2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimde göbek deliğimin biraz üstünde 5-6 tane var öyle kaşınıyor birde, kırmızı ufacık noktalar :26:

Göbeğimde, kollarımda ,omuzum da, boynumda ve çok az sırtımda var bende , aynen kaşınıyor bazen acaba alerjimi oldum diyorum ama alerji olsa heryerim de çıkmaz mı ? :26:

Göbeğimde, kollarımda ,omuzum da, boynumda ve çok az sırtımda var bende , aynen kaşınıyor bazen acaba alerjimi oldum diyorum ama alerji olsa heryerim de çıkmaz mı ? :26:

Allah Allah tuhaf gerçekten :26:
alerji olsa anlardın canım belli birşey yedikten sonra oluyorsa alerjidir,
ama sanmıyorum ben açıkcası :26:

bende çok çıktı canım. kollarımda bacaklarımda az var ama karnımda çok var ve çok kaşınıyorlar. küçük küçük sivilceler. doktor dermotolojiye gönderdi. baktılar bir krem verdiler. onu sürünce kaşıntısı geçiyor. karnım çok gerildiği içinmiş. artacak dediler gerçekten arttı. doku titpyle alakalıymış.

Allah Allah tuhaf gerçekten :26:
alerji olsa anlardın canım belli birşey yedikten sonra oluyorsa alerjidir,
ama sanmıyorum ben açıkcası :26:

aynen alerji gibi değil bir de benim bir tek fıstıklı lokuma alerjim var ama onuda yemedim :26:

ayyy benimde mi ondan acaba , ya çok değiller zaten her yerimde var ama 5-6 tane az az böyle dikkatimi çekmese farketmem bile küçücük küçücük kırmızı lekeler , peki krem kullanınca geçtimi geçmiyorsa , kiç doktora sormayayım birde onla uğraşamam çok sıkıntı değil çünkü sadce korktum acaba bir şey mi var diye ......:26::26::26:

zaten 5 tane ilaç içiyorum kızım için bir de kreme gelemem hiç

anladım canım.. az bişi kaldı zaten... dayanıcan artık

sivilceler kremle geçmiyor kendi kendine geçiyor ama krem kaşıntıyı anında önlüyor. doktoruna göster bakalım ne dicek.

sudem nasılsın canım? ne durumdasın?

hakkında bebeşinin hakkında da hayırlısı olsun allah yardımcın olsun dualarım seninle

canım hayırlı haberlerinizi alırız inşallah sakin ol eksikler tamamlanır düşünme onları bizi habersiz bırakma

Canim bende seni merAk ediyodum dogurud mu napti diye hayirlisi olsun ins dualrimi seninle
asaolun kızlar dua eden herkesten allah razı olsun..
sıpam bugün hepimizi şaşırttı maşşallah sancım çok azdı...
çok şükür yatmaya gerek kalmadı
inş. kuzum gününü dolduracak inşallah..
yarın tekrar gıdecez..
benım için her gun ayrı bi heyecan
ilacı bıraktım..
dr. artık sancın olsada önemli değil 36 oldun doğurturum dedi...
o yüzden arabanın bagajı 10 gun hastenede yatacak gıbı benım bebeğin kaynanamın eşimin bi kaç eşyasıyla dolu...

inşallah zamanında gelir. ama en azından haftanı doldurdun canım. hastanede yatmadığına sevindim. kazasız belasız kavuşursun yavruna inşallah.

Vereceğim bu tarif kocakarı ilacı canım ama inan kanser hücresini bile yok ediyor ama Kesinlikle hamileyken diil doğumdan sonra yap eğer devam ederse koca bir baş sarımsağı hakiki iyi zeytinyağında yakıyosun yani iyice kavuruyosun dayanabileceğin sıcaklığa geldiğinde pmuğun arasına koyup vajinaya yerleştiriyosun tabi sıcaklığından canın biraz yanmalı ama, üstelik sistitede çok iyi geliyo ayrıca bizde yeni doğum yapmış kadına pekmezle tereyağını kavurup yedirirler inanın hem acayip süt yapıyor hemde kadının içini tertemiz yapıyor tüm iltihabı söküp atıyo gerçekten bende böyleydi.

sivilceler kremle geçmiyor kendi kendine geçiyor ama krem kaşıntıyı anında önlüyor. doktoruna göster bakalım ne dicek.

sudem nasılsın canım? ne durumdasın?

inşallah zamanında gelir. ama en azından haftanı doldurdun canım. hastanede yatmadığına sevindim. kazasız belasız kavuşursun yavruna inşallah.

iyiyim burcum evde yattığım yerde nete giriyorum...
kaynanam tv izliyo gelın kaynana oturuyoruz...
sen kaç kilo aldın balım?
şeker diyeti benide eritti canım..
bugün 72,8 çıktım...

