2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sercun cnm yazdıklarını okudum ınankı cok uzuldum ama rabbım buyuk nelerını görduk nelerını duyduk bak burada hepımız bebişlerıızle dua edıyo olucaz yavruarına ınşalla saglıcakla bı ggın hastaneden cıkıcaksın dualarım sızınle cnm

kızalr hepııze merhabalar
nasılsınız bakalım ben bugun ancak ışımı bıtırdım klasık el işlerı
hergun yap aynı yıne ışım bıtıncede taı canım sıkıldı kızım olamyınca
bırazdan pazara gıdıcem hem bıraz uruyuş yapmış olurum tabı pert şeklıne dönerım orası ayrı
hılalcım doğumgunun kutlu tum dıleklerın kabul dıleklerın arasındada bızede dılekler olsunn ınşalla
beysalcım erdem bey senı endışelendırmış bak sen yaramaza
dr acıl gelınmesı gerkekn durumlar ıcerısınde 6 ile 8 saat arasında yemek yıyıp uzanıp dınlenmek ve muzık dınletmeye tepkı vermeyıp hareket etmıyosa mutlaka gel dedı beysalım ufak hareketlerı olmuş erdem beyın hıc hareket etmemesı rısklıymış yemmekanede hıckırıga kadar tamamlamış görevlerı zaten

ne biliyim kuzum sürekli hareket edip birden etmeyince korktum :) oyun oynuyor bana sıpam :) demek çarşambaya gidicen hee ne alacaksın bize ne alacaksın :))))

ne biliyim kuzum sürekli hareket edip birden etmeyince korktum :) oyun oynuyor bana sıpam :) demek çarşambaya gidicen hee ne alacaksın bize ne alacaksın :))))

oh oh sevındım annesı
cnm gıdıcem ama ben genelde elım boş dönerım pek bışey beyenemem öle ıvır zıvır
bı daha yoruluncada pışman olurum haha
sanırım gıderken dolmuşla gıderım dönuşte yururum aslında ocok yakın ama enerjık gıdeyım dımı

kuzular nasılsınız siz olmasanız ben kime dökecektim içimi kuzularım ben kendimi çok boşluktaa hisseder oldum hiçbirşey yaapmıyormuşum gibi oğluşum için alışveriş yapamaaadım herşeye özeniyorum herşeyini yapmak istiyorum oğluşumun bebek şekeri lohusa bardak süsleri kapı süsü ne biliyim ne işte ıvırı zıvırı yanımda birilerini istiyorum eşim ne istersen al diyor hiç düşünme diyor ama ben yanımda birisi olsada akıl verse istiyorum biz tayinciyiz ailemden uzağım eşimin ailesi ankarada ama haftasonu gezmeye geldiler siz inanmıyorsunuzdur belki ama bir çift çorap getirmedi utanmdan yorumlar yapıyorlar birde şunu alın bunu almayın diye size soracaktık neyse bu konuyu hemen kapatayım bu bambaşka bir mesele öyle üstünkörü anlatamam anlıycanız yaşadığım yer köy gibi bir ilçe herşey gereksiz burada bebeğe şunu aldım diyorum komşulara amaaaaaaaaaaannnn ne gerek var o olmadanda büyür diyorlar hemen okadar hevessiz herkes yeni doğum yapan arkadaşlar bile böyle beşik almayan var çocuğa onları görünce etkileniyorum bazen bunlar şekeri görünce bu ne ayol derler yadırgarlar kesin ama ben önem veriyorum bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum onlar anlamasın varsın burada bugün varım yarın yokum ama inşallah allah nasip ederse bebeğim için anılar biriktirmek istiyorum ben şu kapı süsü şekerini bir halletseydim bari akıl verin bana ilde 2 yer var bebek şekeri satan fiyatlar nete göre pahalı ama gözüm görerekmi alsam nete siparişmi versem birde hastane kapısını süsletmek istiyorum o süslenen kapıdaki süsleri sonra kendim söküp eve getirebiliyorumdur demi evin kapısınıda süslemek istiyorum :26:

:):):) tabi enerjik git sonra da enerjik olamıyacağın için binip dönersin :)

canım benim gurbette olmak çok zor gittigidiyor da çok güzel bebek şekerleri var bak hayat ta oradan aldı bende oradan sipariş vericem büyük ihtimal sen kimseyi takma istiyosan yap merak etme gerisi boş.. kapı süsünü hastaneden geri alabilirsin diye biliyorum tatlım

