inşallah canım beni daha çağırmadılarkızlar ben sağlık ocağına gidiyorumm.. son kontrolmüş bu :) bi dahakine bebeğimle gidicez inşallah :)
Şüphesiz sizin Rabbiniz, gökleri ve yeri altı gün içinde (altı evrede) yaratan ve Arş’a kurulan, geceyi, kendisini durmadan takip eden gündüze katan, güneşi, ayı ve bütün yıldızları da buyruğuna tabi olarak yaratan Allah’tır. Dikkat edin, yaratmak da, emretmek de yalnız O’na mahsustur. Âlemlerin Rabbi olan Allah’ın şanı yücedir.
Anlamı bu hayatım.
Doğuma girerken de
ayet-el kürsi,nas-felak ve inşirah ta eklenirse doğumu kolaylaştırırmış söylenenlere göre..
ay gerçekten sedefin başına gelenden sonra gelde heyecanlanma, yarın bizede demesin açılmışsınız diyeh.çantasını bende bu akşam bir kontrol edeyim
aman ya bunlarda nerden çıktı, yardımcı olmaya geliyorlar ama dediğin gibi yatılı misafir sor yahu, ne kadar doğumda yapsan ev sahibi sensin. belki o kadar kötü olmaz, inşallah rahat geçirirsin yanlarında zamanını.
canım benim hiç korkma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah yat dinlen çok ayakta kalma ben bile heyecanlandım sen nasılsındır Allah bilir
herkese günaydın kızlar umarım herşey yolundadır..
bu arada epıl umarım hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına ..
ozaman evet sen ha doğurdun ha doğuracan yani hadi bakalım hayırlısı..
günaydın canım bekliyoruz fotoğraflarını:)
günaydın canım benim dikkat et bol bol su içmeyi ihmal etme...
günaydın fınfığım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin yavrun inşallahh... bizi habersiz bırakma...
günaydın canım..
günaydın kızlar:)
ay çok heyecanlandık oğlumla biz sedef teyzemizin haberini okuduktan sonra :):):)
burcum, esram , lavinyam,yaprak,hot-ice ,sahinusum oy oy dua edelim birbirimize az kaldı çok az kaldı
Kızlar araf suresi 54.ayeti de okuyalım birbirimize hatta;
İnne rabbekumullâhullezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin summestevâ alel arşı, yugşîl leylen nehâre yatlubuhu hasîsen veş şemse vel kamere ven nucûme musahharâtin bi emrih(emrihi), e lâ lehul halku vel emr(emru), tebârekallâhu rabbulâlemîn(âlemîne).
ben de çektim resimleri yanlışlıkla sildim :)
hastane çantamızın fotolarını ekledim ama :):):):)
et et :) yatırırlar bi de hastaneye alimallah
ayy hadi hayırlısı canım yaa... iyi haberlerle gel inşallahhhh
biz de çok heyecanlandık, birazdan markete gidip hastane çantası için eksikleri alıcam dış fırçası sabun vs
et canım herşeyi tamamla bu saatten sonra her an herşey olabilir :)
sen zaten o kadar koşturmaya nasıl açılmadın ona şaşıom :)
herhangi bi durum olana kadar cok rahatımda suyum geldiginde yine korkudan titriycem biliorum kendimi :)
su an rahatım keyfim yerinde :) valla hepimiz yaşıycaz bunları sırayla hazırlıklı olmak lazımmış :)
saol canım amin inşallah.. nişan geldi ama 1 hafta da sürebilirmiş valla hiç bilmiorum :)
amin lavinyam.. sen nasılsın ? yaa bu nişan hakkında bilgin vardır senin şimdi ne kadar sürer ki, internette baya araştırdım 1 hafta da sürebilir,
1 günde yazıo ..
benim dilimden inşirah suresi düşmüyor.. dualara cok ihtiyacımız var..
esram bakarsın 1 hafta daha kalırız valla hiç bilmiorum :)
Günaydın canım;
ya beni dee uyku tutmadı eşim gittikten beri oturdum tv izliyorum,sağolsunlar çıkar ilişkleri için el birliğiyle masum insanları çocukları halledecekler ama yemez....
Bu arada bizde aldık süsü,püsü,bende ekliicem resimleri..
