var kiiii...

Allaha şükür ben iyiyim, bebeğimiz iyi, eşim bugün işe başladı istanbulda, yerleştik, yerleşiyoruz....

inşallahh herkes iyidir.... nerden başlasam bilemedim yaaaa :26:

İki dk mı bu düzenliyse doğum başlamış mı görünüyor nee??? Hadi bakalım inş yatış işe yarar da bi kaç hafta ötelerler doğumu bizi haberdar et tmm mı?

İki dk mı bu düzenliyse doğum başlamış mı görünüyor nee??? Hadi bakalım inş yatış işe yarar da bi kaç hafta ötelerler doğumu bizi haberdar et tmm mı?

gerçekten mi yaa... bak benim içi bi tuhaf oldu şimdi... inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın bu günleri canım. Rabbim yardımcın olsun...

unutulmamak ne güzel

hadi iyi haberlerle dön inşallahh nilim benimmmm

inşallah biran önce durdururlar. benim de bi kaç gündür midemde ağrı var ama sürekli değil.mesela bugün yok, dün aralıklarla oldu ve önceki gün tüm gün boyunca midem felaketti. hatta ben bebek ayaklarını mideme dayadığı için oluyordur diye düşünüyordum.peki bebeğin top gibi bi yerde duruyormudyu?
ben cumartesi dr a sancı olduğunu nasıl anlayacağım diye sorduğumda karnın taş gibi olur ve bununla birlikte belinden ve kasıklarından ağrı girer demişti.
inşallah biran önce serum işe yarar cnm.

kızlar buarada kasım bebekleri erkenci davranmaya başladılar.1 doğum ve yanlış hatırlamıyorsam 2 erken doğum riski var. bakalım diğer bebişler ne yapacak?

Allahım bu kasım bebekleri annelerden sabırsız çıktı :26: valla ne güzel sancılarımızı bile normal ağrı zannediyorsunuz diye sevinemiyoruz bu durumda ne yazık kı Allahım inş. sağlıcakla dünyaya gelmelerini nasip etsin tüm topiğin evet 2'iz bebekler yokmuydu gerçi bir haber yok galiba ama ..........:26:

keton ne bilmiyorum ama geçmiş olsun canım geçer inşallah bende kum döküyorumya bol su içmeliymişim bende geçer inşallah görüşürüz...

geçmiş olsun canım ben 2 lt su içiyordum dr.um 3lt içeceksin dedi bol bol iç bari kum sancısını taş sancısını çok iyi bilirim ben

canım geçmiş olsun dikkat et yat kımıldamadan üzülmede sakın sağlıklı olunda ikinizde gerisi halolur

Selamlar, benim kızım olucak ama beğendiğim ve son zamanlarda duyduğum ilginç isimler aşağıda:

Seymen, Eymen, Aras, Arin, Aren, Toprak, Taylan, Arda, Bahadır, Gökmen, Poyraz, Rüzgar, Yaman, Yamaç... şimdilik bunlar geldi aklıma

aman iyi olun da...bari yarın da raporlu olaydın
yok cnım zaten kafa izini verdi müdürüm yarın giderim muhtemelen

canımmm nasıl merak ettim seni bu kadar ara verme lütfen eksik etme bizi neşenden
bu saate topicte benden başkası yok yalnızım dostlarım yalnızım yalnızım
ah kuzum ben yalnız bırakmazdım seni ama malum dinlendim bugün birazdan da anneciğime gidicm
canım benim bizi merakta bırakmadığın için çok teekkür ederz iyi olun inşallah

canım benim azcık rahatsızdık şimdi iyiiz çok şükür
oh atlatmışsınız düğün telaşını artık dinlen kzum
afiyet bal şeker olsun tatlım oğluşun iyidir inşallah

canııııııııııııııımmm hoşgeldinnn anlatta nereden başlarsan başla özledik

canlarım dinlendim çok şükür iyiyiz oğluşumla anneme gidicem birzzdan yemeğe çağırdı yarın görüşürüz

Teşekkür ederim canlarım yorumlarınız için acelem var düzenleyemedim.
Biz geldik dr dan.

Oğluşumun maaşallahı varmış 2800 gr 47 cm civarında boyu dedi,3000 gr da sayabiliriz bazen eksik çıkabiliyor usg den dedi.suyumuz gayet iyi ama hala dönmemiş beyefendi yaa,kafası göbeğimin üstünde :))
dr bekliicez 3-4 hafta içinde döndü döndü dönmedi mecburen sezaryen dedi
yoksa herşey gayet iyi,yürüyüşüne devam edebilirsin,kilon gayet iyi dedi.1 saat yürüdüm bende yorulmuşum..:))

Yaa böyle işte fıstıklarım

ayy kuzucum deminden beri adet sancısı gibi sancım var kasıklarım zaten beni yaklaşık 10 gündür mahvediyordu korktum şimdi sağlıklı güzel haberlerle gelirsin inşallah ualarım seninle canım...

maşallah kuzuna inşallah döner yakında sen balıkları yemene bak canını sıkma

Sağol canımm,hayırlısı neyse o olsun artık
ayy evet gidicem birazdan eşimin anneannesinde toplanıcaz
gel beraber yiyelim

sağol yemiş kadar oldum yarın kayınvalidemler gelecekmiş bizde düşünüyoruz açık havada iyi gidiyor balık afiyet olsun lop lop et olsun bebişine bal olsun

esra hosgeldınn..ohh yenı ev kocıs yanında ne guzelll..bas basa osn gunlerınız artık..evınız bebek sesıyle cosacakk

hoşbulduk canımmm.... valla süper bişey eşimle olmak son günler başbaşa ama özledik bebeğimizi de

betüşümmmm canımmm benimmmmm....

yarın doya doya konuşuruz inşallah.. gerçi eşim işe gitmicem diyo

öpüyorumm çokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…