cnm benı ya böyla anlatınca bı an kıymetını bıldım bak yaşadıgım yerın
emınımkı cok zor olmalı cnm ya ben ınan bışey alayım bışey beyeneyım hemen göstermek paylaşmak fıkır almak ıstıyorum tabı cevremlede bakş acı bır oldugundan motıve edıyolar
cnm takılma sakın ınsanların laflarına herkez aynı gruşte olmayabılıyo onunkı sana sacma enınkı ona sacma gelebılır ama herşeyen önce saygı nezakat cercevesı ıcerınde karşı tarafın hevesıde kırılmamalı dımı ama
cnm bence netten al secenek cok yoksa hem daah uygun hem sece ek daha cok var
bak aldıklarını almak ıstedıklerını bızle paylaş mutlaka ınan hepımızın ılgı alanı bızden başka kımse okadar yorum yapıp yardımcı olamaz mesela nılt anahtarlık şeklınde yapptrımış ıyıfıkır
cnm oda kapısına gelınce özelde yapıcaksan genelde susleme yapıyolar bence sen evın ıcın duşun suslemeyı hem orda sök cıkart ugraşamamış olursun

Keşke İst.da olsan da yardımcı olabilsek sana..

boşver üzülme yapmasınlar en azından"şunu yaptık bunu ettik"diye lafları olmaz ilerde.

kapı süsü ve tülünü ben 30 tl ye aldım hastaneye takıp çıkarabilirsin.magnet fiyatları da 75 kuruştaan başlıyo 2-2,5 tl ye kadar gidiyo tanesi,buralarda fiyatlar böyle canım..

hoşgeldin. bizden 2 gün sonraymış doğum tarihiniz. hayırlı olsun.
yürüyüş canım yürüyüş diyolar başka bişi demiyolar. bir de hurma ye yiyebiliyosan. inşikak suresi ve meryem suresini okumakta doğumu kolaylaştırırmış aklında olsun..

hmm yürüyüş ve hurmayı biliorum ve elimden geldiğince yapmaya çalışıorum..bi de şey duydum ben safranı bilirsiniz tozunu sulandırıp 1 bardak içince (doğum sancısı başlayınca) acayip kolaylaştırıyormuş..çocuğu aşağı iktiriyomuş..bi yakınım söledi bana da o yapmış..doktoru ilk defa bu kadar kolay bi doğum yaptırdım demiş..ben de denemeyi düşünüyorum..

ne zaman yapacakmışız bunu vaktinden öncesi iyi olmaz herhalde ben bi araştırayım bakiim..

Üzülme canım ya p.tesi günü bende senin gibiydim 34+1 de gittim 2300 dü kilosu boyu da 43 cm dedi doktor.son ay haftada 1cm uzasa 250 gr da alsa ortalamaya gelio. Bende çizelgeye bakıp baya canımı sıkmıştım ama merak etme 3000 gr a yakın 48 cm gibi de boyları olcak inşallah.tabi en önemlisi sağlıkla doğmaları

bak bunları da buldum;

Safran: Doğumu kolaylaştırır : Doğuma 3-5 gün kala defne tohumu ile karıştırılıp balla macun yapılıp 1′er çay kaşığı yenir.

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasına yarar.Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir.Normal doğum yapacak olanlar, Doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur.

Fesleğen: Kadınlarda adetin düzenli ve ağrısız olmasını sağlar. Hamile kadınların doğumunu kolaylaştırır.

ayrıca tarçın kimyon gibi baharatlarda rahim kaslarını uyarırmış.. ay ben çok baharat tüketen biriyim inş faydası olur.

kızlar bebişim bugün sabahtan beri hareketsizdi bi arkadaş yazmış müziğe tepki vermesse gel demiş doktoru. ben de 1 saattir kulaklığı dayadım karnıma klasik müzik dinletiyom ama tık yoktu. az önce the beatles' in love me do adlı şarkısını dinlettim çok hoşuna gitti keretanın oynuyo içerde heralde. çok eğlenceli bi şarkı zaten.

Son düzenleme:
slm kızlar ay evde daha çok yoruluyormuş insan :)) her gün yapacak bişi çıkıyor yarın annemle evi komple temizleyip yayacağız :) odamızıda yarın yayacağız inş.
sağlıkla gelsin bebişlerimiz yeterkii..

canım bence kimseyi takma kafana..bende senın gıbıyım heveslendıgım seylere burun bükülünce çok üzülüyorum güvensizlik gelıyo içime..ama emin ol o burun bükenler ne gerek var onsuzda büyür dıyenler senden gördükleri seylerı kendılerıde zamanı gelıcek yapıcaklar.. var böle ınsanlar önce begenemezlik ederler sonra en abartılısını yaparlar:) o yuzden sen ıcınden ne gelıosa yap hıcbıseyı ıcınde bırakma onlar görmemişse onların sorunu canım..

Allah yardımcın olsun inşallah , bol bol dua et bizde edelim hayırlısıyla
imkanın varsa bebeklerin için kurban kestir , hatim indir , inşallah sağlıklı büyürler

canımmm allah yardımcın olsun..dualarımız seninle ve yavrularınla...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…