2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Gelinlikle evden çıkarken canım babam die sarılıp ağlamıştım oda çok ağlamıştı hatta ben çıktıktan sonra kendini yatak odasına atmış saatlerce ağlamış ayyyy canım babam benim bak beniii taaaaaa 2003 yılına tam 22 yaşıma geri döndüm biranda ve canım babam düğünüme bile gelememişti amiri izin vermemiş düğün boyunca hep telefonda konuşmuştum babamla oyyy oyyyy zaten psikopata bağlamıştım bugün kendimi şimdi biraz ağlıyayımda rahtlayim biraz yaaa offf çok doluyum ama sebebi yokkk (

ben babamla vedalaşamadım bile.. düğün evine girerken arabaya atlamış basmış kaçmışlar taa konyadan istanbula doğru...

neyse.... bu kadar yeter

kızlar kilolar ne alemde... ben 15le kapatıcam diyodum ama dün sabahla bugün sabah arasında 1 kilo oynamış... normal değil heralde bu dimi?

mahvettin beni ogünü hiç unutmuyorum arabaya bindim giderken arkamı dönüp bi bakıyım dediğimde babam duvarı yumrukluyordu fotoğraflarımı kaldırmıştı dayanamam demiş bide tayinim çıkıp kütahyaya gelirken ben seni asıl şimdi gelin ediyorum deyip ağlamıştı tutamıyorum kendimi çok özledim onları hemde çok

Rahmetli babam gelinliği değil okula başladığımı bile göremedi, sadece yürüdüğümü, konuştuğumu gördü....
Kesin eşime kök söktürürdü, burnundan getirirdi....
Kuzenlerim sevince, canını yakıyorsunuz kızımın çekilin sevmeyin diyen bir adammış, ben hatırlamıyorum, hasta olduğu halde 8ben de topaç gibiymişim) omuzunda taşırmış seviyorum diye...
Yaramazlık yapınca annemi çağırırmış ben buna kıyamıyorum gel sen kız diye....
Yaktın ciğerimi Esraa.......
Rabbim sen hiçbir evladı anne-babasız bırakma....

Sudem hayırlı güzel bir dogum diliyorum, eksikleri sorun etme yeter ki güzellikler icinde kavuşun yavrusunla birbirinize inşallah

Niye hazırlık yapılıyor nst icin valla bilmiyorum ağda falan mı kastettiğiniz :)) su nst hakkında bilen varsa anlatsın biraz ya

Yaprax gecmis olsun ben de hamileliğinin basından beri sık sık mantar oluyorum sekli değişik duruyor akıntı bir beyaz oluyor bir sarı bir kıvamli bir su gibi, travazol, vagihex, şimdi de vagi flora kullanıyorum. Her banyoda sebamed ile yıkıyorum ama yok yine oluyor. Hangi fitili kullanıyorsun sen?
Mantara çözüm olan bir ilaç biliyor musunuz kizlar ya, kızım gelmeden geçsin bitsin artık
:26:

sildim valla kızlar... kusura bakmayın, ben bi iki kelime okudum sonrasını okumadım, sildim o yüzden.... niye paylaşıyosam bi kaç hafta sonra doğum yapacak insanlar topicinde

....................................................................................

Benim sarılıp ağlayabileceğim bir babam bile yoktu düğünümde çok buruk geçmişti benim için , hele fotoğrafçı anneler ve babalarla bir poz alalım deyince zor tutmuştum kendimi

sildim valla kızlar... kusura bakmayın, ben bi iki kelime okudum sonrasını okumadım, sildim o yüzden.... niye paylaşıyosam bi kaç hafta sonra doğum yapacak insanlar topicinde

Hep gülecek değiliz ya biraz da duygusallaşıp ağalayacağız, hamilelliğin temel taşı değil mi duygusallık????

yok cnm çok şükür gerçek deil bu aralar çok arttı bu rüyalar hayra çıkar inşllh

bnm en son 13dü cnm ama 15 olmuştur
90ı gördüm ya boyda yok yusyuvarlak oldum yaani... hiçde dikkat etmiyorum ancak yürüyorum,iştahım çok açıldı,
senin 1 günde 1 kilo durumu normal değil de neden acaba:44:

aman sen bunu paylaşmasan da bulurduk biz takılacak üzülecek bir şey merak etme bende grip derdiyle uğraşıyorum allahtan çok vurmadı sadece burnum akıyor ve baş ağrım var kızlar çok dikkat edin son aylarda çok zor oluyor grip zaten doğru düzgün uyku yok grip olunca hepten fena oluyorr:2::2::2::2:

esraa cım bende 14-15 kapatırım diyorum ama son ayda haftada bile 2kilo alabilirsin diyorlar ondan biraz tırsıyorum , yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

Hep gülecek değiliz ya biraz da duygusallaşıp ağalayacağız, hamilelliğin temel taşı değil mi duygusallık????

zaten herkes çok duygusal bu ara, silmek iyi oldu :)

benim dün 13 tü.. bugün 14 görünüyor :18::18::18:
bana bakan inanamıyor 3-4 hafta sonra doğuracağıma... boyumda var, kilo çok orantılı yayıldı, göbeğim çok çıkmadı... eski bol kıyafetlerimi hala rahatlıkla giyebiliyorum... benim de iştahım açıldı bir haftadır... hergün yürüyorum mutlaka ama ellerimde ve ayaklarımda ödem oluştu son zamanlarda... bugün biraz yediklerime dikkat ediyim... bağırsak çalıştırıcı şeyler yiyim bari... umarım 1 kilo geri gider :)

bahane mi oldu bu

canım gribe dikkat et... son haftalarda gribe karşı hassaslaşıyormuş vücut ve bebeği etkileyecek duruma gelebiliyormuş... özün kitabında okudum... bol bol nar, limon, portakal, yeşillik tüket... ilerlemez inşallah...

herkes için aynı olmuyormuş... bazıları son ayda hiç kilo almıyor bebek alıyormuş, bazılarında hem bebek hem anne alıyormuş... biraz dikkat etmek lazım gerçekten...

olabilir benimde son günlerde ellerimde biraz şişlik var ,, ahhhh ahhhhh ne güzel en azından yürüyebiliyorsun yaaa bana yürümek yok bebiş ters olduğu için yürüme o şekilde yerleşmesin rahme dedi doktorum dönünce hemen başlarsın dedi ,ama dönmezse yanıma kilolarım kar kalacak

veririz kiloları, dert etme... 9 ayda aldık, 9 ayda vericez inşallahh :) doğumdan sonra da burdayız.. kilo topici yapıcaz

yazdım kızımmm hemen çıkmışşsınnnn:2:

evet çıkmışım

kayınvalidenler noldu onu merak ettim.. geliyolar mı??

veririz kiloları, dert etme... 9 ayda aldık, 9 ayda vericez inşallahh :) doğumdan sonra da burdayız.. kilo topici yapıcaz

evet çıkmışım

kayınvalidenler noldu onu merak ettim.. geliyolar mı??

hiç bilmiyorummm geliyorlarmıı Allah engel çıkarsındaa yaza kadar geleemesinler inşAllahhhh onların kaprislerini çekemicemmmm

daha geçen aramışş neden bebek kıyafetleri almışızzz efendim erkenmişşş dogumdan sonraaa kocam gider alrmışşş

eşimdee anne olur mu aysunun begenmesi lazım dedi bozuldu uyuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…