2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Günaydın canım;
ya beni dee uyku tutmadı eşim gittikten beri oturdum tv izliyorum,sağolsunlar çıkar ilişkleri için el birliğiyle masum insanları çocukları halledecekler ama yemez....

Bu arada bizde aldık süsü,püsü,bende ekliicem resimleri..

Canım içime doğdu sanki dün gece birden aklıma geldin,hatta yazdım nerelerdesin diye,çok merak ettim.Hadi hayırlısı tatlım normal doğum yolları gözüküyor sana bu gidişle.
Bizi habersiz bırakma sakın olur mu tatlım,Allah hayırlı geçitler versin inşallah..

Günaydın canım,eşin ne kadar kalacak ki:26:tam tehlikeli dönemde gidiyor valla.
Benim eşimin de gitmesi gereken yerlere başkalarını gönderdi yalnız kalmamam için ama ne yazar akşama kadar zaten yalnızım annemle ara ara birlikteyim..

Bu arada Beysal'cım,Burcuxx,Yaprax sizlere de günaydın fıstıklar..

ay gerçekten sedefin başına gelenden sonra gelde heyecanlanma, yarın bizede demesin açılmışsınız diye h.çantasını bende bu akşam bir kontrol edeyim

aman ya bunlarda nerden çıktı, yardımcı olmaya geliyorlar ama dediğin gibi yatılı misafir sor yahu, ne kadar doğumda yapsan ev sahibi sensin. belki o kadar kötü olmaz, inşallah rahat geçirirsin yanlarında zamanını.

canım benim hiç korkma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah yat dinlen çok ayakta kalma ben bile heyecanlandım sen nasılsındır Allah bilir

herkese günaydın kızlar umarım herşey yolundadır..
bu arada epıl umarım hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına ..
ozaman evet sen ha doğurdun ha doğuracan yani hadi bakalım hayırlısı..

günaydın canım bekliyoruz fotoğraflarını:)

günaydın canım benim dikkat et bol bol su içmeyi ihmal etme...

günaydın fınfığım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin yavrun inşallahh... bizi habersiz bırakma...

Günaydın kızlar, nasılsınız?

canım hayırlısıyla alırsın inş. kuzucunu kucağına ne güzel azıcık kalmış az biraz daha sabır
günaydın canım..

günaydın kızlar:)

dünyanın en iyi babası seçilmiş

Eklentiler

• $5D8C55A235B92FE95B4CCC8B3038B0.webp
    31 KB · Görüntüleme: 58
  • $C1F82917C9461BDF1AEB740D7B359.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $F42BE1AFF851106783E9C57F3E5856.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 49

evet burcum doktorumda cok normal dedi kız bebekler haftasını tamamlamıyormuş genelde :) bizimki fena sabırsız cıktı valla yandık :)
ahhh sorma yaa yüzüstü yatmayı da gectim sırtımın agrısından son 1 haftadır hiç rahat uyuyamıommm kii ama cok az kaldı artıkkk :)

saol canım..
ihmal eder miyim hiç benim arkadaşlarım var burda beni merak ederler
hem su an bi şeyim yok evdeyim dinleniyorum, nişan geldikten 1 hafta sonra bile olabilirmiş dogum bakalım hayırlısı..

Günaydın kızlar, nasılsınız?

canım hayırlısıyla alırsın inş. kuzucunu kucağına ne güzel azıcık kalmış az biraz daha sabır

saol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz dünyanın en güzel varlıklarına

sen benden fazla heyecan yaptın kuzum yaa

valla öle esram nişan geldi cünkü.. bilmiyorum artık suyum ne zaman gelirse o zaman koşcaz hastaneye :)
salı sabahı 9 da gel dedi dün bana.. tabi o zamana kadar kalır mıyız bilmem :)

