2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar hepınıze merhabalar su an kımse yok ama gelen görcek ınşalla
bızde bugun dr uuza gıttık gereklı tahılllerımzı olduk pıhtılaşma testı falan malum doğum yapıcaz ondan dolayı
aras bey 27 gun önce 1900 gr dı sımdı 2900 olmuş
34+2 ıken 36+2 cıktı herşey yolunda
doğumun etaylarını konuştuk benım doğum malum 29 ekım bayrAMA denk gelme korkularımdan bahsettım ılk 2 gun sakaryadaymış 3.gunu ıse ıstanbula gıdıcekmış ama öyle bı durum olursa benı ara mutlaka gelırım dedı pek mutlu oldum
bı daha 2 hafta sonra gıdıcez tansıyonum ılk gıttıgımde 14 sonra 13 cıktı 3 gune bır ölçtur önlem amaclı dedı bakalım takıp edıcez onun dışında herşey yolunda hmmm bıde 150 adet kan surubuna ragmen kanım sağlık ocagına göre 9.5 cıktı tekrarlayalım tahlılı dedı eger yıne aynı cıkarsa kan takıcaz dedı sukur hastane de 10.3 cıktı yırttık kanda benden haberle böyle ay bayagıda ayrıntı yazmışım hahha

canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin .. maşallah bebişinde kilo alımı güzel olmuş..
bayramda dr'un orda olmasıda güzel sevindirici en azından benim gibi tırsmıcaksın :))

kanında iyi çıkmış ..
nst olayını naptınız halamı girmedin nst ye? bidahaki kontrolün nezamn canım ?

maşallah iyi kilo almış :) tosuncuk olacak galiba

şımdılık öle gözzukuyo cnm ama bakalım son 32 gunde neler yaşnck sen nasılsın cnm ağrıların nasıl oldu

hala ağrım var ama dünkü gibi değil bugün gittim doktorum izindeymiş, doğum için düşündüğüm doktoru aradım o da seminere gitmiş :s ama hemşire nst ye bağladı bence düzenli görünen sancılarım vardı ama normal dediler , haftaya tekrar giderim kontrole

hatunlarr bende geldimm...beysall milanoooooooooooooo:))))

kocişim yok arkadaşıylaa dışardaaa...yarın kardeşimin kına gecesi var..pazar günüde düğün...kendimi yormamam lazım...oynamadan nasıl olucakkk yaaa? bugunee bugunnn görümceyimm demii ama

cnm sevındım sorun olmamasına

canımm selam.. geçmiş olsunn.. maşallah kuzucuğa
1 ayda 1 kilo :):):):)
doktorun yakın bi yere gitmesi iyi olmuş... gelir inşallah zamanında...

meleğimmmm benimmmm

benim eşim de neşat ertaş belgeseli izliyo, kaçtım yanından birazdan çağırır gerçi

valla oynamadan oturduğun yerde hafif hafif sallanıcaksın canım, başka çaresi yok

cnm benım öle hafıften oynarsın aşkım bebışte oynar ıcınde kıpır kıpır
olmaz sımdı görumceye ay tamda denk gelmış gebelıge dugun dernek

aynen cnm ya hatta 27 gunde ne hesap degılmı
ee sen napıyosun bakalım 2.balayı nasıl gıdıyo

aynen cnm ya hatta 27 gunde ne hesap degılmı
ee sen napıyosun bakalım 2.balayı nasıl gıdıyo

evet yaa maşallah

balayı iyi ama biraz geç başladı malesef... kayınvalidem de geldi, azıcık sürtüştük.... eşimle de tartıştık bu yüzden ama sonunda gitti... yüz versem daha kalıcaktı gerçi. (kayınvalidem oğlunun istanbula gideceğine çoookk üzülmüş, tansiyonu çıkmış, eşim de mecburen çağırmış ve o yüzden takılmış peşine )

ne iş yapıyor eşin burda çalışmaya başladı fln deyince bizimde gündemimizde tayin .
sizinkisi güzel zamana denk gelmiş senin doğumuna yakın eşin yanına gelmiş bizde de tam tersi doğum arefesinde eşimin nereye tayini çıkacağı belli değil :s
bizim için dua edin bulunduğumuz yere çıksın tam doğum üzeri bende çok stres yapıyor bu durum

aaa ınanmıyorum ne yaptı ne ettı geldı he
ama neysekı sonuc doğuma kadar kalmamış bunada sukur dımı

Kızlar selamlar,
Sürekli okuyup ara ara yazanlardanım bende
Nedir bu erken doğum riskleri ya,dünde bi arkadaşım 2,5hafta erken doğurdu.kontrole gitmiş 4 cm açıklığı varmış sancı falan yokmuş.benıim anlamadığım kontrol olmasa nolcaktı sancı da yokmuş,suyu mu gelcekti acaba.bende hertarafı ağrıyanlardanım çok çabuk yoruluyorum artık.bide öyle ara ara sancı giriyo bana da ama ben hepgaz sancısı diyodum umarım da öyledir.kontrolüm haftaya çünkü erken geimesin bu bebekler ya henüz hazır değilim sankim:18:

songülümm; maşşallah yaa doğana kadar nolcak bu çocuk merak ediyomm:)) maşşallah onaa ya erva doğduğunda o kıloda deildi 2 haftayamı indi senin kontroller artık? bizde hastaneye yeni gittik diye erteledik 4 ünde deil,17 sinde gitcez inş..

Son düzenleme:

eşim bakanlık müfettişi canım... aylardır ayrıyız, iyi denk geldi gerçekten bizim. darısı başınıza inşallah.

aaa ınanmıyorum ne yaptı ne ettı geldı he
ama neysekı sonuc doğuma kadar kalmamış bunada sukur dımı

geldi valla sorma... iyi melek yüzlü sinsi şey... eşim annesine o kadar düşkün ki bir de deli oldum inan 10 gün boyunca
gönderdik valla... göndermeseydik çok fena kavga ederdim, sonuçları çok vahim olurdu

selam canımm...
ben de senin gibiyim canım ama erken doğum belirtisi olarak düşünmedim hiç :26:

geçenlerde ağrım oldu, nst de bişi çıkmadı, muayenede de rahimde yumuşama var dedi doktor...

kacak nerelerdesın sen bakım
cnm aras bızıde şaşırtıyo ınşalla saglıcakla alırız kucagımızıa
benım kontrol ıkı haftaya ındı cnm
ay 17 sıne daha cok var cnm ya ama doğru bıkaç gun önce gıttınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…