veririz kiloları, dert etme... 9 ayda aldık, 9 ayda vericez inşallahh :) doğumdan sonra da burdayız.. kilo topici yapıcaz
evet çıkmışım
kayınvalidenler noldu onu merak ettim.. geliyolar mı??
Merhabalar güzel anneler, iyisiniz inşllh..
Tüm gece sezeryan durumları normal doğum komplikasyonları suni sancılar eşimi uyandırmaya çalışmalarım vsvs gibi durumlarla uğraştıktan sonra ancak ayılabiliyorum, tabi hepsi rüyaydı
doğum hikayelerini okuyup uyuyunca böyle oluyor, genel bir kaygı durumuda var tabi
doktor bana doğum planıyla ilgili hiçbişey söylemiyor, normal yada sezeryan dese rahatlıcam, her şey muallak,sizinde öylemi?
temzilikikleri bitirdim sayılır sadece kadının işleri kaldı oda yarın yapılacak, halıları verdim yıkatmaya onlarda yarın gelecek, sadece bi sepet ütüm var şuan ama pazar gününden beri bittim bittimtamamen bitsede doğumu beklesem planlar yapsam hayaller kursam aah ahh... ev hanımlığı ne zormuş:26: neyseki az kaldı 1güncük
canım merhaba dikkatimi çekti maşallah sana misafir almayı düşünüyorsun maşallah sana gözün alıyor
ben çok yoruluyorum sanırım, yemek yapıyorum ama onu toplamak zor geliyor makineye koy kaldır düzelt mutfak işleriyle çok yoruluyorum yahu
günaydın kızlarr ): yeni uyanabildik daha
ayy canım gerçek sandım yaa
benim çok bi işim yok... evi süpür sil wc banyo vs... yavaş yavaş yapıyoru onları da :)
doğuma yakın bi yardımcı alırım belki... belki de gerek kalmaz... koltuklarım çok ağır, çekemiyorum yerlerinden...eşime söylesem yapar da söylemek istemiyorum ona da, kendi yapmak istiyorum.. bakalım artık...
güğnaydın canım :)
bencede heves yaptılar
ayy burcu doktor sırayla mı alıyodu herkesivalla ben de düşünmekten uykularım kaçıyor... her bir şeyi saatlerce düşünüyorum, uyuyamıyorum sonra da :26:
ben babamla vedalaşamadım bile.. düğün evine girerken arabaya atlamış basmış kaçmışlar taa konyadan istanbula doğru...
neyse.... bu kadar yeter
kızlar kilolar ne alemde... ben 15le kapatıcam diyodum ama dün sabahla bugün sabah arasında 1 kilo oynamış... normal değil heralde bu dimi?
selam cicilerrr nasılsınızzz
hiç bilmiyorummm geliyorlarmıı Allah engel çıkarsındaa yaza kadar geleemesinler inşAllahhhh onların kaprislerini çekemicemmmm
daha geçen aramışş neden bebek kıyafetleri almışızzz efendim erkenmişşş dogumdan sonraaa kocam gider alrmışşş
eşimdee anne olur mu aysunun begenmesi lazım dedi bozuldu uyuzzzz
dr dan geldim herşey yolunda kan tahlilim sonra çıkacak nst normal çıktı bende bir atraksiyon yok yani
hiç bilmiyorummm geliyorlarmıı Allah engel çıkarsındaa yaza kadar geleemesinler inşAllahhhh onların kaprislerini çekemicemmmm
daha geçen aramışş neden bebek kıyafetleri almışızzz efendim erkenmişşş dogumdan sonraaa kocam gider alrmışşş
dr dan geldim herşey yolunda kan tahlilim sonra çıkacak nst normal çıktı bende bir atraksiyon yok yani
selam canım. benim doğum şeklimde tam belli değil. ama doktor normal doğuma şuan için uygun dedi. çatı muayenesini 39. haftamda yapacakmış, o zamana kadar muallakta yani. benim için doğum şeklinin pek önemi yok. herşeyin hayırlısı canım.