Canım içime doğdu sanki dün gece birden aklıma geldin,hatta yazdım nerelerdesin diye,çok merak ettim.Hadi hayırlısı tatlım normal doğum yolları gözüküyor sana bu gidişle.
Bizi habersiz bırakma sakın olur mu tatlım,Allah hayırlı geçitler versin inşallah..
Günaydın canım,eşin ne kadar kalacak ki:26:tam tehlikeli dönemde gidiyor valla.
Benim eşimin de gitmesi gereken yerlere başkalarını gönderdi yalnız kalmamam için ama ne yazar akşama kadar zaten yalnızım annemle ara ara birlikteyim..
Bu arada Beysal'cım,Burcuxx,Yaprax sizlere de günaydın fıstıklar..
günaydın canım bekliyoruz fotoğraflarını:)
günaydın canım benim dikkat et bol bol su içmeyi ihmal etme...
günaydın fınfığım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin yavrun inşallahh... bizi habersiz bırakma...
günaydın canım..
günaydın kızlar:)
ay çok heyecanlandık oğlumla biz sedef teyzemizin haberini okuduktan sonra :):):)
burcum, esram , lavinyam,yaprak,hot-ice ,sahinusum oy oy dua edelim birbirimize az kaldı çok az kaldı
Kızlar araf suresi 54.ayeti de okuyalım birbirimize hatta;
İnne rabbekumullâhullezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin summestevâ alel arşı, yugşîl leylen nehâre yatlubuhu hasîsen veş şemse vel kamere ven nucûme musahharâtin bi emrih(emrihi), e lâ lehul halku vel emr(emru), tebârekallâhu rabbulâlemîn(âlemîne).
kızlar ben sağlık ocağına gidiyorumm.. son kontrolmüş bu :) bi dahakine bebeğimle gidicez inşallah :)
herhangi bi durum olana kadar cok rahatımda suyum geldiginde yine korkudan titriycem biliorum kendimi :)
su an rahatım keyfim yerinde :) valla hepimiz yaşıycaz bunları sırayla hazırlıklı olmak lazımmış :)
saol canım amin inşallah.. nişan geldi ama 1 hafta da sürebilirmiş valla hiç bilmiorum :)
amin lavinyam.. sen nasılsın ? yaa bu nişan hakkında bilgin vardır senin şimdi ne kadar sürer ki, internette baya araştırdım 1 hafta da sürebilir,
1 günde yazıo ..
1 günde yazıo ..
günaydın canımmm
günaydınn lavinyam. senden bir atak bekliyorduk ama sedefin bebişi atak yaptı
okuyalım valla, çok heyecan yaptım şimdi doğurucam, kız sedef sabah sabah bu yapılır mı
amin.
hadi hayırlısı, inşallah kazasız belasız kavuşuruz yavruılara.
belki açılmışımdır bilmiyorum kibişi gelmedi daha ama orada baskı çok var. ayyy sedef dikkat et kendine ne olur. suyun gelirse heyecan yapma, 9 aydır bu anı bekliyoruz :)))
Allah yardımcımız olsun.
GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMM
sabahın 6sında uyanıp evin icinde deli gibi dönüp duran bi çatlak benimdir herhaldeyok bana yaramıo evde durmak hic bana göre diiiil :)
bi kaç gündür uzak kaldım cok özledim sizi merak ettiniz beni biliorum ama neler oldu nelerrr :)
salı günü rutin kontrolüme gittim nst ye girdim ve doktorum "sancıların cok yoğun doğumun başlamış bile alttan muayene edicem" dedi
benim rengim falan attı ağladım ağlıycam korkudan titriyorum resmennn
alttan muayene denilen şeyi en merak edenlerdendim ve en acemi şekilde yakalandım :)
kendimi sıktıgım ve stres yaptıgım icin cok canım yandı
doktorum "3 cm acılman var her an hersey olabilir simdi eve git cuma sabahı acılman 4 cm olursa doğuma alıcam seni" dedi
annemle eve geldik ben stresten ve korkudan aptallaştım resmen böle olacagımı hic tahmin etmemiştimmm ne zormuşşş:26:
ertesi sabah yani dün benden nişan denilen akıntı geldi hemen doktorumu aradım hasteneye gel dedi
eşim ben ve annem(kayınvalidem) hastaneye gittik ve ben yine titriyorum korkudan önce alttan muayene etti sonra nst ye girdim
doktorum "sancıların devam edio ama acılman hala 3 cm su an bi şey yapmıyoruz" diyerek gene eve yolladı beni
"bebegin hareketlerini hissetmezsen, suyun gelirse, kanaman olursa, anormal bi durumla karşılaşırsan hemen gel" dedi
işin özeti her an doğurabilirimm :) hepimiz tetikte bekliyoruzzzzzz :)
bizim minik oflu biraz sabırsız cıktı :) su an karnımın içinde kıpır kıpırrrrrr huzur verio bana hareketleri
şu zamanlara kadar o kadar sakin, sabırlı, korkusuz olan ben; artık deli gibi korkuyorummm :)
ama yine de hala normal doğum diyorum ve o kadar yaklaştım ki artık bebegimi kucagıma almaya bunun heyecanı ve mutluluğu içimde
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla, mutlulukla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallahhhh
aynen öyleymiş canım geçenlerde bende de lekelenme oldu o zaman biraz araştırdım öyle yazıyordu kuzenimin bir iddiası var yere otur sırtını koltuğa daya ve bacaklarını birbirinin üstüne atmayı dene dedi. atabiliyorsan doğuma daha vardır eğer atamıyorsan 2 3 güne doğurursun dedi dene bakalım...
