2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım suyun nasıl arttı

cnm suyumun artması için doktor "günde en az 4 lt su içeceksin, yürüyüş yapmayacaksın, bol bol dinleneceksin, işten eve gidince hemen uzanıp yatdinlen" dedi. Bende 2 gündür günde 4,5 lt(3 tane bir buçuk litrelik) su içtim.günlük yürüyüşlerimi askıya aldım, hep yattım.işyerinde bile yerimden sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım. Sen de dene.

Cnm çok üzüldüm moralini yüksek tut bebişîn bu durumdan etkilenmesin. İnşallah akşama hayırlı haberlerle dönersin.

cnm sakın uzulme bak recesınde azdı şımdıelerde ıstenen mıktardayış
banda dr um coğunlugu bebgın kaplıyo suyun normal dedı 1 bardan su bıel bebk ıcın yeterlı dedı
sonucta bı haftada sen hıssetmedıkten sonra okadar fazla bı kayıp olacAGINI DUŞUNMUYORU CNM

cnm sakın uzulme bak recesınde azdı şımdıelerde ıstenen mıktardayış
banda dr um coğunlugu bebgın kaplıyo suyun normal dedı 1 bardan su bıel bebk ıcın yeterlı dedı
sonucta bı haftada sen hıssetmedıkten sonra okadar fazla bı kayıp olacAGINI DUŞUNMUYORU CNM

Canım çok üzüldüm moralini yüksek tut bebeğin bu durumdan etkilenmesin. Akşama hayırlı haberlerle gelirsin inşallah dualarımız seninle.

tatlım geçmiş olsun... arkadaşımda ilk çocuğunda suyu azaldığı için sezeryan olmuştu. plesenta yaşlanıyor bunun su içmemekle alakası olamadığını söylemiş doktoru... plesentayla alakalı bir durummuş.. inşallah sende durum farklıdır üzme kendini şimdiden sıkıntıya sokma

canım suyun nasıl arttı

cnm suyumun artması için doktor "günde en az 4 lt su içeceksin, yürüyüş yapmayacaksın, bol bol dinleneceksin, işten eve gidince hemen uzanıp yatdinlen" dedi. Bende 2 gündür günde 4,5 lt(3 tane bir buçuk litrelik) su içtim.günlük yürüyüşlerimi askıya aldım, hep yattım.işyerinde bile yerimden sadece tuvalet ve yemek yemek için kalktım. Sen de dene.

canım girilmemesi daha iyi çünkü lens göz tabakasına zarar verebilir sonuçta bir yabancı cisim

CNM noralde ben gece yatarken falan mutlaka cıkarıyorum kı 6 gunluk cıkarmam suresı olmasına ragmen geec suyunda daha ssağlıklı gelıyo
da amelyatta en fazla 30 dk kada aylıyosun kızımda yle olmuştu bı daha amelıyatlıyken takmak falan benım ıcın cok zor olucak
bide onlar olmadan bulanık göruyorum ee bıde ustune nerkoz
yanı kesınlıkle gırılmezmı yoksa hanı lensle uyulmasa daha ıyıolur gıbı gıbı bışeymı hanı 6 gunluk olayına guvendım bıraz daha sankı

cnm cok se vındım gercekten

canım benim uyuduğumuz zaman kalp kasımız hariç tüm kaslarımız çalışması duruyo yani göz kasımızda çalışmıyor göz bebegimiz yanlara kayıyo geriye kayıyo bu kaymalar sırasında herhangi bi zedelenme yapabilir ben şimdi uzman dr.umuzu aradım sordum o girilmez dedi enfeksiyon riskide var bunun eskiden kullandığın bi gözlüğün filan yokmu bi süre kendine gelene kadar onu taksan bide biz göz kurumasın diye koruyucu krem sürüyoruz o lensine zarar verebilir

bizim bu revirdeki doktor girilemez diyor epidural sezeryan olursan çıkarmana gerek yokmuş yani genel anestezide çıkarmak gerekiyormuş çünkü göz kapakların kapalıyken lens retinaya yapışabiliyomuş yani yinede sen bilirsin başka doktorlarada sor istersen

Son düzenleme:

aa cnm benımıcınmı sordun dr una ay cok teşekkur ederım cnm ılgın ıcın
ay kesınlıkle gırmem o zaman gözlugum var cnm yedekte grıp göz neslesı durumlar ıcın bulunuyo
bende öle yaparım lensımı takıp cıkarabılcek duruma gelene kadar
ay bıde gözluklerı tutabılsem bıde yataken aman sağlıkta sorun olmazsında varsın bulanık göreyım

selam kızlar doktora gittik sabah, nst ve kontrole girdik... bebek 2550 gram olmuş. ortalama 3 kilo doğar dedi doktor. onun dışında duruşu, suyu gayet iyi dedi... kilosuna canım sıkıldı. az kilo almasınn sebebi, bebeği besleyen damarlardan birinde tıkanıklık olmasıymış. bir de tansiyon yapabilir dedi doktor. 10 gün sonra tekrar gidicez...

ee kızlar siz nasılsınız? herkes iyi mi??

cnm ya sende sağolasın cıx aa takmam gözumorktu
ben yatarken bıle hepıkarır temız suyuna koyarım uyumam hc lensımle
amannn napayım kızımıda 3 tane görmuştum ılk ayılırken zaten haha bı an ucuzmu acaba demıştım sonrra dedım bu kıyafetten bı tane almıştım ben

canım benim yanlış bi bilgi vermeyim diye sordum elimden gelen bişey neden ilgilenmeyim kuzucum sen dua et bana 5 te gidicem çok korkuyorum valla erken alcaz filan derse diye daha o küçük

Canım az değil ki kilosu bu haftalarda bebeklerimiz ortalama 200-250 gr alıyormuş eğer normal düşünüyorsan daha dört haftanın olduğunu varsayarsak 3 ile 3.5 arasında doğar. Bir de bak ne güzel bebeğin sağlıklı önemli olan sağlığı Doğunca sen ona güzelce kilo aldırırsın.

canım hoşgeldinn maşallah size 3 kiloda güzel bence bebek için canım inş. almaya devam eder dikkat et kendine bu aylarda bebeklerde kilo verebiliyormuş

oo tatlım benım usg lere takılma hıc bende kızımda moral bozuklugu yaşadım 2800 en fazla 3 bile cıkmaz dedıler 3500 cıktı 38.haftada
cnm tansıyon kaç cıktı 13 ten sorası o sorunu yaratabılıyomuş cunku
bu ay cnm bol boıl dınlen soluna yat kecıboynuzu pekmez 2 kaşık yebadem cevız et yumurta sut bol karpuz tuket (bunlar okuduklarım)ye mutlaka kan ılaçlarını da aksatma
bak bebışın son ayda daha cok kg alıcak zaten sağlıgıda yerındeymış maşalla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…