2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

maşallah cnm güzel haberlerine sevndm,hayrlı zamanda gelir bebeğin inşallah

ben geldimm bebeğimle görüştük geldim kilomuz 3000 olmuş bile sağlığı yerinde hersey gayet güzel benim diğer sorun için ise dr ilaç verdi 2 yada 3 günde rahatlamazsan genel cerraha git dedi

ben geldimm bebeğimle görüştük geldim kilomuz 3000 olmuş bile sağlığı yerinde hersey gayet güzel benim diğer sorun için ise dr ilaç verdi 2 yada 3 günde rahatlamazsan genel cerraha git dedi

çok sevindim canım benim maşallah kızçene

Sarmısak mantarı arttıran bir yiyecek aslında ilginçmiş ama şöyle de olabilir; vagi flora isimli ilacın içinde bile vaginanın florasını düzenlemek için mantarda olan bakteriler var yani çiviyi çivi söker misali. Bu yüzden mantıklı olabilir ama yapmam herhalde öyle birşey diğerini denerim çünkü pekmez kan ve süt yapıcı doğru en azından o işe yarar. Yani ukalalık etmeyeyim de yakıcı birşeyi koymayı göze alamam o yüzden:)
Çok teşekkürler canım.

yok estafğfurullah öyle düşünmene gerek yok tabikii her insanda farklı etki gösterecektir sarımsak doğal antibiyotik sıcaklığa maruz kaldığında da daha etken bir hale geliyor, zeytinyağı hapsedici özelliğe sahip olduğundan sarımsağın tetiklediği bakteriyi zeytinyağı alıyor bu bakımdan yani bazen insanın canı tak ettiğinde inan diğer can yanmalarına katlanabiliyo tabikii biraz yanıcak o saıcaklıkla ama bana göre değiyor neyse umarım tıbbi ilaçlarla daha çabuk iyileşirsin gerçekten zor bir durum acil şifalar diliyorum sana

a.s. yeni evinde mutlu olur inşallah. en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebişi inşallah.

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 32+4 te 2450 gr dı yanlış hatırlamıyorsam.

evet ya daha dursun bebiş, bebişler erken gelmesinde hastanede bırakmayalım onları.

haklısın valla. hamile olarak diyet yapmak çok zor. ödemim var doğru hemde çok. 7 olmasa 5 almışımdır. şekerden öncede dikkat ediyordum ama bu kadar değildi. e bebeğin kilosu suyu 5 kiloyu geçiyordur.

canım hoşgeldin. oyyy maşallah yesinler bebişini. çok şükür bir terslik yokmuş. ilacın etkisini görürsün inşallah.

kuzucum neler hazırladın ben tam bir cahiliyetle elimi kolumu sallayarak bekliyorum boşboş yardımcımda yok yarın ile gidicez banada olmazsa olmazlarını saysan ona göre alışveriş yaparım :26:
aciller
bebeğe
20 bez
ıslak pamuk mendıl
2 tane hast. çıkışı tam set
2 tane kalın ve ınce yedek battanıye

anneye

pijama takımı
sabahlık
gecelık
çorap terlik
lohusa tacı
tarak
fırça macun

canım benım lıste çok uzun hastanede ne kadar kalıcağımız bellı degıl ve sezeryan zorunlu olduğu için devamını yazmadım..

maşallah cnm güzel haberlerine sevndm,hayrlı zamanda gelir bebeğin inşallah
saol canım inş.

sudemm merak ettim kuzum seni... neyseki iyisin...
saol canım an be an değişiyo kuzumun durumu..
yine bel ağrım ve karnımda sertlik başladı kasılma var sanırım...
inş. yarına kadar artmaz..hayırlısı artık...

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar son 3 gün

Kızlar selamlar, hepimizin hazırlıklar tüm hız devam ediyo.. Çantalarım hazırlandı. Bebisi ayrı bana ayrı çanta yaptım . Bugun de kızıma Cook cici bir oda takımı aldık ama bayramdan sonra gelecek. İnşallah minik cadım acele etmez :) bı perdemiz kaldı o da cok para tuttu beğendiğim başka da bakıcım artık pilimiz bitiyo çünkü masraf üstüne masraf oldu :) allahım hepimizin meleğini saglikla kucaklamayı nasip etsin inşallah :)

