canım benim iyi olmanıza sevindim :)günaydın kuzummm...giremedim betülüm..iyiyim hamdolsun...:)) halen kızımm benimle...dün nstye bağlandık...sancım normal çıkıyor...en son doktor 20sinden önce gelir demişti...bugun temızlık yapılıyorr evde...hazırlıklarr tamam olsundaa tatlı kuzummm ondan sonraa gelsinn inşllahhh:)))
canımm günaydınn geçmiş olsunn...artık izne ayrılınn bacım...çok yoruldunuz...benim bu haftaa 3.haftam başladı:)))
alla allaaa rüyan hayırlara çıksın...olabilirr aranızdaaa ilk ben doğurabilirim bu gidişlee burcumm kuzumm:)))
bakalımm heyecan var ama hamdolsun korku yokken azından şimdilikk
Günaydın.....
DOğum haberleri artıyor mu ne????
Bu kadar hazırlık yaparsanız olacağı bu tabi, bebekler heveslene heveslene erkenden geliyor.....
canım benim iyi olmanıza sevindim :)
dimi dimi :)
günaydın kuzummm...giremedim betülüm..iyiyim hamdolsun...:)) halen kızımm benimle...dün nstye bağlandık...sancım normal çıkıyor...en son doktor 20sinden önce gelir demişti...bugun temızlık yapılıyorr evde...hazırlıklarr tamam olsundaa tatlı kuzummm ondan sonraa gelsinn inşllahhh:)))
canımm günaydınn geçmiş olsunn...artık izne ayrılınn bacım...çok yoruldunuz...benim bu haftaa 3.haftam başladı:)))
alla allaaa rüyan hayırlara çıksın...olabilirr aranızdaaa ilk ben doğurabilirim bu gidişlee burcumm kuzumm:)))
bakalımm heyecan var ama hamdolsun korku yokken azından şimdilikk
siz napıyonuzz pipiloşlaaa...ohhhh az kalmışş izne çıkmana çok sevindim...ağrın sancın falan yok demi kuzumm? hazırlıkların tamammıı;?
selam kızlar..
her an doğurabilirim..
yarın sabah yıne hastanede olucaz..
dr.yatış verebilir..
kaç gün yatarım bilmiyorum...
hazırlıklı gidecez..
kapı süsümüz,şekerimiz hazırladık..
çikolata siparişini hastaneye verdim ne olur ne olmaz diye...
gönlüme göre yedek pijama bulamadım ya kaç yer gezdım...
internetten emzirme atleti almadaıydım pijamacılarda bulamıyorum şimdi...
bugun kaç mağaza gezdim..
hazırlıklarınızı erkenden tamamlayın..
erkenden ıvır zıvır halledeyim dedim teee yazın giyeceklerini aldım..
yinede eksik var...artık kısmet işi ..
canım hoşgeldin bak meraklanmaya başlamıştık seninle ilgili. hayır olsun inşallah, Allah kolay doğum versin. benim rüyalarım terstir bu arada :)))
izine bu hafta çıkıyorum. anca işlerimi tamamlıyorum. ohhh gözüm arkada kalmayacak.
ohh evle işin bitiyor artık desene , bende haftaya toparlayacağım evi. ütüm var bolca onları yaparım artık yavaş yavaş.
canım hoşgeldin bak meraklanmaya başlamıştık seninle ilgili. hayır olsun inşallah, Allah kolay doğum versin. benim rüyalarım terstir bu arada :)))
izine bu hafta çıkıyorum. anca işlerimi tamamlıyorum. ohhh gözüm arkada kalmayacak.
ohh evle işin bitiyor artık desene , bende haftaya toparlayacağım evi. ütüm var bolca onları yaparım artık yavaş yavaş.
ee tabii yeri daraldı canımm...çık çık izne...işlerini hallet kafana göree:))Belim ve başım ağrıyor kuzum artık yoruldum ondan sanırım erdemim yeri daraldı artık sanırım yavaşladı artık hareketleri yada o da yoruldu :) iyiyiz ama teyzesi bakalım izne çıkıyım son kontrolleri yapıcam
rüyaların tersse eğer ben 40+da doğurcammm desene:)))) sağlıklaa sıhhatle gelsinlerdee inşallahh canım...
maşallahh işlerini bitirdinnn canımmm:)) izne çıkıncaa allahın izniylee evdekii işlerini halledersin...sonrada gelsin kuzucukk:)))
ee tabii yeri daraldı canımm...çık çık izne...işlerini hallet kafana göree:))
Sen kendini çok yoruyorsun ama, bir yardımcı tut gelsin 1-2 gün tertemiz edip gitsin sen başındayken, ütünü de yapsın, yazık değil mi kuzunla sana...