Günaydın burcum evet bende cok duygusallaştım 2 gecedir aglıorum hala inanamıyorum anne olacagıma..
bu duyguyu bize yaşatan rabbimize şükürler olsun..
yaa di mi şimdi müsait oldukca yazarım ben :)

amin canım inşallahhh.. sende dikkat et kendine şu aşamada 5 saat yola gitmen dogru mu ?

ay çok heyecanlandık oğlumla biz sedef teyzemizin haberini okuduktan sonra :):):)
burcum, esram , lavinyam,yaprak,hot-ice ,sahinusum oy oy dua edelim birbirimize az kaldı çok az kaldı

canım benim günaydın aynı sorun bizdede vardı ilk oğlumda 2side geldi babalar anneler ben daha sezeryandan çıkalı 2 saat olmuştu kv gitmek istedi annemde kızdı ramazandı kal birimiz yemek hazırlarız birimizde bebekle esraya bakarız diye ama dinlemedi ve gitti o zaman mimledik biz onu bundada gelcem dedi eşim hayır dedi annesi gelecek sen gelme dedi sonra annesi gidince gel dedi ilk oğlumda çok zorlanmıştık böbrek sıkıntısı vardı sürekli ultrasona gitmesi gerekiyordu ben yatıyorum kalkamıyorum annemle eşim beni yalnız bırakıp gitmek zorunda kalıyolar ozaman kalmadı bundada kalmasın istedim eşim sağolsun halletti .))) sonradan kabak benim başıma patlamaz inşallah

ay çok heyecanlandık oğlumla biz sedef teyzemizin haberini okuduktan sonra :):):)
burcum, esram , lavinyam,yaprak,hot-ice ,sahinusum oy oy dua edelim birbirimize az kaldı çok az kaldı

ediyorum dilimden düşmüyor kuzum daha da arttırayım valla çok heyecanlıyımya:)

Kızlar araf suresi 54.ayeti de okuyalım birbirimize hatta;

İnne rabbekumullâhullezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin summestevâ alel arşı, yugşîl leylen nehâre yatlubuhu hasîsen veş şemse vel kamere ven nucûme musahharâtin bi emrih(emrihi), e lâ lehul halku vel emr(emru), tebârekallâhu rabbulâlemîn(âlemîne).

ben de çektim resimleri yanlışlıkla sildim :)
hastane çantamızın fotolarını ekledim ama :):):):)

et et :) yatırırlar bi de hastaneye alimallah

ayy hadi hayırlısı canım yaa... iyi haberlerle gel inşallahhhh

biz de çok heyecanlandık, birazdan markete gidip hastane çantası için eksikleri alıcam dış fırçası sabun vs

edelim nilim ne diyor anlamı neymiş

okuyalım canım saol paylaşımın için:)

kızlar ben sağlık ocağına gidiyorumm.. son kontrolmüş bu :) bi dahakine bebeğimle gidicez inşallah :)

edelim nilim ne diyor anlamı neymiş

Şüphesiz sizin Rabbiniz, gökleri ve yeri altı gün içinde (altı evrede) yaratan ve Arş’a kurulan, geceyi, kendisini durmadan takip eden gündüze katan, güneşi, ayı ve bütün yıldızları da buyruğuna tabi olarak yaratan Allah’tır. Dikkat edin, yaratmak da, emretmek de yalnız O’na mahsustur. Âlemlerin Rabbi olan Allah’ın şanı yücedir.

Anlamı bu hayatım.
Doğuma girerken de

ayet-el kürsi,nas-felak ve inşirah ta eklenirse doğumu kolaylaştırırmış söylenenlere göre..

Son düzenleme:
insan bunları yemezmiiiiiiiiii yaaawww şu güzelliklere bakın ekrana bakıp bakıp ısırasım geliyo şu tombik bacakları valla ben çok deli severim bebekleri o yüzden yeğenlerim beni gördüklerinde kaçarlar hep anne teyzem yine coşacak die o bacakları, kolları ısırmadan bebek sevilirmi yaa değilmi :))

Eklentiler

• $020606135815p5280041baby2_t1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $SweetBabyCover-600x3961.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…