2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ben sağlık ocağına gidiyorumm.. son kontrolmüş bu :) bi dahakine bebeğimle gidicez inşallah :)
inşallah canım beni daha çağırmadılar

hadi inşallah canım yaaaa

et canım herşeyi tamamla bu saatten sonra her an herşey olabilir :)
sen zaten o kadar koşturmaya nasıl açılmadın ona şaşıom :)

canım benim hiç korkma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah yat dinlen çok ayakta kalma ben bile heyecanlandım sen nasılsındır Allah bilir

herhangi bi durum olana kadar cok rahatımda suyum geldiginde yine korkudan titriycem biliorum kendimi :)
su an rahatım keyfim yerinde :) valla hepimiz yaşıycaz bunları sırayla hazırlıklı olmak lazımmış :)

saol canım amin inşallah.. nişan geldi ama 1 hafta da sürebilirmiş valla hiç bilmiorum :)

amin lavinyam.. sen nasılsın ? yaa bu nişan hakkında bilgin vardır senin şimdi ne kadar sürer ki, internette baya araştırdım 1 hafta da sürebilir,
1 günde yazıo ..

ay çok heyecanlandık oğlumla biz sedef teyzemizin haberini okuduktan sonra :):):)
burcum, esram , lavinyam,yaprak,hot-ice ,sahinusum oy oy dua edelim birbirimize az kaldı çok az kaldı

benim dilimden inşirah suresi düşmüyor.. dualara cok ihtiyacımız var..

esram bakarsın 1 hafta daha kalırız valla hiç bilmiorum :)

sen rahatım diye sakın yorma da kendini fıstığım artık kızçen hazırlıkların son aşamasında olduğunu biliyoruz en azından yavru kuşum benim yaaa yerim ben onuuuu

günaydın canımmm

günaydınn lavinyam. senden bir atak bekliyorduk ama sedefin bebişi atak yaptı

ay çok heyecanlandık oğlumla biz sedef teyzemizin haberini okuduktan sonra :):):)
burcum, esram , lavinyam,yaprak,hot-ice ,sahinusum oy oy dua edelim birbirimize az kaldı çok az kaldı

okuyalım valla, çok heyecan yaptım şimdi doğurucam, kız sedef sabah sabah bu yapılır mı

amin.

kızlar ben sağlık ocağına gidiyorumm.. son kontrolmüş bu :) bi dahakine bebeğimle gidicez inşallah :)

hadi hayırlısı, inşallah kazasız belasız kavuşuruz yavruılara.

belki açılmışımdır bilmiyorum ki bişi gelmedi daha ama orada baskı çok var. ayyy sedef dikkat et kendine ne olur. suyun gelirse heyecan yapma, 9 aydır bu anı bekliyoruz :)))

Allah yardımcımız olsun.

sedeef son halinin fotosunu paylaşsana bizimleee hadiii

aynen öyleymiş canım geçenlerde bende de lekelenme oldu o zaman biraz araştırdım öyle yazıyordu kuzenimin bir iddiası var yere otur sırtını koltuğa daya ve bacaklarını birbirinin üstüne atmayı dene dedi. atabiliyorsan doğuma daha vardır eğer atamıyorsan 2 3 güne doğurursun dedi dene bakalım...

evet canım ya ben yapacaktım atağı:)

Canımmm sorunsuz olacağı için gözün aydın diyorum...ayyy ben bile heycan yaptım iyimi :18::18::18::18:

ay onu bende duydum ve hatta gerçekten de doğruydu bir akrabada denedik sedef sende dene kuzum

Günaydın güzel anneler, umarım herkes iyidir.

**BEYSALım dikkat et kendine.dün bi arkadaşımda ishal olmuştu doktoru hemen ilaç verdi erken doğum belirtisi olabilir diye.Bi doktoruna sor istersen

**SEDEF'im senin için hayırlısı olsun cnm, Allah sağlıkla ve kolayca bebişini kucağına almayı nasip etsin.Çok heyecanlandım.gelişmelerden haberdar et.

kızlar bende dünden beri deli gibi su içmeme, çok hareket etmememe, kendimi yormamama rağmen bebeğim hala çok hareket etmiyor, bakalım yarın doktorumuz ne diyecek.canım çok sıkkın bu yüzden

canım büyüdü artık ondan öyleler çok endişe etme....

kızlar gözlerim fal taşı gibi açıldı okuyorum yazılanları odamız daha yapılmaya başlanmadı perde yok halı yok yatak yorgan yok halıları yıkamaya vermedim ev leş gibi bebeğin kıyafetleri mobilyaları olmadığı için yıkanmadı ve ben daha 5 hafta çalışıcam üstelik herşeyle kendim ilgleniyorum stresten kurdeşen dökücem 7 haftam var daha diye kendimi teselli ediyodum ama sanırım elimi çabuk tutmam lazım ne olur ne olmaz.

