kacak nerelerdesın sen bakım
cnm aras bızıde şaşırtıyo ınşalla saglıcakla alırız kucagımızıa
benım kontrol ıkı haftaya ındı cnm
ay 17 sıne daha cok var cnm ya ama doğru bıkaç gun önce gıttınız
Eşime diyorum bak kızlardan erken doğum yapanlar var bide riski olanlar var die,o da dio sen böle kurarsan kesin erken doğurcaksıneşim bakanlık müfettişi canım... aylardır ayrıyız, iyi denk geldi gerçekten bizim. darısı başınıza inşallah.
geldi valla sorma... iyi melek yüzlü sinsi şey... eşim annesine o kadar düşkün ki bir de deli oldum inan 10 gün boyunca
gönderdik valla... göndermeseydik çok fena kavga ederdim, sonuçları çok vahim olurdu
selam canımm...
ben de senin gibiyim canım ama erken doğum belirtisi olarak düşünmedim hiç :26:
geçenlerde ağrım oldu, nst de bişi çıkmadı, muayenede de rahimde yumuşama var dedi doktor...
Günaydın Kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik kabus gibiydi. Çok şükür sancım sabah itibarı ile durdu. Doktorum sekiz gibi muayene edip taburcu edecek beni.
Allah hepimize hayırlı ve vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin.
benyapmadıom ama iş yerindeki arkadaşım sürekli yapıyor tatlım bir sorun yok hemen kargoya verilip gelirbeysal cnm sen kıdycıty den alışverış yapmıştın değılmı park yaatk alıcam guvenılırmı
canım benimcanımm selam.. geçmiş olsunn.. maşallah kuzucuğa
1 ayda 1 kilo :):):):)
doktorun yakın bi yere gitmesi iyi olmuş... gelir inşallah zamanında...
meleğimmmm benimmmm
benim eşim de neşat ertaş belgeseli izliyo, kaçtım yanındanbirazdan çağırır gerçi
valla oynamadan oturduğun yerde hafif hafif sallanıcaksın canım, başka çaresi yok
geçmiş olsun tatlım umarım bebişinde sende sağlıklısınızdırGünaydın Kızlar
Dün geceyi hastanede geçirdik kabus gibiydi. Çok şükür sancım sabah itibarı ile durdu. Doktorum sekiz gibi muayene edip taburcu edecek beni.
Günaydın Kızlar
Günaydın Kızlar
günaydın herkese kızlar benimde kalça ağrım geçti çok şükür yürürken ama bugün bebeğin aşağıa vurduğunu hissediyorum çok fazla ..
bu arada hankarcım sanada günaydın hayırdır ne oldu öyle çok geçmiş olsun canım doktor nededi bunları bizimle paylaşırsan seviniriz..
günaydın herkese kızlar benimde kalça ağrım geçti çok şükür yürürken ama bugün bebeğin aşağıa vurduğunu hissediyorum çok fazla ..
bu arada hankarcım sanada günaydın hayırdır ne oldu öyle çok geçmiş olsun canım doktor nededi bunları bizimle paylaşırsan seviniriz..
