2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkes iyidir inşallah ben sabah erkenden uyandım sıpam uyutmadı karnımı oyana buyana dönerken bir acıtıyor ki huylanıyorum resmen gıdıklanır gibi oluyorum karnımda acıkıyor hemen bende çooookkkkk güzel bir kahvaltı hazırladım kocişimle güle güle yaptık sen sabah kalkıp neşeli neşelii olunca tüm günüm iyi geçiyor diyo kocişim bana da iyi geldi hergün böyle olamıyorum güne güzel başladım yani şükür ütüm var birsürü ama zor geliyor belki biraz uyur öyle yaparım ama öğlene eşim yemeğe gelir yemek yok ne yapsam bilmem dün bebeğimin çantasını hazırladım benimkileride bi poşete attım şimdilik eksiklerim var çünkü benim yengoş 3 cuma bebeğin çantasına sela ile ezan arasında yasin okumamı söylemişti ben anca bugün başlıycam Allah nasip ederse 3 cuma geçer mi bilmem bende hazırlıklı olmaya çalışıyorum evimi falan temiz tutuyorum hep nolur nolmaz:26: bizden bukadar siz nasılsınız

hadi bakalım hazırmış canım çantan hayırlsıyla gelsin zamanında bebişin....

canım nasıl dayanıyorsun maşallah valla... ben evde bile zorlanıyorum ya...

geçmiş olsun canım... sistit için umarım birşeyler yapıyorsundur hamilelikte önemli çünkü...
mecburum canım doğum sonrasına kalsın istiyorum iznim

maşallah size ne güzel başlamışsınız güne çok sevindim :)

sen nerelerdesin bakim fıstığım hiç gelmiyorsun artık yanımıza bizi bıraktın neler yapıyorsun bebişin nasıl isim düüşündünüzmüü anlat biraz

isim deyince benim de yarama parmak bastın nolurrrrrrrr oğluşuma isim konusunda yardımcı olun çaresiz hissediyorum kendimi biran önce bişeyler otursun ki kafamda bebek inşallaah sağsalim doğduğunda bu derdiimiz olmasın herkes kaarışır o anda çünkü herkes bir fikir söyler bizde sıkılır iyi amaaaaannnnnn şu olsun deyiveririz istemiyorum öyle olsun

canlarım bi günaydın diyemedim size ya snet yavaş bide yoğunluk herkese hayırlı cumalar aydınlık günler diliyorum fıstıklar şükür bizde izne ayrılıyoruz bugün daha fazla dayanamıycam bünyeninde dinlenmeye ihtiyacı var yawsss

Günaydınn kızlar, içinizde doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı????? Aslında çok güzel bir olay hatta nette ''Çisere'nin Bebekleri'' die bir site buldum çok güzel fotoğraflar var inceleyen oldumu hiç?

hayırlı olsun şimdiden aramızda birgün var ama ekimin 15'nde ayrılıcam izne ewet hepimiz çok yorulduk hem psikolojik hem bedenen ama napalım anne olmak kolay diil...

aklında hiç mi isim yok kuzucum benim beğendiğim isimler
kaan,onur,furkan,kerem,anıl,ömer erdem di ve biz Erdemi seçtik rabbim izin verirse ERDEM imimiz olacak teyzesi sana da fikir olsun istersen anlamlarınıda bulur yollarım

Çınar, Sıraç ,Emir ,Toprak ,Demir ,Ateş ,Ulaş , Batu, Ilgar, şimdilik kuzenlerimin isimleri geldi aklıma hoş dizi isimleri oldu ama belki beğendiğin olur içlerinden...

