kızlar sizi ihmal ettiğimi sanmayın beni en baştan beri bilenler bilir canımı çok sıkan bir mevzu var yarın onun duruşması var ne olur dua edin de adalet yerini bulsun bu asıl dava değil ama psikolojim moral bulur en azından
hadi hayırlısı canım... kesin sonuçlanıcak mı peki yarın??
Bilmiyorum ki canım
yaa kızlar bu çatı ağrısı denilen şeyi yaşıyanınız varmı?yeni doktorum bu hafta hergün 35 dk yürüyeceksin dedi.bende söylediğini yapıyorum.ama eve gelince ağrıdan duramıyorum.hatta şuan yazarken bile ağrım var...ne yapmak lazım bilemedim
sanırım ben yaşıyorum canım... bi anda iğne batmış gibi ağrı giriyor ama her zaman değil.... ılık bir duş al, rahatlatır seni
eve gelince duşa giriyorum hep ama böyle hareket etmeden bile ağrımaya başladı bebişimin kafasıda büyük zaten :)))
5100 olmuşuzzz :):):):):)
bol su iç canım...
doktoruna söyledin mi çok ağrın olduğunu... gerçi normal der büyük ihtimalle...
saol canı tavsiyelerine uyucam umarım çabuk geçer...doktorum son ay değişti kendi doktorum ameliyat oldu şimdi kendisinin bir arkadaşına gitmeye başladım tabii alışma devresi...
merhaba kızlar nasılısz bakalım ay perşembeye az kaldı heyeca dorukta
iyiyiz canımm.. uykumuz var ama nasılsa uyuyamıcaz takılıyoruz burda :)
sen nasılsın?
perşembe kontrol mü var????
haha ıyı yapmışınız ben gece kuşu buralarda loluyorum gece yatmaz sabahta kalkmaz
ay perşembe kontrolum var dr anestesı uzmanı oda secımı ay baya baya doğuma az kaldı
sen napıyosun kuşum
ben de farkettim yokluğunu nerde bu kız dedim ve sen geldin
hadi hayırlısı olsun canımmm...
napıyım ben de....süt içiyorum
Eki Görüntüle 528926
eskiden bu saatte koyu bir kahve hüpletirdim şimdi ise sade ve ılık sütle geçiriyorum geceyi
şaka bi yana hiç uyuyamaz oldum canım yaa.... uykum var ama uyuyamıcam, eşimi de uyutmıcam biliyorum.. o yüzden hiç girmiyorum yatağa :):):):):) sabah erken kalkıyor zaten, bi de benim yüzümden uyuyamıyor...
hah hem sutu gördum hemde kendı eilemı mutu oldum bak
neden uyuyamıyosun cnm benım bende sutumu ıcerım bıde sabah kalktıgımda ıcerım ohhhh
nasıl beslenme duzene gırdımı cnm bıraz ılaçlar falan gercı sutten bellı ama
bilerek seni çektim
bilmiyorum ki... sağa dön sola dön uyku tutmuyor... herbirşey aklıma geliyor sürekli düşünüyorum....
süt akşamları sindirimi güçleştiriyor aslında, normalde içmem ama nasılsa uyuyamıyorum o yüzden içiyorum
evet, düzene soktum biraz biraz... susadıkça ayran içiyorummeyve kuruyemiş hergün tüketiyorum mutlaka... haplarımı da ihmal etmiyorummmm ve kilo alıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?