2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım rabbim yar ve yardımcın olsun bir an önce hem sen hemde bebişin sağlıcakla çıkın hastaneden , zeynep bebeğe sağlıklı, mutlu , anne babasıyla uzun bir ömür diliyorum ..... rabbim senin içine de ferahlık versin

canım allahım senı ve bebeğini korusun bır an önce saglıgınıza kavusun hayırlı olsun guzel kızın rabbım sizi birbirinize bagıslasın...yazdıklarını okurken gözlerım doldu benımde erken dogum rıskım var 2cm acıklıgım heran tetıkteyım ılaclarla durduruyorlar allahım hepimizin cocuklarını bagıslasın dualarım senınle...

canım allah analı babalı büyütsün rabbım sana ve yavruna acil sifalar versin dualrım senınle laah yar ve yardımcın olsun...

Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım aynı sıkıntıları çekiyorum demek ki benimde karnım o kadar gergin ki şu son 3 gündür ne oturduğumu anlıyorum ne yattığım , geçer mi diye sürekli evin içinde yürüyorum wc ye gidiyorum ama nerde ..... karnımın ağrısı bitmedi 3 gündür , kızım hareket etmese korkmaya başlayacağım artık

Canım çok cesur davranmışsın.. Zeynep bebek hoşgelmiş Allahım inşallah bebeğinle birlikte sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmanızı nasip etsin... Çapa'ya gitmekle çok doğru bir seçim yapmışsın tebrik ederim, özel hastanede olsa bu kadar yoğun bir müdahele olmazdı.. ;İnşallah sağ salim çıkacaksınız hastaneden, Tekrar geçmiş olsun

Son günlerin verdiği duygusallıkla gözlerim dolu dolu okudum cnm yazdıklarını, tebrik ederim, bebeğini de tez zamanda kucaklarsın umarım, senin ve bebeğin için dua edeceğim, sevgiler...

canım çok kötü saatler geçirmişsin ama bebeğin ve sen sağ salim kurtulmuşsunuz allahın izniyle inşş en kısa zamanda kzıın sağlıklı bir şekilde kucaklarında uyur rabbim yardım etsin canım
rabbim hayırlı evlat etsin analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin inşşş
bu arada senin neden ateşin neden yükseldi tatlım

Iltıhapık bı durumdan kaynakjlanıyormus antıbıyotık basladılar. Gunde 1 kere gorme sanssın var bebegı ondada dokunamamak o kadar zoruna gıdyorkı ınsanın Allah kımseye yasatmasın aglamamak ıcın tutuyorum kendımı nafıle

Canım peki bebek için ne dediler ne zaman çıkarmış küvezden ?
Bu arada devamlı ağlaman da ateşini yükseltir aslında söylesen onada bir çare bulabilirler.. Hiç değilse bir rahatlatıcı igne veya şurup verirler.. Atarax'ın şurubu iyi gelirmi acaba sana ??

ayy canım ya yazını okuyunca çok duygulandım çok zorluk atlatmıssın gercekten ama inşallah sonu iyi olucak .sabırlı ol bol bol dua et hersey yoluna giricek inşallah.

slm cnm bende aynı senin durumundayım.2 gündür nasıl kasık ağrım var anlatamam.ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.Kanım tef gibi patladı patlayacak.Düşün yani eşofmanımı bile giyerken eğilemiyorum.Eşim giydiriyor.Bugün doktora gittik.Nts ye bağladılar.Orda çok sancı çıkmadı ama doktor bu kasık ağrıları hiç iyi değil dedi.Nidilat diye bir ilaca başlattı günde 4 defa alacakmışım.Senin doktor ne dedi.

doktora çarşamba gittim hiç sancım çıkmadı perşembe günü bu durum başladı , ebeyi aradım konuştum gel nst ye bağlıyalım bir şey söyliyemem buradan dedi ama eşim işte hiç gidesim gelmedi tek başımayım benimle gelecek kimsem yok şuan , bu gece de devam ederse yarın giderim diye düşünüyorum ..............ama şimdi sen böyle deyince bilemedim , gidince ya bir şey çıkmazsa ya ehvam yapıyorsam diyorum ama karnımı sanki tef gibi germişler senin dediğin gibi ...

Canım hastanen uzak değilse bir taksiye atla git bence.. Gece ne olur ne olmaz.. Ben 33. haftayı bitirdim hiç sizdeki gibi sıkıntılarım yok.. Sadece oğlum çok hareketli o kadar. Bence ihmal etme :26::26:

bence hiç ihmal etme aslına bakarsan beni de eşim zorla götürdü bende boşuna mı gidiyorum ki diye söylene söylene gittim.Ama iyi ki gitmişim doktor nts de sancının çıkmaması tehlike yok anlamına gelmez dedi.Eczaneden ilacı alırken eczacı kadın bende senin gibiydim bu ilacı doğurana kadar içtim dedi.37. haftada da doğurdum dedi.Bence sende bekleme ne olur ne olmaz cnm.

Canım hastanen uzak değilse bir taksiye atla git bence.. Gece ne olur ne olmaz.. Ben 33. haftayı bitirdim hiç sizdeki gibi sıkıntılarım yok.. Sadece oğlum çok hareketli o kadar. Bence ihmal etme :26::26:

ama benim kasıkta ağrım filanda yok ondan kararsız kalıyorum , sadece karnım çok gergin 3 gündür böyle ebeyle konuştum yat hiç kalkma dinlen bakalım dedi ben hemen gelmek istemiyorum deyince şimdi daha iyiyim sanki:26: neyse eşim birazdan gelir , en iyisi gidip bir görünmek , doktor da yoktur ki şimdi anlarlar inş, nst ye bağlayıp bir şey yok diye göndermezler inş......

kafası tam kaburgamda benim karnımın göbekten yukarısı ağrıyor bende kafasının kaburgamda olmasına bağladım e süreklide harekti ne bileyim bir şey olsa hareket etmez diye kendimi avutuyorum .......

tek gitmek istemiyorum her şeye kendim koşturmaktan çok yoruldum artık ............

haklısın cnm bence de eşinle git tek başına gitme.İnşallah birşey çıkmaz sadece senin için rahat eder.Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.Bana da dua edin kızlar daha çok erken hemen doğurmak istemiyorum

evet canım yaaa daha çok erken nedir bu kasım annelerinin bebeklerinin acelesi anlamadım gitti
zamanında gelsin hepsi Allahın izniyle ... tamam canım inş . bir şey yoktur gidip gelince yazarım :26:

Ah canım....
Rabbim sana ve kızına sağlık sıhhat versin, inşallah en kısa zamanda evinizde huzurla bir arada olursunuz, Rabbim size başka sıkıntı göstermesin.... Ömrünüz huzur, mutluluk, sağlıkla dolu dolu geçsin inşallah....

jasminum tebrikler , Allahım bebeğini size bağışlasın. bir an evvel sağlığınıza kavuştursun sizi.

ayy ne heyecanlı topiğimizde ilk kez doğum hikayesi okuduk , darısı bizlere çok az kaldı artık , sezeryan olacak arkadaşlar kesin ekim sonu doğurur. bizim oğluşumuzda ters pozisyonda doktor böyle giderse yani dönmezse ekim sonu alırız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…