Tamam o zaman bende normal iç çamaşırı koyayım o zaman sağol cnm.Ne kötü o kilotlar ya neredeyse göğüslerime sütyen yerine de kullanacağım o kadar yüksek yani :)
Kızlar bende bişey sorayım hastane de kanama için hasta bezi mi kullanılıo ben nette böle külot şeklinde olanları gördüm bide mesane pedleri var normal pedlere göre 5kat daha fazlaymış emiciliği.benim pijamalarda krem rengi ya inşallah bulaşmaz pijamaya.tecrübeli anneler bilgi paylaşımı yapabilirler mi acaba:26:
Kızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
Kızlar bende bişey sorayım hastane de kanama için hasta bezi mi kullanılıo ben nette böle külot şeklinde olanları gördüm bide mesane pedleri var normal pedlere göre 5kat daha fazlaymış emiciliği.benim pijamalarda krem rengi ya inşallah bulaşmaz pijamaya.tecrübeli anneler bilgi paylaşımı yapabilirler mi acaba:26:
Walla nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama benimkide açıktı sadece 5 hafta çalışabilir şeklindeyi sanırım ama bitiş tarihi yoktu.bende gönderdim muhasebeye ama geri dönmedi kimsede bişi demedi yani:26:
Kızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
bence sen her ihtimale karşı koyu renk pijamada al yanına , emiciliği ne kadar fazlada olsa ya sağdan soldan sızarsa :s
benim ilk doğumda çok fazla kanama oldu doğum sonrası..kocamaann hasta bezleri varya onlardan istiyolar onlardan alıyosun..kocaman şeyi altına bağlıyolar..hatta eve geldiğimde bile 1 hafta falan kullandım ben fazla kanama olduğu için..ama herkesinde aynı oluyo tabi,,
bende doğum yapmış biri olarak söyleyebilirimki mesane pedi çok iyi oluyor ben onu kullandım ve sızdırma falan olmadı öteki pedler çook büyük olduğu için rahat olmuyor tavsiye ederim
ben çalışabilir raporu aldım tatlım şiu tarihe kadar çalışabilir diye yazıyorduArkadaşlar merhaba nasılsınız . Ben bugün doktora gittim. Raporumu aldım 8 haftalık ve muhasebemize götürdüm. Ordaki kadın bana dedi ki ; raporun sonu belli değil,böyle işlersem paranı alamazsın. 10 gün 10 gün işleyelim dedi;bende dedim ki doğum raporları böyle oluyormuş,sonra sıkıntı olmasın dedim. Ama nasıl yapacak bilmiyorum yardımcı olabilr misiniz,? sizinkiler nasıl yazıldı?raporun sonu kapalımıydı?
canım rabbim yar ve yardımcın olsun ama endişe etme benim yeğenim 29 haftalık 1kilo 100 gr doğdu o da anne sütünü hazmedemediği için bir süre mama ile beslenmişti 45 gün küvezde kaldı ama şimdi 3 yaşına giricek zıpırın tekiKızlar duanıza cok ıhtıyacım var benı salı gunu taburcu ettıler ama bebegım hala hastanede sarılıgı devam edıyor fototerapı alıyor. Ama ıcımı sızlatan artık sutumu vermemde yasaklandı. Mamaya basladı dr. Sutumu sındıremıyyormus laktoz oldugu ıcın laktozsuz mama basladı yarın bı test daha yapılacak ona gore kesınlesecek ıcım yanıyor sutum gogsumden akıp gıdıyorda emzıremıyorum dayanamıorum artık sabır versın Allahım bana.
valla ben hamile kilodunu çok rahat kullandığım için onlardan koydum ama büüyük bedende aynı işi görür bence tatlımKızlar birşey sormak istiyorum hani bu hastane çantasına koyacağımız hamile kilotları var ya onlardan almasak da biraz büyük kilotlardan alsak olmaz mı hamile kilotları çok yüksek ya ben bir tane aldım hiç kullanamadım ama alınması gerekli ise alacağım ne için gerekli pek bilemiyorum.
