2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sedefim bebişin kaç kg olmuştuuu unutum sormayı

haftaya cuma tatlım yoruluyorum ama malesef doldurulacak bugün hariç 6 günüm var bakalım artık biraz daha tolerans bekliyorum iş yerindekilerden sıkıldığım an bırakırım artık

evet biraz daha var canım 2 3 gün kala hiç yapamıyorsun dedi çünkü...

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde:)

bu arada herkese kocaman günaydınnnnn olsunnn içiniz neşe dolsun inşşşşşş

günaydın kuzum:)

günaydın güzel annelerrr

heyecanlandım okuyunca hayırlısı olsun applee.

bu nişan denilen renkli bişi mi? sıvının kıvaı ve miktarı ne kadar oluyor?

ayrıca alttan kontrolü ayakta mı yapıyor yatarken mi? parmakla mı yapıyor çubukla mı?

hadi geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel...

gittim geldim :) tansiyonum kilom gayet iyi.. bebişin kalp atışlarını biraz zor buldu hemşire, korkuttu beni... neyse ki buldu sonunda... yoldan anneme uğradım, 2. kahvaltımı yaptık annem ve kız kardeşimle... şimdi geldim eve. 1 gibi bebek odası gelicek. annemde gelicek yanımda olmak için

anneme yakın olmak ne büyük nimetmiş

canım sakin ol bi... bebek gelir gelmez odasında yatmıcak ne de olsa. odanın olmaması sorun değil yani. ben ayın 15inden sonra genel temizliğe girişicem, sen de halıları ver bi kaç güne kadar. doğumuna yakınken de tut bi kadın ya da yakınların gelsin halledersiniz 3-5 saatte ev temziliğini....
bebeğin eşyalarını yıka ütüle bi sepetin içine koy, hastane çantan hazır mı? değilse onu da hazırla... stres yapmaya hiç gerek yok güzel arkadaşım

bu arada herkese kocaman günaydınnnnn olsunnn içiniz neşe dolsun inşşşşşş

gunaydınn canımm.. aminnnnnn inşallahhhhhh

haftaya cuma tatlım yoruluyorum ama malesef doldurulacak bugün hariç 6 günüm var bakalım artık biraz daha tolerans bekliyorum iş yerindekilerden sıkıldığım an bırakırım artık
rabbim yardımcın olsun canım
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde:)

günaydın kuzum:)
nasılsın canım

nişan hani adet olursun ama ilk belirti gelir ya belli belirsiz hafif kırmıız yada kahverengi akıntı işte aynen öyle olur canım
muayene ise elle olur ve yatarak olur

sağlık ocağıyla bir daha buluşmanıza kadar vedalaştın mı canım gelecek sefer kucağıdolu gideceksin inşşş
ohh ne ala ben anacığıma gidemiyorum gözüm kesmiyor 2 vasıta değiştirmek ama oda beni bekliyor benimde aklımdan şimdilerde hep aynı sey geçiyor keske yakın olsaydık diye

selam kızlar...
hastaneden geldık yıne..
sıpam durmadı salı gece yıne hastanede yattık...
dun çıktık...
ılacın dozu yıne arttı..
her gun kontrole gıdıyorum..

esrA yarın kaçta gıdıyosun?
nts ye bağlancan mı?
ben sabah dırek nts ye bağlanıcam..
9 gıbı hastanede oluyorum ben..

valla öyle şanslısın kuzum:) iyi olmanada çok çok sevindim:)

iyiyim canım bel ve kasık ağrılarım var o kadar:)

hayırlı haberlerle gel canım inşallah:)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine

o ağrılara alıştık artık doğumdan sonra merak edecem galiba ağrım tutmadı neden tutmadı diye

canım çok zor ben haziran ayının başından beri ugraşıyorum su azalması çok riskli bir şey sınırın altına düşmesi anında hemen alıcaz demişti bol su en az 3 lt ve enerji harcamayacaksın son zamanlarda su azalmasını normal kabul ediyolar ama işte sınırın altı önemliymiş benim son durum ne merak ediyorum 20 güne kalmadan kontrele gidiyorum hareketlerini takip etmek lazımmış benim o dönem azdı pek su içmiyodum dinlenmeye ve su içmeye bak çok çok önemli dilerim senin de su seviyen artmıştır 5 in altı tehlike demişti doktorum şükür biz 8 lerde kaldık

