2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benim yanlış bi bilgi vermeyim diye sordum elimden gelen bişey neden ilgilenmeyim kuzucum sen dua et bana 5 te gidicem çok korkuyorum valla erken alcaz filan derse diye daha o küçük

tekrardan sağol cnm
dualarım senınle ben yolunda olacagını duşunuyorum kk da bı arkadaş vardı zeynep baya bıldgın suyu geldı ama bebışın yaşaması ıcın yeterlı suyu oldugundan 2 hafta sonra sezeryanla doğum yaptı 38.haftada moralını yuksek tut cnm olmadı başka bı dr a daha gıt 1 haftada ılgınc geldı doğrusu

merhaba esra hoşgeldin kiloyu dert etme canım saglıklı olsun dogunca da alır inşallah .bende pazartesi gidecegim bir arkadaşım 15 haftalık düşük yaptı çok üzüldüm ona herkesin imtihanı farklı...bu arada nst de kac dakika durdun beni 5 dakika tutuyorlar

esra-kar
canım bozma moralini... inşallah iyi çıkar bebeğin suyu akşamki kontrolde... sıvı çok tüketiyo musun normalde??

canım sağol, ne bileyim içim sıkıldı işte... dünden beri suratımdan düşen bin parça... şu kontrolü de atlatıyım başka bişi istemiyorum diyodum ama yine de psikolojim çok bozuk

canım hoşgeldinn maşallah size 3 kiloda güzel bence bebek için canım inş. almaya devam eder dikkat et kendine bu aylarda bebeklerde kilo verebiliyormuş

hoşbulduk canım, iyiyim sen nasılsın? ne zamandır görmüyorum seni... inşallah doğuma kadar 3 kiloyu yakalar da ben de rahatlarım... daha az kiloda doğmaz inşallahh....

ayy ciddi misin... ama zaten doktor bana söylemişti, kilolu doğmaz diye bu damar tıkanıklığından dolayı...
ilaçlarımı eskisi gibi düzenli almıyorum artık, yediklerime de pek dikkat etmiyorum sanırım.. sabahtan beri bi poğaca meyvesuyu ile duruyorum, anla artık...
sağlığı çok şükür yerinde dediğin gibi, önemli olan da bu.

merhaba canım... çok üzücü gerçekten... dün gece çok kötüydüm.. mutfak borusu patladı, heryer su içinde.. nasıl ağladım anlatamam... dün bebek odamızda geldi. eşim diyo noldu esra... yattık anlatıyorum, mutfak nolucakkk, ya bebeğe bişey olursa, odası da hazır, ya o oda boş kalırsa, nasıl dayanırım ben

sadece bunlarda değil bi de ona söylemediklerim var. düşünüyorum "ya yarın beni doğuma alırlarsa, beyaz çamaşırlar yıkanmadı, siyahlar kurumadı etrafta yayılı, mutfak berabt halde, banyo tuvaleti temizlemedim daha, ağda yaptırmadım, park yatağın yatağını alamadım ""

kafayı mı yiyorum acaba :26::26::26::26::26::26:

hım cnm ben damar tıkanklıgı ıkle ılgılı problem oldugunu bılmıyodum
ama bak önunde bır ay var hemen beslenme programı yaparak 1 ayda pek cok degıştırebılırsın
ılaclarını mutlaka al cnm bak kan hapı surubu cok öenmle hem bebgın hem senın ıcın cunku emzırme dönemımdede kullanıcazz bunları
ınankı ben etten nefret ettım artık kıxzmdada öleydı ama napayım dıyorum kansızlık var bebgı beslıyo ha gayret dıyorum kaldı 1 ay cnm dınlen bol bol

bende eleviti nerdeyse 1 aydır içmiyorum balık yagı ve demir ilacımı eksik etmiyorum ama..fındık süt badem vs birde muz canım hergün tüket son ayımız kilo alsak da mühim degil ev işlerindde çok yorma kendini ye iç yat soluna

anaaaaa al bı songul daha ya bende kafayı yedım bı yere gıdıcez sankı doğurup gelıcekmışım gıbı ışlerımı tamamlaadan gıtmıyorum
gece yatıcam aman heryer toplu olsun ya doğururusam tum ışlerımı orgaznıze etmeye calışıyorum eger yapmadıysam yanlışlıkla takıyorum da takıyorum
e olcaz esra böyle eşimde bı rahattır amannnn boşver hayatım dıyo doğum olursada anı oldu mıllet evınemı bakıcak yaparız bıa ra bırlıkte dıo kafama takılanları şimdi ılk ışım pazar odamı temızleyıp atagı kurmakta ygece yatınca bı soru eksılsın kafamadan
ARAS DOĞARSA NEREDE YATICAK :26::26:

ayrıntılıda çıkmıştı bebeği besleyen sol damarda tıkanıklık vardı, doktor tansiyonunu etkiler demişti ama bebeğin kilosunu da etkiliyomuş...
haklısın, çeki düzen vermem gerekiyor kendime... hemen gidip alıyorum ilaçlarımı..