evet canım ya ben yapacaktım atağı:)
ay onu bende duydum ve hatta gerçekten de doğruydu bir akrabada denedik sedef sende dene kuzum
Günaydın güzel anneler, umarım herkes iyidir.
**BEYSALım dikkat et kendine.dün bi arkadaşımda ishal olmuştu doktoru hemen ilaç verdi erken doğum belirtisi olabilir diye.Bi doktoruna sor istersen
**SEDEF'im senin için hayırlısı olsun cnm, Allah sağlıkla ve kolayca bebişini kucağına almayı nasip etsin.Çok heyecanlandım.gelişmelerden haberdar et.
kızlar bende dünden beri deli gibi su içmeme, çok hareket etmememe, kendimi yormamama rağmen bebeğim hala çok hareket etmiyor, bakalım yarın doktorumuz ne diyecek.canım çok sıkkın bu yüzden
canım büyüdü artık ondan öyleler çok endişe etme....
canım bende öyle düşünüyordum ama dün doktorum bebeğin suyunun azaldığını söylemesi ve "benim için şimdi en önemli olan şey bebeğin sağlığı" diye nstye koyması, hareketi yasaklaması sonucu canım sıkıldı.1 günde 4lt su içtim, hala da içmeye devam ediyorum.yarın tekrar görecek beni.bebeğin kalp atışlarına yoğunlaştı şimdi.eğer suyumu artıramazsa sezeryan diyecek sanırım ki en başından beri normal doğum diyordu
bu kız kayboldu ev yerleştirme telaşında diye düşünürken sen ne etmişsin canım öyle sanırım senin kız evi yerleştirmeye gelecek yada size ev hediye olarak gelecekGÜNAYDIN ŞEKERLERİMMM
sabahın 6sında uyanıp evin icinde deli gibi dönüp duran bi çatlak benimdir herhaldeyok bana yaramıo evde durmak hic bana göre diiiil :)
bi kaç gündür uzak kaldım cok özledim sizi merak ettiniz beni biliorum ama neler oldu nelerrr :)
salı günü rutin kontrolüme gittim nst ye girdim ve doktorum "sancıların cok yoğun doğumun başlamış bile alttan muayene edicem" dedi
benim rengim falan attı ağladım ağlıycam korkudan titriyorum resmennn
alttan muayene denilen şeyi en merak edenlerdendim ve en acemi şekilde yakalandım :)
kendimi sıktıgım ve stres yaptıgım icin cok canım yandı
doktorum "3 cm acılman var her an hersey olabilir simdi eve git cuma sabahı acılman 4 cm olursa doğuma alıcam seni" dedi
annemle eve geldik ben stresten ve korkudan aptallaştım resmen böle olacagımı hic tahmin etmemiştimmm ne zormuşşş:26:
ertesi sabah yani dün benden nişan denilen akıntı geldi hemen doktorumu aradım hasteneye gel dedi
eşim ben ve annem(kayınvalidem) hastaneye gittik ve ben yine titriyorum korkudan önce alttan muayene etti sonra nst ye girdim
doktorum "sancıların devam edio ama acılman hala 3 cm su an bi şey yapmıyoruz" diyerek gene eve yolladı beni
"bebegin hareketlerini hissetmezsen, suyun gelirse, kanaman olursa, anormal bi durumla karşılaşırsan hemen gel" dedi
işin özeti her an doğurabilirimm :) hepimiz tetikte bekliyoruzzzzzz :)
bizim minik oflu biraz sabırsız cıktı :) su an karnımın içinde kıpır kıpırrrrrr huzur verio bana hareketleri
şu zamanlara kadar o kadar sakin, sabırlı, korkusuz olan ben; artık deli gibi korkuyorummm :)
ama yine de hala normal doğum diyorum ve o kadar yaklaştım ki artık bebegimi kucagıma almaya bunun heyecanı ve mutluluğu içimde