bunun için birazda eşimde heves olsa keşke ben kendi fotomakinemizi hazırlarken bile gülüyor bana ben çok severim foto çektirmeyi ve o anları da ölümsüzleştirmek istiyorum abimin bebeğinin doğumunda tüm gün elimde makine onların her halini çektim benle herkes dalga geçti sonra ama bakıp bakıp Allah razı olsun sen çekmesen kimse çekmezdi diyorlar ve ben biliyorumki hiç kimse benim gibi özenmez foto konusunda ve düzgün çekemezler eminim 5-10tanede olsa istiyorum bende kaliteli fotolar araştırıcam bu hafta ve eşimede söylemiştim hamişkende foto istiyorum diye bikaç güne gidicez fotocoya bikaç poz çektiricez çok heyecanlıyım ne giysem nasıl poz istesem acaba bu sitelerden kopya çekiyorum bende ama beya bir tişört götürücem yanımda eşimede tabi doğal bir foto da istiyorum

hayırlı olsun şimdiden aramızda birgün var ama ekimin 15'nde ayrılıcam izne ewet hepimiz çok yorulduk hem psikolojik hem bedenen ama napalım anne olmak kolay diil...

saol canım bende 20 sinde ayrılmayı düşünüyordum ama dayanamıyorum artık yaa çarpıntım çok oluyor bide uykusuz kaldığımdan çok sinirli oluyorum iştekilere tahamülüm kalmadı artık en iyisi evde oturmak

günaydın kızlar bugün itibariyle doğum iznine ayrıldık artık oğlumla ev keyfi yapacağız şimdi hastaneden geldim ama elime rapor vermediler internet ortamından kurumuna ulaşacak dediler izin alanlar siz de durum nasıl.. sonradan bi sorun yaşamam inşallah..

Canım genelde erkeklerin tamamı böyledir onların hobileri arasında olmayan herşey boş ve gereksiz hatta saçmadır onlara göre doğalarında var bu sanırım mesela ben terazi kadınıyım eşim yay erkeği, ama astrolojiye göre terazi kadınının düşman erkek burcu yay erkeğiymiş hadeeeeee al sana bir kaya gelde anlaş bakalımm :))

Son düzenleme:

bence hastaneye hiç güvenme benim raporumu kuruma yollmadıkları için ne rapor param yattı nede itirazı kabul etmediler üstüne üstlük işyeriylede papaz oldum ozaman sonradan raporu yolladılar bu seferde başhekimin imzası kaşesi yok yani sen bizzat ellerinle yap bence herşeyi sonradan başın ağrımasın

emir vardı aklımda emir tuna emir taha emir berke falan diyordum eşimin taanıdığı ve pek hoşlanmadığı biadam oğlunun adını koymuş emir bizimki olmaz demesinmi ısrarcı değilimdir hiç içimize sinsin istiyorum ama aklımdan çıkmıyor ben yeni hamiş kaldığım da annişim rüyasında görmüş emir diyormuşuz daha erkek olduğunu bile bilmiyorduk ozaman etkilendim sanırım kısa ve etkili bir isim bence eşimin adı ömer faruk hz.ömerin hayatıyle çok ilgilenmiştik onada müminlerin emiri diyorlardı taha da Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.diyor anlamında beni etkiledi işte ama şuan askıda egemen yağız altuğ ... falan ne bileyim işte eşim ne diyor biliyormusunuz faruk olsun başka isim bulamamışlar yazık derler bize neymiş efendim ona ömer diyormuşuz zaten onada faruk deriz diyor:26:

yabiz ikimizde koçuz hiç anlaşamazmış sözde biz evlendik annem napalım arada tokuşur arada sevişirsiniz demişti doğru valla

nasılsıznız bakalım biz gayet iyiyiz denizimize girdik tatilimizi yaptık evimize döndük uzuuuun bir ayrılış oldugu için bir haftadır evimi toparlamaya calıştım sizleri telden hep takip ettim ama yazamadım:)))))tekrar aranızda olmak coooooookgüzel yoksa beni unuttunuz mu :26: :26:

ortak bir isimde buluşmak hakikaten güçç ömer ismini bende çok severim bide eşimin adını çok seviyorum ilk başlarda oğlumuz olacağını sanıyorduk bende hep eşime senin adını koyalım diyordum içine sinen hoşuna giden isim neyse ondan vazgeçme

eşinin adı ne canım bende hala netleştiremedim isiim olayını :26: benimkide herşeye bahane buluyor ...Ömer bende düşündüm eşim amcamın adı diye reddetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…