2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erken hastanede yatıyorum

canım suyun gelmişse yarını niye bekliyor dr. sakıncalı olmaz mı bebişin ve sen bize tez zamanda hayırlı haberlerle dönün inşallah Allahım sıkıntısız bir doğum geçirmeni nasip etsin inşallah mübarek günde çok çok çok kolay bir doğum olsun inş.mis kokulu bebişini bizim içinde kokla öp...

hastane cantalarını hazırlayan arkadaşlarım benden tavsıye bıde pamuk ekleyın cantanıza derım ablamın kızının havlu coraba ragmen ayakları bı turlu ısınmamıştı hastanede ayagına pamuk koyup öle cora gıydırdıler sıcacık oldu yavrumun

tamam ismi ve doğum tarihi yazılsın sözüm olsun sana yollayayım:) hangisinden istersin?

cnm benı ya sağolasın öle takıldım ama gercekten cok guzeller benımde annem yaptırıcak guzeller cok beyendım paylaştıgın ıyı oldu hen bende fıkır aldım

cnm benı ya sağolasın öle takıldım ama gercekten cok guzeller benımde annem yaptırıcak guzeller cok beyendım paylaştıgın ıyı oldu hen bende fıkır aldım

güle güle kullanın şimdiden canım.. ben kendim yaptım sepetide kendim süsledim hep eğlenceli oldu:)

tamam ismi ve doğum tarihi yazılsın sözüm olsun sana yollayayım:) hangisinden istersin?

isim ve doğum tarihini sonradan mı ekliyceksiniz sen mi halledeceksin bende siparişleri isim yüzünden erteliyorum çünkü nasıl yapıcaksın kuzum:26:

eylul ekın bencede kuzun biraz erken gelecek olsun sen kaçıncı haftandasınki.
sonuçta çok küçük değil artık bebeğin oyüzden merak etme herşeyin hayırlısı dualarmız seninle...

isim ve doğum tarihini sonradan mı ekliyceksiniz sen mi halledeceksin bende siparişleri isim yüzünden erteliyorum çünkü nasıl yapıcaksın kuzum:26:

canım ben şekerleride kendim yaptım, sepetide kendim süsledim en sonda bilgisayardan mavi renkli kağıda çıktı alıcam minik minik kesip yapıştrcam... kendin yaoamazsan ozalitlerden rica et çok basit ucuz bişey çıktını hazırlarlar sende kes yapıştır yaparsın

Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erken hastanede yatıyorum

Cnm dualarımız seninle Rabbim doğumunu kolay kılsın ve bebeğini sağlıkla kucağına Almanı nasip etsin inşallah.

Canım ben de şehirden uzak oturduğum için hem ilçe de hem de merkezde asıl doktorum var. Normalde bir sorun çıkarsa bize yakın olan doktora da gidiyorum. Onun usg de her zaman bebeğim zayıf çıkıyor ama merkezde ki doktorum da daha iyi çıkıyor buradaki ultrason 4 boyutlu. Doktoruma bu durumu sorduğumda ultrason aletine , bebeğin pozisyonuna ve ölçüm uzmanlığına bağlı olduğunu söyledi. O yüzden korkma. Bir de bizim doktorumuzda randevumuz iki haftada bir bu haftadan sonra da haftada bir gidicez. Ultrason son haftalarda bebeğin kalp atışı ve amniyon sıvısı takibi için çok önemli. Bazı insanlar çok cahil kanıtlanmış bir yan etkisi zararı olsa doktor ne diye çağırsın. Benim kayınvalidem de sürekli zararlı zararlı deyip dururdu hiç dinlemedim tüm seslere kulaklarımı tıkadım sadece doktoruma güveniyorum.

Biz önce Allah'a sonra doktorumuza emanetiz.

esra_kar cnm nasılsın
uzun zamandır denek gelemedık sana sorak ıstedıgın bı soru vardı genel anestesıde amelıyata lens ıle gırılıyomu cnm

merhaba kızlar nasılsınız?

bizim bugün işteki son günümüz.raporumuz da haftaya çarşamba çıkacak.bugün doktorumuz suyumuzu tekrar ölçtü ve artış olmuş.doktor"içim rahatladı" dedi.hepimiz için hayırlısı olsun.artık doğsalarda erken değil bence.

mrb kızlar canım çok sıkkın biraz önce dr.dan geldim yani benim burdaki dr.um kendi bakmıyo usgde radyolojiye gönderiyo bende radyolaojiye gittim herşey çok güzel bebek gelişimi filan herşey çok iyi ama suyun çok az dedi hiç yok gibi nerdeyse dr.umu aradım akşama gel ben bakıyım dedi dua edin lütfen suyum az çıkmasın günde 3lt su içiyorum 3-4 bardak süt başka sıvılar dahada cabası neden azaldıki hayır dr.a da kızdım bak kendin neden bizi sıkıntıya sokuyosun valla kendi hastanemde rezil oluyorum geçen çarşamba özele gitmiştim ordaki dr. gayet iyi demişti 1 haftada bu kadar azalır mı dua edin bana nolur ((

canım suyun nasıl arttı

Cnm çok üzüldüm moralini yüksek tut bebişîn bu durumdan etkilenmesin. İnşallah akşama hayırlı haberlerle dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…