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla, mutlulukla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallahhhh
canım seni nasıl anlıyorum bir bilsen eşimde gitti iş için 10 gün yok erken biterse iş 1 hafta uzarsa 15 gün yokgünaydın kızlar ben çooook yorgunum, dün saat 12 den 4 e kadar iş paylaşımı ve ne işi nasıl yaptığım konusunda toplantı yaptık 4 ten 8 e kadar yaptığım işlerin sadece küçük bir bölümünü birine gösterdim bugün de diğer işlerimi anlatmaya çalışacağım hatta yarın da... eşim haftaya şehir dışına çıkıyor ben de o gitmeden rapor alıyım diyorum nasıl gelip giderim... zaten canım sıkıldı hadi o yokken doğurursam insan hiç bu dururumda karısı varken şehir dışı göreve yollar mı dün ağladım gece kabus gördüm... hiç internete bakma fırsatı olmadı sercundan yeni haber var başka bi yaramazlık yoktur inşallah
off off gelseler bile ev sahibi sensin için rahat etmez ki ben yatayım sen bak diyemezsin kiGünaydın kızlar ay gece zaten çok uyuyamıyorum bölük pörçük,sabahta uyandım hemen birazdan az daha yatcam ya uykum var uyuyamıyorum.Kociş Allah nasip ederse haftasonu annesini almaya gidecek arabayla gelecekler kayınpederim tek şoför gelmesin diye...Bizimkilerde ayaklandı gelelim de gelelim.... anam diyorum erken ya doğum yapayı öyle gelin bari diye diye şükür kurbandan sonraya gelmeye ikna ettim bizimkileri kayınpeder de kv' yi bırakacak söz de 2-3 gün kalcak ama ben inanmıyorum kurbana kadar burda kalır bence Allah'tan kurbanı memlekette kesecekler. Ben laf anlatamıyorum babamın kayınpedederımın yanında yatamam kalkamam rahat edemem diyorum illa gelcez diyorlar gelmeyın diyemıyorum.Strese girdim of hayırlısı yaaa.Eşim bana o kadar dedi memlekette yap doğumu diye neymiş beni bırakacakmıs orda toparlayınca döncekmişiz hayatta olmaz dedim.Bazen diyorum keşeke gitseydim zaten herkes bize taşınıyo bişey değişmedi en azından ev de hizmet etcem insan olmazdı :))Gerçi kv yaptırmaz o konuda hakkını yemem ama gene de olmuyo odaya tıkılıp emziririm artık oğlanı pufff .Hayırlısı ile doğsun da aman ......bıktım...
sen kendini bilmiyorsun sanki dr işi bırak derse bırakacakmış bak bak bakGünaydın canlarım. yoğun bir güne başladık yine. işlerin artık tamamlanması lazım, yarın doktora gidicez bakalım ne dicek, hemen işi bırak derse arkada iş kalmasın dimi
biz iyiyiz kızımla, içeride hoplayıp zıplıyor. artık onu kucağımıza almak istiyoruz, çok sabırsızlanıyoruz, eşim çok duygusallaştı, geçen gece hüngür hüngür ağladı bebişimiz olacak diye, sağ salim kavuşuruz inşallah.
günaydın canım, meraklanmaya başlamıştım nerde bu kız diye. haberler sendeymiş valla. çok heyecanlı ya, inşallah sağ salim kavuşursun bebişine.
lütfen hergün yaz bize, bir gün gelmezsen doğurdun sanırız
günaydın canım. eşinle Allah kavuştursun. patronlar böyle işte, bizimkide yurtdışına çıkıyordu da son anda iptal oldu. karısı hamile diye düşünen yok maalesef.