Hareket alanları daraldı zaten, biz koşturdukça onlar da bir garip oluyor koşturmaktan.....
Gunaydin hamisliginin son gunlerini yasayan fistiklar nasilsiniz
Biz kizimla iyiyiz alt ataraf cok baski yapiyor birden hopluyorum bazen kanala mi yerlesiyor napiyor prs kontrolumuz var sanci felan cikarmi acaba normalde oluyo yalanci sancilarim ama o anda denk gelir mi bilmem
sağol canım. ama ben kadınların yaptığı işi beğenmiyorum. birde tüm günümü temizliğe ayırmak istemiyorum. ütüleri versem, ütüler içinde iç çamaşırlarda var, onları tek tek ayırmak lazım. bebek kıyafetleride var içinde onlarıda ben ütülemek istiyorum. ben hem dinleniyorum hem işimi yapıyorum. benim temizlik babında pek işim kalmadı zaten daha çok yerleştirme işlerim var onuda anca kendim yaparım ne nereye girecek felan.
hamileliğimin başında çok dua ettim, Allah güç kuvvet versin ne işimden olayım ne evdeki işlerimden diye, çok şükür 37. haftamı dolduruyorum işte, evimin işide hiç geri kalmadı. daha dün akşam bile 2 günlük yemek yaptım. doktorda riskin yok istediğini yap dedi. tez canlı olmak böyle bişi işte
Rabbim gücünü daim etsin canım, gene de yorma kendini keyfini çıkar, bana çocuklu arkdaşlarımdan tavsiye, şimdi ayaklarını uzat, sona çok ararsın diye
Ben de temizlikçinin yaptığını beğenmiyorum arkasından siliyorum düzenliyorum ancak düzenli gelen bir kadınım var, yoksa koltukları çek arkalarını sil, döşemelerini sil, avize tozu al, lavaboları çamarsuyuyla ov, pencere falan yapamam şuanda, eşim de geç geliyor apartmanda olmuyor geç saatte çek it, ağır işler....
O yüzden çok yormuyorum kendimi, tadını çıkartıyorum, zaten işte yoruluyorum diye....
sağol canım. işte takıntılarım var biraz. memnunsan kadından ne güzel. değerlendir tabiki. benim eşimde yapıyor temizlik. yerleri süpürür siler. mutfağı temizler. çok yorulmadım evde. ama işte ayaklarım çok şişmeye başladı. evde bu kadar şişmiyor. neyseki bu hafta son. bu hafta yemekli misafir almak istiyorum aslında, zor tutuyorum kendimibekleyim haftaya gelsinler dimi, izindeyken rahat rahat yemek yaparım. işte sabırsızım biraz.
sağol canım. işte takıntılarım var biraz. memnunsan kadından ne güzel. değerlendir tabiki. benim eşimde yapıyor temizlik. yerleri süpürür siler. mutfağı temizler. çok yorulmadım evde. ama işte ayaklarım çok şişmeye başladı. evde bu kadar şişmiyor. neyseki bu hafta son. bu hafta yemekli misafir almak istiyorum aslında, zor tutuyorum kendimibekleyim haftaya gelsinler dimi, izindeyken rahat rahat yemek yaparım. işte sabırsızım biraz.
Merhabalar güzel anneler, iyisiniz inşllh..
Tüm gece sezeryan durumları normal doğum komplikasyonları suni sancılar eşimi uyandırmaya çalışmalarım vsvs gibi durumlarla uğraştıktan sonra ancak ayılabiliyorum, tabi hepsi rüyaydı
doğum hikayelerini okuyup uyuyunca böyle oluyor, genel bir kaygı durumuda var tabi
doktor bana doğum planıyla ilgili hiçbişey söylemiyor, normal yada sezeryan dese rahatlıcam, her şey muallak,sizinde öylemi?
temzilikikleri bitirdim sayılır sadece kadının işleri kaldı oda yarın yapılacak, halıları verdim yıkatmaya onlarda yarın gelecek, sadece bi sepet ütüm var şuan ama pazar gününden beri bittim bittimtamamen bitsede doğumu beklesem planlar yapsam hayaller kursam aah ahh... ev hanımlığı ne zormuş:26: neyseki az kaldı 1güncük
Günaydın.....
DOğum haberleri artıyor mu ne????
Bu kadar hazırlık yaparsanız olacağı bu tabi, bebekler heveslene heveslene erkenden geliyor.....
canım dün akşam rüyamda tüm topiği gördüm. hepimiz hastanede doğurmayı bekliyoruz. ilk hilal doğurdu. sonra doktor bana gel sen doğuracaksın dedi. bende benim sancım yok nasıl doğurcam dedim. ıkınırsan çıkar dedi ama çok korktum. o an uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?