2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oh cnm maşalla bızımde 40 tan sonraduzene gırdı kolay bebk oldu bakalım ıkıncıler ne durumda olcak
cnm senın ne agıların oldu bebışı alamıcak kadar bel ağrısı falanmı
benım bı hafta bıle surmedı sonra kendım almaya başladım bebışım amelıyat cok yıpratmadı

cnm diyorum ya beni bu basurlar mafetti,,onlardan korkuyorum ben yine... bide doğum çok uzun sürdü benim,,gece 1 de daha uyumamıştık hastaneye gittik sabah oldu akşam oldu bebek anca geldi 7.30 da sancı falann bende güç kalmadı,,çok fazla kanama oldu doğum sonrası kocaman hasta bezlerinden kullandım şakır şakır kan akıyodu,,bembeyaz oldum,,ellerimde kuvvet yoktu bide benim doğum sonrası ellerimi yumruk yapamıyodum,,çok yıpratmıştı benı doğum kendime gelemedim.

hımmm anladım cnm ya ınşalla bu sefer bu kadar ypranmassın benımde kana bakıldı eger kansızlık 10 n altında olsaydı kan takılacaktı şimdi bıle doğum sonrası kansız bulursam kan takıcam dedı en so degerın neydı cnm anneyı gercekten yıpratıyo kansızlık cıddı bışey helekı doğumlarda oluşan

hatırlamıyorumki canım ebe söylemişti ama..düşük dmişti ama kaç oldugunu hatırlıyamıyorum

hatırlamıyorumki canım ebe söylemişti ama..düşük dmişti ama kaç oldugunu hatırlıyamıyorum

dr un ıstıcektır zaten cnm olmadı kan takarlar
ay dr böyle bı ıhtımalden bahsedınce eşim demzmı ben vercem alkol sıgar kullanmıyorum sporda yapıyorum
ben vermek ısterım dedı ben de dr a dedım cok beyenıyo kanını falan dıye bayagı gulduk ama ılla kendı kanını vercektı cnm benım

dediğin gibi dok.ister belki bilmiyom, ii versin işte yabancı deil:)haha

dediğin gibi dok.ister belki bilmiyom, ii versin işte yabancı deil:)haha

haha valla vercektıde gerek kalmadı ama halı cxok komıktı bı ınsan en fazla bu kadar beğenır kanını
ay böle hazırlıklar başlayınca heyecan olduk bız cnm ya ay bıde yatagı geldı bugun arasın ay ıcımız bı tuhaf oldu sızde durumlar nasıl

park yatakmı alcaktın sen? naptın kurdunmu? ben daha çıkarmadım beşiği,ervanın beşiği var onu çıkarıcam inşallah,2 hafta sonra falan kurucam bende bayrama kadar her işimi bitircem yani,kasıma iş kalmaın hazır olsun herşey

ayyyy en buyuk badana ışın bıttı ya dımı yatak kurulur artık yarenın beşiği buyuyendı cok yer kaplıyodu verdık onu
benımde odada duzenlemeler yapmam lazım belkım yarın halleder eşimle ışlerı kurarız
buyk temızlık doğuma bı hafta kala yatak hazır olsun dımı ama ne olur ne olmaz

aynen yatak işi kolay:) badanabitti rahatladım. ekim sonunda halılarıda vercem yıkansın gelsin,,yavaş yavaş yapıyorum işte yormamaya çalışıyorum kendimi,belim ağrıyo zaten sürekli,,bi ara mutfak dolapları silerimm şööyle bir,zaten yeni temizlenmişti temiz ama olsun:) sürekli kafamda onu yapıyım bunuyapıyım,çokmu acele ediyorum acaba anlamadımki ya.

ya ınsan bırazda erken doğum falan olur dıye korkuyoelde olmadan herşey hazır olsun ıstıyo benımde doğuma bı hafta kala annem gelcek berabaer yapcaaz dıcem ama cıx annem yaptırmaz hayatta bende kendı ayarlamalarımı hallederım
ay ben herkese derım kı 7 doldummu cantayı hazırlayın ay benım 8 doldu daha hala cantlar hazırlanmadı yarın hazırlasam dıyorum ama sadece dıyorum ne olcak bakalım

aynen ya bide hep erken doğum duyuyorum bu ara. ekimde işler bitsinde kasımda iş kalmasın dıye düşündüm ben hep,3 haftada da ev pislenmez ya:)) zaten her gün süpürüp siliyorum duramıyorumki:)) bende hazırlamadım daha çanta falan..naptın sen yıkadınmı bebeğin kıtayetlerini ya da hepsini yıkıcanmı??

haha guzel soru cnm ınşalla bırgunnnnnn
sen ne yaptın ay bu arada senın doğum tarıh ne zman

haha guzel soru cnm ınşalla bırgunnnnnn
sen ne yaptın ay bu arada senın doğum tarıh ne zman

her aldığını yıkıcanmı ben yeni doğan kıyafetlerini yıkıyım sadece diyorum ya bıde çıtçıtlı badileri, 30 kasım ama 1 hafta önde ya erkenmı gelir geç mi gelir bilmem ben hazır bekliyimde

evet cnm daha mantıklı 6 aylık gıyıcgı kıyafetlerı ozmanda yıkayabılırız bende pantolonlar gölekler bı suru zaten hemen gıyemecek bende öle yapayım yenıdoğanları yukayım
cnm aslında aramızda cokta yok he bene nedense sezeryan olcan gıbı gelıyo

pantolon gömleklere gerek yok zatenhemen şimdi bi ton işş:) en iisi yeni doğanları yıkayıp ütüleyelim yeter.
banada hep öyle geliyodu ama doktor normal doğurursun dedi ya:)) gerçi en son gittiğimizde kafa yukardaydı döndümü acaba aşağı yoksa hala yukardamı merak ediyom.artk bi kaç hafta sonra nolcam belli olur duruşuna göre.

ooo ka kere degışır onun duruş sankı sende son anda caycan gıbı gelıyo yada ne bıleyım sezeryan olcan gelıyo ıcıme

ooo ka kere degışır onun duruş sankı sende son anda caycan gıbı gelıyo yada ne bıleyım sezeryan olcan gelıyo ıcıme

benim caymamla olsa pat diyede almıyolarki sezeryana ervada yırtındım alın diye almadılar..normal giderse zaten yine çekicez mecbur da hani bazen erken u geliyo açılma olmuyo vss..ozaman sezeryana alıyolar hemen öyle olursa bilemem..benım arkadaşım doğum yaptı benım doktorda,suyu gelmiş,açılma olmayınca sezeryana almışlar hemen .hayırlısı artık sağsalim kucağıma aldığımı bir görsem..

amın cnm ya
cnm ben kaçıyorum belım yoruldu k ı b öptum cok cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…