günaydın canım. güle güle kullan aldıklarını, bekliyoruz fotoları.
günaydın canım. benimde az kaldı işten ayrılmama. ama hiç bırakasım gelmiyor ya, bebiş gelene kadar aklım burada olacak kesin. senle aynı zamanda ayrılacağız sanırım. eğer yarın bir terslik olmazsa bende haftaya c.tesi son iş günü olarak ayrılırım.
ben gittim son kontrole ama tansiyon yüüznden beni bekliyorlar hala ama gitmeyi gözüm kesmiyor sağlık ocağınakızlar ben sağlık ocağına gidiyorumm.. son kontrolmüş bu :) bi dahakine bebeğimle gidicez inşallah :)
bu arada herkese kocaman günaydınnnnn olsunnn içiniz neşe dolsun inşşşşşş
sen rahatım diye sakın yorma da kendini fıstığım artık kızçen hazırlıkların son aşamasında olduğunu biliyoruz en azından yavru kuşum benim yaaa yerim ben onuuuu
günaydın canımmm
günaydınn lavinyam. senden bir atak bekliyorduk ama sedefin bebişi atak yaptı
okuyalım valla, çok heyecan yaptım şimdi doğurucam, kız sedef sabah sabah bu yapılır mı
amin.
hadi hayırlısı, inşallah kazasız belasız kavuşuruz yavruılara.
belki açılmışımdır bilmiyorum kibişi gelmedi daha ama orada baskı çok var. ayyy sedef dikkat et kendine ne olur. suyun gelirse heyecan yapma, 9 aydır bu anı bekliyoruz :)))
Allah yardımcımız olsun.
sedeef son halinin fotosunu paylaşsana bizimleee hadiii
aynen öyleymiş canım geçenlerde bende de lekelenme oldu o zaman biraz araştırdım öyle yazıyordu kuzenimin bir iddiası var yere otur sırtını koltuğa daya ve bacaklarını birbirinin üstüne atmayı dene dedi. atabiliyorsan doğuma daha vardır eğer atamıyorsan 2 3 güne doğurursun dedi dene bakalım...
evet canım ya ben yapacaktım atağı:)
Canımmm sorunsuz olacağı için gözün aydın diyorum...ayyy ben bile heycan yaptım iyimi :18::18::18::18:
ay onu bende duydum ve hatta gerçekten de doğruydu bir akrabada denedik sedef sende dene kuzum
Günaydın güzel anneler, umarım herkes iyidir.
**BEYSALım dikkat et kendine.dün bi arkadaşımda ishal olmuştu doktoru hemen ilaç verdi erken doğum belirtisi olabilir diye.Bi doktoruna sor istersen
**SEDEF'im senin için hayırlısı olsun cnm, Allah sağlıkla ve kolayca bebişini kucağına almayı nasip etsin.Çok heyecanlandım.gelişmelerden haberdar et.
kızlar bende dünden beri deli gibi su içmeme, çok hareket etmememe, kendimi yormamama rağmen bebeğim hala çok hareket etmiyor, bakalım yarın doktorumuz ne diyecek.canım çok sıkkın bu yüzden
kızlar gözlerim fal taşı gibi açıldı okuyorum yazılanları odamız daha yapılmaya başlanmadı perde yok halı yok yatak yorgan yok halıları yıkamaya vermedim ev leş gibi bebeğin kıyafetleri mobilyaları olmadığı için yıkanmadı ve ben daha 5 hafta çalışıcam üstelik herşeyle kendim ilgleniyorum stresten kurdeşen dökücem 7 haftam var daha diye kendimi teselli ediyodum ama sanırım elimi çabuk tutmam lazım ne olur ne olmaz.
sedefcigim senın adına cok sevındım allah hayırlısıyla kazasız belasız bebegını kucagına almayı nasip eder insaalh ..darısı bzım gıbı bekleyenlere bende cok korkuyorum üstelik ıkıncı hamılelıgım ama yınede cok korkuyorum kotu bırsey olacak dıye sende bıze dua et canım ....
idare ediyorum canım sen nasılsın çalışma çok yormuyor mu seni izne ne zamn çıkacaksın ?sanada günaydın kuzucuk nasılsın bakalım kızçelerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?