sedefcigim senın adına cok sevındım allah hayırlısıyla kazasız belasız bebegını kucagına almayı nasip eder insaalh ..darısı bzım gıbı bekleyenlere bende cok korkuyorum üstelik ıkıncı hamılelıgım ama yınede cok korkuyorum kotu bırsey olacak dıye sende bıze dua et canım ....

canım büyüdü artık ondan öyleler çok endişe etme....

canım bende öyle düşünüyordum ama dün doktorum bebeğin suyunun azaldığını söylemesi ve "benim için şimdi en önemli olan şey bebeğin sağlığı" diye nstye koyması, hareketi yasaklaması sonucu canım sıkıldı.1 günde 4lt su içtim, hala da içmeye devam ediyorum.yarın tekrar görecek beni.bebeğin kalp atışlarına yoğunlaştı şimdi.eğer suyumu artıramazsa sezeryan diyecek sanırım ki en başından beri normal doğum diyordu

canım hayırlısı olsun takma kafana ne olur önemli olan bebişinin ve senin sağlığın bnun için sezeryan gerekiyorsa sezeryan olucak ne olur stres yapıp bebeğinide üzme dua ediyoruz

bu kız kayboldu ev yerleştirme telaşında diye düşünürken sen ne etmişsin canım öyle sanırım senin kız evi yerleştirmeye gelecek yada size ev hediye olarak gelecek
nişan geldikten hemen sonra bebek olmayabilir canım benim büşrada 1 gün evvel geldi lekem hatta ebe 1 hafta 10 gün sonra bile doğum yapabilirsin telaş etme demişti esrada 1 hafta önceden gelmişti leke bu yüzden sen tetikte beklemeye devam et bakalım minik prenses ne zamn isterse o zamn gelecek rabbim bir avazda kurtarsın inşşş

canım seni nasıl anlıyorum bir bilsen eşimde gitti iş için 10 gün yok erken biterse iş 1 hafta uzarsa 15 gün yok
off off gelseler bile ev sahibi sensin için rahat etmez ki ben yatayım sen bak diyemezsin ki

sen kendini bilmiyorsun sanki dr işi bırak derse bırakacakmış bak bak bak aman çalış sen sen kurtaracan şirketi

ben gittim son kontrole ama tansiyon yüüznden beni bekliyorlar hala ama gitmeyi gözüm kesmiyor sağlık ocağına

bu arada herkese kocaman günaydınnnnn olsunnn içiniz neşe dolsun inşşşşşş

sen rahatım diye sakın yorma da kendini fıstığım artık kızçen hazırlıkların son aşamasında olduğunu biliyoruz en azından yavru kuşum benim yaaa yerim ben onuuuu

yok betüşüm uzattım ayaklarımı dinleniorumm :)

herkesi heyecan sardı yaa kızlar hazır olun iştee artık doğumlar gercekten cok yaklaştı :)
elle muayene ne zaman yapacakmış sana doktorun? o zaman anlar işte ne kadar açıldıgını..
benim nst de sancım cıkınca alttan muayene yaptı..
heyecan yapma dion da ben o an kendimi kaybediorum işte

sedeef son halinin fotosunu paylaşsana bizimleee hadiii

daha yataktan cıkmadım bile kuzum yaa :) cok şişmedim ben aynıyım valla :)

DENEDİMMM yere oturdum sırtımı koltuga dayadım ve bacaklarımı üst üte atabildim iki türlü de denedimm.. bi sağ bacagımı üste attım bi sol bacagımı :)
doguma var mı yani şimdi :) ?

Canımmm sorunsuz olacağı için gözün aydın diyorum...ayyy ben bile heycan yaptım iyimi :18::18::18::18:

saol emekçim.. bu gidişle sorunsuz ve normal dogum olacak o yüzden mutluyum, darısı size

ay onu bende duydum ve hatta gerçekten de doğruydu bir akrabada denedik sedef sende dene kuzum

denedim denedim dogurmuyorummmm

ederim fundacımmm... bebegin hareket etmiyorsa doktoruna hemen haber vermelisin! doktor öyle dedi bana..

boşver canım yaa ne sıkıntı yapıosun olur herşey

amin canımm.. Ooo senin ikinci hamileliğinmişşş ben tam acemi anneyim :)

sanada günaydın kuzucuk nasılsın bakalım kızçelerin nasıl
idare ediyorum canım sen nasılsın çalışma çok yormuyor mu seni izne ne zamn çıkacaksın ?
kızlar iyiler okulla haşır neşirler en küçükleri ise tamamen sessizliğe büründü günde 4 yada 5 defa hareket ediyor artık daha çok toplanıyor bir tarafa sanırım doğum için kuvvet topluyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…