Kızlar suyum geldi yarın bebeği alacaklar doktor sezeryan yapalım dedi herkesin duasına ihtiyacım var daha çok erken hastanede yatıyorum

Allah hayırlısıyla kurtarsın , bebeğini kucağına alırsın inşallah ...
neden normal doğum olmuyor ?

merhaba arkadaşlar..
yeni geldim sayılır dr. dan ..ders aram vardı öğretmenler odasından yazayım dedim
2900 olmuş kızçem..3 haftada 650 gr.almış fazla da özen göstermiyorum aslında ama maşşalahı var cadımın..
suyu falan herşeyi iyiymiş..yüzünü göremiyoruz 2 seferdir..doğum kanalına kafasını sokmuş dedi dr. o yüzden adım atamıyorum sanırım çok ağrım oluyor bacak aramda
nstye daha hiç girmedim pzazartesi günü doğum iznim için rapor almaya gitcem tekrar o zaman gireceğim nst ye..
doğum için kasım1den sonra istediğin tarih olabilir dedi dr.sanırım 5 kasım olacak bakalım bayramdan önce son kontrolde kararlaştırcaz..
belden uyuşmalı mı yoksa genel anestezi mi olacak dedim...
dr.umuz tanıdığımız olduğundan bana belden uyuştırmalıyı burdaki anestezi uzmanı iyi yapamıyor laf aramızda tavsiye etmiyorum sana dedi..
hastalardan çok şikayet oluyormuş baş ağrısı oluyor diye..
ben ilk doğumumu spinal anestezi ile olmuştum o zamanki dr.um malatyadaydı ve anestezi uzmanımız çok iyi güvenebilirsin demişti gerçekten hiç bir sıkıntı yaşamamıştım..
şimdi sanırım genel olacak..zira o baş ağrısı felaket birşey eşimin taş kırdırma ameliyatından biliyorum 1 gece de baş ağrısından yattı hastanede

canım benim sağol çok sıvı alırım ben 3-4 bardak süt 3 lt su çay meyve suyu filan oooo neden böle oldu anlamadım sende takma kilosunu sağlıklı olsunda önemli olan doğduktan sonraki kilo alması benim oğluma dr en son 4200 gr demişti 10 gün sonra sezeryan oldum 3100gr şok olduk biz belli olmuyo bazen tutmuyo söylenenler ama şükür sağlığı yerindeydi oyüzde takma kilosunu üzme kendini

esracım okuyunca kendimi buldum yazdıklarında yazdığın herşey bendede mevcut demek dün aynı şeyleri yaşamışız benimde evimi su bastı hortum patlamış eve bi gittim heryer göl..önce üzüldüm ağladım sonra eşim geldi hallettik topladık temizledik sonrada birbirimize sarılıp rabbim beterinden korusun dedik kuzum yapacak bişey yok başa geldi...hazırlıklara takılma vebde vira bismillah diyip bu hafta nasipse hepsini halledicem bebeğin eşyalarından doğum çantasına ağdasından şuyuna buyuna kadar yeterki sağlığımız yerinde olsun cümlemizin

bir de ücreti konuştuk hastane 200 lira alıyormuş katkı payı olarak..dr.um ben senden para almayacağım dedi..bir kağıda yazıp verdi imzasını attı..gece falan doğumun başlarsa bu kağıdı gösterip öyle yatışını yaptır fazla para almasınlar senden dedi

sıkıntı yapma bende bir defa kontrol için gittiğim doktorda doğum yapmayı düşünüyorum son ayda doğum için hastane değiştirmeye karar verdim ,
iki hastane düşünüyorum birindeki doktora bir kere muayene oldum diğer düşündüğüme ise ne doktoru gördüm ne hastaneyi ...

ayy canım benim hepimiz aynı durumdayız benim evde berbat annemde yok yanımda eşim yaptırmıyor iş ama kendide beceremiyor inan gece uykularım kaçıyor hoş zaten agrılar uyutmuyor ama (inşallah herşey güzel olur . doktorum sinir bozucu bana 4 hafta sonrasına randevu al dedi ben bu pazartesi gdecegim ona kalsak bebekle gideriz yani

merhaba kızlar birşey sorucam hepiniz kan hapı kullanıyormusunuz benim doktorum hergün kullanmana gerek yok dedi bende ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim bu durum işime geliyor haftada iki kez falan zoraki kullanıyorum

kilo umrumda değl, bebek iyi olsun da yeter...

benim eşimde dur, sonra yaparız bilmem ne.. sabrım gelmiyo benim... neyseki mutfağı temizlemiş ben uyurken :)
ben de yarın odamı düzene sokucam ve bi daha dağıtmıcam

bilmiyorum canım benim herşeyim bir antika zaten dktor en son gittigimde 4 hafta sonra gel dedi:)=))yani doguma bu kadar az kalmışken 34. haftamda gitmiştim üstelik şeytan diyor git memlekette dogur .

şeytanı sallama sen
sen 3 hafta sonra git.. ben öyle yaptım bu sefer

maşallah bebeğine... genel anestezi daha zor olabilir ama hayırlısı olsun, sağlıklı gelsin de bebek...

sağol canım yaa.. içimi rahatlattınız vallahi...

bilmiyorum canım benim herşeyim bir antika zaten dktor en son gittigimde 4 hafta sonra gel dedi:)=))yani doguma bu kadar az kalmışken 34. Haftamda gitmiştim üstelik şeytan diyor git memlekette dogur .

melıkecım cnm benım 5 dk nst 1 ay sonra ontrol yook yavrum sen bu dr la dırek doğuma gıdersın gıbı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…