2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi geceler kızlar
bu bel ağrısı beni öldürcek nerdeyse bide sol böbreğim mahfediyor nefes alamıyorum ızdırap oluyor nerdeyse

KoZeTe canım doğum günün kutlu olsun, eşinle ve bebeğinle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere

güzelkız ve sudem, dualarımız sizinle kızlar Rabbim yardımcınız olsun

Ekim'de mi doğuyor bebişin hevin?

Bebeğim hala dönmedi canım, sezeryan olcak mecburen , yarın randevumuz var yine bakalım hayırlısı dönmemişse tarih verilir herhalde oda Ekim'de olacak büyük ihtimal

merhabalar herkese bi süredir takip ediyorum sizi. ancak yazma fırsatım oldu.

kaka meselesine gelirse bu konuda tecrübeliyim. 3.5 yaşındaki oğlum doğum sırasında kakasını yapmıştı. 40+3 te suyum bittiği için sancısız sıfır açılmayla doktorum doğuma aldı. 5 saat suni sancı sonucu hiç açılmam olmadı. bu arada bebeğim daha kakasını yapmamıştı. ama suni sancıdan dolayı oğlum zorlandığı için kakasını yapmış. açılma kontrolu yapan hemşire farketti. kakasını yapmış 1 saatimiz var dedi. yarım saat sonunda oğlumun kalp atışları 60 a düşünce acil sezeryana alındım. ablam doğumdan sonra rica etmiş hemşireye yıkarken kameraya alabilirmiyim diye hemşirede kabul etmiş. sonradan izledim. gerçektende bütün sırtı sıvama kakaydı.
yani bebeğin kakasını yapmasının en önemli nedeni bebeğin rahimde zorlanmasıymış. özellikle suni sancı sırasında çok sık karşılaşılan bi durummuş. ilkim sezeryan olduğu için buda mecbur sezeryan olucak. ama ben 39.haftaya kadar bekleme taraftarıyım. ciğer gelişimi için. erken sezeryanlarda daha çok oluyor sanki yoğun bakım durumu

merhaba cnm eger kzımdakı kadar bol sutum olursa kullanmayı duşunmem ama sutum az olursa herşeyı denerım

canım mrb benim oğlumda ilk 5 gün gelmedi sütüm şimdi korkuyorum ya yine gelmezse beslenemediği için sarılık oldu o yüzden aldım bugün humana ama bakalım

canım mrb benim oğlumda ilk 5 gün gelmedi sütüm şimdi korkuyorum ya yine gelmezse beslenemediği için sarılık oldu o yüzden aldım bugün humana ama bakalım

ınşalla cnm ıkınncıde olmaz en amelıyattan odama cıkarıldm bı 10 dk sonra hemşire dayadı mememe kızmda emmeye başladı baya baya cektı agzında gördum sutu hatta bı sure sonra ekşımık halınde kustu bıle
ınşalla oğlumdada aynı olur hatta tu anelerımızın öle olur kımse sıkıntı cekmez

maşallah canım inşallah dediğin gibi olur hepimizin sütleri bol bol olsun :)))

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben kötüyüm su basur memesi beni mahvetti gece boyunca dr den randevu aldım bugun gideceğim bakalım ne diyecek inşş hemen geçmesini sağlıyacak bir ilaç verir
sudemmmm ve güzelkızms rabbim hakkınızda hayırlıısnı versin kolay doğumlar versin inşşş
yaprax geçmiş olsun canımm

aynı durum bendede var canım ıdrar yollarım sureklı enfeksıyonlu okadar dıkkat edıyorum ama faydası olmuyor kasık agrısı yapıyor sıyah lekelenmeler yapıyor 3 gunde bır fıtıl koyuyoum hayırlısıyla saglıklı bı sekılde dogursam bende bunaldım..

gecmıs olsun canım cok zor saglıklı guzel haberlerle gel inşallah allah şifanı versin...