Günaydın Kızlar
benyapmadıom ama iş yerindeki arkadaşım sürekli yapıyor tatlım bir sorun yok hemen kargoya verilip gelir
canım benim
geçmiş olsun tatlım umarım bebişinde sende sağlıklısınızdır
hilalim aman dikkat çok kıpraşmak yok azcık oyna
günaydın fıstıklarım nasılsınız dünkü izinden sorna işe gelmek pek keyif vermedi tabiki ama olsun Allahtan bugün cuma haftanın son günü benimde iş yerinde şafak 10 :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html
dua gunumuzu unutmayalım allah kabul etsın hepımızınkını
kızlar hepınıze merhabalar su an kımse yok ama gelen görcek ınşalla
bızde bugun dr uuza gıttık gereklı tahılllerımzı olduk pıhtılaşma testı falan malum doğum yapıcaz ondan dolayı
aras bey 27 gun önce 1900 gr dı sımdı 2900 olmuş
34+2 ıken 36+2 cıktı herşey yolunda
doğumun etaylarını konuştuk benım doğum malum 29 ekım bayrAMA denk gelme korkularımdan bahsettım ılk 2 gun sakaryadaymış 3.gunu ıse ıstanbula gıdıcekmış ama öyle bı durum olursa benı ara mutlaka gelırım dedı pek mutlu oldum
bı daha 2 hafta sonra gıdıcez tansıyonum ılk gıttıgımde 14 sonra 13 cıktı 3 gune bır ölçtur önlem amaclı dedı bakalım takıp edıcez onun dışında herşey yolunda hmmm bıde 150 adet kan surubuna ragmen kanım sağlık ocagına göre 9.5 cıktı tekrarlayalım tahlılı dedı eger yıne aynı cıkarsa kan takıcaz dedı sukur hastane de 10.3 cıktı yırttık kanda benden haberle böyle ay bayagıda ayrıntı yazmışım hahha
hatunlarr bende geldimm...beysall milanoooooooooooooo:))))
kocişim yok arkadaşıylaa dışardaaa...yarın kardeşimin kına gecesi var..pazar günüde düğün...kendimi yormamam lazım...oynamadan nasıl olucakkk yaaa? bugunee bugunnn görümceyimm demii ama
hoşbulduk canımmm.... valla süper bişey eşimle olmakson günler başbaşa ama özledik bebeğimizi de
betüşümmmm canımmm benimmmmm....
yarın doya doya konuşuruz inşallah.. gerçi eşim işe gitmicem diyo
öpüyorumm çokkkkkk
Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
inşallah herkes iyidir. benim kalça kemiklerim ağırmaya devam ediyor, bunun normal bir durum olduğunu bildiğimden gayet rahat davranıyorum, sürekli hareketli davranmaya devam ediyorum. eşim artık izne ayrılmamı istiyor ama benim hiç niyetim yok :))) hatta bu sabah 5 te uyandım, 7 ye kadar bekledim, 7 de dışarı çıkıp hem kahvaltılık aldım hemde yürüyüş yaptım. eve geldim sofra hazırladım. izine ayrılınca sana her sabah kahvaltı hazırlıcam dedim, eşim hasta mısın yat uyu dedi ama her zamanki gibi benim dediğim olacak, Allah güç kuvvet versinde geri kalmayalım hiçbirşeyden.
ekim ortası gibi eşimin yurtdışı seyahati çıktı(( umarım o günlerde doğurmam, istersen gitmeyim dedi ama ben her zaman mantıklı davranmışımdır. gitmesini söyledim. ekim sonu gibide başka bir seyahati var. umarım o günede denk gelmez doğum
günaydın aynen benimde bebek aşağılara iniyor, hissediyorum. çok fazla faaliyet var o bölgede. ama son aydayız normal bir durum.
günaydın canım, çok geçmiş olsun. amin inşallah.
günaydın canım. ehh zor olur tabi ama benim için işe gelmek farketmezdi aynı satte kalkıp iş yapardım ben
günaydın canım, allah kabul etsin şimdiden.
maşallah yavruna canım.inşallah bebişler en uygun zamanda gelir.
amanınn hilal sen oynamadan duramazsın kioyna kız ne olacak. fazla sallamazsın göbişi olur biter. kız o gösterdiğin elbiseler oldu mu üzerine??
selam canım. ohh yerleşmişsin, eşinde gelmiş. kaynanada gelmiş ama yollamışsın. :))). inşallah doyarsınız birbirinize artık.
Telefondan girdiğim için herkese tek tek yasamıyorum olmuyor. Çok sağ olun kızlar
Canım doktor bu saatten sonra en ufak bir olayın stres, üzüntü, ufacık bir ağırlık kaldırma, yorgunluk vs vs bunların hepsinin doğumu tetikleyeceğini ve ona göre önlem almamı söyledi. Sizler de çok dikkatli olun resmenpamuk ipliğine bağlıyız.
Telefondan girdiğim için herkese tek tek yasamıyorum olmuyor. Çok sağ olun kızlar
Canım doktor bu saatten sonra en ufak bir olayın stres, üzüntü, ufacık bir ağırlık kaldırma, yorgunluk vs vs bunların hepsinin doğumu tetikleyeceğini ve ona göre önlem almamı söyledi. Sizler de çok dikkatli olun resmenpamuk ipliğine bağlıyız.
canım benim aktif teyzoş senimaşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?