Ekim'de mi doğuyor bebişin hevin?
bende izledim onu evet o öyle diyor kaka meselesi şöyle sanırım sıkıntıda olmasıyla alakalı bir durum 36 da yiyende var benim arkadaşım sezeryanla doğum yaptı haftasını hatırlamıyorum ama sezeryana 2 gün kala suyu geldi doğum başladı kakasını yemiş 3 gün hastanede kaldılar maaşallahı var şimdi ama işte oluyor böyle şeyler ne bileyim annelik kafa yedittiren bişey
:) ay sizi de korkutmayım siz takmayın kaka meselesine
kızlar bişey sorcam humana stiil tea kullanmayı düşünen var mı
merhaba cnm eger kzımdakı kadar bol sutum olursa kullanmayı duşunmem ama sutum az olursa herşeyı denerım
canım mrb benim oğlumda ilk 5 gün gelmedi sütüm şimdi korkuyorum ya yine gelmezse beslenemediği için sarılık oldu o yüzden aldım bugün humana ama bakalım
ınşalla cnm ıkınncıde olmaz en amelıyattan odama cıkarıldm bı 10 dk sonra hemşire dayadı mememe kızmda emmeye başladı baya baya cektı agzında gördum sutu hatta bı sure sonra ekşımık halınde kustu bıle
ınşalla oğlumdada aynı olur hatta tu anelerımızın öle olur kımse sıkıntı cekmez
Kızlar nbr bugün oğuz bey beni korkuttu.Uyumuşum öğleden sonra kalktım lavaboya gittim bir baktım peçete azcık kanlı leke var dedim acaba nişan mı neyse dr'a kontrole gitim emin olmak için nts'ye de girdim sancı yok vajıvenalde baktı mantarın var yoğun tahriş olmuş olabilir dedi( Gene fitil verdi. Ntse de sancım cıkmadı ama idrarda enfelsiyonda cok olunca antıbyortk de
verdi ağrı ondan oluyor sanırım.Hep enfeksiyon cıkyor, sürekli camasır degirtirirm gunde defalarca su iç dioyrlar içiyorum nasip bu sefer antibiyotiği kullanıcam( Dr bebeğe zararı yok dedi. İnşallah hemen geçer bıtkım ya şükür oğlum sağlıklı...
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben kötüyüm su basur memesi beni mahvetti gece boyunca dr den randevu aldım bugun gideceğim bakalım ne diyecek inşş hemen geçmesini sağlıyacak bir ilaç verir
sudemmmm ve güzelkızms rabbim hakkınızda hayırlıısnı versin kolay doğumlar versin inşşş
yaprax geçmiş olsun canımm
rabbim yardımcınız olsun canım inşallah dualarımız seninleselam kızlar..
her an doğurabilirim..
yarın sabah yıne hastanede olucaz..
dr.yatış verebilir..
kaç gün yatarım bilmiyorum...
hazırlıklı gidecez..
kapı süsümüz,şekerimiz hazırladık..
çikolata siparişini hastaneye verdim ne olur ne olmaz diye...
gönlüme göre yedek pijama bulamadım ya kaç yer gezdım...
internetten emzirme atleti almadaıydım pijamacılarda bulamıyorum şimdi...
bugun kaç mağaza gezdim..
hazırlıklarınızı erkenden tamamlayın..
erkenden ıvır zıvır halledeyim dedim teee yazın giyeceklerini aldım..
yinede eksik var...artık kısmet işi ..
canım benim gönlünü ferah tut umarım doğum zamanı eşin yanında olucak sen merak etmeeeşim birazdan çıkacak hiç iyi değilim moralman . Bugün iş yeriyle vedalaştım yarın rapor alacağım. Bakalım tam gün verecek mi ?
günaydın kızlar herkese umarım herkese ve bebişler iyidir..
benim bugün burda son yarın doktorumuza gidecez bakalılım bizde umarım herşey yolundadır..
izine mi çıkıyorsun kuzum inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin benim kontrole daha çok var 9 gün
canım neredesin sen ? ben senden de ucuza yapıcam :) sezeryan olursak oda-bebek ve anne bakımı, tahlilleri herşey dahil 400 tl, epidural farkı da 100 tl :) doktorum da amerikadan gelen bir uzman , hastane de çok iyi. biz de Ş.urfa'dayız.
rabbim yardımcınız olsun canım inşallah dualarımız seninle
canım benim gönlünü ferah tut umarım doğum zamanı eşin yanında olucak sen merak etmee
günaydın kızlar evet son 4 iş günüm dün akşam baş ağrım çok fazla zorladı beni saat 9 da yattım sabah 7 buçuğa kadar uyudum tabi 15 kez kalkmışımdır ama olsun yinede uyudum çok şükürde geçti baş ağrım sizler nasılsınız güzelkız bugün bebeğine kavuşacaksın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu rabbim. diğer tüm doğumu bekleyen hamilelerin yardımcısı olsun inşallah..
günaydın kızlar herkese umarım herkese ve bebişler iyidir..
benim bugün burda son yarın doktorumuza gidecez bakalılım bizde umarım herşey yolundadır..
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben kötüyüm su basur memesi beni mahvetti gece boyunca dr den randevu aldım bugun gideceğim bakalım ne diyecek inşş hemen geçmesini sağlıyacak bir ilaç verir
sudemmmm ve güzelkızms rabbim hakkınızda hayırlıısnı versin kolay doğumlar versin inşşş
yaprax geçmiş olsun canımm
kızlar ya hilali merak ediyorum haber alan varmı bayadır girmiyor umarım bir sıkıntısı yoktur:44:
günaydın canım. biz senle beraber izine ayrılacağız. benimde 2 gündür başım ağrıyor. şu an hafiften sızlıyor.
inşallah canım. güzel haberlerle gelirsin.
geçmiş olsun canım ya. inşallah hemen geçer. kendin kurcalama zorlama sakın.
canım dün akşam rüyamda tüm topiği gördüm. hepimiz hastanede doğurmayı bekliyoruz. ilk hilal doğurdu. sonra doktor bana gel sen doğuracaksın dedi. bende benim sancım yok nasıl doğurcam dedim. ıkınırsan çıkar dedi ama çok korktum. o an uyandım.
kızlar ya hilali merak ediyorum haber alan varmı bayadır girmiyor umarım bir sıkıntısı yoktur:44:
günaydın canım. biz senle beraber izine ayrılacağız. benimde 2 gündür başım ağrıyor. şu an hafiften sızlıyor.
canım dün akşam rüyamda tüm topiği gördüm. hepimiz hastanede doğurmayı bekliyoruz. ilk hilal doğurdu. sonra doktor bana gel sen doğuracaksın dedi. bende benim sancım yok nasıl doğurcam dedim. ıkınırsan çıkar dedi ama çok korktum. o an uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?