2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar bende bişey sorayım hastane de kanama için hasta bezi mi kullanılıo ben nette böle külot şeklinde olanları gördüm bide mesane pedleri var normal pedlere göre 5kat daha fazlaymış emiciliği.benim pijamalarda krem rengi ya inşallah bulaşmaz pijamaya.tecrübeli anneler bilgi paylaşımı yapabilirler mi acaba:26:

bence sen her ihtimale karşı koyu renk pijamada al yanına , emiciliği ne kadar fazlada olsa ya sağdan soldan sızarsa :s

Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin biran önce sağlığına kavuşsun ...

benim ilk doğumda çok fazla kanama oldu doğum sonrası..kocamaann hasta bezleri varya onlardan istiyolar onlardan alıyosun..kocaman şeyi altına bağlıyolar..hatta eve geldiğimde bile 1 hafta falan kullandım ben fazla kanama olduğu için..ama herkesinde aynı oluyo tabi,,

bende doğum yapmış biri olarak söyleyebilirimki mesane pedi çok iyi oluyor ben onu kullandım ve sızdırma falan olmadı öteki pedler çook büyük olduğu için rahat olmuyor tavsiye ederim

Herkese iyi geceler
Dün bugün yoktuk kızımla yokluğumuz farkedildi mi bilemiyorum ama
Sonunda memleketten annem geldi Allahım onsuz bırkmasın beni gelir gelmez hemen canım bir kaç bir şey çekmişti onları yaptırdım yemeğe gittim salı günü dün bugün de temizlige başladık daha küçük odamla mutfağı yapabildik 2 günde . ama camıydı .tülüydü halısıydı derken ancak haftaya pazartesi burada olurum bizi merak etmeyin cici kasım anneleri

Doğum başlangıcı olan arkadaşım allahın izniyle sağlıcakla kucağına al inş.

canım benimde raporum açıktı doğumdan sonra kapatılıyor diye biliyorum.

canım cok gecmıs olsun Allah yardımcın olsun..sütünü sağ dolapta sakla bence en azından hem sütün gitmez hemde boşa akmaz bebeğine verilir.ayrıca sarılık ıcınde hıc korkma benım yegenım 15-20 gun ışığın altında yattı sarılıgı bı turlu dusmuyodu sonra yavas yavas düzeldi hemde o zamanın ımkansızlıkları ıcınde gayet düzgun ıyılestı sımdı 15 yasında gayet sağlıklı..moralını bozma bebişinede kendınede ıyı bak.

iyi geceler kızlar, geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir

pazartesi gün ki kontrölde bebeğim hala dönmemişti, zor döner artık dedi doktor, ayrıca plasentada kafaya yakınmış dönse bile zor olur Allah korusun kordonu boynuna dolanabilirmiş :18:
bizde hastaneden randevu aldık, salı günü gidiyoruz kısmetse konuşucaz doktorla, yüksek ihtimalle sezeryan olacak
kendi doktorumuzun dediğine göre ekimin son haftası olabilirmiş, hayırlısı diyorum artık

bence sen her ihtimale karşı koyu renk pijamada al yanına , emiciliği ne kadar fazlada olsa ya sağdan soldan sızarsa :s

bende doğum yapmış biri olarak söyleyebilirimki mesane pedi çok iyi oluyor ben onu kullandım ve sızdırma falan olmadı öteki pedler çook büyük olduğu için rahat olmuyor tavsiye ederim

Cevaplarınız için sağolun kızlar ben hem hasta bezi hem mesane pedi alayım o zaman hangisi kullanışlı olursa onu kullanırım ama bizim normal pedler başta pek kullanılmıycak sanırım.inşallah çok gelmezde çabucak ayaklanırız, ağrımız sızımız olmadan

ben çalışabilir raporu aldım tatlım şiu tarihe kadar çalışabilir diye yazıyordu

canım rabbim yar ve yardımcın olsun ama endişe etme benim yeğenim 29 haftalık 1kilo 100 gr doğdu o da anne sütünü hazmedemediği için bir süre mama ile beslenmişti 45 gün küvezde kaldı ama şimdi 3 yaşına giricek zıpırın teki senin bebişinde iyileşip yaramazlık bile yapıcak annesi sen merak etme
valla ben hamile kilodunu çok rahat kullandığım için onlardan koydum ama büüyük bedende aynı işi görür bence tatlım

günaydın fıstıklarım nasılsınız
sedefim canım inşallah iyisindir.merak ediyorum seni :)
biz dün gece çok yorgun olsakda çok şükür uyuduk bakalım bugün haftanın son günü hayırlısıyla bitsede kurtulsak :) hayırlı cumalar hepinize

günaydın güzel hamişler;

bu sabah başım çok ağrıyor, son iş gününe bile sevinemiyorum.
umarım hemencik geçer yoksa mutsuz hissediyorum kendimi

günaydınlar herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah zorda olanlara yardım etsin

günaydın beysalım aynen şu işlerden bi kurtulsak ama benim son 2 günüm kaldı bugünü saymazsak tabi hehe:
bu arada hamile kilodu sezeryan için çok önenmliymiş özellikle dikişsiz olduğu için rahat ediliyomuş kızlar bilginize..

günaydınlar herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah zorda olanlara yardım etsin

aminnnnn:
bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar umarım güzell olur herşey..

günaydın canım hoşgeldin, kuzum sen işten ayrıldın mı?

günaydın güzel hamişler;

bu sabah başım çok ağrıyor, son iş gününe bile sevinemiyorum.
umarım hemencik geçer yoksa mutsuz hissediyorum kendimi

günaydın canım geçmiş olsun...

günaydın sana da hayırlı cumalar canım, amin...

günaydın canım inşallah...

kızlar nasılsınız? geceleriniz nasıl geçiyor benim hep ağrılı sancılı dönerek uykusuz geçiyor....

yok canım haftaya ayrılacam daha çalışıyorum sancım oluyor dönerken çok zorlanıyorum sürekli wc e gidiyorum ama aralarda uyuyorum çok şükür :)

GUnaydin kizlar..Lavinyacim ayni durumdayim yatinca kalkamiyorum
Sanci giriyo otururken duzgun pozisyon bulmakta zorlaniyorum belim agriyo yatarken de uyuyana kadr donup duruyorum ayrica bende enfeksiyon var kucuk tuvaletimi fazla yapamiyrum habire bi tuvalet hissi var. Buyuk desen onu da cok zor yapiyorum kabizlik da var anliycan. Off ne cokmus derdim :) buna sukur tabii az bi zaman kaldi

sen nerelerdesin bakim fıstığım hiç gelmiyorsun artık yanımıza bizi bıraktın neler yapıyorsun bebişin nasıl isim düüşündünüzmüü anlat biraz

yok canım haftaya ayrılacam daha çalışıyorum sancım oluyor dönerken çok zorlanıyorum sürekli wc e gidiyorum ama aralarda uyuyorum çok şükür :)

canım nasıl dayanıyorsun maşallah valla... ben evde bile zorlanıyorum ya...

geçmiş olsun canım... sistit için umarım birşeyler yapıyorsundur hamilelikte önemli çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…