Ya bu hastane çantası benimde kafamı karıştırıyor neler koysam bilemedim

Canim ben hazırladım çantamı. Koyduklarını yazıtım fikir olsun. Bebege
4-5 takım dış takım 4-5 de iç zibin koydum
Mama önlüğü
Bez- ıslak mendil
Agiz mendili
Emzirme yastığı
3 tane battaniye
Mama önlüğü
Birkaç çitcitli badi her ihtimale karsı
Kendi çantama:
2 gecelik 1 pijama takımı
Sırtıma almak icin sal
Hasta bezi
Orkid
Temizlik ürünleri (dış fırçası, macunu, sabun, havlu...)
Bı tane nevresim koydum kendi çarşafımda yatmak istedim
Terlik- çorap
Bol atlet kulot
Meme ucu kremi
Bı kac gogus pedi attım süt hemen gelmez ama olsun
Şimdilik bunlar koydum aklımıza gelirse ekleriz artık

hımm ne güzel herkeste doğum telaşı ve hazırlıkları tam gaz ne güzeeelll :)) çok kıskandım ama ben hiç bir hazırlık yapamıyorum.. ilk bebeğimi doğumda kaybettim ve onda 5.ayda başlamıştım hazırlıklara üstüne 3 de düşü yaptım o yüzden şimdiki gebeliğimde en ufak bir iğne dahi almadım kızıma korkuyorum sanırım..aslında içimden öyle güzel şeyler almak geliyor ki ama yapamıyorum eşimde kızıyor alma bi doğsun diyor.. bende 31 haftadayım kızım 2000 gr civarında sanırım iyi kilosu :) ama 28.haftadan beri sancılarım tutuyor ara ara hatta geçen akşam acillik olduk eğer durmasaydı sancılar sezaryene alınacaktım neyseki iğne ve ilaçlarla inşallah 36.haftayı görebileceğiz :) Allah sizlerin evlatlarınızı da zamanında ve sağlıkla sizlere kavuştusun :)

Cok gecmis olsun cok cok zor yaşadıkların allahım bı daha yaşatmasın ve kimseye vermesin böyle aci. Ama şükür ki yeniden hamilesin ve bu defa inşallah meleğini kucağına alırsın. Sık sık git Dr a arkadasım ben olsam iki güne bir giderim inşallah hepimizin ıti haberlerini alırız :)

teyzoşlar hepimizin sıkıntıları hemen hemen aynı sanırım..gündüzleri geceye göre nispeten daha iyiyim..şuan karnım semsert nefes almam dert:26: kasıklarım ağrıda var..37 38 olmuş olsam hemen sezaryan isterdim valla..geceleri uyku falan da hak getire..nasıl yatıyorsam o şekil kalkıyorum zorla dönüyorum zorla kalkıyorum yataktan..wc ye gitmekten helak oldum zaten..neyse az kaldı kızlar biraz daha sıkacaz dişimizi napalım

inşallah canım..evet şükürler olsun yeniden hamileyim..ben bursadayım ve riskli gebelik uzmanım balıkesirde.. 2 günde 1 gitmem olanaksız ama her hafta gidiyorum.. bursda da başım sıkıştıkça gittiğim doktorum var..bakalım hayırlısıyla inşallah bu sefer mutlu sona ulaşacağım..

Aaa nihayet kendim gibi birini okudum burada.. MaşaAllah kimi okusam, herkes normal bir hamilelik geçiriyor.. Bense karnımın kasılmasından, sertliğinden yürüyemiyorum.. Ayakta durmakta zorlanıyorum..Haftalarımızda aynıymyş.. Zaman çabuk geçse diye dua ede geçiririyorum günlerimi..

Az kalmış Allah'ın izni ile kucağına al inşallah canim kotu günler hicc gelmesin aklına :)

Bu arasa kızlar ben de sizdenim cok da kolay bı gebelik geçirmiyorum bel agrisi ve kasilmalar öldürüyor beni bı de midem gece boyu oturup uyuyorum desem yeridir. Geçsin artık saglikla alalım cüceleri kollarımıza inşallah :)

bende aynı durumdayım üstelik izne çıkmam için nerdeyse 1 ay var bayram tatilini dört gözle bekliyorum ve psikolojim çok bozuk herşeye yetişmeye çalışmaktan yoruldum kimsenin umrunda değil ve kendimce alışveriş yapıyorum daha ortada doğru dürüst bir şey yok ev rezalet kıyafetleri yıkanmadı odası gelmedi perdeleri yok halısı yok o kadar çok yok var ki:) üstelik iyice hantallaştım gücüm de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…