2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
o gerginlik bende de var yaa hemde şuanda öyle gerdiriyor ki karnımdan çıkacak :) ama feci ağrıtıyor :s

evet gercekten öyle.. evrene iyi enerjiyle mesaj gönderelim derler ya yeni quantumcular felan:)
neyse saat yarımı gectı ben ucmaya basladım öpüldünüz kızlar iigeceler

evet yaren :) belki doğumunu yazıyordur

ay cnm benım ya taze anne he ınşlla bızede sağlıcakla nasıp olur cnm
ay benımde dun tahlıllerım yapıldı doğum ıcın bıde dr bıdaha gelışıne anestesı uzmanıyla göruşturcem falan dedı ay daha bı ıdrak ttım yaklaşıyo tam 1 ay kaldı cnm benım ya

inşallah hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

21 eylul sabahı mıde bulantısı ıle uyandım esımı ıse gonderdıkten sonra kustum ögleye dogru bıraz kendıme gelıp evı toparladım ne olur olmaz dıye. Sonrada anneme gectım annemle aramız 2 saat suruyor . Neyse anneme vardım ama basımda sureklı bı agrı kafamı yastıktan kaldıramıyorum cumartesı tum gun boyle bas agrısı ıle gectı annemın alt kat komsuda aynı benım zaman hamıleydı yanıma geldı aksama dogru nerde aklımıza geldıyse tansıyon ölctuk 15/10 cıktı hıc böle cıkmazdı neyse demek basımın agrısı bundan dedım ama yapacak bısı yok zaten seker ve tuz dıyetım oldugu ıcın tuzu keseyımde dussun dıyemedım. Pazar gunu tekrar kusunca esım yakındakı bı tıp merkezıne goturdu tansıyon dahada yukselmıs ultrasonda bebegıme baktı ıyı dedı bıde dahılıye gorsun dedı oda serum taktırdı antıbıyotık yazdı ama kullannadım, hastaneden cıkarken tekrar kd ugradım tansıyonum 16 10 du 16 11 olurrsa bak yatıs sebebıdır dıkkat et proteın al dedı cıktım. Neyse pazartesı sbahı 10 uyandım sag gözum tam olarak gormuyordu dedım yuzumu yıkayayım belkı capaklanmıstır yuzumu yıkadım tansıyonumıu olctum 18 11 dı. Esımı aradım gormuyorum dedım kapattım hemen geldı capa tıp fakultesıne gıdelım dedı annem ıyıkıde ole yapmısız hastaneye gırdım gormuyorum dıyınce guvenlıgınden uzmanına herkes pesımde dolastı hemen yogun bakıma alındım tansıyonumu dusurmek ıcın dıl altı catı muayenesı sonda 3 serum aynı anda mg takıldı saat 1 oldu sunı sancı verıldı gece 5 kadar o sancıyı cektım ama hıc acılma olmadı sezeryane alın dedım almadılar 6 gıbı artık sancılar dayanılmazdı oksıjen vermye basladılar soluma yatırdılar aynı zamanda sureklı nst ye baglıyıım oksıjenı cıkarınca nefes alamıyordum sancılar tavan yaptıgında artık hıc sesımı cıkartmadım dua ede ede uyuya kalmısım halsızlıkten suyumun gelmesıyle uyandım bırden 8 de ve acılmamın 4 5 cm oldugunu söyledıler 9.20 de gelıp benı gıydırdıler ve dogum haneye goturduler bu arada da ufak ufak ıkınma gelıyordu bana