rabbim yardımcınız olsun canım inşallah dualarımız seninle

eşim birazdan çıkacak hiç iyi değilim moralman . Bugün iş yeriyle vedalaştım yarın rapor alacağım. Bakalım tam gün verecek mi ?
canım benim gönlünü ferah tut umarım doğum zamanı eşin yanında olucak sen merak etmee

günaydın kızlar evet son 4 iş günüm dün akşam baş ağrım çok fazla zorladı beni saat 9 da yattım sabah 7 buçuğa kadar uyudum tabi 15 kez kalkmışımdır ama olsun yinede uyudum çok şükürde geçti baş ağrım sizler nasılsınız güzelkız bugün bebeğine kavuşacaksın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu rabbim. diğer tüm doğumu bekleyen hamilelerin yardımcısı olsun inşallah..

günaydın kızlar herkese umarım herkese ve bebişler iyidir..
benim bugün burda son yarın doktorumuza gidecez bakalılım bizde umarım herşey yolundadır..

benim bugün burda son yarın doktorumuza gidecez bakalılım bizde umarım herşey yolundadır..

izine mi çıkıyorsun kuzum inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin benim kontrole daha çok var 9 gün

kızlar ya hilali merak ediyorum haber alan varmı bayadır girmiyor umarım bir sıkıntısı yoktur:44:

izine mi çıkıyorsun kuzum inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin benim kontrole daha çok var 9 gün

evet tatlım benim bugün son yarın doktorum raporumu açacak ama zaten artık çalışacak halim kalmadı ve şuanda buağzım inanılmaz ağrıyo .
inşallah gırip olmadan atlatırım ama parmaklarımın bile acığdığını hissediyorum sanki offf:
oysaki ben busene dorudürüst hasta olmamıştım negüzel ama şuanda çevremdeki herkes hasta ..

hankarcım biraz geç oldu ama daha şimdi okudum bu arada herkese günaydın ben hatay'dayım canım ya hakikaten çok iyiymiş demkki heryerde değişiyo fiyatlar bak şimdi urfaya gelesim geldi eşim geçen sene ordaydı bende birkaç sefer gittim yanına güzel bi şehir yani yemeklerini sevdim neyse hakkımızda hayırlısı olsun bakalım öyle yada böyle bebişlere feda olsun paracıklar....

günaydın canım. biz senle beraber izine ayrılacağız. benimde 2 gündür başım ağrıyor. şu an hafiften sızlıyor.

inşallah canım. güzel haberlerle gelirsin.

geçmiş olsun canım ya. inşallah hemen geçer. kendin kurcalama zorlama sakın.

kızlar ya hilali merak ediyorum haber alan varmı bayadır girmiyor umarım bir sıkıntısı yoktur:44:

canım dün akşam rüyamda tüm topiği gördüm. hepimiz hastanede doğurmayı bekliyoruz. ilk hilal doğurdu. sonra doktor bana gel sen doğuracaksın dedi. bende benim sancım yok nasıl doğurcam dedim. ıkınırsan çıkar dedi ama çok korktum. o an uyandım.

hayır olsun canım benim kıyamam ıkınırsan çıkar he artık iiyice piskopata bağladık :)

günaydın kuzummm...giremedim betülüm..iyiyim hamdolsun...:)) halen kızımm benimle...dün nstye bağlandık...sancım normal çıkıyor...en son doktor 20sinden önce gelir demişti...bugun temızlık yapılıyorr evde...hazırlıklarr tamam olsundaa tatlı kuzummm ondan sonraa gelsinn inşllahhh:)))

canımm günaydınn geçmiş olsunn...artık izne ayrılınn bacım...çok yoruldunuz...benim bu haftaa 3.haftam başladı:)))

alla allaaa rüyan hayırlara çıksın...olabilirr aranızdaaa ilk ben doğurabilirim bu gidişlee burcumm kuzumm:)))

bakalımm heyecan var ama hamdolsun korku yokk en azından şimdilikk

Günaydın.....
DOğum haberleri artıyor mu ne????
Bu kadar hazırlık yaparsanız olacağı bu tabi, bebekler heveslene heveslene erkenden geliyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…