2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aminn hepimizin inşallahhh.....

hemen çek bi ayar bakalım mutfağa :):):):):)

hmm tamam canım. ama benim virüs programının süresi dolmuştu zaten yaaa :26:

selam kızlar napıyosunuz bakıyım..

kim doğurdu?

ben bugunde bi devlet hastanesıne muayene oldum..

öncekı bebeğimin kaybını dr. şekerimdeki dengesizlik benden gıtmeyen kan akımına bağlı yüksek tansiyon olabileceği konusunda takıldı...ondan süphelendi..artık geçmişe gidip bazı şeyleri getiremem ama...acı bır tecrube oldu...

bana riskli gebeler uzmanına perinatoloğa görün dedi...

sizlerde ne var ne yok......

aaaaaaaaaaa...bugun dua günü demi...

unutmadan kızların duasını yapayım....

hepiciğinizi çok seviyorum..

bizde seni çok seviyoruz canım benim bu bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah

aaaa ne güzell merkezdemi oturuyorsun sen,

topikte bir tane vardı ama pek girmiyordu sen de girmiyordun sanırım ?

merkezde oturuyordum evlendim istanbula geldim , artık istanbuldayım .ailem çanakkalede :)
ben giriyorum yazıyorum da hatta ama herkes uzun zamandır ilişki içerisinde olduğu için ancak bu kadar dahil olunuyor sanırım ...

canımm noldu yaa? ne oldu sana? ben bilmiyorum hiç birşey.

bizde seni çok seviyoruz canım benim bu bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah
inş. canım

canımm noldu yaa? ne oldu sana? ben bilmiyorum hiç birşey.
gecen cuma sancım vardı nısada yattım 24 satte sancı zor durdu bebeğim..

şimdi evde yatıyorum sürekli..
sıpam aşağı inmiş bayaq bugun sankı bıraz yukarı çıkmış..

sen neler yaptın ben seni çok özledim..

özel mesajıma cevap at senınle görüşelim..

hazır herkes buradayken iki laf edecektik oda olmadı ya, işten fırsat kalmadı anacım ((

canım iyi olmana sevindim. doktorun bebişin kilosuna iyi demiş. çok sevindim doğrusu açıkcası benimkide kilo aldı 3' e yaklaştı diye tahmin ediyorum. karnım iyice büyüdü.

sen insan irisi gibi görünmüyorsun nerden aklına geliyor yahu gayet güzelsin normal bir hamilesin.

ya sen 3. çocuğa bu kadar heyecanlanıyorsun ya benim hoşuma çok gidiyor. ben daha bir heyecanlanıyorum. az kaldı canım valla. güzel bir hamilelik geçirdik çok şükür. sıkıntılar oldu ama onun varlığı herşeye değdi.

bu arada şişlikler devam ağrılar devam, olsun keyfim yerinde. :)))

geçmiş olsun canım ya, yoğun olduğum dönemde bir rahatsızlık yaşamışsın. neyseki düzelmiş sorun.

senin önceki bebeğin arada bir aklıma geliyor ve çok kötü oluyorum canım. bazı detaylardan bahsetmiştin yazıp kimseyi üzmek istemiyorum şimdi ama anlattıkların aklıma kazınmış, gözlerim doluyor düşününce. Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acı.

bizde seni seviyoruz.

ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar.

canım benim yaa geçmiş olsunn... çok üzüldüm, inşallah atlatırsın en kısa zamanda.
ben de özledimmm
evi yerleştirdim, bebeğin park yatağını değiştirdik, daha küçük bişey aldım. sonra sallanan müzikli anakucağı aldım, odasının siparişini verdik, hastane çantamı yerleştirdim, evin eksiklerini tamamladık sayılır... uğraşıyorum işte canım.

haftaya da eminönüne gidip kapısüsü şeker falan bakıcam... kapı süsünü kırmızı istiyorum ama hiç biyerde yok, siparişle yapıyolarmış. öyle yapıcam ben de sanırım...

görmedim mesajını bakıyorum hemen.

saol bitanem allah kimsenin başına vermesin..
başkasından dinleyınce hıkaye gibi geliyo ve yaşadıktan sonra ınsan ınanamıyo vayy be nelere katlanıyo ınsan dıyo..
çok şükür ınancımız var isyan etmeden ımtıhana katlanıyoruz..
canım anlatmadığım o kadar detay varki hepiniz çok duygusalsınız ve çok üzülürsünüz diye anlatmıyorum çoğu şeyi...

maşallah canım..
çok koşturmuşsun..
bi çok işinde hallolmuş saren maş. kısmetiyle gelecek..

sudem geçmiş olsun kuzum Allah bagıslasın evlatlarımızı bol bol dinlen canım Allah yardımcın olsunnnn

esrammmm selammm canımmm ne olduda kayınvaliden seni bu kadar uzdu o şekilde gitti

sudem geçmiş olsun kuzum Allah bagıslasın evlatlarımızı bol bol dinlen canım Allah yardımcın olsunnnn

esrammmm selammm canımmm ne olduda kayınvaliden seni bu kadar uzdu o şekilde gitti

saol bebeğim..

yenı evın hayırlı olsun...

sende dınlen fazla yorma kendını..

iş her turlu olur...

cnm kıdycıty de var 89 tl 3 gun kargo ucretsız hatta

şekercimmmm selam nasılsın kuzum oğluşun nasıllll

ooo ıyıyım aysuncum özledım ınankı senı cok
ben cok ıyıyım oğlumu gördum guzel haberlerı nı aldım senın bebış nasıl cnm
evede taşınmışınız cok sevındım rabbım guzel gunlerde oturmayı nasıp etsın

canımcımmm bende cookk özledimmmmmmmm

bebişi görmeye yarın gidicez teyzoşş umarım iyidir kerataaaa

evet yaa çok ama çoookkk yoruldukkk

canımcımmm bende cookk özledimmmmmmmm

bebişi görmeye yarın gidicez teyzoşş umarım iyidir kerataaaa

evet yaa çok ama çoookkk yoruldukkk

ooo senınde görmene az kalmış annesı ee napıyo kıpraşıyomu cok aras ın cıkması yakındır ya bellımden ya göbegımden 2900 olmuş teyzesı sasırttı bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…