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine

o ağrılara alıştık artık doğumdan sonra merak edecem galiba ağrım tutmadı neden tutmadı diye
saolun kızlar..
dr a sordum neden sancım oluyo dıye..
rahim kapasitenle ilgili dedi.
daha öncede 30 haftadA doğurmuştum..
sezeryan olmasan yatış yaptırmazdım dikişlerin açılır diye yatırıyorum dedi..
bakalım ilaçlarla sancıyı ne kadar durdurucaz..

EVETT Bİ DAHAKİNE SARE HANIMLA GİDİCEZ :) doğunca haber ver kilosunu boyunu kaydedicez, doğduktan 5 gün sonrada gel topuktan kan alıcaz dedi şaka gibi yaa... inanamıyorum hala.. benim bebeğim olucak ta sağlık ocağına götürücem onu :)

benim çok yakın fatmam.. zaten arabam da var, rahat rahat gidip geliyorum. o kadar sıkıntı çektim, değdi gerçekten...

selam canım. geçmiş olsun. inşallah hayırlı haberler getirirsin bize...

cuma günü hastaneye gidicem, aynı saatlerde hastanede olucaz :) kız kardeşim ve eşim de gelicek. eşim topici hala bilmiyor. onun yanında senle görüşmemiz sıkıntı yaratabilir benim açımdan
nst ye aynı saatte bile girebiliriz...nst odasında görüşürüz olmazsa

geçmiş olsun kuzum bakalım hanginizin bebeği ilk gelecek yavrularımıza sağlıkla kavuşalımda gerisi artık tefarruat

hayırlısı canım Allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin nişan gelmesinden sonra dogum 1 haftayıda 10 günüde bulabiliyomuş yada her an olabilirmiş maşallah 37. haftana az kalmış benim doktorumda 37 de beklemeye başlıycaz demişti senin zamanı gelmiş demekki hayırlısı olsun ne güzel..

Gecmis olsun canim azcik,daha durur ins oglusun

sedefcimmm cokerkenci cikti senin kiz ya benim nisanim geldikten 1.5 gun sonra suyum gelmisti sanciyla birlikte ve dogumum olmustu sende fazla durmazsin soylim Hayirli haberlerin bekliyoruz ama ben 39 haftamdaydim bakalim benim kiz ne zman gelcek dun nst de sancim yoktu cok hareketliydi kizim haftaya nasil olcak bakalim

seviyemin kaç olduğunu bilmiyorum.dün doktor suyun azalmış deyipte stres yapınca(ki doktorum çok sakin biridir) ben de şaştım kaldım.hiçbir şey soramadım. dikkat ediyorum olduğunca.

sen kaçıncı katta nts ye bağlanıyosun?
1. kata mı kaydını yaptırıyosun normalde?
yarın görüşürüz o zaman..

geçmiş olsun kuzum bakalım hanginizin bebeği ilk gelecek yavrularımıza sağlıkla kavuşalımda gerisi artık tefarruat
ayy sıpam 2 haftadır gelmek için çabalıyo zaten..sancı kesıcı ılaç içe içe bi hal oldum zaten...

Merhaba kızlar nasılsınız ben hala çalışıyorum ev iş derken yoğunum bulduğum anlardada istirahata geçiyorum zaten...nst ye girdim çok şükür sancı yok tek sıkıntım kramplar dr um ayak üstü durmandan kaynaklanıyor dedi..
APPLEPAY sancılar ve açılmaların başlamış Allah yardımcın olsun canım inş rahat sıkıntısız bi doğum süreci geçiririsiniz...kızlar artık zaman kısalıyor bizim minkler yola çıkmaya başladı bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…