20 gün önceki kontrolde 2 hafta önde çıkınca ben çok üzüldüm((( önde diye sevinemedim çünkü şeker hastasıyım onunla bağlantılı olabileceğini düşündüm. bebişim erken gelsinde istemiyorum. çok şişmanlardı günü dolana kadar. bende son 20 gün çok dikkat ettim, normale döndü çok şükür.
bende mantıken kilosu haftasına göre önde giden bebeğin erken doğabileceğini düşünüyordum ama doktora sorduğumda erken gelmesini sağlamaz sadece sen normal yoldan doğuramazsın dedi
netice itibariyle herşey olması gerektiği gibi ilerlesin neden ilerde ya da geride olsun ki
inşallah gönlümüzdeki hayırlı olur hepimiz için
:))))) çok komik ya. kadınız özümüzde tabi, ev gezmelerini özlüyoruz. ben izne ayrılınca çalışmayan bir sürü arkadaşımı gündüz gezmesine çağıracağım. ohhh çok güzel olacak.
tünaydın canım. eşin hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah. bende 36+5 te raporumu bitireceğim. doktor ama 2 günün kalıyor dedi bende önemli değil dedim. ya adam git evde dinlen demiyor ya
20 gün önceki kontrolde 2 hafta önde çıkınca ben çok üzüldüm((( önde diye sevinemedim çünkü şeker hastasıyım onunla bağlantılı olabileceğini düşündüm. bebişim erken gelsinde istemiyorum. çok şişmanlardı günü dolana kadar. bende son 20 gün çok dikkat ettim, normale döndü çok şükür.
afiyet olsun.
Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erkenhastanede yatıyorum
Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erkenhastanede yatıyorum
Ya benim de kafamı ne karıştırdı
ben 2 doktora da gidiyorum ara ara
cumartesi bebeğim 1710 gr çıktı dün 2200 gr dedi doktor 5 günde 500gr alabilir mi acep???
Birinden birinin ölçümü yanlış ya neyse....
Ayrıca en son cumartesi tokluk şekeri baktırdım normaldi....
Yüklemede de sorun çıkmamıştı....
Bir de kızlar doktorum artık 2 haftaya bir çağırıyor ve 36. haftadan itibaren her hafta çağıracakmış, işyerinde arkadaşlar da ilk defa duyuyorum böyle şey biz ayda 1 giderdik ultrason zararlı diye doktor çağırmazdı 37. haftadan sonra da sancılanınca gel dedi diyorlar ki bunu diyenlerden biri ikinci bebeğini 10 ay önce doğurdu kafam karışıyor yaaa....
cnm benım valla bende ablamadım ama yanılma payları olabılıyo benım kızada 2800 dedıler 3500 cıktı
gecen arkdaş doğum yaptı 4 gun önce 4150 dedıler 4 gın sonra 4000 gr cıktı
cnm ayrıca benım dr da 2 haftada bır cagırıyo 6 sene öncede öyleydı sonra 1 haftaua duşuyo her dr farklı sen takılma arkadaşlarına
Canlarım çok korkuyorum 36+1 deyiz sağlıklı gelsin bugün tüm meleklerin duasına ihtiyacım var
Ay millet felaket tellalı, çocuğu ultrasona maruz bırakıyorsun çok tehlikeli 2 doktora birden gidilir mi?
Ya doktor değiştirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim 30 ve 32. hafta arasında 4 defa doktora gittim fazla elbette ama içim rahatladı, ayrıca ultrasonun net kanıtlanmış bir zararı yok, sadece safsatalar var, adamı deli ediyorlar yaaaa
benim bilgidiğim gebe kadın üzülmez korkutulmaz, ben zaten pimpirkliliğimden ölüyorum, iyice deli ediyorlar beni...
Yok yok attan düşenin halinden attan düşen anlar...
canımcımmm koy koy koyfikir olur banada yaaa
Canlarım çok korkuyorum 36+1 deyiz sağlıklı gelsin bugün tüm meleklerin duasına ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?