habersiz bırakma bizi kuzummm
ohh rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşş canımmm
yemek dedinde aklıma geldş ben yemek yapmadım kız :18:hemen bir ayar geçeyim bari
pc nin koruma proğramından dolayı aktaramıyorsun canım koruma proğramını kaldır resimleri pc ye at sonra gene proğramı kur ve virüs taraması yap
selam kızlar napıyosunuz bakıyım..
kim doğurdu?
ben bugunde bi devlet hastanesıne muayene oldum..
öncekı bebeğimin kaybını dr. şekerimdeki dengesizlik benden gıtmeyen kan akımına bağlı yüksek tansiyon olabileceği konusunda takıldı...ondan süphelendi..artık geçmişe gidip bazı şeyleri getiremem ama...acı bır tecrube oldu...
bana riskli gebeler uzmanına perinatoloğa görün dedi...
sizlerde ne var ne yok......
aaaaaaaaaaa...bugun dua günü demi...
unutmadan kızların duasını yapayım....
hepiciğinizi çok seviyorum..
aaaa ne güzellmerkezdemi oturuyorsun sen,
topikte bir tane vardı ama pek girmiyordu sen de girmiyordun sanırım ?
kim doğurdu?
öncekı bebeğimin kaybını dr. şekerimdeki dengesizlik benden gıtmeyen kan akımına bağlı yüksek tansiyon olabileceği konusunda takıldı...ondan süphelendi..artık geçmişe gidip bazı şeyleri getiremem ama...acı bır tecrube oldu...
inş. canımbizde seni çok seviyoruz canım benim bu bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah
gecen cuma sancım vardı nısada yattım 24 satte sancı zor durdu bebeğim..canımm noldu yaa? ne oldu sana? ben bilmiyorum hiç birşey.
evet 10 günde 200 gr almış teyzsi
sende hoşgeldin özlettin kendini kuuzm netin bağlandı demek artık sık sık yokla bizleri doğuma kadar
ay sorma kimsecikler yer vermedi beni aldı bir sancı ama yok anacım görünmez oldum sanki sonradan bir genç yer verdi önce beni gördü başını öne eğdi sonra bana tekrar baktı şaşırdı abla otur dedi ben tranvaydan inerkende helallik istedi abla hakkını helal et valla ben senin hamile olduğunu anlamadım diye
eve gelene kadar ağrım devam etti ama
uğradım kaçtım valla şekerim ama hemen uyuyamadım bir kapı bir telefon dinlenmeye fırsatı ancak buldum tam uyuyorum gene telefona uyandım
evet teyzesi 200 gr almış bebeğim 10 günde dr çok mu dedim yok gayet güzel olması gereken bu dedi ve ben hersey güzelken seni neden erken çağırdım acaba dedivalla siz gel dediniz ben geldim dedim herhalde senin satı 30 aralık sandım ben dedi hersey güzel sıkıntı yok dedi
kız burcu ekim 15 de gideceğim ekim 25 bayram olacak sonrasında doğum olacak ay beni heyecan basıyor anacım çok az kaldı çok şaka maka bitirdik 9 aylık yolculuğu
kız göbüşüm o kadar yok herhalde ben üzülüyordum ya insan irisi oldum diye olmamışım galiba sanırsamşimdi daha iyiyim canım senin şişlikler nasıl ağrıların nasıl
bak beysalım bütün kızlar toplandık olmuş sende yanlız kalmamışsın bugun
kim doğurdu?
inş. canım
gecen cuma sancım vardı nısada yattım 24 satte sancı zor durdu bebeğim..
şimdi evde yatıyorum sürekli..
sıpam aşağı inmiş bayaq bugun sankı bıraz yukarı çıkmış..
sen neler yaptın ben seni çok özledim..
özel mesajıma cevap at senınle görüşelim..
kızlarrrrr saat 6 yaseminnnn kaçarrrrrrr
doğum iznine hayırlısı olsun hakkımızda..
izni aldımmbende ev hanımı olimmm acıkk
iyi akşamlar canlar görüşürz
saol bitanem allah kimsenin başına vermesin..hazır herkes buradayken iki laf edecektik oda olmadı ya, işten fırsat kalmadı anacım((
geçmiş olsun canım ya, yoğun olduğum dönemde bir rahatsızlık yaşamışsın. neyseki düzelmiş sorun.
senin önceki bebeğin arada bir aklıma geliyor ve çok kötü oluyorum canım. bazı detaylardan bahsetmiştin yazıp kimseyi üzmek istemiyorum şimdi ama anlattıkların aklıma kazınmış, gözlerim doluyor düşününce.Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acı.
bizde seni seviyoruz.
ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar.
maşallah canım..canım benim yaa geçmiş olsunn... çok üzüldüm, inşallah atlatırsın en kısa zamanda.
ben de özledimmm
evi yerleştirdim, bebeğin park yatağını değiştirdik, daha küçük bişey aldım. sonra sallanan müzikli anakucağı aldım, odasının siparişini verdik, hastane çantamı yerleştirdim, evin eksiklerini tamamladık sayılır... uğraşıyorum işte canım.
haftaya da eminönüne gidip kapısüsü şeker falan bakıcam... kapı süsünü kırmızı istiyorum ama hiç biyerde yok, siparişle yapıyolarmış. öyle yapıcam ben de sanırım...
görmedim mesajını bakıyorum hemen.
sudem geçmiş olsun kuzum Allah bagıslasın evlatlarımızı bol bol dinlen canım Allah yardımcın olsunnnn
esrammmm selammm canımmm ne olduda kayınvaliden seni bu kadar uzdu o şekilde gitti
Selam hamiş arkadaslarim nasilsiniz
Ben iyiyim agir vasitayim sadeceYatarken karnimdan bunaliyorum nefes almaiyorum yaa
Aysuncum gule gule otur yeni evinde dualrini ettim canim ellem arkadasimiZinda kalbindeki dualrin kabulu niyetiyle haftaya da benim dua gunum ins yazicam ben de dualrimi
Kizlar ben kizim icin 60*120 uyku seti bulamadim yaa standart olanlar hep buyuyen besiklere gore yada park yataklar icin olanar var onlardan da istemiyorum nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim marka site ne varsa:26:
cnm kıdycıty de var 89 tl 3 gun kargo ucretsız hatta
cnm kıdycıty de var 89 tl 3 gun kargo ucretsız hatta
şekercimmmm selam nasılsın kuzum oğluşun nasıllll
ooo ıyıyım aysuncum özledım ınankı senı cok
ben cok ıyıyım oğlumu gördum guzel haberlerı nı aldım senın bebış nasıl cnm
evede taşınmışınız cok sevındım rabbım guzel gunlerde oturmayı nasıp etsın
canımcımmm bende cookk özledimmmmmmmm
bebişi görmeye yarın gidicez teyzoşşumarım iyidir kerataaaa
evet yaa çok ama çoookkk yoruldukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?