benimde göbek deliğimin biraz üstünde 5-6 tane var öyle kaşınıyor birde, kırmızı ufacık noktalar :26:
Göbeğimde, kollarımda ,omuzum da, boynumda ve çok az sırtımda var bende , aynen kaşınıyor bazen acaba alerjimi oldum diyorum ama alerji olsa heryerim de çıkmaz mı ? :26:
[sıze=3]kızlar vücudunda böyle küçük küçük sivilce çıkan var mı ? Son 2 haftadır sivilce çıktı hep isilik gibi ama isilik değil kız bebekte olurmuş öyle diyorlar siz de var mı ? [/sıze]:18::18::18::18::18::18:
Allah Allah tuhaf gerçekten :26:
alerji olsa anlardın canım belli birşey yedikten sonra oluyorsa alerjidir,
ama sanmıyorum ben açıkcası :26:
bende çok çıktı canım. kollarımda bacaklarımda az var ama karnımda çok var ve çok kaşınıyorlar. küçük küçük sivilceler. doktor dermotolojiye gönderdi. baktılar bir krem verdiler. onu sürünce kaşıntısı geçiyor. karnım çok gerildiği içinmiş. artacak dediler gerçekten arttı. doku titpyle alakalıymış.
evet ya minicik bir kıza nasıl katı olunur? eskidenmiş o. biz arkadaş olucaz kızımla.
doktor şekerime takmış durumda. dahiliye git dedi gitmedim. madem öyle sıkı diyet dedi. şeker bu ay için çok önemliymiş. bebeği çok etkilermiş. son ayın dayan dedi. şeker derdim olmasa kesin 1-2 kilo daha alırdım.
aynen alerji gibi değil bir de benim bir tek fıstıklı lokuma alerjim var ama onuda yemedim :26:
ayyy benimde mi ondan acaba , ya çok değiller zaten her yerimde var ama 5-6 tane az az böyle dikkatimi çekmese farketmem bile küçücük küçücük kırmızı lekeler , peki krem kullanınca geçtimi geçmiyorsa , kiç doktora sormayayım birde onla uğraşamam çok sıkıntı değil çünkü sadce korktum acaba bir şey mi var diye ......:26::26::26:
zaten 5 tane ilaç içiyorum kızım için bir de kreme gelemem hiç
hakkında bebeşinin hakkında da hayırlısı olsun allah yardımcın olsun dualarım seninle
Ayyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
bende hala terlik almadım..
şehirdışı demiştin di mi canım,çabucak döner inşallah.
benim eşim de hep o tarz çalışır ama bu sene az gitti benden dolayı.
canım hayırlı haberlerinizi alırız inşallah sakin ol eksikler tamamlanır düşünme onları bizi habersiz bırakma
iyi geceler kızlar
bu bel ağrısı beni öldürcek nerdeyse bide sol böbreğim mahfediyor nefes alamıyorum ızdırap oluyor nerdeyse
KoZeTe canım doğum günün kutlu olsun, eşinle ve bebeğinle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere
güzelkız ve sudem, dualarımız sizinle kızlar Rabbim yardımcınız olsun
Bebeğim hala dönmedi canım, sezeryan olcak mecburen , yarın randevumuz var yine bakalım hayırlısı dönmemişse tarih verilir herhalde oda Ekim'de olacak büyük ihtimal
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben kötüyüm su basur memesi beni mahvetti gece boyunca dr den randevu aldım bugun gideceğim bakalım ne diyecek inşş hemen geçmesini sağlıyacak bir ilaç verir
sudemmmm ve güzelkızms rabbim hakkınızda hayırlıısnı versin kolay doğumlar versin inşşş
yaprax geçmiş olsun canımm
rabbim yardımcınız olsun canım inşallah dualarımız seninle
canım benim gönlünü ferah tut umarım doğum zamanı eşin yanında olucak sen merak etmee
günaydın kızlar evet son 4 iş günüm dün akşam baş ağrım çok fazla zorladı beni saat 9 da yattım sabah 7 buçuğa kadar uyudum tabi 15 kez kalkmışımdır ama olsun yinede uyudum çok şükürde geçti baş ağrım sizler nasılsınız güzelkız bugün bebeğine kavuşacaksın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu rabbim. diğer tüm doğumu bekleyen hamilelerin yardımcısı olsun inşallah..
asaolun kızlar dua eden herkesten allah razı olsun..Canim bende seni merAk ediyodum dogurud mu napti diye hayirlisi olsun ins dualrimi seninle
asaolun kızlar dua eden herkesten allah razı olsun..
sıpam bugün hepimizi şaşırttı maşşallah sancım çok azdı...
