2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlarrrrrr napıyorsunuz bakim

biz oğluşumla kahvaltı yapıyoz anca ay böle yazarlardı kıskanırdım hehe çalışırken, evden yazayım bende acık yaaaaa :))))))))
dün felaket yoruldukk ama evim şuan hazır herşeysim hazır sayılır bebişimi beklemedeyim 2 haftam kaldı

kızlar ben hapsşırırken veya öksürürken altıma kaçıracak gibi oluyorum ve o tarafta çok baskı var sizde de bu durumlar varmı ..APPLEPAY nasıl oldu cok merak ediyorum inşallah sag salim güzel kızını kucagına versin rabbim..

selam kızlar doktordan geliyorum. bebişim iyimiş, erken doğum riskim yokmuş, gününde gelecek gibi görünüyormuş, nst de sancım çıkmadı. bebek haftasındaymış, 2 hafta ilerideydi son gittiğimde sıkı diyet yapınca normale dönmüş. daha sıkı diyet yapmam gerekiyormuş, bu ay çok önemliymiş şekerim için. durum böyle kızlar.

ohh keyfine bak canım bencde evde olmak harika bişey şu Altı ay bize vursaydı ne de gözel olurdu ...:))))bende haftaya kadın alacagım eve tek başıma yapamıyoru egilip doğrulamıyorum ..ne 2 haftamı ayyyyyyy canım bişey kalmamış ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

unutmadık kuzum neden unutlaım

tabi yaa sende kıskandır biz işyerine gelelim sabahın köründe hanfendi kahvaltısını yeni yapsın demek öleeee:) hani şekerlerin resmi bakiiim hani bugün eklemessen gelip alacam şekerleri heeee

Maşallah kuzum benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine aktif neşeli teyzoşum rabbim neşeni bozmasın inşallah

Herkese günaydın.....
Hayırlı cumalar....
Size bişey sormak istiyorum kızlar....
32. hafta raporunu aldıktan kaç gün sonra 37. hafta raporunu almamız gerekiyor acaba?
Şimdi ben 4 ekimde aldım raporu (32+1), 7 kasımda 37+0 oluyorum 37. hafta raporunu 37+1 de mi almalıyım 37+2 de mi?
Bana 35 gün say 36. gün raporunu alman lazım dediler ama kafam karıştı 4 ekim dahil 35 gün mü 4 ekimden sonra 35 gün mü sayacağım???

Saçma bi soru oldu ama akıl akıldan üstündür....

aa süper canım ne güzel normale dönmüş bak en güzeli vaktinde gelmesi zaten biz her ne kadar sabredemezsekte

((((((((((((((((( applepay e noldu yaaaaaa kuzumm acil bilgi verirmsin üzüldüm şimdi (((((((8

oh maşallah canım bebişine ne güzel . ama sen zaten hep diyettesin canım bir dogum yap hayırlısıyla sıkı diyetlerden kurtul:)))inşallah vaktinde gelir

canım ben çalışabilir raporumu 13 eylülde aldım çalışamazı 18 ekimde gel al dedi oradan hesapla istersen :)

selam canım artık ayrılın ya çok uzadı bu işleriniz :)

valla al benden de o kadar yasminim:)

sevindim canım hadi hayırlısı:)

aa süper canım ne güzel normale dönmüş bak en güzeli vaktinde gelmesi zaten biz her ne kadar sabredemezsekte

((((((((((((((((( applepay e noldu yaaaaaa kuzumm acil bilgi verirmsin üzüldüm şimdi (((((((8

yok kuzum üzülme sedef gayet iyi maşallah sadece bebiş biraz sabırsız cıktı:)))nişanı gelmiş suyunun gelmesini bekliyor acılmada varmış galiba dün okumuştum ama yazmadım onada agrısız kolay dogumlar olsun inşallah

sedefe mesaj attım ama cevap vermedi uımarım iyidirler kızçesi ile dua edelim kızlar sağlıkla doğsun oflu kızçemiz :18:

5039,sayfayı göremeyince koptum bana msj atan oldumu hiç:26:

maşallah size datlummm rabbim başa kadar iyi haberler almayı nasip etsin

ayy bende bugünden sonra yapıcam keyif inş. rabbim nasip ederse ollleyyyy keyfini çıkar şeker

selam canım artık ayrılın ya çok uzadı bu işleriniz :)
as. fıstık hakikaten uzadı heee bide uyuz uyuz heriflerle uğraşıyorum sinirlerimi tepeme çıkarıyorlar çıksınlar uzun bir süre hayatımdan

sedefe mesaj attım ama cevap vermedi uımarım iyidirler kızçesi ile dua edelim kızlar sağlıkla doğsun oflu kızçemiz :18:

inşallah yaaa inşallah...

kızlar bu arada benimde sezeryan olup olmayacağı ve tarihi yarın ya da haftaya belli olacak.....:18::18::18::18:

işlerden güçlerden anca evde keyif yapabiliyom zaten şurda 2 haftam kaldı, benim annem bana çok yakın 2-3 sokak var
henüz gerek duymadım bakalım idare ettim kayyınvalidemde burda terasta kalıyor neysem şekerim sende kadın alırsın rahatlarsınn eğilmek çok zor kuzummm, ayy evet 2 haftaaa çok heyecanlandım bak bende telaffüz ederkenn

şarkı dinliyomm,

yeniden taşınır gibi, yeni bir yere alışır gibi,
yeni doğmuş bebek gibi olursun diyorlar....

kahvaltı masasında laptopu halledicem o olcakkk

acıkta ben nispet yapimm senin son günün değil mi beysalım ? a-na ben şekerleri atmadım demii tamam canım çekip atıyorumm gel kız al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…