2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
veririz kiloları, dert etme... 9 ayda aldık, 9 ayda vericez inşallahh :) doğumdan sonra da burdayız.. kilo topici yapıcaz

evet çıkmışım

kayınvalidenler noldu onu merak ettim.. geliyolar mı??

hiç bilmiyorummm geliyorlarmıı Allah engel çıkarsındaa yaza kadar geleemesinler inşAllahhhh onların kaprislerini çekemicemmmm

daha geçen aramışş neden bebek kıyafetleri almışızzz efendim erkenmişşş dogumdan sonraaa kocam gider alrmışşş

eşimdee anne olur mu aysunun begenmesi lazım dedi bozuldu uyuzzzz

dr dan geldim herşey yolunda kan tahlilim sonra çıkacak nst normal çıktı bende bir atraksiyon yok yani

selam canım. benim doğum şeklimde tam belli değil. ama doktor normal doğuma şuan için uygun dedi. çatı muayenesini 39. haftamda yapacakmış, o zamana kadar muallakta yani. benim için doğum şeklinin pek önemi yok. herşeyin hayırlısı canım.

evet istiyorum ama eşim izin vermez. sürekli oturda otur diyor zaten. haftaya alırım artık. izne ayrılıyorum ya rahat rahat hazırlık yaparım. hem eşimde yokkken istediğim gibi çalışırım evde

günaydın canım. dinlene dinlene her işimizi yaparız inşallah. evet rüyam çok ilginçti. hepimiz kolayca doğururuz inşallah.

bende diyorum nerde bu yazı. çok duygusal yazıymış, eşimin aynen böyle hissedeceğine eminim ama katı baba olamaz o. dün gece rüyasında kızımızın onu hiç sevmediğini görmüş, sabah sabah beni sevmeyecek mi diye bana soruyor, saçmalama dedim senden iyi babayı nerden bulacak, neyseki rahatladı biraz :)))

1 kilo bir günde alınmaz verilmez bence. şişiyoruz canım artık. yarın yine kaybolabilir. ben hedefimi aşmayacağım sanırım. 10 kilo hedeflemiştim. 7 kilosunu aldım. en son doktor çok sıkı diyet yapacaksın dedi. 3 kiloyu geçemicem bu durumda.

selam cicilerrr nasılsınızzz

iyiyiz canım, sen nasılsın? özledik seni. canım geveze arkadaşım. iki dakika susmaz kafamızı şişirirdin. ahhh nerde o günler

yuhh yaaaa... oldu, manyak mı ne... hem almıyo yapmıyo hem de yaptıklarınıza laf ediyo

dr dan geldim herşey yolunda kan tahlilim sonra çıkacak nst normal çıktı bende bir atraksiyon yok yani

geçmiş olsun canım

Çıplak mı çıkacakmış hastaneden çocuk laf işte....
Bizimkilerin de ağzındaki laf daha ortada bişey yok deyip duruyorlardı, doğmadan adamdan sayılmıyor... Töbe töbe kendi kendimi doldurmayım şimdi....

Maşallah....

slm kızlar.gördüğüm kadarıyla herkes iyi.biz de izne ayrıldık.3 gündür çok yoğunduk misafirler nedeniyle bugün ancak vakit bulabildim.

eminim eşin çok iyi bir baba olucak... benim eşim katı görünmeye çalışır ama beceremez... çok duygusaldır canım o benim yaa kız babaları hassas olur, duygusal olur... katı olamazlar isteseler de

senin diyetin olmasa da sen en fazla bi iki kilo fazladan alırdın bence... zaten dikat eden birisin canım... bu ay neden çok önemli? çok sıkı diyet önerdi ki doktorun_??

aysun senin kayganayla kendi kayganamı beşik kertçem en sonunda ona neymiş ya sanki parasını o veriyor istersen hamile kalmadan alırsın gıcıklar ne olacak illa muhalefet olacaklar ya bize neye karışacaklarını şaşırıyorlar takma kafana boşver , benim kide hem gelmiyor konuşmuyor küsüs hemde balkona astım ya kızımın çamaşırlarını yıkayınca görmüş gündeymiş birde herkesin içinde ne yapacak o kadar çamaşırı , nerde giydirecek görgüsüz demiş , bende dedim içimde kudur kudur dur kıskanç şey

Aysuuuuuunnnnn ........
Burcu sana çenesi düşük diyooooooooooo........
Biraz ortalığı karıştırayım da atraksiyon olsun de mi????

selam kızlar umarım herkes iyidir

yine çok kötü bir gece geçirdim ama bünye uykusuzluğa alıştı sanırım sabah 7de ayaktaydım
2 saat sonra randevumuz var hastanede artık durumumuz netleşicek hala dönmüştür diye ümit ediyorum, değilse de tarih verirler herhalde :26:
eşimde erkenden çıktı hastaneden gece kötüydüm diye çalışamamış, şimdide randevu saatimizi bekliyoruz.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur

Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar olsun ,inşallah....
Hayırlı, sağlıklı haberlerle dönün....

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim

canım allah gönlüne göre versin ama benim duam hep dönsün yada dönmesin diye değil allahım hangisi benim için ve kızım için hayırlıysa doğumum öyle olsun diyorum artık sana da öyle dua ettim hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar olsun ,inşallah....
Hayırlı, sağlıklı haberlerle dönün....

Amin cümlemize inşallah

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim

inşallah canım sağol

cümlemizin inşallah canım, orası öyle tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama sezeryandan çok korkuyorum elimde değil malesef
Allah razı olsun canım

hayırlı iyi haberlerle gel inşallahh....

[sıze=3]kızlar vücudunda böyle küçük küçük sivilce çıkan var mı ? Son 2 haftadır sivilce çıktı hep isilik gibi ama isilik değil kız bebekte olurmuş öyle diyorlar siz de var mı ? [/sıze]:18::18::18::18::18::18:

evet ya minicik bir kıza nasıl katı olunur? eskidenmiş o. biz arkadaş olucaz kızımla.

doktor şekerime takmış durumda. dahiliye git dedi gitmedim. madem öyle sıkı diyet dedi. şeker bu ay için çok önemliymiş. bebeği çok etkilermiş. son ayın dayan dedi. şeker derdim olmasa kesin 1-2 kilo daha alırdım.

hadi bakalım sende beklemedesin. gözün aydın canım.

Aysuuuuuunnnnn ........
Burcu sana çenesi düşük diyooooooooooo........
Biraz ortalığı karıştırayım da atraksiyon olsun de mi????

valla iyi oldu yazdın canım. çünkü aysun yarım yamalak mesajları okur. görmemiştir kesin. daha öncede çok laf attım ama birini görüp cevap vermedi. arkadaşlar uyardı yine

güzel haberlerle gel inşallah.

benimde göbek deliğimin biraz üstünde 5-6 tane var öyle kaşınıyor birde, kırmızı ufacık noktalar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…