canım suyun nasıl arttı
esra_kar cnm nasılsın
uzun zamandır denek gelemedık sana sorak ıstedıgın bı soru vardı genel anestesıde amelıyata lens ıle gırılıyomu cnm
mrb kızlar canım çok sıkkın biraz önce dr.dan geldim yani benim burdaki dr.um kendi bakmıyo usgde radyolojiye gönderiyo bende radyolaojiye gittim herşey çok güzel bebek gelişimi filan herşey çok iyi ama suyun çok az dedi hiç yok gibi nerdeyse dr.umu aradım akşama gel ben bakıyım dedi dua edin lütfen suyum az çıkmasın günde 3lt su içiyorum 3-4 bardak süt başka sıvılar dahada cabası neden azaldıki hayır dr.a da kızdım bak kendin neden bizi sıkıntıya sokuyosun valla kendi hastanemde rezil oluyorum geçen çarşamba özele gitmiştim ordaki dr. gayet iyi demişti 1 haftada bu kadar azalır mı dua edin bana nolur((
mrb kızlar canım çok sıkkın biraz önce dr.dan geldim yani benim burdaki dr.um kendi bakmıyo usgde radyolojiye gönderiyo bende radyolaojiye gittim herşey çok güzel bebek gelişimi filan herşey çok iyi ama suyun çok az dedi hiç yok gibi nerdeyse dr.umu aradım akşama gel ben bakıyım dedi dua edin lütfen suyum az çıkmasın günde 3lt su içiyorum 3-4 bardak süt başka sıvılar dahada cabası neden azaldıki hayır dr.a da kızdım bak kendin neden bizi sıkıntıya sokuyosun valla kendi hastanemde rezil oluyorum geçen çarşamba özele gitmiştim ordaki dr. gayet iyi demişti 1 haftada bu kadar azalır mı dua edin bana nolur((
esra_kar cnm nasılsın
uzun zamandır denek gelemedık sana sorak ıstedıgın bı soru vardı genel anestesıde amelıyata lens ıle gırılıyomu cnm
canım suyun nasıl arttı
canım girilmemesi daha iyi çünkü lens göz tabakasına zarar verebilir sonuçta bir yabancı cisim
cnm suyumun artması için doktor "günde en az 4 lt su içeceksin, yürüyüş yapmayacaksın, bol bol dinleneceksin, işten eve gidince hemen uzanıp yatdinlen" dedi. Bende 2 gündür günde 4,5 lt(3 tane bir buçuk litrelik) su içtim.günlük yürüyüşlerimi askıya aldım, hep yattım.işyerinde bile yerimden sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım. Sen de dene.
CNM noralde ben gece yatarken falan mutlaka cıkarıyorum kı 6 gunluk cıkarmam suresı olmasına ragmen geec suyunda daha ssağlıklı gelıyo
da amelyatta en fazla 30 dk kada aylıyosun kızımda yle olmuştu bı daha amelıyatlıyken takmak falan benım ıcın cok zor olucak
bide onlar olmadan bulanık göruyorum ee bıde ustune nerkoz
yanı kesınlıkle gırılmezmı yoksa hanı lensle uyulmasa daha ıyıolur gıbı gıbı bışeymı hanı 6 gunluk olayına guvendım bıraz daha sankı
CNM noralde ben gece yatarken falan mutlaka cıkarıyorum kı 6 gunluk cıkarmam suresı olmasına ragmen geec suyunda daha ssağlıklı gelıyo
da amelyatta en fazla 30 dk kada aylıyosun kızımda yle olmuştu bı daha amelıyatlıyken takmak falan benım ıcın cok zor olucak
bide onlar olmadan bulanık göruyorum ee bıde ustune nerkoz
yanı kesınlıkle gırılmezmı yoksa hanı lensle uyulmasa daha ıyıolur gıbı gıbı bışeymı hanı 6 gunluk olayına guvendım bıraz daha sankı
canım benim uyuduğumuz zaman kalp kasımız hariç tüm kaslarımız çalışması duruyo yani göz kasımızda çalışmıyor göz bebegimiz yanlara kayıyo geriye kayıyo bu kaymalar sırasında herhangi bi zedelenme yapabilir ben şimdi uzman dr.umuzu aradım sordum o girilmez dedi enfeksiyon riskide var bunun eskiden kullandığın bi gözlüğün filan yokmu bi süre kendine gelene kadar onu taksan bide biz göz kurumasın diye koruyucu krem sürüyoruz o lensine zarar verebilir
bizim bu revirdeki doktor girilemez diyor epidural sezeryan olursan çıkarmana gerek yokmuş yani genel anestezide çıkarmak gerekiyormuş çünkü göz kapakların kapalıyken lens retinaya yapışabiliyomuş yani yinede sen bilirsin başka doktorlarada sor istersen
aa cnm benımıcınmı sordun dr una ay cok teşekkur ederım cnm ılgın ıcın
ay kesınlıkle gırmem o zaman gözlugum var cnm yedekte grıp göz neslesı durumlar ıcın bulunuyo
bende öle yaparım lensımı takıp cıkarabılcek duruma gelene kadar
ay bıde gözluklerı tutabılsem bıde yataken aman sağlıkta sorun olmazsında varsın bulanık göreyım
selam kızlar doktora gittik sabah, nst ve kontrole girdik... bebek 2550 gram olmuş. ortalama 3 kilo doğar dedi doktor. onun dışında duruşu, suyu gayet iyi dedi... kilosuna canım sıkıldı. az kilo almasınn sebebi, bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık olmasıymış. bir de tansiyon yapabilir dedi doktor. 10 gün sonra tekrar gidicez...
ee kızlar siz nasılsınız? herkes iyi mi??
selam kızlar doktora gittik sabah, nst ve kontrole girdik... bebek 2550 gram olmuş. ortalama 3 kilo doğar dedi doktor. onun dışında duruşu, suyu gayet iyi dedi... kilosuna canım sıkıldı. az kilo almasınn sebebi, bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık olmasıymış. bir de tansiyon yapabilir dedi doktor. 10 gün sonra tekrar gidicez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?