evet istiyorum ama eşim izin vermez. sürekli oturda otur diyor zaten. haftaya alırım artık. izne ayrılıyorum ya rahat rahat hazırlık yaparım. hem eşimde yokkken istediğim gibi çalışırım evde
günaydın canım. dinlene dinlene her işimizi yaparız inşallah. evet rüyam çok ilginçti. hepimiz kolayca doğururuz inşallah.
bende diyorum nerde bu yazı. çok duygusal yazıymış, eşimin aynen böyle hissedeceğine eminim ama katı baba olamaz o. dün gece rüyasında kızımızın onu hiç sevmediğini görmüş, sabah sabah beni sevmeyecek mi diye bana soruyor, saçmalama dedim senden iyi babayı nerden bulacak, neyseki rahatladı biraz :)))
1 kilo bir günde alınmaz verilmez bence. şişiyoruz canım artık. yarın yine kaybolabilir. ben hedefimi aşmayacağım sanırım. 10 kilo hedeflemiştim. 7 kilosunu aldım. en son doktor çok sıkı diyet yapacaksın dedi. 3 kiloyu geçemicem bu durumda.
iyiyiz canım, sen nasılsın? özledik seni. canım geveze arkadaşım. iki dakika susmaz kafamızı şişirirdin. ahhh nerde o günler
selam kızlar umarım herkes iyidir
yine çok kötü bir gece geçirdim ama bünye uykusuzluğa alıştı sanırım sabah 7de ayaktaydım
2 saat sonra randevumuz var hastanede artık durumumuz netleşicek hala dönmüştür diye ümit ediyorum, değilse de tarih verirler herhalde :26:
eşimde erkenden çıktı hastaneden gece kötüydüm diye çalışamamış, şimdide randevu saatimizi bekliyoruz.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur
yine çok kötü bir gece geçirdim ama bünye uykusuzluğa alıştı sanırım sabah 7de ayaktaydım
2 saat sonra randevumuz var hastanede artık durumumuz netleşicek hala dönmüştür diye ümit ediyorum, değilse de tarih verirler herhalde :26:
eşimde erkenden çıktı hastaneden gece kötüydüm diye çalışamamış, şimdide randevu saatimizi bekliyoruz.
Allah yardımcınız olsun, kolaylıklar olsun ,inşallah....
Hayırlı, sağlıklı haberlerle dönün....
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim
canım allah gönlüne göre versinama benim duam hep dönsün yada dönmesin diye değil allahım hangisi benim için ve kızım için hayırlıysa doğumum öyle olsun diyorum artık sana da öyle dua ettim hakkınızda hayırlısı olsun
slm kızlar.gördüğüm kadarıyla herkes iyi.biz de izne ayrıldık.3 gündür çok yoğunduk misafirler nedeniyle bugün ancak vakit bulabildim.
hayırlı iyi haberlerle gel inşallahh....
eminim eşin çok iyi bir baba olucak... benim eşim katı görünmeye çalışır ama beceremez... çok duygusaldır canım o benim yaakız babaları hassas olur, duygusal olur... katı olamazlar isteseler de
senin diyetin olmasa da sen en fazla bi iki kilo fazladan alırdın bence... zaten dikat eden birisin canım... bu ay neden çok önemli? çok sıkı diyet önerdi ki doktorun_??
Aysuuuuuunnnnn ........
Burcu sana çenesi düşük diyooooooooooo........
Biraz ortalığı karıştırayım da atraksiyon olsun de mi????
[sıze=3]kızlar vücudunda böyle küçük küçük sivilce çıkan var mı ? Son 2 haftadır sivilce çıktı hep isilik gibi ama isilik değil kız bebekte olurmuş öyle diyorlar siz de var mı ? [/sıze]:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?