ben çalışabilir raporu aldım tatlım şiu tarihe kadar çalışabilir diye yazıyordu
canım rabbim yar ve yardımcın olsun ama endişe etme benim yeğenim 29 haftalık 1kilo 100 gr doğdu o da anne sütünü hazmedemediği için bir süre mama ile beslenmişti 45 gün küvezde kaldı ama şimdi 3 yaşına giricek zıpırın tekisenin bebişinde iyileşip yaramazlık bile yapıcak annesi sen merak etme
valla ben hamile kilodunu çok rahat kullandığım için onlardan koydum ama büüyük bedende aynı işi görür bence tatlım
günaydın fıstıklarım nasılsınız
sedefim canım inşallah iyisindir.merak ediyorum seni :)
biz dün gece çok yorgun olsakda çok şükür uyuduk bakalım bugün haftanın son günü hayırlısıyla bitsede kurtulsak :)hayırlı cumalar hepinize
günaydınlar herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah zorda olanlara yardım etsin
ben çalışabilir raporu aldım tatlım şiu tarihe kadar çalışabilir diye yazıyordu
canım rabbim yar ve yardımcın olsun ama endişe etme benim yeğenim 29 haftalık 1kilo 100 gr doğdu o da anne sütünü hazmedemediği için bir süre mama ile beslenmişti 45 gün küvezde kaldı ama şimdi 3 yaşına giricek zıpırın tekisenin bebişinde iyileşip yaramazlık bile yapıcak annesi sen merak etme
valla ben hamile kilodunu çok rahat kullandığım için onlardan koydum ama büüyük bedende aynı işi görür bence tatlım
günaydın fıstıklarım nasılsınız
sedefim canım inşallah iyisindir.merak ediyorum seni :)
biz dün gece çok yorgun olsakda çok şükür uyuduk bakalım bugün haftanın son günü hayırlısıyla bitsede kurtulsak :)hayırlı cumalar hepinize
günaydın güzel hamişler;
bu sabah başım çok ağrıyor, son iş gününe bile sevinemiyorum.
umarım hemencik geçer yoksa mutsuz hissediyorum kendimi
günaydınlar herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah zorda olanlara yardım etsin
günaydın beysalım aynen şu işlerden bi kurtulsak ama benim son 2 günüm kaldı bugünü saymazsak tabi hehe:
bu arada hamile kilodu sezeryan için çok önenmliymiş özellikle dikişsiz olduğu için rahat ediliyomuş kızlar bilginize..
aminnnnn:
bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar umarım güzell olur herşey..
günaydın canım hoşgeldin, kuzum sen işten ayrıldın mı?
günaydın canım geçmiş olsun...
günaydın sana da hayırlı cumalar canım, amin...
günaydın canım inşallah...
kızlar nasılsınız? geceleriniz nasıl geçiyor benim hep ağrılı sancılı dönerek uykusuz geçiyor....
GUnaydin kizlar..Lavinyacim ayni durumdayim yatinca kalkamiyorum
Sanci giriyo otururken duzgun pozisyon bulmakta zorlaniyorum belim agriyo yatarken de uyuyana kadr donup duruyorum ayrica bende enfeksiyon var kucuk tuvaletimi fazla yapamiyrum habire bi tuvalet hissi var. Buyuk desen onu da cok zor yapiyorum kabizlik da var anliycan. Off ne cokmus derdim :) buna sukur tabii az bi zaman kaldi
yok canım haftaya ayrılacam daha çalışıyorum sancım oluyor dönerken çok zorlanıyorum sürekli wc e gidiyorum ama aralarda uyuyorum çok şükür :)
GUnaydin kizlar..Lavinyacim ayni durumdayim yatinca kalkamiyorum
Sanci giriyo otururken duzgun pozisyon bulmakta zorlaniyorum belim agriyo yatarken de uyuyana kadr donup duruyorum ayrica bende enfeksiyon var kucuk tuvaletimi fazla yapamiyrum habire bi tuvalet hissi var. Buyuk desen onu da cok zor yapiyorum kabizlik da var anliycan. Off ne cokmus derdim :) buna sukur tabii az bi zaman kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?