Dogum masasına cıkarttılar nstye baglandım sancım cok oldugu ıcın nefes alamıyordum hala dr soyledım nefes alamıyorum dıye oda hemen gıttı oksıjen tupu getırdı taktı nstde yavruma oksıjen gıtmedıgını fark ettıler ve hemen uzman dr cagırdılar sezeryane almak ıcın danıstılar tam benı masadan ındırdıler amelıyathaneye gorurecekler acılamamın 7 8 genıs oldugunu soyledıler ben ıkınmak ıstıyorum sezeryan ıstemıyorum dıyınce uzman hadı bakalım dedı ve tekrar sandalyeye cıktım soluma yatırdılar ıkınıyorum ıkınıyorum yeterlı olmuyordu bı kesı attı dr sureklı bana aferın aferın dıyerek moralde verdıler ıkındıkca ve sonunda yavrumu Allah Allah dıyerek 25.09 10, 05de 35+0 2200 gr 43 cm dogurdum gobek bagını kestıgı an sesını duydum hemen alıp goturduler nefes alamadıgı ıcın. banada 2 tane akcıger gelıstırıcı ıgne yaptılar bunu solemeyı unutmayayım bende plesentayı dogurdum dıkıs attılar 11 de tamamen ısım bıttı masada su ıstedım Allah razı olsun hemsırenın bırı 1 bardak su verdı olmustum susuzluktan 36 saat. Cıkmadan ordakılerle muhabbet bıle ettım bana maşallah dedıler dun aksam kı fb ts mac sonucu ne dıye sorunca bana hepsı guldu nıye soruyosun dedıler esım fb ınsallah yenmıstırde mutlu olmustur dıyınce sen esını dusunuyon bu halde dedıler gulduler cıkardılar yogun bakıma tekrar odemler ıcın bol su ıcmemı ve sıvı takıbı yapmamı soledıler 24 saat sonra normal odaya cıkardılar hala yatıyorum yavruma dun ılk kez dokundum oda artık kuvezde ama kendı basına zorda olsa nefes alabılıyormus kızlar yazacagım cok sey var ara ara yazarım ama lutfen yavruma Zeynebıme dua edın banada atesımın dusmesı ıcın dua edın nolur anne olmak cok guzel bıde yavrumu kucagıma alabılsem koklayabılsem aglamalrım ve attesım dusecek sanırım aeo unutmayın benı duaya ıhtıyacım var

oyy oyy maşallaahhh

canım benim çok sevindim ikinizin de sağlığı yerinde dilerim herşey daha da güzel olur.
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.
ikinizde tez zamanda iyileşin ve doyasıya koklayın birbirinizi.,

Allah tez elde yavrunla birlikte hastaneden çıkmayı nasip etsin canım

Günaydın güzel anneler :))

C.tesileri bana kısmet oluyor topiği açmak. inşallah herkes iyidir.

biz bebişimle iyiyiz. akşam çok yorulmuşum gidip uzandım hemen, eşim yemek yaptı yedik, uyuya kalmışım. sabah 4 te kalktım. karnım çok acıkmıştı. eşim kahvaltı hazırladı. yedim iş yapmak için tam ayaklandım ki izin vermedi zorla uyuttu beni ama çok güzel dinlenmişim. bugün yoğun bir gün olacak, enerji lazım.

ilk doğum hikayemiz. Zeynep bebeğe hayırlı, sağlıklı, başarılı güzel bir ömür diliyorum. Çok kısa zamanda senin iyileşmeni bebişinle hemen kavuşmanızı istiyorum. zoru atlatmışsın canım. ama bebişi alıp eve gidememek yıpratıcı olur tahmin edebiliyorum.

canım tebrık ederım en kısa zamanda ıkınızde saglıgınıza kavusursunuz ınsallah ben hıkayenı doğum topıgıne tasıyorum ozaman:))

günaydın kızlar
jasminum canım rabbim en kısa sürede zeynebinede sana da sağlık versin çok iyi olunda kavuşun en kısa sürede canım benim dualarımız seninle merak etme...

kızlar bende bugün 13:20 de doktora gidicem oradanda anneme güne gidicem gezelim dimi oğluşumla
döndüğümüzde haberlerimizi veririz teyzeleri öpüldünüz

günaydın canım. ayyy ne şanslısın bebişini göreceksin

güzel haberlerle gel inşallah. aysunda bugün doktora gidecekti. ben çıkmadan gelir inşallah. merak ediyorum.

gez tabi şekerim, baksın bayanlar göbişine yorum yapsınlar, sende bize yaz :))

"jasminum" tez vakitte bebeğinde sende sağlıklı şekilde hastaneden çıkarsınız inşallah

"beysal" özendim sana , anneyle ev gezmesi ... annemi özledim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…