2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erken hastanede yatıyorum

Ya benim de kafamı ne karıştırdı
ben 2 doktora da gidiyorum ara ara
cumartesi bebeğim 1710 gr çıktı dün 2200 gr dedi doktor 5 günde 500gr alabilir mi acep???
Birinden birinin ölçümü yanlış ya neyse....
Ayrıca en son cumartesi tokluk şekeri baktırdım normaldi....
Yüklemede de sorun çıkmamıştı....

Bir de kızlar doktorum artık 2 haftaya bir çağırıyor ve 36. haftadan itibaren her hafta çağıracakmış, işyerinde arkadaşlar da ilk defa duyuyorum böyle şey biz ayda 1 giderdik ultrason zararlı diye doktor çağırmazdı 37. haftadan sonra da sancılanınca gel dedi diyorlar ki bunu diyenlerden biri ikinci bebeğini 10 ay önce doğurdu kafam karışıyor yaaa....

Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erken hastanede yatıyorum

Cuma günleri yüzü suyu hürmetine Rabbim yardımcın olsun, Allah esirgesin sizi canım, sağ sağlim kucağına al inşallah bebeğini....

slm herkese, her gün acaba doğuran var mı diye girmeye başladım foruma, kasım başı olacaklar için gerçekten zaman daraldı
zaman daraldı ben kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum, doktor değişikliğine gitmiştim, ama şu an randevu alamıyorum ki 15de bir gitmemiz gerekiyor artık
şifaya gitmeye başlamıştım doktorum iyiydi ama ne o kalabalık, 5 kasıma randevu verdi dedim o tarihte doğurcam neredeyse
egepolü aradım 30una verdi
yani her yer aşırı kalabalık en son 25 eylülde gitmiştim kontorole, son çare eski doktorumdan 12 sine alabildim yapacak birşey yok, kan değerim 1 puan yükselmişti, bir sıkıntı olmaz herhalde, hayır daha ntsye bile girmedim hiç, bu gidişle kendi kendime doğurcam,
zaten bu epidural meselesi çok karışık kimi diyor çekiyorsun sancıyı son anda yapıyorlar kimi diyor birşey hissetmedim, valla doğru dürüst bi bilgi elde edemedim, paniklerdeyim:44:

cnm benım valla bende ablamadım ama yanılma payları olabılıyo benım kızada 2800 dedıler 3500 cıktı
gecen arkdaş doğum yaptı 4 gun önce 4150 dedıler 4 gın sonra 4000 gr cıktı
cnm ayrıca benım dr da 2 haftada bır cagırıyo 6 sene öncede öyleydı sonra 1 haftaua duşuyo her dr farklı sen takılma arkadaşlarına

eylul ekın bak sukur rısklı dönemı atlattık kuzun sana kavuşmak ıcın yyaramazlık yapmış farzet dualrım senınle

rabbim yardmcın olsun canımı erken değil korkma hayırlsııyla kucakla bebeğini dualarımız seninle...

biz doydk geldik bugün sağ kasığıma ara ara sancı giriyor hayırlısı :26:

Ay millet felaket tellalı, çocuğu ultrasona maruz bırakıyorsun çok tehlikeli 2 doktora birden gidilir mi?
Ya doktor değiştirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim 30 ve 32. hafta arasında 4 defa doktora gittim fazla elbette ama içim rahatladı, ayrıca ultrasonun net kanıtlanmış bir zararı yok, sadece safsatalar var, adamı deli ediyorlar yaaaa
benim bilgidiğim gebe kadın üzülmez korkutulmaz, ben zaten pimpirkliliğimden ölüyorum, iyice deli ediyorlar beni...
Yok yok attan düşenin halinden attan düşen anlar...

Canlarım çok korkuyorum 36+1 deyiz sağlıklı gelsin bugün tüm meleklerin duasına ihtiyacım var

yavrum benım korkma sakın nasıl bebgının kg sı
bak benım ablam 34 haftalıkken doğum yaptı kuveze bıle gırmedı
dularımız senınle bebışınle tatlım yarınmıydı cnm sezeryan genelmı epuduralmı spınalmı

cnm benuım sen takılma kımseye canını da sıkma bak en taze verıler burada hepıızın dr u o şekılde uygulamada bulunuyo
zararı olurmuhıc bebege zararı olan bı olaysa dr ların bırı kabul etse bırı etmez hen son haftalarda bebklerımızın sıkıntıdsa olup olmadına daır en guvenılır yöntem
4 defa gıtmışsın cnn ben duşunmorum zararı olacagını bebege he bebgın sıkıntıda olsaydı farzet gıtmeseydın bebegune bışey olsaydı dahamı ıyı olurdu dımı ama boşver sen onları cnm

canımcımmm koy koy koy fikir olur banada yaaa

tamam canım koyuyorum...

Canlarım çok korkuyorum 36+1 deyiz sağlıklı gelsin bugün tüm meleklerin duasına ihtiyacım var

canım benim kıyamam sana hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun... peki neden sezeryan oluyorsun? bizleri habersiz bırakma...

Bugün doktorumun ameliyat olduğunu öğrendim şimdi beni başka bir doktora yönlendirdi. Dr Hakan Erkul İzmir de.Kızlar acaba kendisini tanıyan var mı aranızda.son ayda doktor değiştirmek biraz sıkıntı yaptı bende...

Canım hayırlı olsun diyelim şimdiden... Hiç korkma canım erken değil hatta miyadında sayılıyor artık Kolay bir doğum ve sağlıklı bebiş nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…