kızlar iyi akşamlar nasılsınız biz iyyiz çok şükür
bugün gittik doktor amcamıza oğluşum normal doğum pozisyonuna dönmüş çok şükür üzmedi annesini gelişimi güzel dedi 2500 olmuşuz47 cm kafamız biraz büyük tek sorun olursa o olur dedi bakalım onuda artık bir dahaki kontrolde görücez sanırım ozaman çatı muaynesi de olacak çünkü 37.haftam bittiğinde gidicem doktora çalışamaz raporumu alıcam sonrada evimde oturacam inşallah..
doktordan sonra ananemize gittik akraba günümüz vardı herkes tombbik göbeğime bakıp aman kızım eğilme aman uzan sen yorma kendini die baktılar ama ama diyorum ben iyiyim :) kesin nazar değer iyiyim dedim ya :) sonrada teyzemiz gelmişti onunla çarşıya çıktık dolaştık biraz şimdide evde dinleniyoruz bakalım bizden haberler böyle fıstıklar
aysunum kızçen nasılmışşş
ervaaa napıyosun cnm benım akşamdan berı benden sonra bayagı kaynatmışsınız dıyetler falan
ya sorma diyette ya,,bende çok diyet yapardım;:)) doğumdan sonra artık hep diyette olurum heralde ben bu kiloyla:))
cnm benım ya ıkı cocukla belkıde gerek kalmaz ablacazım ıgne ıplıge döndu ınankı annem hep ah ah vah vah modunda
ay bilmem inşallah bende ööyle olurum2 çocuklular zaten hep 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk diyolar demmki zor 2 çocuk:) görcez artıkkk..ablanın ilki kaç yaşındaydı
cnm ablamın ılkı 6 yaşını 3 ay gectı ufaklıkta 1 kasımda yaşında olucak aslında ıkısıde zor cocuklar değil ama tabı ışı hıc bıtmıyo
haklısın 1 çocukla bile hiç iş bitmiyoda dön dur aynı işleri yüz kere yapıyorum,, biz o tempoya zayıflasak bişey deilde kızlar zayıflamasın:) ihmal etmekten korkuyorum valla
ay aynı korkular bendede varda ınşalla dengeyı kurcaz yaren 18;50 de gelıyo zamanı ona göre kullancam artık o geldıgınde ona yoğunlaşcam tabı aras be ızın verdıgı kadar tum zamanımı ona ayıracagım
artıkk mümkünse babalar dan yardım isterizz:) baştan baya bi zorlanırız ama yavaş yavaş bizde alışcaz o tempoya heralde. gece uykusu çok önemli ya ilk zamanlar insanın kafası salak gibi oluyo uykusuzluktan:) bide erva usluydu yanii ona rağmen öyle olmuştum,tam olarak dalamıyo insan tam dalcan emme zamanı geliyo falan.:)) sil baştan aynı şeyleri yaşıcazz..inşallah ağlayan bebek olmazlar o çok kötü olur
ay evet cnm ya sabah sersem gıbı oluyo ınsan
benım eşimin yarende emegı cok gece cok bakmıştı bıde yaren 40 gun zor bı bebkktı bakalım bu sefer babamızın performansı nasıl olcak merak edıyorum haha yaşlandımı acaba
ervaaa cnm ben acaıp yanıyorum ay ben klıma altında yaren pıke altında ne olucak bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?