çok şükür yatmaya gerek kalmadı
inş. kuzum gününü dolduracak inşallah..
yarın tekrar gıdecez..
benım için her gun ayrı bi heyecan
ilacı bıraktım..
dr. artık sancın olsada önemli değil 36 oldun doğurturum dedi...
o yüzden arabanın bagajı 10 gun hastenede yatacak gıbı benım bebeğin kaynanamın eşimin bi kaç eşyasıyla dolu...
Sudem hayırlı güzel bir dogum diliyorum, eksikleri sorun etme yeter ki güzellikler icinde kavuşun yavrusunla birbirinize inşallah
Niye hazırlık yapılıyor nst icin valla bilmiyorum ağda falan mı kastettiğiniz :)) su nst hakkında bilen varsa anlatsın biraz ya
Yaprax gecmis olsun ben de hamileliğinin basından beri sık sık mantar oluyorum sekli değişik duruyor akıntı bir beyaz oluyor bir sarı bir kıvamli bir su gibi, travazol, vagihex, şimdi de vagi flora kullanıyorum. Her banyoda sebamed ile yıkıyorum ama yok yine oluyor. Hangi fitili kullanıyorsun sen?
Mantara çözüm olan bir ilaç biliyor musunuz kizlar ya, kızım gelmeden geçsin bitsin artık
:26:
sivilceler kremle geçmiyor kendi kendine geçiyor ama krem kaşıntıyı anında önlüyor. doktoruna göster bakalım ne dicek.
sudem nasılsın canım? ne durumdasın?
inşallah zamanında gelir. ama en azından haftanı doldurdun canım. hastanede yatmadığına sevindim. kazasız belasız kavuşursun yavruna inşallah.
yarın tekrar gıdecez..
ilacı bıraktım..
o yüzden arabanın bagajı 10 gun hastenede yatacak gıbı benım bebeğin kaynanamın eşimin bi kaç eşyasıyla dolu...
yarın tekrar gıdecez..
ilacı bıraktım..
iyiyim burcum evde yattığım yerde nete giriyorum...
kaynanam tv izliyo gelın kaynana oturuyoruz...
sen kaç kilo aldın balım?
şeker diyeti benide eritti canım..
bugün 72,8 çıktım...
amin cAnım..inş.allahım nazarlardan hepimizi korusunAman aman, nazar değmesin, günün doldursun sağlıcakla inşallah....
hayırlısıyla gununde kucagına alırsın ınsaallah bebegını gozun aydın cnm
sıpam 2 haftadır uğraştırıyo bizi..:))) gelin kaynana hee, ben izindeyken bizde öyle oluruz heralde.
mesajları okuyunca ya bu bizim sudem mi dedim bir an. nasılda birden seninki heyecan yaptırdı öyle.
ben 7 kilo aldım canım. bundan sonra alırsam doktor beni yiyecek heralde. yediklerini 3 te 1 azalt dedi. kaynanamda diyor senin gibi hamile kaç hastası var. kopacaksın neredeyse. işte şeker yüzünden hepsi.
sen baya verdin canım. olsun fazlalıklarından kurtuldun. bende doğumdan sonra eski halim gibi olacağım. hatta biraz daha zayıf olabilir.
kızlar sedefin hepinize selamı var yeni evine taşındı neti olmadığı için giremiyor herhangi bir sıkıntısı yok daha doğurmadı perşembe gününe kadar bir belirti olmassa sanırım yatıraacaklar hastaneye dua edelimm
amin cAnım..inş.allahım nazarlardan hepimizi korusun
sıpam 2 haftadır uğraştırıyo bizi..
inş.hayırlısıylaamanında gelir..
inş.yarında diğer günlerde de sancım çıkmazda bı oh daha çekeriz...
hayırlısı artık doğuma hazırız..
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER..
İNŞ.sağlıkla hepimiz kuzularımıza kavuşalım..
canım bizim gibi diyet yapanlara allah sabır versin...
rabbim inş.sevabını da verıyodur..,
hamileyken dıyet yapmak oruç tutmaktan daha zor..
tatlım sende ödem mi var..
çok koşturuyosun o yoğunlukta ve diyetle 7 kılo alman çok zor..
selam söyle sedefe canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?