2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bugünlerde çok duygusal oldum yaa herseyı kafaya takmaya basladm sizdede varmı böle şyler..çarşamba gunu kontrolum var hayırlısıyla gitsemde güzel haberler alsam moral olsa

kesin kaynanandır baskıcı ay inanmıyorum birde fıtıgın var ben sırf korktugum için sezeryan olucam ama benim tramvatik bi geçmişim var erken dogum yapmıştım bebegimi kaybettim o yüzden hatırlamak bile istemiyorum bence doktorun izin vermez sana

kızlar bugünlerde çok duygusal oldum yaa herseyı kafaya takmaya basladm sizdede varmı böle şyler..çarşamba gunu kontrolum var hayırlısıyla gitsemde güzel haberler alsam moral olsa

canım hamilelik psikolojisi bende de aynı durum var, sırf eşime olmadık şeyleri dert edip onu üzmek istiyorum sonra o bunları hak etmediği için kendime kızıyorum başlıyorum ağlamaya yine yanımda olan beni sakinleştiren kişi canım eşim oluyor.

aynen canım kayınvalidem, öz babam :) , eşimin teyzeleri vs vs.. Sadece Annem ve eşim (benim ne kdr panik olduğumu ve normal doğumu yapamaycağımı bildikleri için arkamda) destekler. Doktorumun dediği bel ağrın bile normal doğumu zorlar dedi o da destekçim.

Senin de canım kolay , hayırlı bir doğumun olur inşallah.

aynen annem kayınvalideme diyor ki ah kızın olsaydı katiyyen dogurtmazdın :) sagol canım allah seninde yardımcın olsun

canım benimde daha dönmedi çarşamba kontrolüm var doktorumaa soracğım ama beliki sende bilirsin neden sezeryan olunca 40 haftaya kadar beklenilmiyor kakasını yiyebileceği için mi ?

evet canım genelde yiyorlarmış ve enfeksiyon kapabiliyorlarmış allah korusun..

benimde ya 38+2 yada 39+1 de olacak arada bayram var bilmiyorum 38+2 erken midir ki kakasını yer diye çok korkuyorum

evet canım genelde yiyorlarmış ve enfeksiyon kapabiliyorlarmış allah korusun..

benimde ya 38+2 yada 39+1 de olacak arada bayram var bilmiyorum 38+2 erken midir ki kakasını yer diye çok korkuyorum

Nasıl yani kızlar ?? O halde normal doğum için 40 hafta hatta bazen daha geç doğuranlar var onlar da kakasını yeme riski yok mu. Benim bildiğim 42. Haftaya girdiğinde kakasını yeme riski cok yüksektir. O yüzden hala doğmamışsa ya suni sancı veriyorlar ya da sezrryanla alıyorlar.

38. Haftadan sonra almaları ise normal şartlarda 37. Haftaya giren bebekler muhtemelen tüm gelişimini tamamlıyor ve prematüre sayılmıyor. 38+0 38+6 aralığında da alınıyor.

Dr Kağan Kocatepe'nin bu konuda uzman tv de çok güzel açıklaması da mevcut.

bende izledim onu evet o öyle diyor kaka meselesi şöyle sanırım sıkıntıda olmasıyla alakalı bir durum 36 da yiyende var benim arkadaşım sezeryanla doğum yaptı haftasını hatırlamıyorum ama sezeryana 2 gün kala suyu geldi doğum başladı kakasını yemiş 3 gün hastanede kaldılar maaşallahı var şimdi ama işte oluyor böyle şeyler ne bileyim annelik kafa yedittiren bişey
:) ay sizi de korkutmayım siz takmayın kaka meselesine

Son düzenleme:

ya tabi ki bütün bebekler için geçerli değil,ama erken almalarının sebeplerinden biri sadece.
dediğin gibi 38+0 bebişler prematüre sayılmıyor.

