2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

temizlikteyim kaç gündür:) badana işimde bitti şükür..
maşşallah aras a sağlıkla gelsin inşallahhh..( meri me çok üzüldüm eşime bile anlattım ağladım,allah sabır versin)
oh ne güzel 2 haftaya inmişş bakalım benım nolcak..yeni gittik ya saçma olcaktı anca 33-34 haftalık bişey olcam inş.gittiğimizde.

Eşime diyorum bak kızlardan erken doğum yapanlar var bide riski olanlar var die,o da dio sen böle kurarsan kesin erken doğurcaksınyok dedim ben 38 e kadar bekliycem kararlıyım diyorum ama evde de yalnız kalmamak lazım herhalde.artık kısmet biz çok kurmayalım da kafamızda
Rahim yumuşamasını vajinal muayne de anladı herhalde di mi ben henüz olmadım da.canımız acıyomu ki muayne de acaba:26:

esra'ya yazdım ama tüm anneciklerden dua istiyorum , dua ederseniz çok sevinirim ...

Günaydın Kızlar

Dün geceyi hastanede geçirdik kabus gibiydi. Çok şükür sancım sabah itibarı ile durdu. Doktorum sekiz gibi muayene edip taburcu edecek beni.

Allah hepimize hayırlı ve vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Cok gecmiş olsun dikkat bari kendine dinlen bol bol,az hareket et.bu bebişler pek bi sabırsız çıktı

beysal cnm sen kıdycıty den alışverış yapmıştın değılmı park yaatk alıcam guvenılırmı
benyapmadıom ama iş yerindeki arkadaşım sürekli yapıyor tatlım bir sorun yok hemen kargoya verilip gelir

canım benim

geçmiş olsun tatlım umarım bebişinde sende sağlıklısınızdır

hilalim aman dikkat çok kıpraşmak yok azcık oyna

günaydın fıstıklarım nasılsınız dünkü izinden sorna işe gelmek pek keyif vermedi tabiki ama olsun Allahtan bugün cuma haftanın son günü benimde iş yerinde şafak 10 :)

günaydın,
dün işten beri sanki sırtıma kadar doymuşum gibi bir tıkanıklık vardı evde de devam etti saat 10 da yattım 1 de sırt ve mide ağrısıyla kaltım sanki pikniğe gidersiniz de çok fazla yersiniz boğazınıza kadar toksunuzdur ekmek bir yerinize oturmuştur ya da su içersiniz aniden içinize bir acı ağrı verir ya işte öyle saat 4 kadar uyuyamadım gaviscon ve süt içtim eşim sırtımı ovaladı bir iki geğirdim söylemesi ayıp tam geçmese de hafifledim ama hala devam ediyor...

canım çok geçmiş olsun inş. hepimiz vaktinde alırız kuzucuklarımızı kucağımıza

Hamile kadın işten atılamayacak!
HAZAL ATEŞ28.09.2012Kadın istihdamı ve nüfusun artırılması için büyük çaba gösterilirken, "Alo 170 İhbar Hattı"na çalışan kadınlardan şikâyet yağıyor. Şikâyetler arasında, "hamilelik, doğum ve evlilik nedeniyle işten çıkarılma" başı çekti. "Verimi düşecek, sık sık izin alacak, işini ihmal edecek" gibi varsayımlarla hamile ve doğum yapan kadınları işten çıkaran işletmeler incelemeye alındı. Anne ve annelik sürecindeki kadını işten çıkaran, istifaya zorlayan işletmelere cezai yaptırım uygulanacak. Bu işletmeler, ihbar ve kıdemin yanında "kötü niyet" tazminatı da ödemek zorunda kalacak.

günaydın herkese kızlar benimde kalça ağrım geçti çok şükür yürürken ama bugün bebeğin aşağıa vurduğunu hissediyorum çok fazla ..
bu arada hankarcım sanada günaydın hayırdır ne oldu öyle çok geçmiş olsun canım doktor nededi bunları bizimle paylaşırsan seviniriz..

günaydın herkese, bugün cuma ve haftasonu geldi ne güzel...

Günaydın kızlar,

Benim belim, sırtım fena 4-5 gündür mahvoldum, var mı çözümü olan, gece yatıyorum ağrıyo, gündüz kalkıyorum geçmemiş hala ağrıyo, çok canım acıyo:/
Okaliptus yağını duymuştum arada eşime masaj yaptırıyorum onunla, başka da çözümüm yok?!

Telefondan girdiğim için herkese tek tek yasamıyorum olmuyor. Çok sağ olun kızlar

Canım doktor bu saatten sonra en ufak bir olayın stres, üzüntü, ufacık bir ağırlık kaldırma, yorgunluk vs vs bunların hepsinin doğumu tetikleyeceğini ve ona göre önlem almamı söyledi. Sizler de çok dikkatli olun resmenpamuk ipliğine bağlıyız.

Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler, hayırlı cumalar.

inşallah herkes iyidir. benim kalça kemiklerim ağırmaya devam ediyor, bunun normal bir durum olduğunu bildiğimden gayet rahat davranıyorum, sürekli hareketli davranmaya devam ediyorum. eşim artık izne ayrılmamı istiyor ama benim hiç niyetim yok :))) hatta bu sabah 5 te uyandım, 7 ye kadar bekledim, 7 de dışarı çıkıp hem kahvaltılık aldım hemde yürüyüş yaptım. eve geldim sofra hazırladım. izine ayrılınca sana her sabah kahvaltı hazırlıcam dedim, eşim hasta mısın yat uyu dedi ama her zamanki gibi benim dediğim olacak, Allah güç kuvvet versinde geri kalmayalım hiçbirşeyden.

ekim ortası gibi eşimin yurtdışı seyahati çıktı (( umarım o günlerde doğurmam, istersen gitmeyim dedi ama ben her zaman mantıklı davranmışımdır. gitmesini söyledim. ekim sonu gibide başka bir seyahati var. umarım o günede denk gelmez doğum

günaydın aynen benimde bebek aşağılara iniyor, hissediyorum. çok fazla faaliyet var o bölgede. ama son aydayız normal bir durum.

günaydın canım, çok geçmiş olsun. amin inşallah.

günaydın canım. ehh zor olur tabi ama benim için işe gelmek farketmezdi aynı satte kalkıp iş yapardım ben

günaydın canım, allah kabul etsin şimdiden.

maşallah yavruna canım. inşallah bebişler en uygun zamanda gelir.

amanınn hilal sen oynamadan duramazsın ki oyna kız ne olacak. fazla sallamazsın göbişi olur biter. kız o gösterdiğin elbiseler oldu mu üzerine??

selam canım. ohh yerleşmişsin, eşinde gelmiş. kaynanada gelmiş ama yollamışsın. :))). inşallah doyarsınız birbirinize artık.

canım benim aktif teyzoş seni maşallah sana

Hadi geçmiş olsun cnm inş sağsağlim zammaında gelir bebişlerimiz...

hadi ya baya durum ciddi demek ki (( geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

canım benim aktif teyzoş seni maşallah sana

napayım canım, yat yat nereye kadar. dinlendikçe ağrılarım azıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…