Aman aman, nazar değmesin, günün doldursun sağlıcakla inşallah....

hayırlısıyla gununde kucagına alırsın ınsaallah bebegını gozun aydın cnm

slm guzel anneler herkes nasıl ıyıdır inşaalllah yavas yavas sancılar dogumlar baslıyr hepımız zamanında alırız bebıslerımızı kucagımıza kızlar catı muaynesıne grmedım ben son zamanlarda oluyrmus sanırım nasıl bakılıyr catıya ultrasonlamı bıde kızlar cokmu acıyr ben sezeryan dusunuyrm aslında hıc yaptrmasammı dye dusunuyrm sonrada dyrum catılarım acıksa normal dogumu kolay yapabılırsem pısman olmıyayım dyrm kararsızım yanı tecrubelı anneler braz bılgı verın bana catı konusunda

iyiyim burcum evde yattığım yerde nete giriyorum...
kaynanam tv izliyo gelın kaynana oturuyoruz...
sen kaç kilo aldın balım?
şeker diyeti benide eritti canım..
bugün 72,8 çıktım...

:))) gelin kaynana hee, ben izindeyken bizde öyle oluruz heralde.

mesajları okuyunca ya bu bizim sudem mi dedim bir an. nasılda birden seninki heyecan yaptırdı öyle.

ben 7 kilo aldım canım. bundan sonra alırsam doktor beni yiyecek heralde. yediklerini 3 te 1 azalt dedi. kaynanamda diyor senin gibi hamile kaç hastası var. kopacaksın neredeyse. işte şeker yüzünden hepsi.

sen baya verdin canım. olsun fazlalıklarından kurtuldun. bende doğumdan sonra eski halim gibi olacağım. hatta biraz daha zayıf olabilir.

kızlar sedefin hepinize selamı var yeni evine taşındı neti olmadığı için giremiyor herhangi bir sıkıntısı yok daha doğurmadı perşembe gününe kadar bir belirti olmassa sanırım yatıraacaklar hastaneye dua edelimm

merhaba arkadaşlar..ben de bu topiğe ilk defa yazıyorum..normalde 40 haftam aralık ayının ilk haftası doluyor ama ben biraz erkenden sezaryen olacağım..o yüzden Allah nasip kısmet ederse kasım da anne olacağım :) bu hafta 31. haftadayım..perşembe 32. haftaya başlayacağım inşallah..bebeğinizin kilosu bu haftalarda nasıldı??

Aman aman, nazar değmesin, günün doldursun sağlıcakla inşallah....
amin cAnım..inş.allahım nazarlardan hepimizi korusun

hayırlısıyla gununde kucagına alırsın ınsaallah bebegını gozun aydın cnm

sıpam 2 haftadır uğraştırıyo bizi..
inş.hayırlısıylaamanında gelir..
inş.yarında diğer günlerde de sancım çıkmazda bı oh daha çekeriz...
hayırlısı artık doğuma hazırız..
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER..
İNŞ.sağlıkla hepimiz kuzularımıza kavuşalım..

canım bizim gibi diyet yapanlara allah sabır versin...
rabbim inş.sevabını da verıyodur..,
hamileyken dıyet yapmak oruç tutmaktan daha zor..
tatlım sende ödem mi var..
çok koşturuyosun o yoğunlukta ve diyetle 7 kılo alman çok zor..

selam söyle sedefe canım..

slm kuzular geçmişi okuyamadım bile başım çatlıycak gibi ağrıyor geceleri uyuyamıyorum aklımda binbir çeşit soru öylemi yapsam böylemi şekerleri falan işte halletmedim daha annem çok uzakta 12-13 saat gelmesi o olmadan sancılanırsam diye korkuyorum falan ayyyyyyyy yani birsürü şey sabahta eşim işe giderken sağolsun gümbür gümbür ses çıkarır dayanamadım zaten tuvaletim geliyor gözüm her açıldığında karnımda acıktı kalktım uyuyamadım kkahvaltı yapptık sonra öyle feci uykkum var ama uyuyamıyorum uyku kartlaşması derlerya o heralde neyse 2 saat uyumuşum kalktm tekrar ama şuan çaresiz gibiyim ne uyuyabiliyorum ne kafamı kaldırabiliyorum

kuzucum neler hazırladın ben tam bir cahiliyetle elimi kolumu sallayarak bekliyorum boşboş yardımcımda yok yarın ile gidicez banada olmazsa olmazlarını saysan ona göre alışveriş yaparım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…