selam kızlar..
her an doğurabilirim..
yarın sabah yıne hastanede olucaz..
dr.yatış verebilir..
kaç gün yatarım bilmiyorum...
hazırlıklı gidecez..
kapı süsümüz,şekerimiz hazırladık..
çikolata siparişini hastaneye verdim ne olur ne olmaz diye...
gönlüme göre yedek pijama bulamadım ya kaç yer gezdım...
internetten emzirme atleti almadaıydım pijamacılarda bulamıyorum şimdi...
bugun kaç mağaza gezdim..
hazırlıklarınızı erkenden tamamlayın..
erkenden ıvır zıvır halledeyim dedim teee yazın giyeceklerini aldım..
yinede eksik var...artık kısmet işi ..

hakkında bebeşinin hakkında da hayırlısı olsun allah yardımcın olsun dualarım seninle

eşim birazdan çıkacak hiç iyi değilim moralman . Bugün iş yeriyle vedalaştım yarın rapor alacağım. Bakalım tam gün verecek mi ?

Faruk Ege yada Efe nasıl? Biri 5 harfli biri ondan kısa olsun 5+3 güzel, Faruk Han yada Alp de olabilir

Bende baştan beri Faruk Efe diyordum ama, adı Efe olan çocuklar anne babalarına çok efeleniyorlar, çok asi oluyorlar dediler, nerdeyse vazgeçtim.. Tabii sebep bu değil ama zaten kararsızdım, bunu duyuncada hepten vazgeçtim Faruk Efe den..

benim ilk hamileliğimde doktorum bana, çatı muayenenei ne kadar geç yaparsam o kadar iyi demişti.. Çünkü doğum başlayabiliyor demişti.. Hatta ben normal istiyordum, o kadar geçe attık ki muayeneyi, muayene olamadan doğurdum ben.. Hatta muayene olacağım günün gecesinde sancılandım... Vallahi riskli bencede.. Sonraya bırakman daha mı mantıklı ne?

Ayyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
bende hala terlik almadım..

eşim birazdan çıkacak hiç iyi değilim moralman . Bugün iş yeriyle vedalaştım yarın rapor alacağım. Bakalım tam gün verecek mi ?

şehirdışı demiştin di mi canım,çabucak döner inşallah.
benim eşim de hep o tarz çalışır ama bu sene az gitti benden dolayı.

nil sağol canım doğum gününe göre doğumdan hemen gelecekmiş yoksa işi uzun hemen gelsin diye yarın doğurasım var walla

Kızlar önümüzdeki hafta muaynem var nst ye bağlanıcam hazırlıklı gel dedi doktor vajinal muayne yapabiliriz die.bu vajinal muayne doğumu tetikler mi nst de sancı çıkmazsa gerek var mı acaba vajinal muayneye bi fikrinşz var mı:26:

kızlar merhaba. bende kasım annesi olucam siteyi sürekli takip ediyorum nerdeyse hepinizi tanıyorum ama hiç yazmamıştım :) ben Ataköy hastanesine zehra hanıma gidiyordum, kanuni sulan süleymanda şeker tahlili yaptırdım ve biraz yüksek çıkmıştı 162 idi. zehra hanımı aradım soyledım ve bana hemen gel biyerde ölür kalırsın şeker şakaya gelmez vs.. gibi şeyler söyledi ve resmen beni ağlama krizine soktu o gunden beri gitmiyorum. Şimdi kanuni sultan süleymana gidiyorum ama doğum için kararsızım. Normal olsun istiyorum. ve çok az zamanım kaldı tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktor varmıdır? herkese hayırlı dogumlar...

Kızlar nbr bugün oğuz bey beni korkuttu.Uyumuşum öğleden sonra kalktım lavaboya gittim bir baktım peçete azcık kanlı leke var dedim acaba nişan mı neyse dr'a kontrole gitim emin olmak için nts'ye de girdim sancı yok vajıvenalde baktı mantarın var yoğun tahriş olmuş olabilir dedi ( Gene fitil verdi. Ntse de sancım cıkmadı ama idrarda enfelsiyonda cok olunca antıbyortk de
verdi ağrı ondan oluyor sanırım.Hep enfeksiyon cıkyor, sürekli camasır degirtirirm gunde defalarca su iç dioyrlar içiyorum nasip bu sefer antibiyotiği kullanıcam ( Dr bebeğe zararı yok dedi. İnşallah hemen geçer bıtkım ya şükür oğlum sağlıklı...

canım hayırlı haberlerinizi alırız inşallah sakin ol eksikler tamamlanır düşünme onları bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…